The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Thatch Manor on 5th | TravelGround
+43

Thatch Manor on 5th

Self Catering

Review Summary

4.7 out of 5from 22 reviews for Thatch Manor on 5th
Cleanliness
4.6/5
Service
4.9/5
Location
4.5/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.7/5
Megan K - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Megan K
With spouse/partner

Dit was 'n belewenis.

Die gasvryheid van Penny en Clyde is uitstekend. Die plek was baie netjies en ons het ook baie veilig gevoel. Ons kuier beslis binnekort weer. Dankie Penny en Clyde.

Thatch Manor on 5th's response

Thank you for your wonderful review Megan. We look forward to hosting you again soon.

Thatch Manor on 5th
Christine C - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christine C
With spouse/partner

Lovely accommodation and wonderful hosts.

We were so satisfied that we returned and stayed overnight on our way home.

Thatch Manor on 5th's response

Thank you for your wonderful review. We hope you visit us in Wilderness again soon.

Thatch Manor on 5th
Karin E - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karin E
With spouse/partner

Pragtig, skoon, elegant en baie vriendelik ontvang en afgesien.

Dit was heerlik om in die skoon, pragtige ingerigte plek te bly.

Elna C - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Elna C
With spouse/partner

Exactly what we wanted and more.

We were on our way back to Cape Town from visiting Addo. This was a wonderful stay. The cherry on top was the fact that we had full DStv. This is unique and we appreciate it. The unit was super clean, had everything we needed, beautiful in presentation with quality towels. Arriving there, Penny informed us in detail of everything we need to know. We recommend it wholeheartedly.

Thatch Manor on 5th's response

Thank you for the wonderful review! I hope you visit us again soon!

Thatch Manor on 5th
Nicky O - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicky O
With friends

Best place to stay at if you require quite time.

They have everything you need in the rooms, staff is extremely friendly and makes you feel welcomed and at home. I would definitely stay there again.

Thatch Manor on 5th's response

Thank you, Nicky, for the great review. We look forward to hosting you again sometime soon!

Thatch Manor on 5th
Pauline K - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pauline K
With spouse/partner

Beste verblyf ervaring. Sal enige tyd weer gaan.

Goeie ligging, naby die see en ’n pragtige uitsig in loop afstand. Verblyf is uitstekend, baie spesiaal om ons laaste dag daar kon deurbring. Veilig en baie rustig. Die gasvrou is spesiaal.

Thatch Manor on 5th's response

Thank you for the kind words, Pauline!

Thatch Manor on 5th
Gavin D - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gavin D
With spouse/partner

Die gasvrou was baie bedagsaam en vriendelik.

Die akkommodasie is binne loopafstand vanaf die strand.

Heleen B - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heleen B
With friends

Heerlik.

Pragtige plek. Alles was beskikbaar. Gasvrou het verseker sy is daar om ons te ontvang.

Thatch Manor on 5th's response

Thank you for the wonderful review. Hope to see you again soon.

Thatch Manor on 5th
Maggie H - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maggie H
With spouse/partner

Sien sterre.

Baie dankie vir 'n heerlike tyd waar ons veilig kon bly.

Thatch Manor on 5th's response

Thank you for your super review Maggie! Hope to see you again soon!

Thatch Manor on 5th
Penny B - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Penny B
With spouse/partner

Heerlik, rustig en dierbare gasvrou.

Alles wat jy nodig het en meer. Pragtig skoon en uiters gemaklik.

Thatch Manor on 5th's response

Thank you for our super review! I do hope that you will visit us again soon!

Thatch Manor on 5th
Linda D - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Linda D
With spouse/partner

Tranquil accommodation.

Good and neat accommodation. Too bad the internet connection is so weak.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige verblyf.

Goeie en netjiese verblyf. Jammer dat die internet-verbinding so swak is.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thatch Manor on 5th's response

Thank you for your positive review. We are taking up the issue of the poor internet connection with our service provider.

Thatch Manor on 5th
Adriaan J - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Adriaan J
With spouse/partner

Kamer met al die ekstras nodig om gemaklik te bly.

Kamer is naby genoeg aan N2 om George en omliggende besienswaardighede te besoek.

Thatch Manor on 5th's response

We were disappointed to receive this review as we personally undertake the cleaning to ensure everything is spotless. The guests gave us the impression that they were very happy with the accommodation and did not express any dissatisfaction to us at the time. We were in touch with them via SMS during their stay so could have attended to any issues as they arose.

Thatch Manor on 5th
Nico F - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nico F
With spouse/partner

Pragtig, netjies, en dit voldoen aan al mens se vereistes, hulle is baie gasvry, 10/10.

Absoluut die perfekte plek om te gaan rus. Voldoen aan als.

Thatch Manor on 5th's response

Thank you for your lovely review. We do hope you will visit us again soon. Regards, Penny.

