The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Annie's Selfcatering Accommodation | TravelGround
+11

Annie's Selfcatering Accommodation

58 reviews
Self Catering

Review Summary

4.5 out of 5from 58 reviews for Annie's Selfcatering Accommodation
Cleanliness
4.4/5
Service
4.6/5
Location
4.5/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.6/5
Armand S - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Armand S
Family with young children

Pleasant stay with a surprise of extra spacious usage of lounge and kitchen.

Overall, definitely value for money with friendly service.

Tommy P - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tommy P
Individual traveler

Ek was vir werk in Port Elizabeth en net in die aande daar geslaap.

Gasvrou was baie vriendelik en my met ope armes ontvang. Werklik baie tuis gevoel en sal aanveveel.

Monica K - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Monica K
Family with young children

Dit is aangenaam om by Annie's te bly. Privaatheid is perfek.

Die bestuurder van Annie's is wonderlik. Ek sal enige tyd aanbeveel.

Henry V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henry V

Fantasties.

Dit was 'n rustige leefarea waar net veilig is en strand toe kan stap. Die jaard is vol mooi plante en bome en dit maak alles so rustig. Sal enigetyd teruggaan.

Samuel R - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Samuel R
With spouse/partner

Baie min geriewe.

Dak waaier het nie gewerk nie. Niks vars melk vir koffie nie. Net 2 pakkies koffie vir 2 mense.

Annie's Selfcatering Accommodation's response

Daar was 'n losstaande waaier in die kamer omdat ons daarvan bewus was dat die dakwaaier op daardie oomblik nie gewerk het nie. Dakwaaier is in die tussentyd herstel
nêrens adverteer ons vars melk vir koffie.
2 pakkies koffie, 2 pakkies Ceylon tee, 2 pakkies rooibostee , cremora en suiker is n verwelkoming geskenk vir elke kamer .
Ons vra verskoning vir die ongelukkigheid.
Ons gastehuis se beleid is om die beste diens te lewer.

Annie's Selfcatering Accommodation
Liesl D - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Liesl D
With friends

Rustig en gemaklik.

Annie’s is maklik bereikbaar en goed geleë. Daar is 'n groot winkelkompleks 'n hanetree van die verblyf af. Alles was skoon en netjies. Lieflike tuin!

Alta V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Alta V
Family with teenagers

Peaceful.

Peaceful, safe area.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig.

Rustige, veilige omgewing.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Denise O - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Denise O
Family with young children

Comfortable self-catering unit.

Very comfortable and neat self-catering unit and owners very hospitable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflike selfsorg-eenheid.

Baie gerieflike en netjiese selfsorg-eenheid en eienaars baie gasvry.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marthinus S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marthinus S
With spouse/partner

Baie aangenaam.

Baie besienswaardighede al met die pad kus langs. Winkelsentrum en petrolvulstasie is naby geleë om benodigdhede aan te koop en brandstof aan te vul.

Dionne L - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dionne L
With spouse/partner

Comfortable stay.

The lady and gent was very friendly when we arrived, place was clean and tidy, secure parking for our vehicle. Kitchen had all utensils we need (self-catering).

Anthony T - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anthony T
With spouse/partner

Was met at 21:30 by the host when we arrived at the gate.

Nice neat and clean with a great big king size bed. For the one night stopover between George and East London it was the ideal place to stop.

Sumaya B - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sumaya B
With friends

Netjies, veilig, skoon en pragtige natuur.

Sien sterre.

Jeannette S - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeannette S
With spouse/partner

Annie's Selfcatering Accommodation was just perfect for our two night stay on our way back to Cape Town.

We will definitely recommend Annie's Accommodation to everyone we know. Annie, together with her husband and son, were very welcoming and helpful. We were especially impressed by Annie when we took a wrong turn in getting there and she sent her son to show us the way. The rooms were very clean and neat and set in a lovely peaceful garden and we had a pleasant and relaxing time there.

Pierre V - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Pierre V
Family with young children

Friendly, clean and well located, close to main route to sleepover.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelik, skoon en goed geleë, naby hoofroete vir oorslaap.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Otto G - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Otto G
Individual traveler

Ideaal vir besigheid, vakansie ens. Als wat jy benodig.

Goed ontvang, veilige parkering, als wat jy benodig is daar. Waarde vir geld. Baie dankie, sal weer van julle gebruik maak.

Clint B - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Clint B
Family with young children

It was very nice and would use it again.

