Thabazimbi Accommodation at Thanizimbi Game Farm and Entertainment Venue | TravelGround
+49

Thanizimbi Game Farm and Entertainment Venue

49 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 49 reviews for Thanizimbi Game Farm and Entertainment Venue
Cleanliness
4.7/5
Service
4.9/5
Location
4.8/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.8/5
Anne O - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anne O
With friends

A beautiful establishment - a tranquil bush experience.

Abel goes out of his way to welcome you.

Ronnie V - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ronnie V

Very nice.

Allowed to take self-drive game drive and walk through farm. Abel and his wife are very friendly and helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker.

Toegelaat om selfry-wildrit te onderneem en deur plaas te stap. Abel en sy vrou is baie vriendelik en behulpsaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lizanne Z - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lizanne Z
Family with young children

Relaxed atmosphere.

The place was clean. Everything we needed was there. The host Abel was friendly and a great help with assistance. Thanks for a great stay. Will definitely return.

Maryke W - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maryke W
Family with young children

Baie rustig in die bos geleë.

Klein goedjies wat kan maak dat dit uitstekend kan word. Tafels, mure en teëls wat los is moet reggemaak word. Groter stort koppe sal geriefliker wees. Beligting by die boma en op die vuur area moet in gesit word. Baie goeie diens gekry en hulle het ook plan gemaak om vir ons lig te verskaf. Waterblok se stort is geskik vir 'n rolstoel, maar indien die trappe na die boma na 'n ramp kan verander sal dit nog beter wees. Dankie.

Marietjie Engelbrecht E - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marietjie Engelbrecht E
With spouse/partner

Wonderfully peaceful and beautiful.

We could just rest. It's unbelievably beautiful. Had a nice walk and the animals are amazing.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlik rustig en baie mooi.

Ons kon net rus. Dit is ongelooflik mooi. Lekker gestap en die diere is pragtig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hanneri P - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hanneri P
Individual traveler

Great experience. Very quiet and relaxing setup.

Great experience. Very quiet and relaxing setup. If you are a nature lover, this is the right place for you. I have a very busy lifestyle and it was the ideal getaway. Abel is very helpful and nothing was required or too much. He did more than just expect. Thank you very much for the excellent service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Great ervaring. Baie rustige en ontspannende opset.

Great ervaring. Baie rustige en ontspannende opset. As jy 'n natuurliefhebber is, is dit die regte plek vir jou. Ek het 'n baie besige leefstyl en dit was die ideale wegbreek. Abel is baie hulpvaardig en niks is moeite of teveel gevra nie. Hy het meer as net gedoen wat verwag word. Baie dankie vir die puik diens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ernest N - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ernest N
Family with young children

Peace of mind.

In touch with nature.

Russell B - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Russell B
Family with young children

Fantasties!

Ons het ons verblyf terdeë geniet, die gasheer Abel het uit sy pad gegaan om ons behulpsaam te wees. Baie wild op die plaas, lieflike onthaalarea en swembad, en op uitsondering ons toe te laat om ons familie van Thaba oor te nooi vir 'n Sondagmiddagbraai en hulle fasiliteite te gebruik. As a mede venue-eienaar kan ek net sê 10 uit 10! Julle het beslis die ekstra myl gestap. Baie dankie vir 'n wonderlike naweek by julle lieflike plek. Sal beslis weer kom kuier, en hoogs aanbeveel dat gaste daar gaan kuier.

Theresa B - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Theresa B

Great experience.

Loved seeing the different animal especially the camels and zebras.

Rochelle T - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rochelle T

Dit was asemrowend.

Ons was vir tien nagte daar. Die dag met ons aankoms het Abel ons verwelkom wat 'n wonderlike persoon is wat ons met gasvryheid verwelkom het. Die huisies is baie skoon en netjies en die tuine en gras baie netjies. Die swembad baie skoon.

Herford D - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Herford D
With spouse/partner

Gasvry, skoon, veilig, atmosfeer en waarde vir geld.

