The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at The Farmhouse | TravelGround
+46

The Farmhouse

66 reviews
Guest House

Review Summary

3.7 out of 5from 66 reviews for The Farmhouse
Cleanliness
3.5/5
Service
3.4/5
Location
4.2/5
Safety
4.1/5
Value for money
3.3/5
Dawie L - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Dawie L
Individual traveler

Vriendelike ontgvangs

Het baie koud geslaap. Daar kon darem n verwarmer in die kamer gewees het. Dan sou ek hulle het as bestemming aanbeveel het.

The Farmhouse's response

Dankie Dawie
Jammer om te hoor.
Al ons kennisgewing sê darem jy kan by ontvangs vra vir waaiers en verwarmers.
Ons doen beter vir jou volgende keer.
Plaashuis groete

The Farmhouse
Candice R - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Candice R
With spouse/partner

Perfect place for anyone born between 1950 and 1960.

Farmhouse is as marketed. Very restful setting, most modern item in the house was the TV. But it's recommended for anyone born between 1950 and 1960.

The Farmhouse's response

You are most kind.

Rustic is what we are going for.

Thank you for your visit.

Regards,
The Farmhouse team

The Farmhouse
Leroy C - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Leroy C
With friends

Worst accommodation encountered ever.

This is our overall feedback on the Farmhouse. The Farmhouse- George. This has been the most disappointing accommodation experience, ever booked and paid in full for. Whilst advertised as more of a “backpacker” accommodation, situated in an upmarket area, serious consideration needs to be given to the hygiene levels overall and what is advertised on the website compared to the real life experience. Trying to find the establishment without a house number or sign outside, then having to wait for about 5 minutes for the gate to be opened, was not the warmest reception experienced especially in pouring rain. All rooms are advertised as having bathrooms, however one of our units rooms, the Schaapkraal, did not have any bathroom/toilet facilities and we were expected to use an outside toilet that looked like it was being used by the garden staff. Upon entering the 2nd unit, The Melkstal, we were welcomed with a terrible stench emanating from the kitchen/fridge area, which was totally unacceptable. The owner attempted to find the source of the smell, and since perusing previous reviews afterwards, it seems like it had been reported by previous guests as well. The toilet bathroom area was also very poor, the shower drain/strainer was broken and looked like a typical public facility, the mirrors was so rusted that you could hardly see yourselves in them. The bottom edges of the shower had extensive mould build-up it looked like a public facility (septic). The swimming pool was green, murky and dirty and upon enquiring we were told that it was out of working order but that our kids could swim. At whose risk? Cannot believe that during a summer holiday, the pool can’t be maintained and be ready for kids to enjoy, especially as its one of the amenities advertised. The linen looked worn and everything had a musky smell. The owner mentioned that he had people there from Namibia, it looked like they abandoned the accommodation without telling him, probable they also had major issues with the place. When we booked we didn’t select the said units as we would not have chosen facilities for a party of 9 people, with 5 kids having to use an outside toilet with a shower head literally 0,5 m away in the same claustrophobic space. Very disappointing and will not recommend this. Not even as a backpackers.

The Farmhouse's response

Good day Leroy,
Thank you for your feedback. Negative or positive it always helps us grow.
A few things not mentioned here is that your group was on site for about 2 hours and the kids enjoying the pool table and other entertainment in the games room without a glitch.
Another aspect you failed to mention is that you phoned me a few days before arrival insisting that we change your units to right next to each other and I told you in detail what your options are and you accepted it.
You also forget to mention that after you entered other guest rooms without permission you asked for those rooms. Then once we disrupted our second group for news years weekend of 17 people and they were willing to swop without complaints you then changed your mind.
You also fail to mention that we brought staff back after 7 pm to assist you with complaints we then solved it all. The young group of 5 people just before you for 3 days were very happy but we're also the source of the sour milk we found back of the fridge. We cleared it and apologize for that.
Then you fail to mention your kind words and discussion we had that The Farmhouse George offered that if we find tenants or Lekkerslaap find or you yourself we will refund you in part. Which we did. You received back over R3300. This is a precedent we will not repeat.
There is a point that no matter what you do you cannot satisfy all people.
Our core business model remains a basic clean user-friendly establishment which reflects in our continuous 70% plus occupancy right through the year.
A positive that has come from this that we have decided to put in a flexible soundproof barrier between De Schaapkraal & De Melkstal which means in future for groups like yours we make them one unit.
Regards,
The Farmhouse Team

The Farmhouse
Manie H - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
1/5
Manie H
Family with young children

Not a family holiday destination.

We stayed in Skaapkraal and did not see the rest. Skaapkraal is not for a family. No bathroom (If shower in small toilet counts, yes) and no basin in room or bathroom. You will brush your teeth in the garden under a tap. Dirty, no privacy and the mattresses need replacement.

The Farmhouse's response

Hello Manie,

Thank you for your feedback.

To advise all the necessary information is provided on our listing and it is unfortunate to hear this was missed by you.

Just a correction there is a 5lt water can available and replenishable on a daily basis or as many times you like.

Unit is cleaned & serviced daily and bedding changed for new guests, or if you stay longer we change it for you every 4 days.

