The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at The Aloe House | TravelGround
+11

The Aloe House

10 reviews
Self Catering

Review Summary

4.9 out of 5from 10 reviews for The Aloe House
Cleanliness
5.0/5
Service
4.9/5
Location
4.6/5
Safety
5.0/5
Value for money
4.8/5
Susan S - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susan S
Family with teenagers

Baie vriendelike ontvangs en ekstra moeite gedoen om ons gemaklik te maak.

Die gastehuis is luuks en waarde vir geld. Die eienaars het ons gou tuis laat voel en ons kon selfs aandete bestel teen 'n baie billike prys, wat ons die moeite gespaar het om weer uit te gaan vir ete.

Hettie C - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hettie C
With spouse/partner

Gasvrye, vriendelike diens

Eienaars is toegespits op kliënte se gemak en tevredenheid! Akkurate roete-aanwysings, vriendelike ontvangs, geriewe heerlik, netjies en als perfek, heerlike ontbyt.

Heidrun W - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Heidrun W

Stayed a few days after walking the Strandloper Trail.

Friendly hosts. Spacious rooms.

Michelle S - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle S
With friends

The Aloe House is awesome beyond words.

From the time we arrived at The Aloe House Janine and Darryl made us feel more then welcome, their hospitality is amazing. I would recommend everyone travelling to EL to book their accommodation at The Aloe House. Beautiful views.

Dirk T - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Dirk T
With spouse/partner

Janine and Darryl were the perfect hostess and host!

Was very nice. Only (constructive) criticism is that there is no fan or air conditioning. For the two nights we were there (15 and 16 February 2019) it was quite hot. We slept with open windows / sliding door, but there is no air flow in the room. I didn't ask for a fan - maybe one was available on request.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Janine en Darryl was perfekte gasvrou en -heer!

Was baie lekker gewees. Enigste (opbouende) kritiek is dat daar geen waaier of lugreëling is nie. Vir die twee nagte wat ons daar was (15 en 16 Februarie 2019) was dit nogal warm. Ons het met oop vensters /skuifdeur geslaap, maar daar is nie 'n trek in die kamer nie. Ek het nie gevra vir 'n waaier nie - dalk was daar een op aanvraag beskikbaar.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Aloe House's response

Hi Dirk,

Thank you so much for your review.

Our most sincere apologies that you were uncomfortable with the heat during your stay. We do have a standing fan available, but I think something a little more permanent would be suitable in the room. Thank you for bringing this to our attention.

Warm regards,
Darryl and Janine

The Aloe House
Sanlie V - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sanlie V
Family with young children

Great experience! Can definitely recommend accommodation here.

Beautiful accommodation with exceptional river views. The friendly owners went out of their way to accommodate us and make us feel at home. Very convenient to order meals there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlike ervaring! Kan verblyf hier definitief aanbeveel.

Pragtige verblyf met 'n uitsonderlike uitsig oor die rivier. Die vriendelike eienaars het uit hulle pad gegaan om ons te akkommodeer en tuis te laat voel. Baie gerieflik om etes daar te kan bestel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Aloe House's response

Sanlie, having you and your beautiful family share your holiday here with us was such a special time and we thoroughly enjoyed hosting you all. A blessed 2019 to you all.

The Aloe House
Stephnie S - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stephnie S

Die uitsig vanaf The Aloe House oor die rivier is asemrowend.