Aangename vriendelike ontvangs. Verblyf het aan alle verwagting voldoen. Dit is beslis waarde vir geld.

Michael P - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michael P
With spouse/partner

Wunderschön gelegene Gamefarm mitten in der Natur. Tiere können aus der Nähe gut beobachtet werden. Die Farm hat mehrere gut ausgestattete Unterkünfte, die sehr sauber und gut ausgestattet ist.

Als Ausgangspunkt für den Marakele Nationalpark bestens geeignet. Problemlose Kommunikation mit Abel, der während unseres Aufenthaltes auf der Farm unser freundlicher und herzlicher Gastgeber war. Von Abel kann man viel über das Leben auf dieser schönen Farm und über die zahlreichen Tiere erfahren. Wer ein naturnahes Erlebnis sucht in einer sehr schönen Landschaft und grosszügigen Gastgeber, wird hier ein paar erlebnisreiche Tage geniessen können. Selbstversorger kaufen am besten in Thabazimbi ein, dass ca. Eine halbe Stunde entfernt liegt. Auf der Farm gibt es natürlich Grillmöglichkeiten und in jedem Haus komplett ausgestattete Küchen. Am WiFi und Mobilphone Zugang wird noch gearbeitet und derzeit ein Booster installiert.

Dora V - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dora V
Family with young children

Dankie Abel, dit was 'n belewenis om daar te kuier.

Ons gasheer Abel het ons vriendelik verwelkom, en selfs ook kom groet toe ons moes ry. Sal beslis teruggaan. Die chalet is netjies en skoon, als wat jy nodig het, weg van die stad se lawaai, en die diere is sommer teenaan ons chalet gewees in die aande. Die hoogtepunt vir my klein kinders was toe ons braai, die laaste aand en ek wys hulle om te shhhhs, daai gesiggies was priceless toe hulle die, vlakvarke letterlik 30 m van hulle af sien. Dankie Abel vir jou gasvryheid.

L'mel C - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
L'mel C
Family with young children

Very hospitable reception and beautiful place.

We were friendly and warmly welcomed by Abel. It's so beautiful, fantastic with animals that come so close to camp. Cottages are comfortable and clean.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gasvrye ontvangs en pragtige plek.

Ons is baie vriendelik en gasvry deur Abel ontvang. Dis so mooi, fantasties met diere wat so naby aan kamp kom. Huisies is gerieflik en skoon.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Teresa G - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Teresa G

Kos vir jou siel.

Wat 'n awesome plaas. Die huis is enorm met alles wat 'n vrou nodig het, selfs 'n koekroller (ek het een saamgebring van my huis af en toe was dit verniet). Die rustigheid, die uitsig vanaf die dammetjie en braai area is fantasties. Natuurlik baie warm, maar net so voor jy smelt duik jy in die swembad. Abel is 'n ware gasheer. Ons kon selfs sy bakkie gebruik het vir die wildritte. Baie dankie vir 'n heerlike, ontspannende naweek. Nou kort die veld en die diere net die reën.

Johann V - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johann V
Family with young children

Excellent!

Enjoyed it very much, a must if you love nature! Clean and very helpful!

Mark J - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mark J
With spouse/partner

Unbelievable, fantastic.

It was unbelievable to be so close to animals. To get up and the giraffe's are right by the kitchen window ─ an experience. Would definitely come again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Onbeskryflik, fantasties.

Dit was ongelooflik om so naby die diere te kan kom. Om op te staan en die kameelperde staan reg by die kombuisvenster ─ 'n belewenis. Sal definitief weer kom.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anil Kumar S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anil Kumar S

A perfect, short trip, family destination.