Sorry you did not come and enjoy our games room, pool table, 5 different braai facilities, guest lounge or swimming pool.

Hard and softness of mattresses vary from client to client and we gladly swop out for guests when requested.

Regards,
Management

The Farmhouse
Peter B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Peter B

It was a peaceful place, but one problem is the pool that was dirty and the farmhouse has to much rules but further on everything was excellent.

Everything was excellent and the owner was very friendly.

The Farmhouse's response

Hi Peter

Thank you for the kind review. You were an awesome family.

Sorry about the pool pump blowing a gasket. We are almost back to sparkle status again. I will commit to a descent discount for your inconvenience next time you visit.

Sorry about all the rules. They developed over the past 8years we have been running the guest house to assist us in preventing damage and also making sure all our guests have a pleasant experience. Most guest houses in our area do not allow children where we are more family oriented and allow them but as those under 12 to be supervised by an adult.

But we will review them none the less and see where we can relax a little.

Have a great 2020.

Regards,
The Farmhouse Team

The Farmhouse
Izak F - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Izak F
With spouse/partner

Nie juis my koppie tee nie.

Eerder 'n "backpackers" as die normale. Klem op goedkoop eerder as verkoopbare akkommodasie.

The Farmhouse's response

Hallo Izak

Baie dankie vir jou terugvoering. Ons sien jy verstaan ons model en ons aanvaar jou beskrywing behalwe die deel van die Backpackers. Ons het en-suite, goeie en puik meubels.

Ons beskryf nogals dit soos volg in deel van die standard dokument wat u ontvang het en alle ander gaste ontvang.

"Ons is in 'n luukse omgewing geleë, maar bied 'n begrotingsfasiliteit om dit bekostigbaar vir almal te maak. Ons word gereeld besoek deur verteenwoordigers, bedryfswerkers en gesinne en word dikwels as 'n een-aandstop vir groepe gebruik. Lees die beskrywing van die eenheid wat u gekies het"

Ons aanvaar dat die model nie vir almal is nie en ons besef dit. Ons bedank u werklik dat u hierdie opregte terugvoering gee.

Ons gradeer deurlopend op en het ook baie planne so probeer ons gerus weer oor 'n jaar of so.

Plaashuis-groete

The Farmhouse
Casper D - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Casper D
Family with teenagers

Vriendelike ontvangs, maar teleurstellende akkommodasie.

Vriendelike ontvangs, maar skiet ver tekort. Ons het by verskeie selfsorg-eenhede oorgebly tydens ons reis, maar die kwaliteit van The Farmhouse se skaapkraal-eenheid was regtig nie naby standaard nie. Die yskas was nie aangeskakel met aankoms nie en het gestink, buitetoilet en "stort" in een geboutjie is beskikbaar met geen wasbak. Ek.is jammer, maar The Farmhouse vir 'n gereelde gebruiker van gastehuise het in my boek lelik afgesteek.

The Farmhouse's response

Hello Casper,
Jammer om te verneem ons groei altyd uit enige soort kritiek. Ons stem nie 100% saam met alles nie.
De Skaapkraal is wel ons besigste eenheid vandat hy in gebruik geneem, juis soos 'n backpackers opsie met baie meer gerief. Die badkamer is in die beskrywing presies beskryf. Daar is filter water in eenheid soos kamp. Ons voel vir waarde vir geld is hierdie 'n onregverdige resensie wat u as gas nie volledig gelees het nie en u wou ook nie betaal om op te gradeer na ander eenheid nie.
Plaashuis-groete

The Farmhouse
Johan H - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan H
With friends

Convenient and close to my destination.

The Farmhouse in Barrie Avenue in Glen Barrie is very close to my dad's house and therefore convenient for a visit.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik en naby aan my bestemming.

The Farmhouse in Barrielaan in Glen Barrie is baie naby aan my pa se huis en daarom gerieflik vir 'n besoek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Farmhouse's response

Dankie Johan,

Jy vlei ons hier. Baie gaaf.

Geseënde Feesseisoen.

The Farmhouse
Genevieve J - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Genevieve J
With spouse/partner

Professional and friendly.

Quick feedback on request, very friendly and good customer service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Professioneel en vriendelik.

Vinnige terugvoer op verblyfversoek, baie vriendelik en goeie klientediens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Farmhouse's response

Baie dankie Genevieve,

Positiewe terugvoering word altyd ook waardeer.

Plaashuis groete

The Farmhouse
Nici R - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Nici R
Individual traveler

Musty smell in room. Water leaking from toilet.

Oh no, what a disappointment. Asked for an iron and ironing board. Could not be found. The next morning after I have already showered and put on the crumpled suitcase clothes, I am asked if I still want to use iron and ironing board. Unfortunately too slow and too late.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Muf reuk in kamer. Water wat by toilet lek.

