special Stay 3 nights, pay for 2 on stays that are 3 nights or longer. Valid from 26 Feb 2020 until 30 Apr 2020.
Bojanala Accommodation at Thabaledi Game Lodge | TravelGround
+39

Thabaledi Game Lodge

Review Summary

4.3 out of 5from 20 reviews for Thabaledi Game Lodge
Cleanliness
4.2/5
Service
4.3/5
Location
4.3/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.3/5
Ellvin E - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ellvin E
With spouse/partner

Had a nice break.

Thank you Thabaledi for your prompt assistance when we needed another place to stay. They immediately helped us and put us in a beautiful place with more than one could ask for. Will definitely come and rest there again. Self drive is not allowed there to go game watching, which I understand in some circumstances, but it would make the place perfect.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker rus wegbreek.

Dankie Thabaledi vir julle spoedige hulp toe ons ander blyplek benodig het. Hulle het ons dadelik gehelp en in 'n pragtige blyplek gesit met meer as wat mens voor kan vra. Sal definitief weer daar kom rus. Mens kan net die daar self ry om wild te gaan kyk nie wat ek in sommige omstandighede verstaan, maar dit sou die plek perfek maak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Fritz S - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fritz S
With spouse/partner

Nice!

Will definitely stay at Thabaledi Game Lodge again. It was very neat, the people were friendly, it was peaceful and very enjoyable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker-lekker!

Sal beslis weer Thabaledi Game Lodge besoek, dit was regtig baie netjies, mense vriendelik, rustig en ongelooflik lekker.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Debbie K - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Debbie K
Family with young children

Awesome stay. Hosts and staff were friendly and helpful. The place is beautiful and clean and lacks nothing. I would definitely recommend this place and will be back soon.

Thanks to the staff and hosts for an awesome stay.

Thabaledi Game Lodge's response

Thank you Debbie.

Can't wait to welcome you back to Thabaledi.

Kind Regards
Mari

Thabaledi Game Lodge
Jaco B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Jaco B
Family with young children

Very disappointed.

On December 21, 2019 we checked in. Initially, I struggled to get to the gate because the intercom didn't work well. At the reception they were not sure if I paid a deposit. The chalet is nice and spacious, but not maintained. There is no supervision on cleaning services. I had to beg the workers to remove the ash from the braai. The shop has basic necessities, the pool bar does not have set hours. The one pool at main lodge is greener than the grass next to the pool. There was also a struggle with water that was more off, than on. This led to me leaving a day before my departure date. I think the place has a lot of potential, but in the future it will not go there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie teleurgesteld.

Op 21 Desember 2019 het ons ingeboek. Ek het aanvanklik gesukkel om by die hek in te kom omdat intercom nie lekker gewerk het nie. By ontvangs was hulle nie seker of ek wel 'n deposito betaal het nie. Die chalet is mooi en ruim, maar word nie in stand gehou nie. Daar is geen supervisie op skoonmaakdienste nie. Ek moes die werkers omtrent smeek om die as uit die braaier te verwyder. Die winkel het maar basiese benodigdhede, die kroeg by swembad het nie vasgestelde ure nie. Die een swembad by hooflodge is groener as die gras langs die swembad. Daar was ook 'n gesukkel met water wat meer af was as, as aan. Dit het daartoe gelei dat ek eerder 'n dag voor my vertrekdatum vertrek het. Ek dink die plek het baie potensiaal, maar op die trant wat dit nou gaan sal ek nie weer daarheen gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Zanique E - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zanique E
Family with young children

We had a lovely time at the Lodge.

It was a peaceful stay and the staff are super friendly!

Tim S - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Tim S
Family with teenagers

Bos-bungalows is nie goed onderhou nie. Luukse chalets is awesome. Skoon en gerieflik.

Die perfekte plekkie om weg te kom van die stad af en ontspan in die stilte van die bos. Pragtige omgewing. Goeie geriewe vir 'n konferensie, spanbou of 'n bostroue.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Bush bungalows are not well maintained. Luxury Chalets are awesome. Clean and comfortable.

Perfect spot to get away form the city and chill in the peace and quiet of the bush. Beautiful surrounding. Good facilities for a conference, team building or a bush wedding.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Alecia D - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alecia D
With spouse/partner

Vreedsaam, rustig, waarde vir geld!

Ons was op soek na 'n plek waar ons vir 'n paar dae net kan vergeet van die veeleisende stadslewe en die batterye bietjie herlaai, en dis presies wat ons hier gekry het. Dit is 'n pragtige plek wat so goed bestuur word. Die eenhede is ruim en netjies met kuier-areas wat elke klimaat pas en die diens is uitstekend ─ Lee was net 'n oproep weg! Ons sal enige dag teruggaan en nog vriende saamneem!

Thabaledi Game Lodge's response

Goeie dag Alecia,

Ek is so bly dat jy jou verblyf geniet het. Thabaledi teleurstel nooit.
Ons kan nie wag vir u volgende besoek nie, ons sal meer as wat verwag word soos altyd.
Dankie!

Thabaledi Game Lodge
Michelle R - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Michelle R
Family with young children

Heerlike wegbreek saam familie.

Fantastiese akkommodasie, ruim kamers, volledige toegeruste kombuis, komplimentêre ys en hout, heerlike boma-area by jou eenheid, smullekker ontbyt, lekker speelplek vir kinders en grootmense, bekostigbare opsionele ekstras, vriendelike skoonmaakdienste, pragtigste sonsondergang. Enigste kritiek is die 1-ply toiletpapier. Jacques en sy span het uit hulle pad uit gegaan om dit vir ons so lekker as moontlik te maak. Dit was 'n heerlike bosveld wegbreek. Ons sal Thabaledi vir seker weer besoek.

