The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Thaba Nkwe Bush Veld Inn | TravelGround
+106

Thaba Nkwe Bush Veld Inn

Review Summary

3.7 out of 5from 27 reviews for Thaba Nkwe Bush Veld Inn
Cleanliness
3.7/5
Service
3.4/5
Location
4.0/5
Safety
3.9/5
Value for money
3.3/5
Vanessa N - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vanessa N
Individual traveler

Great place.

Great place for a night.

Thaba Nkwe Bush Veld Inn's response

Morning Vanessa,

Many thanks for your feedback. We are always happy to receive good comments and strive to better our accommodation on a daily basis. So happy you enjoyed your stay and hope we see you soon!

Regards,
Management

Thaba Nkwe Bush Veld Inn
Russell B - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Russell B
With spouse/partner

Nagmerrie!

Ons arriveer Saterdag middag om en by 16H00 daar om in te check. Die dame dring daarop aan dat ons 'n breakage deposito moet betaal in kontant. My reaksie: Nee dit is nie soos per die webtuiste bespreking gereël nie, dra ook nie kontant by my nie. Sy sê toe dat ek dit kan betaal per kaart, (ek weier). Hulle aanvaar dit toe so. Voor die tyd ontvang ek 'n e-pos van hulle dat hulle my nie 'n eenheid kan gee wat drie volwassenes slaap nie. Maar hulle sal 'n enkel eenheid aan my voorsien ten addisionele bedrag van R300.00 vir die nag. Ek vra hulle toe om die bespreking aan te pas by die webtuiste. Hulle het dit nie gedoen nie. Met aankoms versoek hulle die R300 wat ek betaal het. Nadat ek dan vir die extra kamer betaal het, neem hulle ons toe na die kamers toe en voorsien ons van "key en padlock". Ek wys die dame toe daarop dat die hout eenhede (niks Anders as 'n Wendy house ) dan openinge het. Tussen die houtpanele en dat ons gaan koud kry. Sy reageer toe en se dat die kamers lekker warm is. Ons moes dit toe aanvaar aangesien ons geen ander heenkome vir die nag gehad het nie. Ons gaan toe na 'n funksie in Thabazimbi en keer weer terug die aand om en by 20H00. Dis winter, dis koud, jy moet braaf wees om in so plek te slaap! Een laken en kombers met 'n baie dun outydse oortreksel! Die kamer is net groot genoeg vir 'n dubbel bed, geen stoel om op te sit nie, absoluut slegter as enige van my bediendes se woonkwartiere. Die wind waai reg deur die gleuwe in die hout panele. Die enkelkamer wat hulle ook aan ons voorsien het was dieselfde (maar het twee enkelbeddens ingehad. Teen 10 uur is ons in die bed, net aan die slaap geraak toe kom daar 'n spul mense by ons ingang verby wat geraas het in 'n taal wat geen mens kan verstaan nie. Ons is toe dadelik wakker, ek het op gegaan na die restaurant area en gevra vir 'n koffie. (wat pateties was) terloops R20 vir 'n swart koppie koffie. Ek het terug gekeer na my kamer toe en probeer slaap. Teen 4:30 die oggend het ek opgestaan en in my voertuig gaan sit met die verwarmer aan (dis hoe koud dit was). Ek, my vrou en my seun is as gevolg van dit vrot van verkoue. Die badkamers wat gedeel word met ander (ablusieblok) is sowat 20-30 m van die kamers af geleë, gordyne voor die storte, en absoluut onaanvaarbaar. Ook geen handdoeke beskikbaar nie. Ons het ongeveer 7 uur die oggend vertrek, verkluim en hoogs de duiwel in. Opsomming: Dit weerspieël absoluut 'n slegte invloed op die webtuiste wat so 'n organisasie bemark, en laat veel te wense oor m.b.t. die instansie self. Sal hoogstens geen persoon soontoe aanbeveel nie. Die host is baie onprofessioneel. Indien nodig, het ek foto's van die kamer geneem, die openinge in die hout en die "boemelaars" kamers binne-in. Ek verstaan heeltemal hulle konsep, maar hulle moet dit meer duidelik maak, die ablusie-eenhede beklemtoon, en foto's daarvan op hulle beskrywing omskryf. Dit kan dalk ideaal wees vir 'n backpacker, of iemand wat nie sy eie tent kan bekostig nie.