We were 22 people with friends, families and kids. We came to spend 2 nights on the 18th of October 2019 on a hot summer's day. The cool weather inside never gave us a feeling of intense heat outside. We stayed in 5 chalets and all the chalets had fans and 3 chalets had air conditioning. The kitchen was full with all the necessary pots and pans and more. Abel is a very helpful host and does not leave you with any option for complaint. Whatever we lacked, was immediately arranged by him from nearby stores. The game farm has plenty of animals moving around your chalets which include giraffe, zebra, kudu, nyala, water-bucks, springbok, warthog and a lot of birds, to name a few. It's surely a place to visit again. Loved it.

Henning R - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Henning R
With friends

Baie rustige boswegbreek naweek.

Abel was baie vriendelik en gasvry en het ons tuis laat voel. Daar was net die een aand ongelukkig ‘n groep wat tot laat partytjie gehou het. Was baie lekker kuier. Daar moet dalk 'n paar reëls ingebring word vir gaste wat steurnis veroorsaak

Boitumelo S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Boitumelo S
With friends

I wouldn't mind visiting Thanizimbi again.

We had the best weekend ever. Thank you, Abel.

Amanda S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Amanda S
Family with young children

Ongelooflik, besonders mooi en Abel se diens is puik.

Die diere wat gevoer word so naby die blyplek verseker dat jy 'n ongelooflike ondervinding het. Dit is rustig en die perfekte wegbreek en Abel se diens is puik. Hy sorg vir 'n onvergeetlike lekker wegbreek. Dankie. Sien julle gou weer.

Stephnè V - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Stephnè V
Family with teenagers

Very peaceful, it brings your soul back to earth.

It was great to get away from the city's noise. Just plan your meals, otherwise you will have to drive a long way to town. If you want peace and quiet, this is the place!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig en bring jou siel terug aarde toe.

Dit was heerlik om van die stad se rumoer af weg te kom. Beplan maar mooi met die kossies anders ry jy ver dorp toe. As jy wil rus en vrede hê, dis die plek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Carin L - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carin L
With spouse/partner

Dit was ongelooflik.

Die gasvryheid het ons nog nêrens anders gekry nie. Dit is 'n ongelooflike mooi game lodge en pragtige chalets. Dit was so fantasties om die wild te sien wei tussen die chalets. Die wild is gevoer 4 uur in die middag agter ons chalet.

Liezl S - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liezl S
With friends

Great service and experience.

Great service from start to end. Will definitely recommend them. Friendly host and great setup for a weekend away. Will definitely go back there.

Liezel P - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liezel P
With friends

An unbelievably fantastic place to stay.

From when we arrived we viewed countless wildlife of which they feed daily a few steps from the chalets. Beautiful setting, great host, absolutely serene. If I could give this place more than 5 stars I would.

Jan V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan V
With spouse/partner

African massage.

Naby die bos met baie wild en voëls. Die sterre is so naby, jy kan dit pluk.

Muellatt V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Muellatt V

Bosveld lekkerte!

Ontvang deur eienaar Abel. Chalets gerieflik en skoon. Veilig en hulp alle tyd beskikbaar. Heerlike tyd met groep om braaivleisvuur met wild en voëls heeltyd vir besigtiging. Heerlik vir 'n wegbreek.

Rhulani N - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rhulani N
Family with young children

Best place to be. The owner is the best, helping you with everything.

We had all we needed.

Patrick A - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Patrick A
Family with young children

Typically South African and warm.

Myself and my family had a great time on the farm. You're left to your own devices, but at the same time are helped at any time. It was a great get away and highly recommended.

Steve V - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Steve V
Family with young children

Fantasties, baie netjies en definitief waarde vir geld.

Dit was 'n ongelooflike wegbreek. Verblyf was baie netjies, goed ingerig alles wat mens nodig het. Baie vriendelike personeel. Wild is regtig baie mooi en gesond. Kan net spesiaal vir Abel baie dankie sê, het regtig ons kleinseun se vakansie spesiaal gemaak. 'n Ware jong man met passie vir wat hy doen. Fantasties. Sal gewis weer besoek.

Susan H - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Susan H
Family with teenagers

Friendly staff, beautiful scenery, nice to recharge your batteries.

