The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at The Lady Grace | TravelGround
+49

The Lady Grace

Review Summary

4.5 out of 5from 184 reviews for The Lady Grace
Cleanliness
4.5/5
Service
4.4/5
Location
4.7/5
Safety
4.4/5
Value for money
4.4/5
Maryke G - May 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maryke G
Family with young children

Comfortable, quaint and exactly what we needed!

Comfortable, quaint and exactly what we needed. The staff and owner is always friendly and accommodating. We love staying here!

Carin Z - May 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Carin Z
With spouse/partner

Baie mooi skoon en eienaar baie vriendelik.

Ons kamer was bitter klein maar baie mooi skoon. Die oop kaggel het alles na rook laat ruik.

Stephanus N - May 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Stephanus N
With spouse/partner

Rustige atmosfeer. Skoon en netjies. Naby alles.

Gerieflik naby vir 'n naweekrit vanuit George/Mosselbaai. Goeie teerpad uit die N2. Wonderlike, rustige omgewing.

Don T - May 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Don T
With spouse/partner

Lovely place.

Room was very comfortable.

Johan V - Apr 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johan V
With friends

Slegs een aand oorgeslaap.

Baie oulike plekkie met Griekse tema.

Leonard A - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Leonard A
With spouse/partner

Lekker, naby alles, interessant.

Die kuier was lekker. Ook die nabygeleë dorpie, Genadendal.

Corena V - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Corena V
With spouse/partner

Goeie potensiaal.

Baie onvriendelike, knorrige eienaar. Hy het gemurmureer omdat ons nog koffiemoer gevra het. Het 3 dae daar gebly (2 nagte). Genoeg koffie vir 1 keer se drink! Ek het my eie gaan koop. Hy (en sy personeel) het verdwyn. Geen verdere belangstelling. Ongasvry.

Dean R - Feb 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dean R
With spouse/partner

Baie lekker, ligging is baie goed.

Goeie ligging en naby alles in en om Greyton.

Alice B - Feb 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alice B

Great location! We loved the choice of interior decorating. Andrea made a huge effort to accommodate us! Would highly recommend!

Great stay! Highly recommended!

Anna D - Feb 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anna D
Family with young children

Heerlik, skoon, gasvry, mooiste dorpie.

Lekker. Sal weer kom kuier in Greyton, en graag weer inklok by The lady Grace.

Lillian B - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lillian B
With spouse/partner

Very nice, quiet.

Owner also advised us on nice restaurants.

Kobus W - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Kobus W
With spouse/partner

Baie goeie tyd.

Goeie verwelkom. Enigste kritiek is die yskas wat deur almal gedeel word.

Harrie H - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Harrie H
With spouse/partner

Rustig!

The Lady Grace is stapafstand vanaf die heerlikste restaurante. Ideaal as mens net wil lees, slaap en eet!

Johanna B - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johanna B
With spouse/partner

Rustig.

Wat 'n rustige ervaring na die gejaag, 'n oase om by verkwik te word. Dankie vir 'n wonderlike nag wat ons gaan bybly vir 'n lang tyd.

Noel E - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Noel E
With spouse/partner

Bekwame en behulpsame personeel.

Uistekend geleë en goeie waaarde vir geld.

Sandra W - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
1/5
Sandra W
With spouse/partner

Out of date.

Needs an update. Very old, beds need to be replaced. Will never go there again.

Caroline D - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Caroline D
With spouse/partner

Ek het gehou van die rustigheid.

Die eienaar het my absoluut laat tuis voel, dis ook baie veilig en dis 'n vriendelike dorp. Ek raai enigeen aan wat rustigheid soek en wil wegkom van die stad se lawaai. Dis skoon en netjies.

Caroline D - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Caroline D
With spouse/partner

Die gasvryheid van die eienaar het my baie tuis laat voel.

Die rustige atmosfeer is wat ek die meeste geniet het.

Hilze-marié M - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hilze-marié M
Family with teenagers

Perfect overnight place, it compliments the Greyton vibe.

Central, close to all the shops. Liked the outside area.

Loraine S - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Loraine S

'n Onvergeetlike belewenis!

Ek en my tienerdogter het haar 16de verjaardag met 'n roadtrip gevier en dit afgeskop met 'n kuier by The Lady Grace. Wat 'n ervaring! In my dogter se woorde: "Mamma, dit voel asof ons op die stel van Mamma Mia is!" Ons kom vir seker terug vir die sequel!

Louwtjie H - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louwtjie H

What a cute place.