Ons is gulhartig ontvang deur die gasvrou, Janine. Ons selfsorg-eenheid is aan ons uitgewys en die werking van die Aloe House is aan ons verduidelik. Toe ek bespreek het, het The Aloe House nog nie ‘n restaurant gehad nie, toe ons arriveer was dit ‘n welkome gedagte dat ons nie hoef berge voorraad kos te koop om selfversorgend te wees nie. Ons het net die basiese voorraad soos melk, koffie en koeldrank aangehou. Die uitsig vanaf The Aloe House oor die rivier is asemrowend. Die selfsorg-eenheid is netjies, ruim, volle DStv, eie dek wat ‘n asemrowende uitsig bied oor die vallei en rivier. Die eenheid het koffie, suiker, tee en melk. Ons het die visarend elke dag gesien sit in die boom by die rivier. Wild, soos vlakvarke, koedoes, bosbokkies was sigbaar op die aangrensende gronde. ‘n Verkyker is beskikbaar in die eenheid om die wild te bespied. Maar ek moet vertel van Daryl, ons gasheer se kook vernuf. Die ontbyt was nooit elke dag dieselfde nie. Daryl maak ontbyt soos die gier hom pak. Dit was lekker. Spek en eiers raak tog so afgesaag. Ons moes hom net inlig watter maaltye ons daar sal wees sodat hy voorbereid is. The Aloe House is nie so naby die strand nie maar dit was nie vir ons ‘n probleem nie. Ons het so lekker ontspan in die eenheid met sy ruim vensters en uitsig op die natuur dat dit nie saak gemaak het om nie strand toe te gaan nie. Jy kan versoek dat jou wasgoed gewas en gestryk word teen ‘n ekstra fooi.

The Aloe House's response

Thank you for such lovely compliments and a thorough review. It is hugely appreciated and it was a great pleasure to have hosted you. All the very best for 2019 from us all at The Aloe House

The Aloe House
Coen V - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Coen V
With spouse/partner

Excellent, friendly and scenic environment, a definite re-visit.

Daryll and Janine are excellent hosts it actually made the visit. Will definitely return due to the scenery and the facilities. It is superb.

The Aloe House's response

Thank you Coen. We so enjoyed yours and Veronicas company. Our Suites are open and we would love to welcome you back for more RnR.

The Aloe House
Yvonne T - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yvonne T
With spouse/partner

'n Wonderlike plekkie met soveel moeite vir ons mooi gemaak.

Ongelooflike gasvrye eienaars wat regtig aan elke moontlike klein detail gedink het. Ons was in die omgewing slegs vir een aand, maar The Aloe House het ons ons vakansiebestemming heroorweeg.

The Aloe House's response

Yvonne, it was so wonderful to host you and I am so pleased that you enjoyed yourself. We hope to see you again soon and enjoy our newest Suites.

The Aloe House
Leana L - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leana L
With spouse/partner

Bliss.

It is hard to explain in a review how incredible or stay was. Janine was warm and welcoming upon our arrival, as well as during our contact beforehand. The view from the deck is amazing and you notice the different birds (including eagles), different kinds of bucks and warthogs. Lovely and tranquil environment. We will definitely go again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Bliss.

Dis moeilik om ‘n resensie te skryf en vas te lê hoe besonders ons verblyf was. Janine was warm en hartlik met die aankomslag en kontak voor die tyd, en het regtig die ekstra myl gegaan met ons verblyf daar! Die uitsig vanaf die dek is besonders, en jy merk ‘n veskeidenheid voëls (insluitende visarend), bokke (ons het baie blesbokke gesien, asook bosbokke en ‘n koedoe) en vlakvarke op. Heerlike en rustige atmosfeer. Ons sal beslis weer gaan!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Aloe House's response

Dear Leana,

Thank you for such a special review. It was such a great pleasure to host you both, and we look forward to seeing you again if you are in East London.

Warmest regards,
Janine

The Aloe House
From R1 100
per night (sleeps 2)
From R1 100
per night (sleeps 2)
From R1 100
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 2 people
  • Check-in: 14:00 to 17:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 76 Terrace View Crescent, Balugha River Estate, Glengariff, East London, 5259, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA1W6lUlYPIbdeelglsFYPsrRIpSni2KkNPZAO61hix1VDuNeH6m?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 100  per night (sleeps 2) 10 5 1 5 76 Terrace View Crescent, Balugha River Estate Glengariff 5259 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-17:00 10:00 -32.88954 28.0859
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!