The staff are friendly and very helpful. The staff kept the teenage boys busy. The chalets are neat and clean. The relaxation helped us to recharge our batteries in the midst of the exams.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike personeel, pragtige natuurskoon, lekker batterye herlaai.

Die personeel is vriendelik en baie hulpvaardig. Die bestuurder het die 2 tienerseuns besig gehou. Die chalets is netjies en skoon. Die rustigheid het gehelp om ons batterye te laai midde die eksamen.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Karin B - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karin B

Lekker gerus.

Was vir my regtig baie lekker, al wat bietjie gepla het, was die WiFi wat nie so lekker opvang nie, maar verder was dit vir my so lekker ek gaan weer gaan.

Rita B - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rita B

Dit was beslis die mees gasvrye en ontspanne verblyf wat ons al ooit by was.

Die verblyf was uitstaande, niks het ontbreek nie. Die gasvryheid by ontvangs, die rustige omgewing, die heerlike kuier om die vuur saans, absoluut alles maak dit 'n fantastiese wegbreek. Abel is een van die beste bestuurders met wie ons al te doen gehad het. Hierdie was beslis nie ons laaste kuier by Thanizimbi Game Farm nie.

Keshia M - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Keshia M
With spouse/partner

Fantastic!

Wonderful place! Will definitely visit Thanizimbi again. And, the animals were the cherry on the cake!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties!

Wonderlike plek! Sal definitief weer Thanizimbi besoek. En, die diere was die kersie op die koek!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sarah S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sarah S
Family with young children

One of the best weekends away to be had!

Wow, I didn't know what to expect when I booked Thanizimbi. As a fearless and dedicated researcher, the information I found online about this treasure of a place, did not satisfy me. However, I went with the mindset of, just do it. And boy! Am I glad we did. About 4 hours from Johanneburg (shortcut is a bad gravel road ─ not recommended due to huge rainfall), we took our children off on an adventure. Arriving in Thabazimbi, we realised we had no actual directions to get to the farm (left on the kitchen table). A quick call to Abel ensured a solid set of WhatsApp messages, sent immediately to us. 15 mins from Thabazimbi Central and we arrived. We were welcomed by a couple of impala, a springbuck and a curious giraffe ─ always impressive. A beautiful spot, with a fire pit, a welcoming pool, and the gem of a host, Abel. With game drives, a huge lapa, a fishing dam, wonderful families and a safe spot for our children to roam, we had the very best time. Abel and his son were consummate hosts. Would I recommend Thanizimbi? Absolutely. Would I go back there? I'm already looking for a free weekend. Key points I should mention: No cell phone signal (which was wonderful). The pool isn't covered with a net, but somehow the kids (and there were tiny ones), rode their bikes on the pathways. Bring bikes. Bring hiking boots. Bring fishing rods. Don't bring your own firewood ─ they supply for R40 a bag, and its the best wood!

Jahni D - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jahni D
Family with young children

‘n Heerlike wegbreek.

Ons het so lekker gebly! Die plaas is pragtig, verblyf gerieflik ingerig en Abel en sy personeel doen regtig moeite met hulle gaste. Welgedaan!

Charlene A - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charlene A

Tranquillity guaranteed.

We thoroughly enjoyed our stay. Thank you Abel for the speedy responses to all my queries raised during the booking process, the directions to the Farm, etc. I really appreciated it! The property owners were absolutely amazing and made us feel quite at home. Sam and the other employees were all friendly and extremely helpful. One downside for us, was the massive creepy crawlies. I've never physically seen such huge spiders before, but then again it's farm living after all and that can be expected. We’ll definitely be back in the near future (well-armed for the spiders) and to take a game drive through the beautiful farm.

Pierre D - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pierre D
With spouse/partner

Very enjoyable and peaceful. They were very accommodating.

Excellent, peaceful and relaxing.