They went to a lot of trouble. We had a lovely stay. The rooms were crisp and clean. The place is very neat. The owners went to a lot of trouble for us, a group of 20, so that we could braai and have a good time. Room were super clean and convenient.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wat 'n oulike plek.

Baie moeite gedoen. Ons het heerlik gekuier. Die kamers was crisp en skoon. Die plek is baie netjies. Die eienaars het moeite gedoen dat ons, wat 'n groep van 20 was, kon braai en heerlik kuier. Kamers was super skoon en gerieflik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tereza R - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tereza R
With friends

I have had the best rest in a long time. Stunning place, clean and friendly.

Very comfortable, great place to stay in.

Hendrieka F - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hendrieka F
With friends

Pragtige en gerieflike blyplek!

Ek was aangenaam verras met die gehalte van die verblyf! Die aandag wat hul geskenk het om die kamers in te rig. Ek het welkom en veilig gevoel.

Marinique M - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Marinique M
With friends

Heerlike vars en ontspanne atmosfeer!

Ek en 'n vriendin het 'n plekkie gesoek om te oornag voordat ons die volgende dag met 'n tweede staproete begin. Lady Grace se kamer was die perfekte plek vir twee mammas wat die besige huislewe met kinders wil ontsnap. Die linne was skoon en dit, sowel as die seep in badkamer, het so verfrissend en vars geruik.

Ciska S - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Ciska S
With spouse/partner

Ek moes so bietjie langer gesoek het vir verblyf voor ek op die plek besluit het.

Die personeel is ongelooflik gaaf, maar die gebou is oud en die badkamers nie op standaard nie (swak ventilasie, geen venster in badkamer van gesinsuite, stort koppe verstop). Ons het al om die ander dag 'n stort gehad wat nie dreineer nie. Die foto's is ook nie 'n indikasie van die eenheid binne nie en die handdoeke is oud en lyk vuil. Dis erg ongemaklik dat daar nie 'n plek is om melk of water koud te hou in die eenheid nie. Die gesinseenheid is teen die straat waar die minimark is en die plaaslike voeteverkeer en skeltaal kan erg raak. Geen veilige parkering van die straat af nie.

Carla G - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Carla G
With spouse/partner

Clean and well located.

We enjoyed our stay. Rooms were clean and decent sized. Appreciated the antique furniture and the garden courtyard was a great place to unwind after a day of exploring.

Myra V - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Myra V
With spouse/partner

Very peaceful.

Very quaint little village. Weekend stay better as not all shops open everyday. Especially restaurants, found it frustrating when wanting to have a meal.

Yolande W - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Yolande W

Lekker wegbreek saam met my suster.

Dit is 'n baie oulike plekkie om te bly in Greyton. Personeel is baie vriendelik en behulpsaam. Ek sal enige tyd weer daar oorbly.

Ina B - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ina B
With spouse/partner

Heerlik.

Wat 'n lekker twee dae. Lieflik gewees. Mooi kamer, lekker warm water stort. Baie dankie sal weer gaan. Baie dankie. Kobus en Ina Blom.

Delia Anne A - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Delia Anne A
With spouse/partner

Fantastic friendly clean.

Staff are very friendly, room clean, lots of wood for fire. Check out was at 10:00, we did the Brew Trail Run and left our car parked at the Lady Grace. On return I decided to ask if we could please use the room to change, it was now 11:15, they kindly allowed us to shower as well, at no extra cost. Overall a fantastic place to stay.

Ilse J - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Ilse J
With spouse/partner

Kamer was netjies, kort instandhouding.

Ongelukkig mag ons nie die kamer se kaggel gebruik het nie en lyk die foto's op die webblad verskillend van die werklikheid.

Marinda T - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Marinda T
With spouse/partner

Pragtige plek met rustige atmosfeer.

Die ligging van die gastehuis is perfek.

Ant S - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ant S
With spouse/partner

Excellent service.

We stopped off at the Lady Grace between 2 hikes and got a charming welcome. The room was neat and clean. What stood our was the willingness to go that extra mile and provide assistance when asked for. Nothing was too much effort. We really appreciate it and hope to be back!

Mary-anne S - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Mary-anne S
Individual traveler

Enjoyable

The supplies in the room were very generous. Thumbs-up for the electric blanket and the fire place. I did feel a bit nervous about the safety, as there is only a key to lock the door. I also didn't like that the communal fridge and microwave are accessed by leaving the room to go outside.

Ré D - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ré D
With spouse/partner

Very good.

Very nice and would go stay there any time.