Thatch Manor on 5th
Charmaine E - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Charmaine E

Lieflike huis in rustige omgewing.

Die huis is geleë in 'n stil area van Wildernis, ongeveer 10 minute se stap vanaf die see. Daar is baie trappe af na die strand, so ongelukkig nie toeganklik vir almal nie. Die huis is ruim en netjies, goed ingerig en 'n goeie opsie vir 6 mense. Dit is ook stapafstand vanaf 'n goeie klein winkeltjie by die petrol stasie - baie belangrik vir die kinders se daaglikse roomyse in die somer vakansie! Daar was volop warm water vir almal se storte elke dag en die beddens was relatief gemaklik (hoewel die matras in die hoof slaapkamer beter kon wees). Die enigste klein negatief is die feit dat die eiendom moontlik gedeel word met ander mense, siende dat daar verskillende eenhede op dieselfde perseel is wat ook die hek gebruik. Dit lyk dus soos 'n privaat huis en tuin, maar word gedeel. Die eienaars is baie vriendelik en behulpsaam en dit was maklik om met hulle te kommunikeer.

Thatch Manor on 5th's response

Thank you for your feedback, Charmaine. We are glad you enjoyed your stay.

Thatch Manor on 5th
Natasha D - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Natasha D
Family with young children

Disappointing and filthy.

For the price the house is badly equipped. We had to deal with old, bad equipment and also had to buy things, like a bottle opener. Furthermore, they apologised beforehand that the thatched roof causes spiders and spider webs, but unfortunately it was only and excuse for a filthy house! The carpets are in need of a deep cleanse, spiders, bugs and dead moths are everywhere. The main room we slept in had a shower that hasn't been cleaned at all after the previous guests. Wouldn't come back again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Teleurstellend en vuil.

Vir die prys is die huis maar baie swak ingerig. Ons moes met ou swak aangelapte toerusting klaarkom en ook self items gaan koop soos 'n botteloopmaker. Verder is daar vooruit verskoning gemaak dat die grasdak spinnekoppies en spinnerakke veroorsaak, maar ongelukkig is dit 'n verskoning vir 'n vuil huis! Die matte kort 'n diep skoonmaak, spinnekoppe, goggas en dooie motte is vollop en die hoofbadkamer waar ons geslaap het se stort was glad nie uitgewas na vorige gaste nie. Sal nie weer terugkom nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Andre S - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre S
With spouse/partner

Lekker.

Sien sterre.

Melanie J - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melanie J
With friends

Fantasties.

Dit was baie aangenaam. Ons het lekker gebly. Die plek is baie netjies met presies alles wat ons nodig gehad het. Baie rustige atmosfeer en die tuin is pragtig.

Mariëtte C - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mariëtte C
With spouse/partner

Rustig en ontspannend.

Wat 'n pragtige huis! Selfs mooier as in die foto’s. Ons het so lekker gekuier en wens ons kon langer bly. Perfekte ligging, rustig en ongelooflik mooi!

Thatch Manor on 5th's response

Dankie Mariëtte! Altyd so lekker om oulike gaste soos julle te ontvang. Julle is altyd welkom.

Thatch Manor on 5th
Waleed S - May 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Waleed S

Lovely place to stay in summer.

Quiet, peaceful getaway if you're with family or friends.

Sheila O - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sheila O
Individual traveler

Good location, close to beach and affordable.

Very pretty with all you would expect.

Tiaan L - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Tiaan L
With spouse/partner

'n Karaktervolle, skoon en gerieflike blyplek in 'n stil straat.

'n Oulike, ruim en netjiese, skoon, goed toegeruste plekkie met goeie kwaliteit linne, smaakvolle dekor en persoonlike 'touch' en vriendelike aandag van die eienaars. Dit is gerieflik naby aan Wildernis en Sedgefield Mark geleë in 'n stil straat. Onthou net om in Wildernis die muskiet-toestel (wat voorsien word) of muskietweerder aan te smeer. Ons het baie lekker gebly.

Thatch Manor on 5th's response

Dit was 'n plesier om Tiaan-hulle te akkomodeer. Hulle het die eenheid in 'n perfekte, netjiese toestand gelaat. Ek kan hulle as gaste aanbeveel.

Thatch Manor on 5th
Fanie L - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fanie L
With spouse/partner

Dit het baie lekker vir ons gewerk.

Sentraal, privaat en 'n lekker ligging om vanaf te beweeg. Eienaars baie vriendelik.

From
R850
per night (sleeps 2)
From
From R850
per night (sleeps 2)
From
R850
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 763 5th Avenue, Wilderness, 6539, Western Cape
  • No children under 18
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAABR3XExbXIF2hDbhEeph04Y5b5nUDt4jAZxVhq85Ryij19zVtpw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R850  per night(sleeps 2) 22 5 1 5 763 5th Avenue Wilderness 6539 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.999329653385 22.618407726713
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!