West Coast Accommodation at Thali Thali Game Lodge | TravelGround
+59

Thali Thali Game Lodge

Game Lodge

Review Summary

4.4 out of 5from 12 reviews for Thali Thali Game Lodge
Cleanliness
4.3/5
Service
4.2/5
Location
4.5/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.3/5
Stefan J - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Stefan J
With spouse/partner

The silence does wonders.

The silence is wonderful and if you'd like to see nature, there are games drives and other forms of entertainment. We opted for glamping and it's a winner if you aren't used to camping.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die stilte doen wonders aan mens.

Die stilte is wonderlik en as jy die natuur wil beskou is daar wildsritte beskikbaar of ander vermaak. Ons het die glamping gedoen en dit is 'n wenner indien jy nie gewoond is aan kamp nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sunette C - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sunette C
With spouse/partner

A piece of gold hidden a stone's throw from Langebaan.

My husband and I chose Thali Thali for our 12-year wedding anniversary. Everything was perfect from the welcoming drinks until the buffet breakfast in the morning before our departure. We did the game drive and the archery classes and both can be highly recommended. Our accommodation was the canvas tents and it was lovely. Beautiful decor and very cosy despite the cold weather. The owners and staff are friendly and helpful and carry you on their hands. This was really accommodation that I would cherish forever.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Stukkie goud weggesteek 'n klipgooi van Langebaan af!

Ek en my man het die Thali Thali gekies vir ons 12 jaar-huweliksherdenking. Alles was perfek vanaf die verwelkomingsdrankies tot die buffet-ontbyt die oggend voor ons huis toe is. Ons het die game drive en die archery klasse gedoen en albei kan hoogs aanbeveel word. Ons verblyf was die canvas tente en was dit nie lieflik nie. Pragtige dekor en heerlik snoesig ten spyte van die koue weer. Die eienaars en personeel is vriendelike en behulpsaam en dra jou op die hande. Hierdie was regtig verblyf wat ek vir ewig sal koester.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Corry H - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Corry H
With spouse/partner

Awesome in all respects.

Under utilised and explored.

Selvin H - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Selvin H
With spouse/partner

Baie rustig gewees!

Ek en my vrou het dit baie geniet! Ons het Saterdagoggend so bietjie “out of place” gevoel. Die kelners was baie koud! Nie eers gevra hoe ons ons eiers gaar wil hê nie en of ons bruin- of witbrood wil hê nie. Behalwe dit het ons lekker gerus. Die game drive was ook goed!

Hilgard V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Hilgard V
With spouse/partner

Het meer verwag vir die uitgawe.

Nie 'n duidelike uitleg ontvang tydens aanvraag van kwotasie.

Hanre H - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hanre H
With spouse/partner

Goeie diens en baie lekker.

Ons het 'n baie lekker tyd gehad by Thali Thali Game Lodge en was ver welkom met baie goeie diens en vriendlikheid. Sodat ons eintlik met 'n seer hart moes baai sê! Baie dankie aan almal by Thali Thali vir julle goeie gasvryheid.

Annemi S - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annemi S
With spouse/partner

Fantastic.

The accommodation was very nice! It was our 1 year anniversary and it was such a surprise for my better half. The staff are very friendly and make you feel at home. Breakfast superb! Would love to go back there - can't wait!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Die verblyf was ongelooflik lekker! Dit was vir ons 1 jaar anniversary en dit was 'n groot verrassing vir die ander helfte. Die personeel is baie vriendelik en laat jou dadelik tuis voel. Die ontbyt was uit die boeke! Sal vir seker teruggaan - ek kan nie wag nie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Chris K - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chris K
With spouse/partner

We enjoyed the privacy. Great to not feel obliged to use the restaurant.

Generally good accommodation, but if you make a fire the smoke is terrible. Good food.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie privaat wat ons geniet het. Lekker om nie verplig te wees om die restaurant te gebruik nie.

Verblyf was oor die algemeen goed,die kamer wat ons in was rook vreeslik as jy vuur in die binne-braai maak. Kos was ook baie goed.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Luane S - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Luane S
With spouse/partner

Lieflik en rustig.

Ons het dit vreeslik geniet by Thali Thali! Die restaurant se kos was heerlik en die porsies was groot! Die werkers is vriendelik en baie behulpsaam. Die enigste kritiek wat ek het is die wildrit waarop ons was. Die klein seuntjie wat daar bly het ons met sy vuisies geslaan op ons bene en skoene en gesê "Julle mag nie fotos neem nie" en "Dit is ons diere". Dit het my heelwat afgesit.

Thali Thali Game Lodge's response

Baie dankie dat u die moeite gedoen het om vir ons terugvoering te gee. Dit is altyd so lekker om te hoor dat gaste lekker kuier en ontspan. Ons sal definitief die kwessie aanspreek met die seuntjie se ouers en verseker dat dit nie weer gebeur nie.

Vriendelike groete,
Amalia

Thali Thali Game Lodge
Monica V - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Monica V
With friends

Enjoyed the stay with friends

We really enjoyed staying at the lodge. The service was great. Would recommend it for anyone seeking a very relaxing stay.

Anna-marie W - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Anna-marie W
Family with young children

Lekker rustig.

Ongelukkig was die storte nie op standard nie, maar verder het ons baie lekker gebly.

Michelle J - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Michelle J
Family with young children

Clean, fresh, quiet and peaceful

If you need to break away for a while and do not want to be disturbed as a couple, this would be the ideal place! However if you are planning a get away with kids, I would not recommend, as there are not enough activities for children. A larger pool to accommodate adults, and to have the restaurant area moved to a more open space, away from the bar perhaps, would be ideal. Overall I would recommend this lodge and I think as far as marketing goes there is a lot of potential here.

From R1 440
per night (for 2 people)
From R1 440
per night (for 2 people)
From R1 440
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 28 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Zoutekuglen 179, R27, Langebaan, 7357, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAqnIzy8tMGVCwhlRvdvi7ODjLS5Naug4HvVsyi7NFZBmpDmAXSu?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 440  per night (for 2 people) 12 5 1 5 Zoutekuglen 179 R27 7357 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.030990718804 18.135048030263
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com