Johann M - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johann M
With spouse/partner

Wonderlike verblyf, rustig en waarde vir geld.

Aangename verblyf in die rustige bosveld tussen al die wild op die plaas. Netjies met baie aangename eienaars en personeel. Sal beslis terugkeer en sterk aanbeveel.

Cornelia S - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cornelia S

Dit was heerlik en rustig gewees.

Baie netjies, lodge is baie goed ingerig, die rustigheid laat jou ontspan en vergeet van alles. Abel is baie vriendelik en hulpvaardig!

Matthew R - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Matthew R
Family with young children

Great place will definitely go again.

I loved every second there and will definitely go there again.

Monique L - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Monique L
Family with teenagers

Adequate accommodation.

The accommodation was basic but adequate. Needs a bit of TLC. Bedside lamps and lighting needed bulbs. Self catering, but no toaster for breakfast toast. No cleaning services offered. No phone signal in the area, and no Wi-Fi. Hosts were very friendly and helpful.

Eva R - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eva R
Family with young children

Wow we enjoyed every minute of our stay, I don't mind going back.

Everything was perfect we enjoyed every minute and my kids want to go back. Thank you so much.

Marelize D - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marelize D

Thanizimbi is 'n perfekte venue vir 'n groot groep mense of familiebyeenkoms. Goed toegeruste kombuis met baie eetgerei. Vriendelike personeel. Pragtige omgewing en natuur.

Die hitte het ons in die aande 'n bietjie ondergekry met die aircon wat nie gewerk het in die hoofhuis nie. Ekstra waaiers sal in die kamers aanbeveel word. Maar die heerlike swembad het ons lekker laat afkoel en almal het hulle gate uit geniet. Pragtige omgewing en natuurlewe. Baie veilig gevoel ten alle tye. Die kombuis was baie goed toegerus gewees met baie eetgerei vir 'n groot groep mense. Dankie, ons het lekker gekuier.

Adri W - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adri W
Family with teenagers

Amazing.

Die verblyf was ongelooflik. Alles wat 'n mens nodig het was in die kamers. Die ligging is fantasties, die personeel is vriendelik en baie behulpsaam. Ek sal beslis Thanizimibi Game Farm aanbeveel.

Tess D - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tess D
With friends

Met all our expectations.

Very friendly hosts, can't do enough to meet and exceed your requirements. Thoroughly enjoyed our time at Thanizimbi. Accommodation spacious and lovely. I was on crutches and the hosts could not do enough to make my stay as comfortable as possible. Will recommend to all.

Annemarie P - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annemarie P

Rustigheid saam jou gesin en familie.

Die beste manier om kwaliteit tyd saam jou familie deur te bring. Bosveld, wildkyk, voëls en rustigheid.

Gerrit B - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerrit B

Value for money can not be beaten at any other Game Resort in the area.

A proper rest away from home means a proper rest away from the old cell phone. Be prepared and let everyone know who might be looking for you that you will not be reachable while visiting the resort.

Anelda V - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anelda V
Family with teenagers

The chalet was neat. So was the terrain. We loved the animals that grazed there.

Neat place. Friendly people. Nice braai wood. 10 out of 10.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die chalet was netjies. Die gronde ook. Ons was mal oor die diere wat kom eet het.

Die plek was netjies. Vriendelike mense, lekker braaihout, 10 uit 10.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

From R650
per night (sleeps 4)
From R650
per night (sleeps 4)
From R650
per night (sleeps 4)
Make a Booking
  • Capacity: 41 people
  • Check-in: 14:00 to 21:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Thanizimbi Game Farm, Thabazimbi, 0002, Limpopo
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAcMuiGp9eGlYQRp7cHEMMWtSE9C6q7IS3XrVINPHP4Puyp0NfL5?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R650  per night (sleeps 4) 49 5 1 5 Thanizimbi Game Farm Thabazimbi 0002 Limpopo 0860 022 102 14:00-21:00 10:00 -24.578535 27.542226
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com