Paul M - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Paul M
With spouse/partner

Te duur vir wat jy kry.

Ontvangs sit en rook waar jy betaal, ook sommer by die kroeg. Ek het opgradeer met die eenheid want daar was net plek vir die bed. Geen dienste of restaurant oop op Sondag.

Madeleine N - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Madeleine N
Family with young children

Unfortunately, it was not a positive experience.

The bathroom has a curtain for a door. There was a power outage and some units didn't have power. No towels and bedding were of poor quality. The cost of accommodation does not justify the quality of accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was ongelukkig nie 'n positiewe ervaring nie.

Die badkamer het 'n gordyn vir 'n deur. Daar was kragonderbreking en sommige eenhede het nie krag gehad nie. Geen handdoeke en beddegoed was van swak kwaliteit. Die koste van die akkommodasie regverdig nie die kwaliteit van verblyf nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thaba Nkwe Bush Veld Inn's response

More Madeleine,

Ons is baie jammer dat u voel dat ons akkommodasie regverdig nie ons tariewe nie. Ons is 'n bosveld plaas met een van die goedkoper verblyf in Thabazimbi en probeer om te alle tye dit so gerieflik as moontlik te maak vir ons gaste en het altyd 'n oopdeur polis vir enige klagtes vanaf ons gaste.

Al ons selfsorg eenhede is met nuwe beddegoed 'n maand terug voorsien en handdoeke is op aanvraag beskikbaar by ontvangs. Al ons gaste word egter versoek om eie handdoeke saam te bring aangesien dit 'n item is wat gereeld vervang moet word. Die spasie tussen die kamer en badkamer is redelik beperk vir 'n deur daarom hang ons 'n gordyne vir semi-privaatheid tussen hoofslaapkamer en badkamer.
Die rede vir die kragonderbrekings was 'n los draad wat ons gekry het in een van die krag bokse en dit was onmiddelik herstel. Ons vra hartelik onverskoning daarvoor.
Ons streef elke dag om te verbeter en almal te akkommodeer na die beste van ons vermoe. Ons waardeer u se terugvoering en sal ons beste doen om in die toekoms te verbeter daarop.

Groete
Bestuur
THABA NKWE

Thaba Nkwe Bush Veld Inn
Vernon T - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Vernon T
On business

Ideal accommodation for business, close the business area.

Located close to town, ideal for business people.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Idiaale verblyf vir besigheid, naby aan besigheidsarea.

Naby dorp geleë, dus ideaal vir besigheidsmense.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Karen Z - May 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
1/5
Karen Z
Family with teenagers

The accommodation type I thought I was booking and what I got when I arrived was completely different, it needs to be clearer on the booking form.

I stayed here last year and was satisfied. When I booked this time for my son and I, I thought I was booking into a similar unit. When we arrived we were shown a room with a bed and a fridge, nothing else. For a mom and a teenage son this is unacceptable and for the rate per night it's completely over priced. They found something slightly better, but still not worth the money we paid.

Thaba Nkwe Bush Veld Inn's response

Good Day Karen, Thank you for your feedback and have noted same. However in our defence, we have checked your original booking and it was clearly a cabin that you booked and clicked on and rates are at R700 for 2 people for cabins. Our website clearly states that cabins have a small bar fridge and coffee station as well as a private braai in front of them and shared ablutions. Our chalets however is self catering and has a kitchenette, lounge with DSTV bedroom/s and en suite bathroom (shower only), and private braai on patio, which also explains this on our website and for 2 pax it is R1300 per night. We do not know when guests book a cabin/chalet who the people are and how they are connected i.e. mother and son unless a message is sent with a booking, specifying specific needs. We sincerely apologize for this misunderstanding and tried to accommodate you when you arrived as you noted we were fully booked and we tried our best to accommodate you according to your needs without charging you anything extra.

