The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Thabong Guesthouse | TravelGround
+48

Thabong Guesthouse

20 reviews
Guest House

Review Summary

4.6 out of 5from 20 reviews for Thabong Guesthouse
Cleanliness
4.8/5
Service
4.8/5
Location
4.4/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.5/5
Grant G - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Grant G
With spouse/partner

Lekker.

Verblyf was goed, maar voel ontbyt kan in die prys ingesluit wees. R 85.00 p/p vir wat ons gekry het is onaanvaarbaar.

Yolisa M - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Yolisa M
With spouse/partner

Peace of mind and good value for money.

We were placed at the the cottage room and found the TV faulty. We reported and this and it was sorted out immediately. Sunday morning there was no hot water in the shower. I reported and it took 10 minutes to fix the issue. This guesthouse is budget friendly. Guests can enjoy a pool and braai facilities. Their garden is breathtaking. I really loved my stay here at Thabong. I love that the workers go out of their way to ensure guests have a pleasant stay here.

Thabong Guesthouse's response

Thank you for Your reply. Again we apologise for the 2 problems you have encountered, but promise to always do our best to accommodate our Guest.
Thank you for the great review.

Thabong Guesthouse
Louis C - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louis C
With spouse/partner

Friendly, neat and value for money.

We booked at short notice. The host went out of his way to make us feel welcome. We were pleasantly surprised with the neat, clean room. Definitely value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelik, netjies en waarde vir geld.

Ons het op kort kennisgewing bespreek. Die gasheer het uit sy pad gegaan om ons welkom te laat voel. Ons was aangenaam verras met die netjiese, skoon kamer. Beslis waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thabong Guesthouse's response

Baie dankie vir die mooi boodskap, dit was ons voorreg om julle by ons Gastehuis te kon hê.
Vriendelike groete
Dupie

Thabong Guesthouse
Marlene M - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlene M
Family with teenagers

Slept well.

Hospitable and helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker geslaap.

Gasvry en behulpsaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rika D - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
1/5
Rika D
With spouse/partner

Glad nie dit wat voorgestel was op die webtuiste nie.

Ek het verstaan dat elke kamer sy eie badkamer het, lugversorging en DStv-kanale ens. Moes R300 ekstra betaal om 'n kamer met eie badkamer te hê en dan was die kamer vrek koud. Glad nie soos wat dit voorgestel was op die webtuiste nie. Moet ook ekstra betaal vir ontbyt. Sal nie weer van hierdie gastehuis gebruik maak nie.

Hubre B - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hubre B
With spouse/partner

Strongly recommend.

Neat, clean facilities with very friendly staff. Very good location. We would love to stay at Thabong Guesthouse again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Beveel sterk aan.

Netjiese, skoon geriewe met baie vriendelike personeel. Baie goeie ligging. Ons sal graag weer by Thabong Guesthouse oornag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pieter B - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter B
Family with teenagers

Service and rooms great.

From arrival to departure the staff were friendly and helpful. Hospitality excellent. Rooms very neat and clean. The photos on the webpage display exactly what you get. Buffet breakfast was delicious and there was plenty to keep you satisfied. Will definitely stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Diens en kamers van uitstaande gehalte.

Van aankoms tot vertrek was die personeel vriendelik en hulpvaardig. Gasvryheid uitstekend. Kamers baie netjies en skoon. Die foto's op die webblad vertoon presies wat jy kry. Buffet ontbyt was heerlik en daar was genoeg on jou versadig te laat. Sal beslis weer daar oornag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marius N - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marius N
With spouse/partner

Baie gerieflik, skoon en privaat.

Ons is baie goed ontvang, en is op 'n vinnige toer deur die gastehuis. Alles was baie skoon en die kamer was goed toegerus met alles wat ons nodig gehad het, en meer. Motor was veilig binne 'n omgewing met 2 outomaties hekke. Was maklik om die gastehuis te kry, en naby die snelweg. Verblyf was baie lekker.

Thabong Guesthouse's response

Hi Marius

Baie dankie dat julle by ons oornag het. Ons hoop volgende keer kan julle bietjie meer tyd by ons spandeer.

Dankie vir die mooi terugvoer.

Groete
Annelie

Thabong Guesthouse
Leanne S - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leanne S
Family with young children

Outstanding.

Outstanding, friendly service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend.

Uitstekende, vriendelike diens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Brenda R - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Brenda R
With spouse/partner

Thabong Guesthouse is very beautiful and easily accessible.

We enjoyed our stay and hope to come back in July 2018.

Thabong Guesthouse's response

Thank you Brenda. We hope we see you real soon again.

Thabong Guesthouse
Martie S - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Martie S
With spouse/partner

Dit was heerlik, rustig en netjies.

Ons is vriendelik ontvang, die kamer was netjies en skoon, ons het heerlik daar geslaap en sal dit vir enigiemand aanbeveel.

Thabong Guesthouse's response

Baie dankie Martie. Dit is altyd 'n plesier, en heerlik om te hoor gaste is tevrede.