Ag nee, wat 'n teleurstelling. Gevra vir 'n strykyster en strykplank. Kon nie gevind word nie. Volgende oggend nadat ek reeds gestort en die gekreukelde vliegtuigtasklere aangetrek het word ek gevra of ek steeds strykyster en strykplank wil gebruik. Helaas te stadig en te laat.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Farmhouse's response

Hello Nici,
Baie dankie vir u terugvoering, dit help ons groei.
Ons wil egter net vir u herhinner dat ons ontvangs sluit 8nm maar ons het u met graagte 9.44nm ontvang. U het 'n strykyster gesoek 10.22nm wat nog by ander gaste in die kamer was wat ons in alle billikheid nie daardie nag wou steur nie en wel 8vm toe vir u dit aangebied het. Dankie vir die aanmeld van lek op u dag van vertrek ons kon toe aandag gee daaraan.
Plaashuis-groete

The Farmhouse
Johanna G - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Johanna G
With spouse/partner

Ongemaklik, het soos 'n ekstra ongenooide gas in iemand se huis gevoel.

Was teleurstellend. Prys verander vanaf kwotasie tot betaling, R400 meer. Ontvangs onprofessioneel. Kamer volgeprop met meubels. Beddegoed skoon maar oud en uitgewas. Slegs ketel in kamer, geen yskas, glad nie selfsorg volgens my standaarde. TV slegs in leefarea en gesin se kinders kyk gewoonlik TV. Stortdeur stukkend. Baie teleurgesteld.

Thys B - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Thys B
With spouse/partner

Carpets are dirty and smell is present.

Carpets smell. No doors for privacy. No value for money. Place is quite safe.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Matte is vuil en reuk is teenwoordig.

Matte het reuk. Geen deure vir privaatheid. Het geen waarde vir geld. Plek is wel veilig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pieter B - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter B
Individual traveler

Very friendly people.

They went out of their way to accommodate me.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gasvrye mense.

Uit hulle pad gegaan om my te akkommodeer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Farmhouse's response

Baie gaaf en baie aangename terugvoering.
Dit is vir ons lekker om mense as vreemdelinge te ontmoet en weg te stuur as vriende.

Plaashuis Groete

The Farmhouse
Rita B - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Rita B
With spouse/partner

We really enjoyed it.

Very friendly couple. They really go the extra mile to make you feel comfortable. Will do this again next year.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het dit baie geniet.

Baie vriendelike egpaar. Hulle buig letterlik agteroor om jou gemaklik te laat voel. Sal dit volgende jaar weer doen.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elza J - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Elza J
With spouse/partner

Baie teleurgesteld.

Ons het in die blou kamer geslaap. Ons was baie teleurgesteld oor dit wat ons gekry het vir die geld wat ons betaal het. Om te begin, die volvloer mat in die kamer is baie vuil. Daar is 'n slegte muf reuk in die kamer, dalk as gevolg van die vuil mat! Ons moes die vensters vir 'n tyd oophou om van die reuk te probeer ontslae raak. Die matras, 'n ou binneveer, is so vol knoppe, mens weet nie waar om te lê nie. Baie ongemaklik geslaap. Die wasbak in die kamer by die stort het nie warm water nie! Ons sal vir seker nooit weer daar oornag of iemand soontoe aanbeveel nie.

The Farmhouse's response

Jammer om te hoor. Huis word tans geverf en alle matte word vervang binne 12 maande. Tussen tyd was ons matte elke 3 maande.
Wasbak by toilet het warm water soos verduidelik op aankoms.
Kom probeer ons weer gerus.
Plaashuis groete

The Farmhouse
Charnell W - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charnell W
With spouse/partner

Ons verblyf was privaat en die atmosfeer was heerlik en stil.

Indien ek weer 'n gastehuis moet soek in George, sal ek definitief eers begin by The Farmhouse. Hulle diens was vriendelik en behulpsaam. Baie netjiese verblyf gehad en apart en privaat. Baie huislike omgewing en het my laat lekker slaap, glad nie gesukkel om aan die slaap te raak nie. Baie lekker gebly en daar is nie woorde om dit te beskryf nie.

The Farmhouse's response

Hi Charnell

Baie dankie vir die pragtige terugvoering. Ons waardeer dit opreg. Seënwense vir julle.

Ons sien uit om julle weer as ons gaste te ontvang.

Plaashuis-groete
Juan en Mariana
De Plaashuis span

The Farmhouse
Elmien V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Elmien V
With spouse/partner

Veilig, netjies en rustig.

Ons het net 1 nag oorgeslaap sonder etes. Dit het aan ons vereistes voldoen. Baie dankie.

Chris S - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Chris S

Verblyf in stil en pragtige omgewing.

Ek en my dogter en honde was vir week in Hoenderhok selfsorgeenheid. Die tuin is mooi om in te ontspan. Ook 'n lieflike swembad. Ek sou graag die geskiedenis van die statige huis wou hoor. Ons verblyf was aangenaam.

The Farmhouse's response

Beste Chris,

Baie dankie vir die mooi terugvoer, ons waardeer dit so baie. Ons probeer nie "fancy" wees nie, maar net 'n lekker huis-weg-van-die-huis wees.

Die geskiedenis van die huis is nie so histories soos die boustyl dit laat blyk nie, maar die unieke storie daaragter is dat die eerste eienaar dit blykbaar eiehandig gebou het oor so 7 jaar tydperk. Eers in die deel gebly het waar julle was en toe die huis betree het.

Ons gesels verder met julle volgende besoek.

Plaashuis Groete,
Juan en Mariana

The Farmhouse
Charlie G - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
1/5
Charlie G
Family with young children

Meer vir alleenlopers.