Trust this explains better for future reference.

Regards,
THABANKWE
RESERVATIONS




Thaba Nkwe Bush Veld Inn
Theuns H - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Theuns H
Individual traveler

Nice getaway to rest.

The place is very neat and well cared for from what I could see. Facilities were close to the accommodation and service was good. The ablution block was beautifully clean and easily accessible, I would just prefer running water in my accommodation instead of having to walk to the ablution block.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker wegbreek om te rus.

Die plek is baie netjies en goed versorg van wat ek kon sien. Geriewe was naby die blyplekke en diens was goed. Die ablusieblok was mooi skoon en maklik bereikbaar, ek sou net verkies dat daar lopende water in my blyplek is in plaas van om ablusieblok toe te moet loop.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jannie E - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Jannie E
With friends

Lovely bushveld accommodation with good food and friendly reception/staff.

Very nice location and environment to enjoy a lovely bushveld experience.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlike bosveld-verblyf met goeie kos en vriendelike ontvangs/personeel!

Baie mooi bestemming en omgewing om heerlike bosveld-ervaring te geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thaba Nkwe Bush Veld Inn's response

Beste Jannie,

Baie dankie vir julle wonderlike terugvoer, ons is so bly julle het dit geniet en hoop om julle gou weer te ontvang hier by Thaba'Nkwe.

Vriendelike groete,
Marieke

Thaba Nkwe Bush Veld Inn
Claudia P - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Claudia P
Family with teenagers

Not a bad stay, but also not the best.

The only problem with this accommodation is that the bathroom in our unit were very small and there were no air-cons.

Thaba Nkwe Bush Veld Inn's response

Good day Claudia. Thank you for your feedback it is really appreciated. Perhaps the central shared showers would have suited you better. The upgrade we offered was a gesture in good faith to offer more privacy as the cabins were fully booked and ablutions very busy. Thank you and regards, Nikki

Thaba Nkwe Bush Veld Inn
Andre V - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Andre V
On business

Teleurstellend.

Geen braai-gereedskap soos 'n braaitang nie. Die braaier is net groot genoeg om 2 tjops op te braai. Beligting in die chalet is swak, geen sepies of sjampoe nie, moes my wyn uit 'n koeldrankglas drink. Van die gordyne is geskeur en so kan ek aan gaan. Sal glad nie die plek aanbeveel aan enige iemand nie. Het 2 weke terug by 'n ander plek in Dinokeng geslaap vir die selfde prys per persoon en dit is soos sewe ster teenoor Thaba Nkwe.

Thaba Nkwe Bush Veld Inn's response

Beste Andre,

Dankie vir jou terugvoer.

Thabe Nkwe is onder nuwe bestuur en ons gaan uit ons pad om verbeteringe aan te bring. Die braaiers voor die chalets is kleiner as 'n gewone braai. Die rede daarvoor is dat ons cabins en chalets tussen 2 en 4 mense slaap. Die 4-bed chalets het bietjie groter braaiers en daar is definitief nou braaitange in al ons chalets.

Gordyne en beddegoed is reeds in baie van die chalets vervang.

Vertrou jy gaan ons weer besoek om die verbeteringe te ervaar.

Groete,
Marieke

Thaba Nkwe Bush Veld Inn
Arend K - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Arend K
With friends

Baie mooi plek, bekostigbare slaapplek en 'n baie lekker restaurant en kroeg!

Ek sal Thaba Nkwe Inn vir enige iemand aanbeveel. Baie goeie ligging, nie te ver buite Thabazimbi nie. Baie mooi swembad, lekker braaiplekke en hulle restaurant bedien lekker kos. Om op te te som: dis veilige, netjiese, bekostigbare blyplek op 'n baie mooi plaas.