Very clean and neat, very safe and friendly service!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was baie lekker en sal dit weer gebruik.

Baie skoon en netjies, baie veilig en vriendelike diens!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Noeleen C - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Noeleen C
Family with teenagers

Topgehalte verblyf.

Ons kon nie vir beter gevra het nie. Die verblyf was lekker ruim, privaat en daar was alles wat ons nodig gehad het en nog meer. Die beddens was ook baie gemaklik. Die eienaars was baie vriendelik. Ons sal hierdie verblyf vir enige iemand ten hoogste aanbeveel.

Colette R - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Colette R
With friends

It was a wonderful experience.

The owners are very helpful, friendly and accommodating. I am very impressed with their service and the place. I would recommend to anyone. Thank you for the excellent service. See you again in the future.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was 'n wonderlike ervaring.

Die eienaars is baie behulpsaam en vriendelik en tegemoetkomend. Ek is baie beïndruk met hulle diens en die plekkie. Ek sal dit aanbeveel vir enige een om daar in te boek. Baie dankie vir die uitstekende diens. Sien julle weer in die toekoms.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Connie P - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Connie P
With spouse/partner

Lekker plek naby see en snelweg.

Netjiese verblyf met alles wat nodig is naby strand en snelweg. Vriendelike gasvrou.

Dries D - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dries D
With spouse/partner

Clean, neat and excellent.

Very nice, I was very relieved when I saw that my trailer and vehicle could stay behind closed doors. Very good idea with the water saving technique they use, I do the same at my house to first tap 5 liters into a container then the hot water comes. Thanks again for a nice stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Skoon, netjies uitstekend.

Baie lekker gebly, ek was baie verlig toe ek sien dat my trailer en voertuig agter geslote deure kon bly. Baie goeie idee met die waterbesparingstegniek wat hulle gebruik, ek doen dieselfde by my huis om eers 5 liter in 'n houer te tap dan kom die warm water. Nogmaals dankie vir n lekker verblyf.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Megan J - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Megan J
With friends

Friendly and professional.

Six of us went to Port Elizabeth for a funeral. Nadria sent me a Whatsapp the day before we were meant to arrive, and asked what our preferences were for our sleeping arrangement and wished us safe travels. We were more that happy with the accommodation and then even catered for extra parking.

Richard G - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Richard G
With spouse/partner

Absoluut uiters sleg!

Ek sal nooit iemand aanraai om daar te oornag nie. Geen warm water, geen WiFi, geen handdoeke, geen diens hoegenaamd nie. Wil net geld vat en dan hoor en sien jy niks verder van die eienaar of haar man nie. Hulle is nors mense.

Jacky W - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacky W
With spouse/partner

Will definitely go back there.

The owners were very polite and friendly. Will recommend accommodation to family and friends. Place was neat and tidy. The scenery is spectacular.

Ismail M - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ismail M
Family with young children

Lovely and cosy.

Ideal for relaxing. Safe and secure.

Dana D - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Dana D
Family with young children

Average accommodation. A place to lay your head.

Accommodation is satisfactory. 80's styling all around. Nothing extravagant but serves it's purpose for an overnight stop.

Tsabana N - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Tsabana N
Individual traveler

Comfortable accommodation at an affordable price.

The place was priced at a very good price. Beautiful surroundings. I found everything I needed for my one night stop over. The gentleman (I guess he was the owner) was very hospitable. I struggled a bit to find the place using GPS, though. But all in all, everything was fine.

Ilze-marié E - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ilze-marié E

Was aangenaam verras met die ruimte en mooi knus ingerigte vertrekke.

Heerlik gebly, goed ingerig, Nardia baie gasvry en vriendelik. Het amper soos eie huis gevoel met al die besonderse persoonlike items en boeke, niks klinies of onpersoonlik aan Annie's Cottage nie! Een baie klein lastigheid was die gaste in kamer langsaan se bewegings wat duidelik hoorbaar was in die vroeë oggendure.

Sarita S - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sarita S
Family with teenagers

Very peaceful.

Very friendly reception. Thanks for the two stay we could stay there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker rustig.

Baie vriendelike ontvangs gewees. Dankie vir die twee aande wat ons kon oorslaap.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johann V - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johann V
Family with young children

Baie lekker en sal weer soontoe gaan!

Baie gawe mense en het ons bygestaan met meer as verwag kan word. Heerlik gebly en stapafstand van die pragtige strand. Motor was veilig in toesluitmotorhuis. Naby aan Spar en eetplekke.