Candice-lee R - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Candice-lee R
With spouse/partner

Lovely and relaxing. Wish we could have stayed longer.

Room was cozy and snug with warm blankets and electric heater. With snow on the mountains, it was definitely needed. We also selected the Lady Grace due to them being pet-friendly as we had our Husky traveling with us.

Phillippa A - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Phillippa A
Family with teenagers

Charming place

The Lady Grace is as charming as her name. Andrea the host was present upon arrival and assisted our settling in - personal touch which was wonderful. And that The Lady Grace is such a wonderful town as Greyton made it ever more so special.

Andrea S - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Andrea S
With spouse/partner

Good enough.

If you want a place with a fireplace make sure to ask for one as the pictures look like they all have fireplaces but they don't.

Theuns S - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Theuns S
With friends

Onaangename ondervinding.

Twee kamers was bespreek. Was saam met vriende om die mooie Greyton te verken. Het bespreek na aanleiding van foto's, maar foto's en werklikheid verskil. Die 2 kamers verskyn glad nie op die foto's nie. Die kamers was glad nie op standaard nie, geen handdoeke in 1 kamer nie en 'n dun ekstra kombers. Geen elektriese kombers of verwarmers nie, Greyton was bibberkoud met die sneeu op die berge. Daar was wel kaggels in kamers met paar stukkies hout (ons kon meer hout by Minimark in die straat gaan koop). Ons het besluit om nie in die 2 kamers te bly nie. Eienaar was glad nie gelukkig met ons besluit nie en het dit gewys. Gedink die deposito sou terugbetaal word.

Basjan W - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Basjan W
With spouse/partner

Nie te aangenaam nie. Dink my verwagtig van al die great foto's was nie gehaal nie.

Hulle het ons geakkommodeer met ons hondjie wat great was. Maar waar ons gebly het was nie op die foto's nie. Ek moes om loop ontvangs toe om melk, bubbles en kouevleisie in 'n yskas te sit, ek het wel gevra of daar nie net 'n klein yskas is om ons eetgoedjies in te sit in kamer nie anders moet mens heeltyd 'n entjie loop om als te loop haal, maar eienaar het gesê hy kan nie vir elke kamer 'n yskas en microgolf in sit nie en begin praat oor hoe sleg die ekonomie is maar in dieselfde asem ook gesê hoekom hulle prys gewen het met tripadvisor. Die stort se warm kraan is gebreek so die vloei is baie sleg, ek moes 'n handdoek om kraan sit om dit net toe te kan draai. Ek sal vir seker nie in daai kamer gaan bly weer nie. En vir seker ook nie as dit reën nie, want dan moet jy in hooftraat om loop net om iets warm te maak en of uit yskas te loop haal.

The Lady Grace 's response

Dear Basjan,
Our establishment has a very high reputation and after over 8000 guests not 1 has ever accused us of using deceitful photos which do not correspond to the reality of our rooms. At no stage, I commented on the state of the economy I simply tried to make you understand that for just over R600 per night for 2 people with a pet it will be uneconomical for me to place a fridge in any room. In this context, I used the words economy. However, should you wish to find in Greyton establishments with in-room fridges you will have to pay at least R1200 per night and with no pets allowed. The distance between your room and the communal fridge is 20 meters. However, you were more concerned about the safety of your food in the fridge and I had to assure you that we have visitors of the highest standards who will not appropriate themselves of other people's food or drinks.
Regards,
Antonio Brandi.
The Owner.

The Lady Grace
Sharon K - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
2/5
Sharon K
Individual traveler

Not satisfied.

I was put in room number 17 as woman alone. It is so directly on the street and when I asked for another room I was told there aren't any other. Poor circulation in the room, hardly slept a wink.

Hermann H - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Hermann H
With spouse/partner

Skoon en netjies, eienaar vriendelik en behulpsaam. Veiligheid kan verbeter.

Veilgheid: Kan toegangbeheer by die hoofingang hê. Of 'n kaart of kode om hek oop te kry.

Sias C - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sias C
With spouse/partner

Vriendelike ontvangs deur eienaar. Netjiese kamer gehad met kaggel. Sal beslis aanbeveel.

Ligging perfek, rustige atmosfeer. Eienaar het spesiaal braai vir my gereël.

Pia B - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pia B
With spouse/partner

Elegant accommodation with a European look and feel.

We thoroughly enjoyed our stay in the superior room, with its own ball and claw bathtub and fireplace. The courtyard area is relaxing under the trees. Location is super convenient to walk to Greyton's many restaurants and shops.