Johan H - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johan H
With friends

Very friendly welcome.

Very friendly service. The only thing that bothered me was that there wasn't an en-suite bathroom.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie vriendelike ontvangs.

Baie vriendelike diens. Die enigste wat my gepla het is dat daar nie en-suite badkamer was nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thaba Nkwe Bush Veld Inn's response

Goeiedag Johan,

Dankie vir u terugvoer, dit word baie waardeer.

Die hutte is basiese eenhede en werk goed vir rugsakreisigers of gaste wat op soek is na bekostigbare akkommodasie. Ons stel voor om volgende keer een van ons en-suite chalets te bespreek.

Dit was lekker om jou te ontmoet en ons hoop om u weer in die toekoms te verwelkom.

Vriendelike groete,
Nikki en span

Thaba Nkwe Bush Veld Inn
Vivien D - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Vivien D
Individual traveler

Simple but clean accommodation.

Simple but clean accommodation. Please note you should bring your own towels and ablutions are shared.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Eenvoudige maar skoon verblyf.

Eenvoudige maar skoon verblyf. Neem kennis dat eie handdoeke geneem moet word en dat ablusieblokke gedeel word.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thaba Nkwe Bush Veld Inn's response

Goeie dag Vivien
Dankie vir u terugvoer, dit word baie waardeer. Die hutte is basiese eenhede en werk goed vir backpackers of gaste wat op soek is na bekostigbare akkommodasie. Miskien sal jy die volgende keer 1 van ons en-suite chalets bespreek. Dit was lekker om jou te ontmoet en ons hoop om u weer in die toekoms te verwelkom.
Vriendelike groete
Nikki en span

Thaba Nkwe Bush Veld Inn
Stella L - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Stella L
With spouse/partner

Rustig en skoon.

Die ideale naweekwegbreek vir familie en vriende om te kan kamp, stap, bergfiets, omgewing te besigtig of net rustigheid te wil hê. Verblyf was baie skoon en staf baie vriendelik, maar as jy luuksheid verwag is dit nie die plek nie. Dit is net die nodigste vir 'n wegbreek. Vir so vinnige wegbreek sal ons weer sooontoe gaan.

Thaba Nkwe Bush Veld Inn's response

Goeie dag Stella
Dankie vir jou positiewe terugvoer. Dit was lekker om jou te ontmoet en ons hoop om u weer in die toekoms te verwelkom.
Vriendelike groete
Nikki en span

Thaba Nkwe Bush Veld Inn
Luzette V - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Luzette V
With friends

Was baie aangenaam.

Het oornag verblyf benodig en was heeltemal voldoende.

Thaba Nkwe Bush Veld Inn's response

Geagte Luzette,
Dankie dat jy die tyd geneem het om positiewe terugvoer te stuur.
Dit is opreg waardeer.
Vriendelike groete,
Nikki en Span

Thaba Nkwe Bush Veld Inn
Pierre H - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Pierre H
Family with teenagers

Goeie waarde vir geld.

Dit was die tweede keer, weereens was dit die prys werd. Ons het lekker ontspan.

Thaba Nkwe Bush Veld Inn's response

Geagte Pierre,
Dit was 'n plesier om u weer welkom en dankie vir jou kommentaar.
Vriendelike groete,
Nikki en span

Thaba Nkwe Bush Veld Inn
Sanet M - May 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Sanet M
With spouse/partner

Baie swak en nie voldoen aan ons behoefte nie.

Dit is skokkend wat hulle vra per persoon per nag en as jy daar kom kry jy 'n skok van jou lewe. Dis so onregverdig dat 'n mens nie jou geld kan terug kry as jy met so iets te doen kry nie. Ons het 2 dae voor die tyd vertrek.