Linda F - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Linda F
Family with teenagers

Clean, neat and reasonable prices!

We were warmly welcomed. Accommodation is spacious, neat and has everything you need. Secure parking. Value for money, highly recommended.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Skoon, netjies en bilikke prys!

Ons is vriendelik ontvang, die verblyf is ruim en netjies en het als wat mens benodig. Daar is veilige parkering vir jou voertuig. Beslis waarde vir geld en ons beveel hul ten sterkste aan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

James L - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
James L
With spouse/partner

Baie nice.

Dit was baie netjies en veiligheid baie goed. Baie skoon en netjies.

Grant B - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Grant B
With spouse/partner

A beautiful place.

Such a relaxed atmosphere among lovely plants and the sounds of the sea and bird life.

Harry H - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Harry H
With spouse/partner

Excellent location, close to amenities and freeway.

Lovely owners, we were quite happy. We would just suggest that they attend to ceiling fans that don't work (however separate room fans are provided) and electrical issues resulting in the power in our room going off a few times. This was speedily resolved though. A quirky garden full of interesting plants and hide holes to investigate.

Joan D - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joan D
With spouse/partner

Veilige area, naby hoofstrand, skoon en netjies.

Ons het heerlik gebly, alles was skoon en netjies en die bed van goeie gehalte! Dis net 500 m vanaf die strand en naby 'n winkelsentrum geleë.

Johan H - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Johan H
Family with young children

Waarde vir geld en 'n plesier om daar te bly.

Waarde vir geld met die vriendelikste eienaars. Ons het die akkommodasie baie geniet en beveel dit hoogs aan vir enige iemand.

Louis G - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Louis G
Family with young children

Dit het gevoel asof ons in iemand se huis bly wat tans daar woon.

Alhoewel die plek skoon was, het dit gevoel asof mens in iemand ander se huis woon. Dit is al wat vir my ongemaklik was. Verder was dit okei gewees.

Chanine N - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chanine N
With spouse/partner

Fantastiese waarde vir geld.

Van die bespreking totdat ons gery het was alles perfek. Vriendelike mense, baie skoon en netjiese plekkie. Hulle wou graag help as ons iets nodig gehad het. Ek sal weer van hul diens gebruik maak.

Ria J - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ria J

Gerieflik.

Ons het net een nag gebly, maar dit het in ons behoeftes voorsien.

Annie's Selfcatering Accommodation's response

Baie dankie vir die positiewe terugvoering.

Annie's Selfcatering Accommodation
Jacobus V - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacobus V
On business

Netjiese plekkie met vriendelike mense, goeie verandering van die kommersiële plekke.

Niks luuks nie, maar 140% die waarde vir jou geld. Dis 'n kleinerige kamertjie met 'n privaat badkamer (stort) en basiese kombuisie met 'n yskas en mikrogolf. Daar was 'n tafeltjie waar ek met 'n skootrekenaar lekker in stilte kon sit en werk. Die beddens was netjies en van goeie kwaliteit (dankie). Daar word nie vir jou kos gemaak nie, waarvan ek nogal gehou het (mens tref soms 'n vreeslike kok by gastehuise). Ek reis baie vir my werk en is gewoonlik in 'n hotel, maar die besluit om iets nuuts te probeer, het my aangenaam verras. Daar is 'n reeks "woonstelle" langs mekaar met 'n lekker afskorting tussenin, ek dink 'n groep reisigers sal ook lekker daar kan bly, soos 'n groep van 8 of so.

Annie's Selfcatering Accommodation's response

Baie dankie vir die positiewe terugvoering. Ons waardeer dit en dit moedig ons aan om altyd ons beste te wil doen ten opsigte van ons gaste

Annie's Selfcatering Accommodation
Jurie G - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jurie G

Baie lekker.

Verblyf was baie lekker gewees en is 'n baie netjies plek.

Sofia P - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Sofia P

Comfortable.

Nice little place. Offer exactly what was advertised.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gemaklik.

Lekker plekkie. Dit bied aan presies wat dit sê dit doen.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rudolph V - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rudolph V
Family with teenagers

Enjoyed the stay. Quiet area.

Enjoyed the stay. Close to freeway and beach, and a shopping centre. The cottage we stayed in just has a little too many trifles, little figurines, books and stuff sitting about. There are 2 comfortable Lazyboys in the lounge.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker gebly. Stil area.