Tasmyn O - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tasmyn O
With spouse/partner

Vinnige in-en-uit oornag op 'n voetslaanuitstappie.

Ons verblyf was kort en lekker, Antonio was baie hulpvaardig aangesien ons 'n mediese noodgeval gehad het tydens ons voetslaanroete en hy het ons vriend bygestaan om hulp te kry. Kamer was skoon en netjies, net wat ons nodig gehad het om te verfris en 'n goeie nagrus in te kry. Ligging is goed, stapafstand van die hele dorp.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Quick in-and-out overnight while hiking.

Our stay was short and sweet, Antonio was very helpful as we had a medical emergency while hiking and he assisted a friend to get us some help. Room was clean and neat, just what we needed to freshen up and have a good night's rest. Location is great, walking distance from the whole town.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Danielle T - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danielle T
With friends

Pragtige verblyf wat waarde vir geld bied.

Die kamers is baie gerieflik ingerig met alles wat jy nodig het en dit is baie sentraal geleë sodat jy na al die geriewe in die dorp kan stap.

Una N - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Una N
With friends

Gesellig, met 'n vriendelike en behulpsame eienaar. Lekker sentraal.

Beslis die geld werd!

Mieke V - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mieke V
With spouse/partner

Gerieflik, skoon en prentjiemooi!

Pragtige verblyf en baie vriendelike en behulpsame eienaars. Sal beslis weer daar oornag!

Sinmarie P - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Sinmarie P
With spouse/partner

Baie aangenaam! Net nie ons koffie, tee suiker die volgende dag aangevul of kamer skoongemaak nie.

Reël asb. met gaste wat na 5 opdaag, dat hulle die sleutels êrens kry. Ons was baie gelukkig om Andrea 6h daar te kry.

Judy D - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Judy D
With friends

There are no apt words to describe The Lady Grace and the town of Greyton, other than a home away from home.

We loved every moment. Andrea and Antonio were so warm and welcoming and our room was fabulous. It is a haven of tranquillity and pure bliss. There are no apt words to describe The Lady Grace and the town of Greyton, other than a home away from home. We loved every moment. Andrea and Antonio at The Lady Grace were so warm and welcoming and our room was fabulous. It is a haven of tranquillity and pure bliss. If you need a real getaway but still want to be within walking distance of fabulous restaurants and pavement cafes. The Lady Grace is a must and the town of Greyton is a gem. Thank you to Antonio and Andrea!

Scharia M - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Scharia M
With friends

Good value for money.

Very neat and clean, very good value for money and ideally situated close to shops and restaurants.

Kevin K - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Kevin K
With spouse/partner

Comfortable accommodation, convenient location within walking distance to restaurants and shops.

Enjoyed the absence of a TV set. A radio would however be welcome. Some emergency lighting for loadshedding e.g. a rechargeable torch is necessary.

Deon G - May 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Deon G
With spouse/partner

Baie beïndruk met die dorp Greyton en sal graag weer daar wil vertoef.

The Lady Grace is goed geleë en gerieflik, maar daar kan soveel uit 'n diens oogpunt aangebied word. Ons moes vra vir skoon handdoeke en die koffiehoekie te diens met skoon koppies en nog koffies. Dit mag dalk wees dat die kamers nie behoorlik gediens word a. g. v. COVID-19 protokol nie.

Philip S - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Philip S
With spouse/partner

Very pleasant.

Quiet and on a side street near a shop.

Doris G - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Doris G
With friends

Quaint accommodation.

Fantastic value for money. Centrally located.

Ursula M - May 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ursula M
With spouse/partner

Baie lekker, rustige langnaweek. Ek is mal oor die pragtige groen tuin.

Lekker plekkie vir 'n stil wegbreek, alle eetplekke is binne loopafstand. Sal definitief weer soontoe gaan.

Sakkie R - May 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Sakkie R
With spouse/partner

Drie nagte oorgebly, handdoeke nooit geruil in nat vogtige klimaat.

Slegs 1 enkele koffie ontvang, matras gedaan, foto's baie misleidend.

Martha A - May 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Martha A
With spouse/partner

Beautiful accomodation close to restaurants.

The place was easy to find and is in walking distance of most of the restaurants. I would definitely come back to try out the other rooms.

Nadine V - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nadine V
Family with teenagers

Baie sentraal.

Was baie gerieflik en veilig en skoon.

Ben R - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ben R
With spouse/partner

Ons het baie lekker gebly in die kamer wat ons bespreek het. Die bestuurder was baie vriendelik en het alles gedoen om dit vir ons lekker te maak. Baie sentraal, ons het oral gestap. Ons is mal oor Greyton!