Thaba Nkwe Bush Veld Inn's response

Goeie dag Sanet
Ons waardeer u om die tyd te neem om u gedagtes te verskaf. Ons erken dat jy oorspronklik 'n enkel-kamer-kajuit met gedeelde ablusies wou bespreek en vra om verskoning dat hierdie eenhede reeds vir die 4 dae lange naweek vol bespreek is. Die verblyf wat u gekies het, was 'n opgradering na 'n delux-eenheid met braai- en selfsorggeriewe, stort-en-suite, DStv en 2 dubbelbeddens. Mag ons volgende keer stel dat u enige besorgdheid het, raadpleeg Travel Ground of die Instelling se terugbetalings of vroeë uittreksels. Nikki

Thaba Nkwe Bush Veld Inn
Marius V - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marius V
Family with young children

Baie lekker.

Hulle kan gerus hout verskaf veral vir die eerste aand, kan ook oorweeg om staproetes behoorlik te merk en aan te beveel.

Thaba Nkwe Bush Veld Inn's response

Goeie dag Marius
Ons waardeer u om die tyd te neem om terugvoering te gee. Dit word baie waardeer en u punte word opgemerk.
Ons het wel 'n geskrewe roete by die onthaal en ons beweer dat u dit nie vir u genoem het nie, aangesien dit 'n fantastiese staptog vir alle ouderdomme en fiksheidsvlakke is.
Vriendelike groete
Nikki

Thaba Nkwe Bush Veld Inn
Danette V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danette V
Family with teenagers

Die verblyf was presies wat ons in gedagte gehad het na 'n rowwe dag by die Thabazimbi Brahmanskou.

Sal definitief terug kom na die rustigheid. Perfekte plekkie.

Thaba Nkwe Bush Veld Inn's response

Baie dankie,
Ons is bly julle het 'n goeie ervaring by ons gehad.
Hoop ons sien julle gou weer.

Thaba Nkwe Bush Veld Inn
Cornel D - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Cornel D
With spouse/partner

Goeie verblyf wat goed geleë is.

Ons het slaapplek benodig nadat ons 'n troue in die nabyheid bygewoon het. Thaba 'Nkwe was perfek geleë hiervoor. Die verblyf was netjies, en dit is altyd lekker om die natuur op jou voorstoep te hê. Die staf is vriendelik en baie behulpsaam. Dankie vir die lekker verblyf!

Thaba Nkwe Bush Veld Inn's response

Hallo Cornell dankie, dit was lekker om jou hier te hê, hoop om jou gou te sien.

Thaba Nkwe Bush Veld Inn
Bossie P - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Bossie P
On business

Such a bautiful place and the staff knows the meaning of hospitality!

Very nice lodge if you're on a business trip of a day or two. Very helpful staff and friendly. Dinner and breakfast was delicious.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie mooi plekkie en geweldige gasvrye lodge staf!

Baie lekker lodge vir 'n dag of twee se sakereis. Die lodge staf is besonders hulpvaardig en vriendelik. Die aandete en ontbyt was uit die boonste rakke!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thaba Nkwe Bush Veld Inn's response

Geagte Bossie
Baie dankie vir jou terugvoer.
Dit was 'n plesier om jou en jou kollege te ontmoet,
hoop om julle binnekort weer te sien.
Baie dankie en vriendlike groete, Die Thaba 'Nkwe span

Thaba Nkwe Bush Veld Inn
Freddie V - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Freddie V
Family with young children

Warm, untidy and noisy.

I expected more for the price. The rooms, even though the layout was nice, were not neat and clean. Dust and spider webs. It also clearly hasn't been fumigated in a long time. No air-conditioner which was unusual for the area and the price. Next to us were a noisy group of people who were playing music so loud it made your teeth rattle. We struggled for more than half an hour to get a hold of the management who eventually asked the group to quiet down at 1:30 in the morning. And then it started again at 7:00. We checked out after one night (booked for 2 nights) and went to another guest house where we (for R40 more) got lovely air-conditioning, clean, neat rooms, wonderful view, and even got breakfast.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Warm, onnet en raserig