Lekker gebly. Naby die snelweg en strand, daar is ook 'n winkelsentrum naby. Die cottage waar ons in gebly het, het net te veel los goedjies, beeldtjies, boeke en losstaande goed. Twee gemaklike Lazyboy's in sitkamer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johan L - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Johan L
With spouse/partner

Everything was as expected according to Annie's on LekkeSlaap's website.

For our visit we got everything we paid for. The location near the N2 and the beach suited us perfectly.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Alles was soos ons verwag het volgens LekkeSlaap website oor Annie's.

Vir ons besoek het ons gekry waarvoor ons betaal het. Die ligging naby N2 en strand het ons perfek gepas.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Alex C - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alex C

Very impressed.

Such a friendly owner and very helpful. The owner was very accommodating specially with a big group. My extended family were impressed and definitely when thinking of a place to stay this location will be my first choice.

Draaivas R - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Draaivas R
With spouse/partner

No complaints and will definitely return.

We had a wonderful stay and will return.

Rudi V - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Rudi V
On business

Good value for money for what I needed. Will make use of this accommodation again and recommend it.

Arrived in the dark and left again in the dark, so it's difficult to comment on the surrounding area.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie waarde vir geld vir die doel waarvoor ek dit gebruik het. Sal weer gebruik en aanbeveel.

Het in die donker ge-arriveer en in die donker vertrek. Moeilik om kommentaar te lewer oor die woongebied.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Annie's Selfcatering Accommodation's response

Thank you for your positive comment.
I appreciate it.

Annie's Selfcatering Accommodation
Ronel S - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel S
Family with young children

Heerlik geslaap!

Ons het heerlik geslaap en dit baie waardeer dat ons hondekindertjies ook welkom was! Sal beslis weer gebruik maak van The Cottage! Baie dankie vir due vriendelikheid!

Anet B - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anet B

Baie netjies en baie goed toegerus.

Netjies skoon. Vriendelik.

Lourens G P - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lourens G P
With spouse/partner

Rustige atmosfeer.

Naby die strand. Veilige verblyf. Ons kan dit aanbeveel!

Alta M - May 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alta M
With spouse/partner

Ons het heerlik in hierdie netjiese eenheid gebly.

Sal The Cottage aanbeveel vir enige persoon. Dit is huislik en die personeel baie vriendelik en hulpvaardig.

Hugo B - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Hugo B
With friends

Lekker!

Baie lekker plekkie gewees. Ek het net een aand daar gebly en toe by vriende gebly wat te veel slaapplek gehad het. Ons was so 30 mense wat PE toe was vir 'n karskou.

Donna-lee K - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Donna-lee K
With spouse/partner

A home away from home.

Very compact with everything one needs. Nadria a very friendly lady. My little Yorkie was very safe and happy.

Heinrich K - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Heinrich K
With spouse/partner

Baie vriendelike mense.

Goeie atmosfeer en voorkoms.

Asandiswa A - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Asandiswa A
With spouse/partner

Good

Really had a great time and I did enjoy it to the fullest. I'm looking forward to visiting again, thank you so much.

Roderick B - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Roderick B

Very accommodating place, great value for money

It's a great place to stay at. Home away from home. Everything was well situated & the hosts were very hospitable & friendly. Well worth it. Will return soon. Thanks.

Vera D - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Vera D
With spouse/partner

Dit was aangenaam en net wat ek nodig gehad het.

Die woonstel is gerieflik en het alles wat ons nodig gehad het. As iets ekstra nodig was, kon ons net vra. Dis 'n lekker wegbreekplek/werkplek.

Wessel C - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Wessel C
With spouse/partner

Ideale oornagverblyf! Goed toegerus en netjies. Uitstekende ondersteuning.

Ek sal The Cottage beslis weer besoek.

Wim V - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wim V
With spouse/partner

Lekker huislik.

Baie lekker gebly. Eienaars baie vriendelik en behulpsaam.

From R500
per night (for 2 people)
From R500
per night (for 2 people)
From R500
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 19 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 31 Sara Ave, Bluewater Bay, Gqeberha (Port Elizabeth), 6210, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDlhYmFiZjExLTU1YzMtNGU1Yy1hYmQ1LWY2MTFlMmUzNGY4ZQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R500  per night (for 2 people) 58 5 1 5 31 Sara Ave Bluewater Bay 6210 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -33.85595 25.63447
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!