Eienaar was baie behulpsaam, maar het nie aan ons vereistes voldoen nie.

The Farmhouse's response

Middag,

Klient het gedink hulle het selfsorg geboek. Ons het toe gelukkig ons klein bachelor selfsorg eenheid oop gehad. Net bly ons kon behulpsaam wees.
Ons is wel bly ons kon help.

Plaashuis Groete

The Farmhouse
Lourens S - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Lourens S
With spouse/partner

Redelik gemaklik.

Die mense was baie vriendelik en behulpsaam, die vleis verbrand, die toilet wat nie en suite was nie was ongemaklik. Ons het veilig gevoel en ons motor agter slot.

The Farmhouse's response

Hi Lourens

Dankie vir die terugvoering. Dit help ons altyd om te groei as on sinlikke terugvoering kry soos van julle af.

Ons stel graag reg waar ons kan. As julle weer hier verby kom bied ons vir u graag afslag met die verblyf en etes om te vergoed vir die oorgaar vleis.

Plaashuis Groete.

The Farmhouse
Jan V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Jan V
With spouse/partner

My verblyf was ontnugterend!

Ek weet nie hoe lyk die ander kamers/woonstelle nie (het 'n draai in die hoenderhok-woonstel gemaak), maar die Melkstal is glad nie op gastestandaard nie en kort heelwat aandag. Die linne is al verbleik, die kussings plat en plastiekerig, die banke gevlek en handdoeke gevlek en voel soos die een wat ek by die huis vir my hond sal gebruik. Die fênsie lig in die een kamer is vol stof en een skerm gebreek. Die lig in die badkamer was een aand flou en rooierig, maar gelukkig bygekom en was helderder die tweede aand. Die vloerbedekking is oudtydse novilon wat aandag nodig het en 'n mat wat lyk of hy 'n slag haarkapper toe moet gaan vir 'n was en 'n kam. In die kombuis is snaakse glasies en pragtige outydse koppie- en pierinkies wat ek te bang was om te gebruik. Op die rak is 'n ou outydse drankbottel- en koekblikversameling wat glad nie tot die beter dekor bydra nie. Die wasbak in die kombuis is van die soort wat in 'n waskamer of melkstal hoort. Die WiFi werk nie in die Melkstal nie, maar die het ek eers van gehoor toe ek daarvoor soek. Die woonstelle word deur deure geskei wat nie baie klankdig is nie. Ek kon die ouens langsaan hoor eet en borde uitkrap en is seker hulle sou my kon hoor snork. Iemand voor ons het 'n sneesdoekie in die sleutelgat van die deur tussen ons kamer en die bure gedruk om waarskynlik een of ander ondenkbare rede. Terwyl ek in my gehuurde private tuinarea (soos beskryf deur die eienaars) waar drie pragtige houtstompe nie meer wil groei nie, kom daar 'n ander inwoner hier reg in privaatheid uit 'n toilet gestap. Die tweede aand hoor ek iemand wat stort. Weer daar in my private tuinarea en die stort se afloopwater loop hier deur my "tuin" met die drie stompe verby tot agter die hoofwoning in soos 'n wafferse rivier wat ek toe maar vernoem na een of ander badkamerinstrument. Ek het by die Hoenderhok (woonstel vir 4) ingekyk en gesien dat die heelwat beter daar lyk. Blykbaar vir dieselfde prys. Goeie beddegoed, teëlvloer en netjieser. Ek verstaan van lae koste blyplek (soos wat die eienaar die al na 'n vorige resensie genoem het), maar R900 vir twee mense om net 2 nagte daar te slaap, is 'n goeie prys vir die ou wat dit kry. En ek verstaan van stof en banke met vlekke en ou goed. By my huis is ook sulke goed, maar ek huisves nie oornaggaste nie. Ek het na ander opsies met dieselfde prysklas gekyk, maar die foto's van die ou pragtige woning met 'n jakoesietjie en sônatjie wat ek spyt is nie na gaan kyk het nie, het my voorkeur gesteel. Ek het ander resensies gelees, maar het nie gedink daai is sommer van vol dinge. Nou weet ek van beter. Ek het my ontevredenheid teenoor die eienaar uitgespreek, maar voel tog dat ander gaste moet kennis neem.

The Farmhouse's response

Beste Jan,

Dankie vir jul verblyf en terugvoering. Ons het 2 keer deur alles gelees en vind tog die ligter punte in jul skrywe. Ons stem nie saam met alles nie en besef decor en smaak verskil. Goed soos beddegoed vervang en vernuwe is deurlopend. Daar was egter 'n paar punte wat ons graag tog aan aandag gaan skenk soos die klankdigtheid en wegvloei van water.

So tussen die humor deur bedank ons u vir die noem van kwelpunte wat ons help verbeter. Al is ons die bekostigbaarste verblyf in George, wil ons ook tog verbeter.

Kom kuier gerus weer.

Plaashuis Groete,
The Farmhouse

The Farmhouse
Cornelia H - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Cornelia H
With spouse/partner

Aangenaam.

Aan te beveel vir enkelreisiger.

Kim G - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Kim G
With friends

Gerieflik en bekostigbaar.