Verblyf by The Lady Grace was aangenaam. Bestuurder baie vriendelik en behulpsaam. Baie sentraal en veilig. Sal beslis weer in die toekoms van hierdie verblyf gebruik maak.

Francois G - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
0/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francois G
Individual traveler

Uitstekende verblyf.

Baie goeie waarde vir geld! Sal definitief weer daar bly.

Jerome A - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jerome A
With spouse/partner

Pleasant for our short, overnight stay.

The outside seemed a bit neglected as the pictures on the site seemed much neater. Being a diabetic I expect to find sweetener for the coffee, nothing however. Otherwise no problems.

Glynnis R - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Glynnis R
With friends

Besides very slow or no internet, no hot water on the first morning and very noisy pipes, I did enjoy the stay.

Well located and clean.

Fiona R - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fiona R
With friends

A wonderful wonderful stay, Antonio and Anthea. So sure that is her name, were the most wonderful, accommodating hosts in every way. We will definitely be back.

We loved our stay.

Brett C - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brett C
Family with teenagers

Beautiful spot in the heart of a quaint town.

Whatever your reason to get away to Greyton, the Lady Grace is a great spot to return to each time. From there you can explore the many restaurants and curious shops in this unique town. Antonio is ever friendly and helpful and will go out of his was to make you happy. This is our second time here and we'll be back. The hotel is exactly as it looks in the pictures. Rooms are comfortable and clean. The town has plenty of spots to explore on foot or by mountain bike.

Fransa V - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fransa V
With spouse/partner

Dit was aangenaam.

Almal was vriendelik en behulpsaam. Die plek is lekker sentraal en baie opsies vir uiteet.

Liezl M - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liezl M
With spouse/partner

Lovely accommodation in Greyton!

Prettiest views of the mountains from the rooms, perfect location and great service! Would definitely recommend this beautiful space!

Paul A - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Paul A
With spouse/partner

Dit was baie rustig.

Ek sal weer kom. Die verblyf was net wat ek wou hê.

Charmaine H - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charmaine H
With spouse/partner

Rustig.

Ongelooflike stilte. Greyton is 'n droom.

Samantha M - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Samantha M
Individual traveler

Wonderful experience!

Absolute peace and tranquillity. Beautiful rooms and outdoor area. Antonio was a gracious host. Can't wait to come back!

Karin B - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Karin B
With spouse/partner

Heerlik gerus!

Ontvangs was warm en vriendelik. Ons was ingenome met die pragtige kuierarea in die binnehof. Die kamers was mooi met baie karakter. Al wat gepla het is die stort gordyn wat vuil was en dat die seep en handeroom houers halfvol was. Ons stoepie het uitgekyk op 'n ou vervalle huisie se agterkant. Sal aanbeveel dat eienaars 'n mooi heining opsit.

Beverley M - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Beverley M

We had an amazing stay.

Friendly staff who go out of their way to make our stay as comfortable as possible. If you are looking for a peaceful stay, this is the place to visit.

Amy G - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amy G
With spouse/partner

It was a lovely stay.

Great location, great ambiance and just what we needed.

Sonja H - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonja H
With friends

Baie lekker informele kuierplek - waarde vir geld.

The Lady Grace is beslis my nuwe gunstelingwegbreek-bestemming. Alles is gerieflik naby en dis die beste plek om te gaan ontspan. Absoluut die beste waarde vir jou geld. Antonio en sy span sien ons beslis weer.

Eike T - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eike T
Family with teenagers

Weereens 'n ongelooflike plek.

Ons tweede keer, en mens voel elke keer spesiaal.

Mark F - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mark F
With spouse/partner

Convenient and comfortable, great stay.

Lovely room in a convenient location. Check-in was simple and great value for money.

Danielle D - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danielle D
Family with young children

Lovely, neat and tidy accommodation in the heart of Greyton.

We thoroughly enjoyed our stay at the Lady Grace.

Danielle C - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Danielle C
With spouse/partner

Basic, but elegant.

It provided everything needed, however Lady Grace is situated on a busy street and no off-street parking is available if your car is fully packed.

Royston P - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Royston P
With spouse/partner

Peaceful. Tranquil. A beautiful location.

The host was friendly. The accommodation was relaxing and calm.

Rian B - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Rian B
With spouse/partner

Rustig, ontspannende wegbreekplek!

Die verblyf is puik geleë, alles is 'n baie kort loopafstand. Ons eerste besoek aan Greyton, vermoed daar sal nog wees!

