The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at The Don Guesthouse | TravelGround
+17

The Don Guesthouse

Guest House

Review Summary

3.6 out of 5from 12 reviews for The Don Guesthouse
Cleanliness
3.8/5
Service
3.9/5
Location
3.3/5
Safety
3.6/5
Value for money
3.3/5
Sonja V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
3/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Sonja V
With spouse/partner

It wasn't what the photos looked like or what we expected.

We were very disappointed.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was nie hoe die foto's lyk of wat ons verwag het nie.

Ons was bitter teleurgesteld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Don Guesthouse's response

Goeie dag Sonja jammer om te hoor jy kla oor die veiligheid, maar ons het kameras so ek weet nie hoekom jy onveilig gevoel het nie maar baie dankie vir die terug voering julle het ,n dubbel kamer bespreek en dit was die laaste een no 8 wat beskikbaar was, ja hy is bietjie kleiner maar glo my ons doen ons bes en sal daarop verbeter baie dankie.

The Don Guesthouse
Kirsty S - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Kirsty S
With spouse/partner

Absolutely terrible. Disgusting. Terrible terrible.

I am absolutely disgusted by the service we received. The fan in the room didn’t work when we arrived. The knob has broken off and was unsafe for us to turn on. There were no towels in the room when we arrived and had to be requested. The television in the room which was said to have DStv did not work. The Wi-Fi that was advertised, the password was never given to us. The room had a sheen red curtain to which the street could be viewed even when “curtain” was closed. There was no door separating the bathroom and the room. The toilet that was in the room leaked and when we attempted to find someone to help us fix it there was no one to be found. We requested breakfast which we were told it began at 7 am which when we left at 7:15 in the morning there had been no breakfast prepared or a attempt thereof. The walls were paper thin so myself and my partner battled to get any sleep as people were wondering around (arriving/departing). When we had decided to leave it took us 20 mins to find someone to let us out as we had been parked in, in the limited “secure” parking available.

Louise B - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Louise B
Family with young children

Goeie oornagplek oppad George toe. Baie vriendelike diens en gasvryheid. Billike pryse.

Sien sterre.

The Don Guesthouse's response

Hallo Louise, baie dankie vir die resensie ons by die gastehuis streef daarna om ons gaste goeie diens te gee hoop om julle weer te sien.

The Don Guesthouse
Carli B - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Carli B
Family with young children

Friendly reception, pleasant overnight stop.

The guesthouse is clean and tidy. The dinner was nice. A good place for an overnight stop.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike ontvangs, aangename oornagplek.

Die gastehuis is skoon en netjies. Die aandete was lekker. 'n Goeie plek vir 'n oornagstop.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Don Guesthouse's response

Hi Carli, baie dankie vir die review ons streef daarna om ons gaste tevrede te hou hoop om julle weer die einde van die jaar te sien en voorspoedige nuwe jaar.

The Don Guesthouse
Hennie F - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hennie F
Family with teenagers

Heerlike gasvryheid.

Liesl en Coenie het ons baie tuis laat voel.

The Don Guesthouse's response

Hi Hennie, Dit was heerlike om jou en jou julle gesin hier te akkommodeer hoop julle het veilig gery na Willowmore en darem donkie kar gery dit is ons doel hier by The Don om ons gaste te laat tuis voel.

The Don Guesthouse
At D - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
At D
With spouse/partner

Rustige en veilige oorslaapverblyf.

Goeie ontvangs. Veilige parkering. Gerieflike slaapgeriewe. Sal aanbeveel as oorslaapbestemming.

The Don Guesthouse's response

Goeie dag At baie dankie vir die goeie resensie hoop ons sien julle weer

The Don Guesthouse
Brett J - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Brett J
Individual traveler

Very comfortable accommodation for an overnight stay.

A very warm welcome upon arrival. The lady running the establishment was very helpful and accommodating. Best of luck on the growth of your establishment. Very satisfied traveler.

The Don Guesthouse's response

Hi Brett, thank you for the review. It was a pleasure, and we hope to see you again in the future.

The Don Guesthouse
Cliff D - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Cliff D
Family with young children

100% vir een nag.

Gasvryheid was daar baie van. Kamer was mooi skoon. Die shower het nie koue water gehad nie. Daar was geen koffie en suiker beskikbaar nie.

The Don Guesthouse's response

Hallo Cliff, baie dankie vir resensie ons doel is om gaste tevrede te stel maar mixes domitrys het nie suiker en koffie nie en verstaan nie die water probleem nie sal ingaan om dit te verbeter baie dankie vir die oorbly.

The Don Guesthouse
Breggie V - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Breggie V
Family with teenagers

Baie vriendelik ontvang.

Lekker oorslaapgeriewe op 'n lang reis.

The Don Guesthouse's response

Hallo Breggie baie dankie vir jou resensie dit was wonderlik om julle hier te he dit is ons doel om na goeie diens te streef

The Don Guesthouse
Roelof F - May 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Roelof F
With spouse/partner

Door lock didn't work. No fridge. Small room. Friendly and helpful staff.

Noupoort is not the prettiest of towns and quite neglected. Luckily the reception at the guesthouse was friendly. Unfortunately there were some shortcomings at the guesthouse so that we were glad we only booked 1 night.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Kamerdeur se slot het nie gewerk. Geen yskas. Kamer was baie klein. Die ontvangs was vriendelik en hulpvaardig.

Noupoort is nie aantreklike dorp en redelik verwaarloos. Die ontvangs was darem vriendelik by die gastehuis. Ongelukkig was daar gebreke by die gastehuis en was ons bly dat ons slegs vir 1 nag bespreek het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Don Guesthouse's response

Mnr. baie dankie vir die resensie. Die yskas vir gaste is in die vertrek net langsaan. Sekerlik aan die verwaarlosing van die die dorp kan die gastehuis niks doen nie, dit moet u raporteer aan die munisipaliteit.

The Don Guesthouse
Herman L - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Herman L
With friends

Nice and relaxing guesthouse in the Karoo with hospitable owners.

We were warmly welcomed after a day's travel. Everything was clean and neat and we could just relax. Thanks to Lizl and her husband who went out of her way to make our stay as nice as possible. Hope I get the opportunity to stay over again some time.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker, rustige gastehuis met gasvrye eienaars in die Karoo.

Ons was vriendelik verwelkom na 'n dag van ry. Alles was skoon en netjies en ons het lekker gerus. Baie dankie aan Lizl en haar man wat uit hulle pad gegaan het om ons verblyf so lekker te kon maak. Hoop ek kry weer die geleentheid een dag om daar te kan oornag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Don Guesthouse's response

Baie dankie vir die mooi resensie. Dit is altyd 'n plesier om gaste gemaklik te laat voel na 'n lang reis. Ek hoop ons paaie kruis weer.

The Don Guesthouse
Basil P - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Basil P

Daar is heelwat moeite gedoen om die kamers in 'n spesifieke styl te meubileer. Ek het die ou meubelstukke waardeer.

Personeel baie vriendelik en behulpsaam.

From R700
per night (for 2 people)
From R700
per night (for 2 people)
From R700
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 30 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 34 Murray Street, Noupoort, 5950, Northern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAVTuxpIMKQcIGQlJx9mU8R3humDtHOf503KwGCAoquFtU5vg3TP?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R700  per night (for 2 people) 12 5 1 4 34 Murray Street Noupoort 5950 Northern Cape 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -31.181073031182 24.953814893961
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!