Ons het 'n plek gesoek om te slaap, die eienaars het ons privaatheid gerespekteer was behulpsaam en bedagsaam. Sal hul definitief aanbeveel.

Gerhardus G - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Gerhardus G
Individual traveler

My stay was very nice and the owner was also very friendly and helpful.

Even though it is supposedly like that for security reasons, I couldn't find the place. I was at the address as indicated on the internet but nothing was indicated. A lot of trouble went into me contacting LekkeSlaap first, who then contacted the owner, who then contacted me and confirmed where the place was, it was where I was, but there is no name or indication on street level. Very frustrating especially after a long journey when you are tired.

This review has been translated,click hereto view the original version.

My verblyf was baie lekker en die eienaar was ook baie vriendelik en behulpsaam.

Alhoewel dit sogenaamd vir sekuriteit gedoen word, kon ek nie die plek kry nie. Ek was by die adres soos op die internetblad aangedui maar niks. Met baie moeite moes ek eers LekkeSlaap kontak wat op hul beurt weer vir die eienaar gekontak het wat my toe gekontak het en bevestig het waar die plek is, wel waar ek was, maar daar is geen naam of aanduiding op straat nie. Baie frustrerend veral na 'n lang pad wanneer mens moeg is.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Farmhouse's response

Dankie vir die opregte terugvoering, Gerhard. Jammer dat jy so bietjie vas gedraai het. Ons ondersoek maniere om dit op te los.
Dit was lekker om u as gas te ontvang.
Plaashuis Groete.

The Farmhouse
Hanlie C - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
0/5
Service
0/5
Location
0/5
Safety
0/5
Value for money
0/5
Hanlie C

Terrible accommotaion.

Untidy, unhygenic, neglected - had to find alternative accommodation. Didn't feel up to staying there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie swak akkommodasie.

Slordig, onhigiënies, verwaarloos - moes alternatiewe blyplek kry. Het nie kans gesien om daar te bly nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Farmhouse's response

Thanks for the opportunity to reply.

We remain true to our objectives as a clean tidy budget destination in an upmarket historic environment.

Our comment on this client is that the client had arrived in the middle of a long weekend (2 hours earlier than check in time) where guests were in a jovial mood. As we service client accommodation first we acknowledge that the sitting room from previous evenings fireplace had not been serviced.

The table outside where the guest brought their own lunch and beer to enjoy under the grand old tree had not been cleared.

This client lost her deposit as she judged the book by its cover.

To this client. Give us a chance if you like. Try not to make up your mind at the gate.

Farmhouse Greetings

The Farmhouse
Louis M - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Louis M
With spouse/partner

Ongemaklik om saam met die huismense hulle leefarea te deel.

Die badkamer se teëls is ontsettend glad en iemand gaan nog baie hard val.

The Farmhouse's response

Die leef area is vir gaste by die Sentrale DStv punt. Hierdie gaste was daar saam met ander gaste die aand ons was nie naby nie. Hulle het ook hulle eie eenheid bo gehad met eie sitkamer en ingang aan huis se kant en eie ingang na buite. Die keuse om by ander gaste te kom sit en kuier is elke mens se keuses.

Net voordat iemand hard val hoop ek hulle kyk op die toilet, mooi opgerol lê die vloer maatjie. Ons hoop hulle sou dit neersit voor die ongeluk gebeur.

The Farmhouse
John B - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
John B
Individual traveler

'n Samestelling van ou uitskot meubels en beddegoed.

Daar is dalk 'n rede vir goedkoop verblyf, maar dit was afstootlik. Miskien is ek maar net aan beter gewoond. Die beddegoed was gevlek. Die vloer was glad en "vetterig" en daar was geen matte in die vertrek nie. Die plek het goedkoop gevoel en ons het nie kans gesien om te oornag nie. Jammer, maar nie weer nie!

The Farmhouse's response

Ek wil met die intrap slag verwys na Ellen M se review hieronder die van John B. Sy het in dieselfde eenheid met haar dogter tuis gegaan vir 'n paar dae. So hoe verduidelik mens nou haar absolute tevredenheid en hierdie meneer se vriendelike gesindheid wat ons salig onbewus los oor sy werklike gemoed.

Ek wil net noem dat met kwotasies stuur ons 'n breed voerige inligtings stuk uit met elke kwotasie en John B was geen uitsondering nie. Paragraaf 5 lees soos volg:

As we offer a basic family stay, please do not expect luxury amenities, as we would hate to have you arrive and be disappointed. Our ultimate aim is customer satisfaction, and we offer country hospitality within an affordable environment. The guesthouse is owner managed.

Die meneer het opgedaag sleutels ontvang en toe uit gegaan onmiddelik dit verbaas my dat hy detail inspeksie nog gehou het.

Was wel ontsteld dat hy vir sy seun ekstra moes betaal want hy het net vir homself geboek.

Ons kon nie vlekke kry op daardie 3 stelle beddegoed wat ons roteer in daardie eenheid nie. Die gladde vetterige vloer is 'n wonderlike teken dat ons personeel hulle werk gedoen het met ons skoonmaak middel.

Daardie is 'n teel vloer vertrek en ons is besig om alle matte uit eenhede te faseer omdat so baie mense aan sinus lui.