Tobie B - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tobie B
With spouse/partner

Baie nice.

Het dit geniet.

Elize V - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elize V
With spouse/partner

Ons het onsself terdeë geniet.

Fantastiese plek. Sentraal. Baie veilig. Puik diens. Vriendelike eienaar sowel as personeel. Sal ons slaapplekkie wees wanneer ons weer aandoen in Greyton.

Nettie S - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Nettie S

Was lekker, maar te kort.

Bekoorlike bestemming. Jammer ons kon net een aand bly.

Raymond C - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Raymond C
With friends

Clean, central and safe.

Kind staff and great service.

Marieta S - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marieta S
With spouse/partner

Heerlik en rustig.

Slegs 'n versoek: die stortvloer is baie glad as dit nat is, gebruik eerder 'n stortmatjie of iets wat nie gly nie. Verder pragtig en sal weer wil gaan.

Riaan J - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riaan J
With spouse/partner

Uitstekend en baie sentraal!

Dit was ons eerste naweek weg met ons Jack Russell. Dalk baie gewaag, maar die diere-vriendelike kamer in Lady Grace was absoluut perfek, weg van die ander kamers en selfs 'n klein stukkie buitegrond. Sal hierdie hoogs aanbeveel indien iemand sy hond wil saamneem.

Marlene L - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marlene L
With friends

Die ideale wegbreek

Die skilderagtige dorpie Greyton is die ideale plek om te ontspan en weer stadig te leef saam die inwoners daar. Lady Grace is sentraal geleë en met al die aandag aan detail het dit soos huis gevoel.

Gideon L - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Gideon L
With spouse/partner

Goeie ligging, skoon geriewe, mooi kamer.

Ons verblyf het glad verloop, restaurante loopafstand van ons kamer. Sentraal geleë. Alles was aangenaam.

Herman B - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Herman B
With spouse/partner

Ligging is puik en dit bied beslis waarde vir geld. Diens is uitstekend en vriendelik

Puik ligging binne loopafstand van winkels en restaurante Ontspanne atmosfeer Pragtige tuin waarop stoepe uitloop Netheid en goeie diens Personeel se vriendelikheid en hulpvaardigheid

Johan L - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan L
With spouse/partner

Veilig, vriendelike inwoners en puik eetplekke.

Pragtige natuurskoon.Skoon dorp. Saterdagmark 'n belewenis.

Eric V - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Eric V
With spouse/partner

Baie lekker!

Skoon, sentraal, vriendelik en daar was baie aandag aan detail. Ons sal enige tyd weer daar oornag.

Colleen F - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Colleen F
With spouse/partner

Loved it, all our needs catered to.

Thank you for providing us with a microwave so that I was able to sterilise my babies bottles. The door was not able to be locked from inside so was a bit worried sleeping with an unlocked door. The room wasn't serviced - only after we asked at about 2 pm did someone come and replace refreshments.

Cherrymo S - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cherrymo S
Family with young children

Quaint, scenic, beautiful, cosy, immaculate.

Lady Grace is perfectly situated in the heart of Greyton, close to all amenities with breath-taking views of mountains from almost every angle. The reception on arrival was welcoming, the room was kept spotless and the staff were friendly. My 7 year old loved it and that is enough!

Owen Woeke W - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Owen Woeke W
With spouse/partner

Nice, but not equipped for winter.

Very nice, but old and not great facilities for the normal rate they charged. Needs DStv.

Kas H - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kas H
With spouse/partner

The Lady Grace is excellent value for money.

Antonio and staff did an excellent job to make our stay comfortable and enjoyable! Well done!

Gail C - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gail C
With friends

Lovely place to stay near to where the action is. The rooms are spacious with lovely decor.

Most of the rooms lead to a peaceful courtyard where one can sit and relax. There is a large fridge where you can store food: free ice. Truly value for money. Best thing is the owner, Antonio. He tried to do his best to give us all we needed. Even a braai stand with wood!

The Lady Grace 's response

What a wonderful group. It was an absolute pleasure to make sure that their stay in Greyton, although short, was to be as comfortable and enjoyable as possible.

The Lady Grace
Annelise B - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Annelise B
With spouse/partner

Onvergeetlike kuier by The Lady Grace gehad.

Die aandag aan klein dingetjies is verstommend, van die gemaalde koffie tot plakkers op die toiletpapier! Andrea het uit haar pad gegaan om aan my versoeke te voldoen en Antonio weet presies waarvan kuiergaste hou. En die hoogtepunt is dat The Lady Grace reg in die middel van die dorp is ─ stapafstand van als.

