The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Take a Break - Selfsorg Akkommodasie | TravelGround
+9

Take a Break - Selfsorg Akkommodasie

9 reviews
Self Catering

Review Summary

4.9 out of 5from 9 reviews for Take a Break - Selfsorg Akkommodasie
Cleanliness
4.9/5
Service
5.0/5
Location
4.9/5
Safety
4.9/5
Value for money
5.0/5
Janine S - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janine S
With spouse/partner

Was a peaceful place to stay over and the place was spotless and divine.

I'm a mom of two busy kids and it was my first getaway alone with my partner. It was peaceful and best - it's close to shopping centre and mall. Would definitely recommend this place to anyone. Sheila was a fabulous host and so friendly. Will go again soon.

Alicia S - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alicia S
With spouse/partner

Pragtige plekkie, netjies en skoon soos wat dit geadverteer word. Alles wat jy nodig het is tot jou beskikking en privaat. Baie dankie Sheila, het dit baie geniet.

Sien sterre.

Shermley A - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shermley A
With spouse/partner

Everything was beautiful and ticks all of my boxes.

Take a Break Accommodation is a very nice place. Will definitely return. Good value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Alles was pragtig en tick al my boksies.

Take a Break Accommodation is 'n baie oulike plekkie. Sal beslis weer teruggaan. Goeie waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Take a Break - Selfsorg Akkommodasie's response

Baie dankie Shermley, so bly julle het dit geniet.

Sal jou graag on die toekoms weer wil huisves.

Groete
Sheila

Take a Break - Selfsorg Akkommodasie
Deon H - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Deon H
With spouse/partner

Super gasvrou, puik akkommodasie!

Ons het dit so geniet ons het ons tyd verleng en wens ons kon langer bly. Take a Break is díe plek in Knysna om te bly. Netjies, skoon en n super gasvrou.

Take a Break - Selfsorg Akkommodasie's response

Hi Elsabe en Deon,

Dit was 'n groot plesier om julle te kon huisves.
Hoop ons sien julle in die toekoms weer.
Baie dankie vir die lekker lag en gesels.
En dat julle die plekkie so mooi netjies gelos het.
Sulke gaste sal ek altyd aanbeveel.
Groete en liefde,
Sheila en Lester.

Take a Break - Selfsorg Akkommodasie
Emily B - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Emily B
With spouse/partner

Baie gasvry en verblyf van 'n leeftyd.

Ek en my man het 'n wonderlike tyd gehad, sal enige tyd weer gebruik maak van die webtuiste. Was nog nooit teleurgestel nie.

Narissa F - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Narissa F
With spouse/partner

We will definitely come again!

Thanks so much Sheila and Lester. What a lovely, clean and neat house. The owners are warm and welcoming and really make you feel at home. I truly recommend this self-catering accommodation. Unlimited WiFi. Stunning braai area. 100% private. Thanks so much Sheila and Lester. We will come again soon. You're great!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons kom beslis weer!

Baie dankie Sheila en Lester. Wat 'n lieflike, skoon en netjiese huis. Die eienaars is warm en gasvry en laat jou waarlik tuis voel. Ek beveel hierdie Selfsorg-akkommodasie met die grootste vrymoedigheid aan. Unlimited WiFi. Pragtige braai-area. Privaatheid 100%. Baie Sheila en Lester. Ons kom gou weer. Julle is tops!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Cheslyn V - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cheslyn V
With spouse/partner

Friendly, enjoyable, good value for your money.

We enjoyed our stay, Sheila was very helpful and the place had everything to make the stay enjoyable. Will recommend it to everyone.

Natasha F - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Natasha F
With spouse/partner

Oasis weg van die huis.

Die gasvrou Sheila en haar man is baie vriendelik. Dankie vir 'n netjiese plekkie. Dit was regtigwaar baie nice om by julle te bly.

Leila V - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leila V
With spouse/partner

Baie oulike plek, beveel dit vir enige iemand aan.

Fantastiese plek, baie sentraal. Skoon en netjies.

From R700
per night (sleeps 2)
From R700
per night (sleeps 2)
From R700
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 2 people
  • Check-in: 14:00 to 17:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 9 Kamassi Road, Knysna, 6570, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDgwNjVkODc1LTE2NTgtNGMxYy1iMDgwLTYxNmJjMjk1MDFmMg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R700  per night (sleeps 2) 9 5 1 5 9 Kamassi Road Knysna 6570 Western Cape 0860 022 102 14:00-17:00 10:00 -34.03753 23.07214
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!