Nee wat Lekkerslaap ons laat te maklik mense kla wat nie eers oorgeslaap het nie. Nie eers wakker geword het met die voël gesang aan die voet van die Outeniqua berge nie.

Nee klient kom skakel eers af en kry rus hier by ons vir jou gejaagde siel.

Groete
Juan & Mariana
Die PLAASHUIS Span
KOM RUS LEKKER ONS VRIEND!
COME REST WELL MY FRIEND!

The Farmhouse
Ellen M - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ellen M

Ontspanne.

Lekker naby dorp vir ry. Veilig en rustig met wonderlike eienaars. Hoenderhok was ideaal vir ons 2 vir oorbly met eie geriewe en eie "agterplaas". Als wat mens nodig het so naby die natuur!

The Farmhouse's response

Baie dankie Ellen
Volgende keer maak ons bietjie tyd vir koek en tee on the house.
Lekker dag.

Juan & Mariana
Die PLAASHUIS Span

The Farmhouse
Sophia C - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Sophia C
With spouse/partner

Die kamer is muwwerig en die badkamer is nie mooi skoon nie.

Die eenheid en meubels is oud. Jy kan die mense in die eenheid langs jou hoor. Die stort/toilet is met drie verskillende teëls geteel. Daar is swart muf op die stortdeure. Die tweeplaatstoof kan mens nie sien of dit aan of af is nie en dit is swart gebrand. Die algehele gevoel toe ons instap was nie goed nie.

The Farmhouse's response

Baie dankie vir die terugvoer. Graag antwoord ons soos volg:

1. Die klagtes rondom die stofie en stortdeure vra ons nederig onverskoning voor. Ons personeel word deurlopend her-opgelei om hierdie te voorkom. Alhoewel George 'n klam omgewing is, is daar geen verskonings vir vuil of muf nie. Weereens jammer.

2. Die huis het historiese waarde en ons verkies dat die dekor pas daarby. Jammer dat dit nie in jul smaak val nie.

Groete,
Juan & Mariana
Die Plaashuis-span

The Farmhouse
Pieter C - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter C
Family with young children

Baie lekker.

Ons het vreeslik lekker gebly. Die mense is baie vriendelik en die plekkie is uiters netjies en skoon. Sal definitief teruggaan.

The Farmhouse's response

Baie dankie vir die wonderlike, positiewe terugvoer. Ons waardeer dit opreg.

Groete,
Juan & Mariana
Die Plaashuis-span

The Farmhouse
Endrie (j.h.) V - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Endrie (j.h.) V
Individual traveler

Ek is baie vriendelik ontvang en het deurgaans baie tuis gevoel by die Farmhouse.

Ek het my verblyf by die Farmhouse terdee geniet. Omdat dit naby die middestad van George is kon ek maklik uitkom by al die nodige plekke. Ek het in die 'Le blue Room' gebly en sou graag aanbeveel dat daar meer klere hangers in die hangkas geplaas word. Ek weet baie mense oornag slegs een nag daar, maar indien twee mense daar sou oorbly en meer as een nag daar oorslaap sal meer hangers handig wees. Daar kort eintlik ook 'n handdoek hanger, veral wanneer twee mense daar oorbly. Ek sal die Farmhouse met groot vrymoedigheid by mense aanbeveel

The Farmhouse's response

Dankie vir hierdie terugvoer en positiewe wenke. Ons het gekyk daarna en stem saam.

Groete,
Juan & Mariana
Die Plaashuis-span

The Farmhouse
Gert M - May 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gert M
With friends

Was heerlik!

Sien die sterre.

Johannes H - May 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johannes H
With spouse/partner

Goed!

Lekker oornag, stilte, geen geraas.

Sakkie V - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Sakkie V
On business

Waarde vir geld maar die eenheid kort aandag.

Die Farmhouse bied waarde vir geld maar die gebruiksgoedere in die eenheid kan waarlik vernuwe word. Dit is regtig baie oud - bv. beddegoed. Die handdoeke was wel skoon maar gevlek. Die breekware wat beskikbaar was kon glad nie in die mikrogolf gebruik word nie want dit het silwer rante.

Tom V - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Tom V
With spouse/partner

Die eenheid is ruim en gerieflik.

Die eienaars is aangename mense wat jou tuis laat voel.

Andre D - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
3/5
Andre D
With spouse/partner

Sal liewers meer betaal vir 'n bietjie beter plek en ruimer kamers.

Geen diefwering nie. Parkeerplek is problematies. Die dubbelbed is net van een kant af toeganklik. My vrou moes oor my klim. Warm en koue water werk goed. Plek was baie mooi skoon, maar die beddegoed en ander toestelle is bont. Kan met beter keuses beter vertoon indien die dekor so effens aangespreek word. Daar was geen wynglase nie. Die buitekamer was eers n motorhuis wat nie baie goed omgebou is nie.

Piet V - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Piet V
With spouse/partner

Vriendelike verblyf.

Vriendelike ontvangs en netjiese verblyf.

Hester Magdalena J - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Hester Magdalena J
Family with teenagers

Het meer verwag.