Errol W - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Errol W
With spouse/partner

We had a wonderful long weekend in peace and quiet.

On our previous visit there were noisy quad and motocross bikes and were glad to see that was not the case this time. We assumed then that the lack of game was because of this noise but it still seems that the game are pretty shy and not visible. The chalets were very spacious and comfortable. I would have appreciated bed side lights though. I will definitely be returning again and recommend Thabaledi to my friends and colleagues.

Thabaledi Game Lodge's response

Dear Errol,
Thank you for your feedback, we will try to improve on your concern. It was lovely to host you!

Thabaledi Game Lodge
Charmaine M - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charmaine M
Family with young children

Dit was baie mooi en so rustig met baie goeie diens.

Ek wil elke jaar terug gaan om te gaan ontspan en net 'n bietjie weg te kom. Sal enige iemand verwys.

Thabaledi Game Lodge's response

Dear Charmaine,
We would love to host you again.

Thabaledi Game Lodge
Thabang M - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
1/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Thabang M
With spouse/partner

It was a great experience, but too far from shops.

A beautiful place indeed for a group of people and for a couple if they want a quiet outing. We really enjoyed our stay even though there was no entertainment.

Thabaledi Game Lodge's response

Hi Thabang,
We do have activities that we do, game drive, which I told you about, I thought you guys want some time alone, plus you were always indoor. but next time we promise to make sure that you have a great time. Thank you for the feedback.

Thabaledi Game Lodge
Jolande M - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jolande M
Family with young children

Nice experience.

We had a great time. The unit is neat and clean. Service is really great and very helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangename ervaring.

Ons het 'n heerlike tyd gehad! Die eenheid is netjies en skoon. Diana is regtig 'n staatmaker en baie behulpsaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marli V - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marli V
With spouse/partner

Very nice.

Lana and Richard are outstanding hosts.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker.

Lana en Richard is uitstekende gashere.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Chris V - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Chris V
Family with young children

Perfect bushveld getaway for the family.

Lana and Johan were very helpful and we had a great stay. I especially appreciated the safety and private bathrooms.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Perfekte Bosveldwegbreek vir die gesin.

Lana en Johan was besonders behulpsaam en ons het heerlik gekamp. Ek het veral die veiligheid en die privaat badkamers waardeer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ciska T - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Ciska T
Family with young children

Lieflik en ontspanne.

Ons het 'n heerlike ontspanne naweek spandeer by Thabaledi, Johan en Lana was ongelooflik gewees. Die eenhede was lieflik ruim en skoon, die personeel was uiters vriendelik en behulpsaam. Ons sal beslis weer gaan kuier!

Hester V - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hester V
Family with young children

Dit was fantasties.

Die diens en verblyf was alles baie goed.

Thuli N - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Thuli N
Family with teenagers

Nice break.

Game drive was a bit disappointing as there were only few animals. Had a nice experience in general.

Calla V - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Calla V
With spouse/partner

Baie lekker gebly en sal weer daar kamp.

Die twee mense in beheer Lana en Johan laat 'n mens van die oomblik dat jy by die plek inboek welkom en tuis voel. Volgens ons is hulle is 'n groot deel van Thabaledi se sukses. Alles wat ons nodig gehad het was beskikbaar en die ablusieblok wat aan elke staanplek toegeken word is 'n groot bonus.

Willize G - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Willize G
With friends

Pragtig, rustig en netjies! Paar negatiewe punte oor kantoorpersoneel.

Die Lodge is pragtig, netjies en rustig. Die chalet was ruim en die daaglikse skoonmaakdiens was gerieflik. Sal net voorstel dat daar gekyk word na die volledigheid van die kombuisware. Ongelukkig 'n paar negatiewe punte oor kantoorpersoneel. Met aankoms was daar niemand in die kantoor om ons te help inklok nie, gelukkig vir die selfoonnommer wat LekkeSlaap verskaf het die vorige dag met al die nodige besonderhede van jou bespreking, kon ek die dame in die hande kry om ons te kom help. (Hierdie het ook 'n probleem geraak later die week waar daar niemand was om ons te help by die winkeltjie nie). Tydens inklok het die dame ook nie geweet of die verblyf betaal was waar ek bewys van betaling vanaf LekkeSlaap moes wys. Hierdie het nog nooit met 1 van my besprekings deur LekkeSlaap gebeur nie. Inkloktyd was 14:00, die Chalet was eers gereed 15:00. Tydens uitpak het ons agtergekom die 1 kamer se aircon werk nie, na talle opvolgoproepe na dieselfde kantoordame, was die versoek vir 'n waaier vir daardie kamer net te veel vir haar nadat sy erken het sy was bewus voor ons inklok die aircon werk nie en dat dit nie binnekort herstel gaan word nie. Na 'n ongemaklike gesprek is 'n waaier later aan ons gebring en die aircon is die volgende dag herstel. Afgesien van die bogenoemde het ons nog steeds lekker gerus en gekuier in die bosveld!

Mokgadi L - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Mokgadi L

Beautiful, tranquil place and very affordable.

Our group had a special request and the request was honoured. The service was awesome with very helpful staff.

was R590
From R393
per night (sleeps 4)
was R590
From R393
per night (sleeps 4)
was R590
From R393
per night (sleeps 4)
Make a Booking
  • Capacity: 224 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Portion 11 Farm Border Q187 , Doornpoort, Brits, 0250, North West
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAs8kdIPUl6HrYJoaxZnuDnAcOEOW36jlAe5trgrX2kjbHozNVHY?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R590, now From R393  per night (sleeps 2) 20 5 1 5 Portion 11 Farm Border Q187 Doornpoort 0250 North West 0860 022 102 14:00-18:00 10:00 -25.229674 27.642824
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com