Thabong Guesthouse
Sonya V - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Sonya V
Individual traveler

Rustige, stylvolle verblyf!

Stylvolle woning met rustige atmosfeer. Blanche was baie behulpsaam en vriendelik. Sal aanbeveel vir dames alleen op reis.

Thabong Guesthouse's response

Baie dankie Sonya. Hoop ons sien jou sommer vinnig weer.

Thabong Groete

Thabong Guesthouse
Jacoba V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacoba V
With spouse/partner

Net wonderlik lekker.

Ek en my liefde sal nooit weer ander verblyf aanvra nie. Thabong Gastehuis is ons verblyf as ons in die omgewing reis. Baie dankie aan Thabong vir jul gasvryheid en skoon verblyf. Praat nie eens van die bederf ontbyt nie.

Thabong Guesthouse's response

Baie dankie Jackie. Dit is altyd lekker om julle te ontvang. Ons hoop ons sien julle spoedig weer.

Groete
Annelie

Thabong Guesthouse
Maxine K - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maxine K
With friends

Baie netjiese gastehuis met beste diens.

Ons het verblyf nodig gehad vir 'n naweek, Thabong was die goedkoopste, netjieste en definitief die beste besluit. Ons het 'n baba dogtertjie van 5 maande en Annelie het die vir ons so gerieflik as moontlik gemaak, dit het gevoel asof ons by ons eie huis was. Jy het alles wat jy nodig het. Sy het werklik uit haar pad uit gegaan om ons gelukkig te hou.

Thabong Guesthouse's response

Goeiedag Maxine,

Baie dankie vir julle kuier by ons. Alles was sommer net 'n groot plesier. Hoop ons sien julle spoedig weer.

Thabong Guesthouse
Asanda V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Asanda V
With friends

I was happy!

We were treated well. Felt like the owner valued our business.

Thabong Guesthouse's response

Thanks Asanda. Hope we see you soon again.

Thabong Guesthouse
Lorraine B - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lorraine B
With spouse/partner

Pragtige plek

Annelie voorwaar 'n staatmaker. Ons het nie ontbyt vooraf bespreek nie maar dit was geen moeite vir haar om ons te bedien nie.

Thabong Guesthouse's response

Groot plesier Lorraine. Was heerlik om julle by ons te hê.

Thabong Guesthouse
Karen E - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Karen E
With spouse/partner

Good value for money backed by excellent customer relations!

As summarized above. Would recommend them with the greatest boldness. Already accustomed to the quality stay available from LekkeSlaap!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie waarde vir geld gerugsteun deur puik kliënteverhoudinge!

Soos bo saamgevat. Sal hulle aanbeveel met die grootste vrymoedigheid. Al gewoond geraak aan die kwaliteit verblyf beskikbaar deur LekkeSlaap!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thabong Guesthouse's response

Hi Karen.

Baie bly jy het jou verblyf by ons geniet. Hoop ons sien jou sommer weer vinnig.

Groete,
Annelie

Thabong Guesthouse
Lizelle N - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Lizelle N
Family with teenagers

Great!

Place is beautiful and the people are very friendly and hospitable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Great!

Plekkie is baie mooi en die mense is baie vriendelik en gasvry.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thabong Guesthouse's response

Baie dankie Lizelle. Was heerlik om julle by ons te hê. Sien julle volgende jaar met Krone 5.

Thabong Guesthouse
Mokoena S - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mokoena S
With spouse/partner

The place was very much clean and friendliness of staff was great.

Information signs on the road should be provided. The place is good for relaxing and the tranquility was great.

Thabong Guesthouse's response

Thanks so much for the feedback. We are busy looking at road signs. We appreciate you choosing our Guesthouse and we hope to see you soon again. Regards, Annelie Geldenhuys.

Thabong Guesthouse
Odette L - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Odette L
With friends

Very nice and everything is stunning and we had a great overnight stay.

The fountain at our room made us even more relaxed! Good service, very friendly. Will go back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was baie baie lekker en als is so mooi en ons het so lekker oornag.

Die fonteintjie by ons kamer het mens sommer meer rustig laat voel. Goeie diens gehad, baie vriendelik. Sal vir seker weer daar oornag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thabong Guesthouse's response

Hi Odette,
Dit was net 'n plesier om julle hier by ons te hê. Ek hoop dit het goed gegaan met jou.
Groete vir jou ma.
Suzette Thabong

Thabong Guesthouse
From R750
per night (sleeps 2)
From R750
per night (sleeps 2)
From R750
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 16 people
  • Check-in: 14:00 to 23:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Corner of Denne Road and Springs Road, Brakpan, 1549, Gauteng
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAANO329PmnKQgjbhu0eBRx87Kabor64Lh1M8jqBPfb3MalOcK9UU?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R750  per night (sleeps 2) 20 5 1 5 Corner of Denne Road and Springs Road Brakpan 1549 Gauteng 0860 022 102 14:00-23:00 10:00 -26.260473715506 28.360262050262
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!