Die beddegoed is definitief nie onlangs gekoop nie. Die kussinkie se rits was stukkend. Daar is slegs een sakkie suiker per koppie. Geen matjies op die vloer voor bad of stort nie. Matrasse kan vervang word. Daar is slegs een handdoek en een kussing per persoon. Swak toiletpapier. Met in- en uitklok moes ons wag voor iemand kom help het nadat die klokkie gelui is. Is nie vooraf in kennis gestel van sleuteldeposito nie en daar is nie debietkaartgeriewe nie. Sou voel dat daar TV's in die kamers moes wees aangesien mens jou eie ding wil doen en nie saam met 'n groep mense altyd wil wees nie. Die eienaars is egter vriendelik.

Michael C - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Michael C
On business

Nie weer nie.

Gaste word soos skoolkinders behandel. Vir die eerste keer in my lewe word die kamer inspekteer en die koppies en pierings getel voordat jy jou sleuteldeposito kan terugkry. Werklik belaglik.

Frans V - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Frans V
With spouse/partner

Baie basies, maar aangenaam.

Vriendelike ontvangs, verblyf basies maar voldoende. Kan moontlik aanbeveel dat hulle 'n groter yskas vir koeldrank insit en dalk 'n mikrogolfoond om iets warm te maak aangesien geen etes voorsien word nie. Die plek is skoon en die eienaars is vriendelik. Miskien bietjie min parkeerplek.

Narine B - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Narine B
With spouse/partner

Met bietjie verbetering kan dit 'n baie lekker plekkie wees.

Hulle was nie ten volle voorberei vir ons aankoms nie. Daar was geen lig by die braai-area nie en ons beddegoed het vlekke op gehad. Die swembad-area is baie lekker asook die gevoel van die area en erf. Dis gerieflik dat hulle 'n skoonmaker het om die kamers in die dag te kom skoonmaak en beddens op te maak. Dit sal 'n baie lekker slaapplek wees as hul net op 'n paar dinge kan verbeter.

Lizette M - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Lizette M
Family with teenagers

Maklik om die perseel te vind, gemaklike slaapgeriewe met goeie badkamer.

Ons het verblyf by die Farmhouse gemaklik en gerieflik ervaar. Die kamer en badkamer is skoon, goed ingerig en baie veilig. Die eiendom is gemaklik naby die dorp. Die feit dat ons as gesin in een kamer kon bly was 'n baie groot pluspunt.

Sakkie V - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sakkie V
Family with teenagers

Die omgewing is baie rustig - ook by die gastehuis was alles rustig.

Die woonstel se gebruiksgoedere en meubels self is al baie oud. 'n Matjie vir die stort sou ook welkom gewees het.

Nikkie N - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Nikkie N
With spouse/partner

Die akkommodasie is nie te sleg nie.

Ek was nie tevrede met die netheid van die beddegoed nie - dit was vol merke.

Johnny T - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Johnny T
With spouse/partner

Die kamer was baie koud en onpersoonlik.

Ons was glad nie beïndruk met die plek nie. Die volgende oggend was daar geen koffie beskikbaar nie en om 08:00 kon ons nie eers die eienaar sien nie. Nee, ons sal nie weer daar bly nie en dit glad nie aanbeveel nie. Jammer dat ons nie foto's geneem het om dit te stuur aan julle nie. Die privaat tasse op die kaste maak ook 'n slegte indruk.

Eben B - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Eben B
Individual traveler

Dis 'n baie netjiese gastehuis, maar ek dink 'n TV is deesdae verpligtend.

Die sleuteldeposito is ook baie duur. Ons het nie warm water by die wasbak in die kamer gehad nie, wat beteken het dat ek in die toilet (waar ook 'n wasbak was) moes skeer. Andersins was dit baie lekker. Die mense is baie vriendelik, die kamer goed maar die toilet is buite in die gang. Ontbyt was ook redelik duur.

Mattewis W - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mattewis W
Family with teenagers

Veilig, goed versorg en huislik.

Dit was 'n plesier en veilige ervaring vir die duur van die tyd. Sal beslis weer van hulle gebruik maak.

Manie L - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Manie L
With spouse/partner

Goeie waarde vir geld.

Die gasvryheid van die eienaars is ook iets besonders!

Heleen C - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Heleen C
Individual traveler

Kamer was skoon, maar alles lyk oud en afgeleef.

Dit lyk soos 'n buitekamer en nie soos 'n gastekamer in 'n gastehuis nie. Die badkamer is onaanvaarbaar. Die mure muf, die papier dop af en niks pas bymekaar nie. Die stort werk nie ordentlik nie. Die lig bokant die bad is ook buite werking.

Corle M - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Corle M
Family with teenagers

Glad nie wat ons verwag het van n gastehuis nie.

Baie teleurgesteld. So netjies gelyk op die webtuiste. Plek lyk en ruik vuil. Seker baie lank toegestaan. Vuilgoed drom in kombuis oorvol van vorige gaste. Geen ontvangs.(geen persoon op perseel) Alle vloerteels in badkamer is los. 2de slaapkamer het geen venster. Die kamer is slegs n afskorting van die motorhuis gemaak van hout. Alle geriewe slegs beskikbaar in hoofhuis. Slegs 2 handdoeke uitgesit vir 6 gaste. Nooit ekstra ontvang nie. Ek weet die prys p/p is goedkoop,maar dit regverdig nie die verblyf nie.