Ek het meer verwag vir die prys. Die kamers, alhoewel goed uitgelê, was nie netjies en skoon nie. Stof en spinnerakke. Ook duidelik baie lanklaas die grasdak ge-"fumigate". Geen lugversorger, wat snaaks is vir area en prys. Langs ons was groep geraas makers wat musiek so hard speel dat jou tande bewe. Ons het vir meer as halfuur gesukkel om bestuur in die hande te kry, wat hulle toe uiteindelik 1:30 die oggend gaan stilmaak het. En toe begin dit weer 7:00. Ons het na een aand uitgeboek (2 aande bespreek) en in 'n ander gastehuis ingeboek, waar ons vir R40 meer heerlike lugversorging, skoon, netjies kamers, wonderlike uitsig en boonop ontbyt gekry het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thaba Nkwe Bush Veld Inn's response

Dear Freddie and family,
Thank you for your feedback, it is greatly appreciated. We have a very strict noise policy at the lodge and chalets and the group that were responsible for disturbing the guests that night/early morning were dealt with severely. Whilst we service our thatched chalets every day, being in the bushveld, unfortunately has it's problems with unwelcome visitors of the insect variety. The chalets are rustic and we appreciate that they are not for everyone. We are happy, however, that you had a pleasant stay in a guesthouse where the environment was more suitable for you. We trust you may re-visit Thabazimbi on another occasion as it is a fantastic place to have a holiday!
Many thanks and warm regards,
Nikki

Thaba Nkwe Bush Veld Inn
Melissa L - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Melissa L
Family with young children

Very peaceful with a bush atmosphere.

If you want to rest and don't like crowds, then this is the place for you. If you're looking for a busier place with lots of activities for children, I would recommend something else. But overall it was exactly what we had in mind because we could go to Marikele early the next morning and also visit the lion park.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig en 'n bosatmosfeer

As jy wil rus en nie een is vir baie mense nie, is dié plek vir jou, maar sou jy iets besiger soek met baie aktiwiteite vir die kinders sou ek dalk iets anders aanbeveel. Maar overall was dit presies wat ons ingedagte gehad het omdat ons vroeg die volgende oggend na Marikele kon gaan en so ook na die Leeupark.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thaba Nkwe Bush Veld Inn's response

Dear Melissa
Thank you for your feedback. It is much appreciated.
It was lovely to meet you.
KInd regards,
The Thabankwe Team

Thaba Nkwe Bush Veld Inn
Frikkie L - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Frikkie L

Goeie waarde vir geld.

Ons het lekker naweek gehad. Daar is verskillende kamers met verskillende bed opsies. As jy bespreek, spesifiseer net of jy enkelbeddens of dubbelbeddens versoek, omdat die foto enkelbeddens wys saam met dubbelbed. Ons het twee dubbelbeddens gekry.

Marlene S - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlene S
With spouse/partner

Aangenaam.

Netjies en skoon eenhede. Die kos van die restaurant was heerlik! Al nadeel is die harde musiek van die kroeg in die aand.

Talita & Waylon B - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Talita & Waylon B
Family with young children

Het dit geniet, baie dankie!

Dit was wonderlik, dankie.

Daleen V - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daleen V
With spouse/partner

Ongelooflike gasvryheid en definitief 'n plek wat ek weer sal besoek. Lekker kos!

Sal die plek definitief aan vriende en familie aanbeveel.

From
R1 093
per night, for 2 ppl
From
From R1 093
per night, for 2 ppl
From
R1 093
per night, for 2 ppl
Make a Booking
  • Capacity: 171 people
  • Check-in: 14:00 to 21:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 5km from Thabazimbi on R510 Lephalale road, Thabazimbi, 0380, Limpopo
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAe1mXtQXKIZRVWkxFDpUyLUG7bkIL5EeEpsiuNOM7tM69JUpAOG?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R1 093  per night, for 2 ppl 27 5 1 4 5km from Thabazimbi on R510 Lephalale road Thabazimbi 0380 Limpopo 0860 022 102 14:00-21:00 10:00 -24.546205815078 27.394414544106
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!