Jos D - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jos D
With friends

Will stay there again.

Friendly welcome by owner, Antonio. Old building, but a well-preserved gem. Rooms are comfortable with beautiful antiques that catch the eye.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sal weer daar gaan bly.

Vriendelik ontvang deur eienaar, Antonio. Ou gebou, maar 'n goedbewaarde juweel. Kamers is gerieflik met pragtige oudhede wat die oog vang.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mentz K - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Mentz K
With spouse/partner

Had a very nice stay.

We missed provisions against mosquitoes, would think the owner should be aware and provide.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gebly.

Ons het voorsiening teen muskiete gemis, sou dink die eienaar moes bewus wees en voorsiening maak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Alta M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Alta M
With spouse/partner

Lieflike atmosfeer.

Dis die pragtigste plekkie en Antonio het ons kom groet nadat ons ingeklok het. Eetplekkies aanbeveel het ons baie tuis laat voel.

Barbara C - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Barbara C

Lekker gebly. Wonderlike atmosfeer.

Die eienaar het die baie oulik ingerig, met al die stiplekkies en interessanthede in die tuin. Beddens gemaklik. Kamers rustig ingerig.

Renee N - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Renee N
With spouse/partner

Very pleasant, room was comfortable and clean.

Location is great, and staff very friendly and helpful.

Marile V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marile V
With spouse/partner

Baie lekker kamer, die badkamer kan dalk bietjie opgeknap word.

Lieflike skoon kamer. Pragtige baba blou kleure oral in die kamer. Dak het hier en daar spinnerakke gehad en die stortgordyn was plastiek.

Karen G - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karen G
Family with young children

Baie netjies en skoon en aangenaam verras vir die waarde vir geld.

Sal beslis weer by Lady Grace oorslaap en aanbeveel.

Zelda S - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zelda S
With friends

Skoon, netjies, gerieflik. Rustig.

Vriendelike staf en professionele diens.

Darron F - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Darron F
Family with young children

Netjies en skoon met uitstekende diens!

Ons was regtig verbaas hoe oulik Lady Grace is, ons was daar vir twee dae. Dit is basies, maar skoon en netjies. Ek sal definitief vir hulle aanbeveel en gaan definitief self teruggaan. Wel gedaan.

Koos B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Koos B
With spouse/partner

Baie rustig en pragtige plek.

Personeel was baie vriendelik. Die kamer was netjies en toe gerus vir ons Scotty. Die tuin was netjies versorg.

Tania J - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tania J
With spouse/partner

Rustig.

Heeltemal te kort. Pragtige plekkie in die hart van Greyton. Kon oral stap.

Leonie V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leonie V
With spouse/partner

Ons verblyf was baie lekker.

Die ligging van Lady Grace is voorwaar 'n pluspunt, naby die dorp en loopafstand na meeste plekke. Die enigste negatief wat ek kan noem is die feit dat ons geen werknemer met ons aankoms of vertrek gesien het nie. Dit laat my wonder of die gaste nie belangrik genoeg is nie.

Colleen J - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Colleen J
Individual traveler

Beautiful surroundings and tasteful, pleasant, accommodation is a winner for a breakaway!

The Lady Grace is a clean, neat and tastefully done accommodation venue. I enjoyed my three-day stay and will return. The shops, restaurants and quaint little town is all within walking distance. A beautiful setting and peaceful gardens to enjoy. Thank you for a lovely stay.

Annie D - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annie D
Family with young children

Baie gerieflik.

Oornag op pad Kaap toe. Baie gerieflik en alles wat mens nodig het. Pragtige tuin en omgewing. Sal beslis aanbeveel.

Nadine V - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nadine V
With spouse/partner

It was an unforgettable experience.

Thanks you to all the staff who made the experience special and unforgettable. Neat, stunning and definitely value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was 'n onvergeetlike ervaring.

Dankie aan al die personeel wat die ervaring so spesiaal en onvergeetlik gemaak het. Netjies, pragtig en beslis waarde vir jou geld!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Paul B - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Paul B
With spouse/partner

Werklik waar 'n belewenis om Greyton te kon beleef en dis 'n wonderlike plekkie met baie vriendelike mense.

The Lady Grace is beslis die moeite werd, jy kry waarvoor jy betaal en dis great. Ons kamer was wonderlik, baie netjies en gerieflik. Ek glo dis 'n wonderlike plek vir 'n groep om lekker te kan party en kuier en die Italiaanse gasheer was great, hy het ons regtig tuis laat voel. Hulle is baie sentraal geleë en mense kan gerus hier bly.