Nanette V - May 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Nanette V
With spouse/partner

Goed!

Sien die sterre hieronder.

Alfred P - May 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Alfred P
With spouse/partner

Goeie waarde vir geld!

'n Gemaklike selfsorg eenheid met al die basiese geriewe.

Katrina M - May 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
2/5
Katrina M

Dit was ontspannend,rustig en die personeel was baie vriendelik.

Dit was net die vakansie wat ek beplan het, om rustig te ontspan en mense

Dirk B - May 2014
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Dirk B
With spouse/partner

Nie wat ek verwag het nie.

Die kamer was sub standaard. Sal nie weer daar oorslaap nie.

Arie C - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Arie C
With spouse/partner

Fantasties!

Gawe eienaars, wonderlike fasiliteite, baie veilig en sommer net ontspanne en lekker ... sal dit beslis aanbeveel. Baie dankie.

Charlotte H - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charlotte H

Winskoop!

Hierdie gastehuis is baie basies, maar het alles wat jy sou benodig. Dit is gerieflik geleë en was maklik om te kry. Daarby was ons motor veilig vir die aand. Ek sou dink dat hierdie die perfekte plek is om te gebruik as basiskamp, omdat mense dan van daar die hele omgewing kan verken. Dit grens amper aan die voet van die berg wat 'n pragtige uitsig verseker as jy in die omgewing rondry. Die eienaar was ook heel gaaf en het vir ons aanwysings na die oulikste restaurant gegee. Die kamer was skoon, en alles was in werkende kondisie. Die dekor is basies, maar voldoende ... Beslis 'n winskoop!

Koos H - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Koos H
With spouse/partner

Stil omgewing en aangenaam!

Ons het slegs daar geslaap. Die kamer was ruim en netjies. Julle kan aandag skenk aan die badkamer se voorkoms en moontlik 'n TV en groter yskassie voorsien.

Leonore V - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leonore V
With friends

Fantasties

Ons het net voor 9 die aand by The Farmhouse aangekom(laatste check in tyd is 8h) so ons was redelik laat, maar ons was nogsteed verwelkom deur n oulike oomie. The Farmhouse laat my dink aan n ou plaas huisie met die reuk van vars komberse en die briesie wat van buite afkom was net te heerlik.nnEk sal verseker weer terug gaan.

Jorina S - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jorina S
With spouse/partner

Bekostigbaar!

Juan en Marianna is aangename en spontane mense en laat jou dadelik tuis voel. Goeie oornagverblyf.

Peter M - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Peter M
With spouse/partner

Gasvry, behulpsaam en vriendelik.

Mariana en Juan het ons dadelik baie tuis en welkom laat voel. Niks was vir hulle te veel moeite nie.

Joe D - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
1/5
Value for money
5/5
Joe D
With spouse/partner

Lekker gekuier; sal weer kom!

Baie lekker gebly met 'n aangename gasvrou en man. Sal weer hier bly.

Maryke F - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maryke F
With friends

Dit was baie lekker! 'n Pragtige ou huis, toegerus met als wat jy benodig!

Dit is wonderlik vir reisigers wat bekostigbare, gerieflike en veilige verblyf soek. Die kamers is toegerus met als wat mens benodig en die diens is wonderlik! Ek sal dit vir enige iemand aanbeveel!

Nicola H - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicola H
On business

The Farmhouse is 'n rustieke woning vol vrolikheid, en die eienaars is baie hulpvaardig!

As jy vakansieverblyf soek wat bekostigbaar is, en wat weg van die malle gedrom van die samelewing is, is The Farmhouse vir jou!

Nick P - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nick P
With spouse/partner

Baie aangenaam en 'n hartlike ontvangs deur beide eienaars!

'n Pragtige omgewing en lekker stil. Die eienaars was die vriendelikheid self en kon ook nie beter gewees het nie! Ek sou wel versoek om moontlik die prys van die ontbyt aan te pas (verlaag).

Tracey B - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Tracey B

As my mother always said, all you need is a bed to sleep in, a roof, and a bathroom

For a night or two, it is perfect, but not for longer. The decor needs some attention as well as the cutlery and two plate stoves made available to guests. What you see on the internet is not quite what you get. The pool is lovely and the children said the jacuzzi was okay, but the entertainment area advertised is the hosts own personal lounge, and on the one occasion we used it, it was untidy. The hosts are friendly and do try to accommodate. If you are going to be more 'out' than 'in' and are not a large group, then this place is perfect!

Dina N - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Dina N
With spouse/partner

Goeie waarde vir geld.

Goeie *** akkommodasie. Eienaars vriendelik en baie behulpsaam.

was R480
From R408
per night (for 2 people)
was R480
From R408
per night (for 2 people)
was R480
From R408
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 30 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 30 Barrie Road, Glen Barrie, George, 6529, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDc5MWYyY2RhLWRkOTEtNDgwMy1iOThjLTIzYmEyYmMxMDAzYg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R480, now From R408  per night (for 2 people) 66 5 1 4 30 Barrie Road Glen Barrie 6529 Western Cape 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -33.942737 22.453121
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!