Jenny R - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jenny R
With friends

I would definitely stay here again if visiting Greyton.

Lots of charm, a pleasant courtyard garden, a good night’s sleep and a good shower.

Willem V - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willem V
With spouse/partner

Sentraal, gasvry en netjies.

Antonio is 'n ware heer. In die hartjie van die dorp. Kamers is ruim en detail dra by tot 'n heerlike verblyf. Die courtyard tuin onder die pragtige bome het die interessantse ornamente wat die rustigste atmosfeer skep. Sal definitief weer gaan kuier.

Nelia M - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nelia M
With spouse/partner

Affordable stylish and comfortable accommodation.

The Lady Grace was a lovely place to stay for a quick visit to Greyton on the eve of a Genadendal hike. Unfortunately, the office was already closed when we arrived at the guesthouse (it takes a while on a Friday afternoon to finish work in the city and then arrive in Greyton on time to catch the office open), but the key was left for us. Unfortunately, the office also only opened late on Saturday, so we didn't meet anyone from Lady Grace with our stay. However, everything was very well planned, so it wasn't a problem.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Bekostigbare stylvolle en gemaklike akkommodasie.

The Lady Grace was 'n lieflike plekkie om te bly met 'n blits-besoek aan Greyton op die voor-aand van 'n Genadendal hike. Ongelukkig was die kantoor reeds gesluit toe ons by die gastehuis kom (dit neem maar 'n tydjie op 'n Vrydagmiddag om werk klaar te maak in die Kaap en dan betyds in Greyton te kom om die kantoor oop te kry), maar die sleutel is vir ons gelos. Ongelukkig het die kantoor ook eers laat oopgemaak die Saterdag, so ons het niemand ontmoet van Lady Grace met ons verblyf nie, maar alles was baie goed beplan, so dit was nie 'n probleem nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Christa B - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Christa B
With friends

Quiet but centrally located.

What a beautiful place - an oasis right in the middle of town! Our stay was too short. There was a communication gap with the owner, however, which was kindly and quickly sorted out.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig, maar sentraal geleë.

Wat 'n pragtige plekkie - 'n oase reg in die middel van die dorp! Ons verblyf was te kort. Daar was 'n kommunikasiegaping met die eienaar, wat egter vriendelik en vinnig uitgesorteer is.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sidney S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sidney S
With friends

Very friendly reception with excellent service, room spotless and an overall enjoyable stay.

On arrival Antonio was present to welcome us. He was very professional and within minutes we were in our room. The room was clean and tidy with the bed being very comfortable. Overall a very enjoyable, relaxing stay.

Adriaan D - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adriaan D
With friends

Pragtige, gemaklike kamers en goed geleë.

Stil en paar minute se stap van great restaurante, 'n brouery en kuierplekke.

Paul R - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Paul R
With spouse/partner

A two-night stay to explore the area.

A pleasant stopover and the manager was most charming and helpful.

Senami S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Senami S
With spouse/partner

The beds were super comfy and the garden courtyard was stunning.

My only complaint was the unreliable WiFi. My partner had internet-based work to do. Other than that I was extremely happy with the place and service. Antonio is a lovely man.

Olet D - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Olet D
Individual traveler

Superb ambiance.

I stayed in room 18 and experienced a comfortable, clean room. The ambiance of this place is perfect for a quick getaway. The Lady Grace complemented Greyton and I will be sure to visit again. Highly recommended.

Thomalene P - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thomalene P
With spouse/partner

Beautiful and peaceful setting, hospitable and friendly reception.

Really enjoyed our overnight stay. Will be back for a longer visit.

Maryna D - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Maryna D
With spouse/partner

Teleurstellend.

Die kamer wat ons bespreek het, is definitief nie die kamer wat ons bespreek het nie. Die stort is bitter klein met 'n stortgordyn wat aan jou vasklou. En die bed is nie goed aanmekaar gesit nie, so dit raas as jy net effens beweeg.

Raymond W - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Raymond W
With spouse/partner

Waarde vir geld.

Die kamer was skoon en personeel baie vriendelik.

Chantal D - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantal D
With spouse/partner

We had a lovely, peaceful stay.

Our stay at Lady Grace was short but sweet.

Maryke G - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Maryke G
Family with young children

Comfortable accommodation with character - everything we needed.

Good location, beautiful building with character.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gemaklike verblyf met karakter - als wat ons nodig gehad het.

Goeie ligging, pragtige gebou met karakter.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.