The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at The LemonTree House | TravelGround
+22

The LemonTree House

Review Summary

4.5 out of 5from 14 reviews for The LemonTree House
Cleanliness
4.7/5
Service
4.8/5
Location
4.6/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.0/5
Johan F - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan F
On business

Very pleasant in beautiful garden.

Relaxing in a garden setting.

Marelize N - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Marelize N
With friends

We stayed well and the breakfast was delicious.

The staff was very friendly. Our one room was spacious with a patio. The other room was quite small without a porch. The breakfasts were delicious and the guest house is centrally located in Robertson.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het lekker gebly en die ontbyt was heerlik.

Die personeel was baie vriendelik. Ons een kamer was lekker ruim met 'n stoep. Die ander kamer was nogal klein sonder 'n stoep. Die ontbyte was heerlik en die gastehuis is lekker sentraal in Robertson geleë.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nandie V - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Nandie V

Gasvry.

Ons is baie gasvry ontvang en het dadelik welkom gevoel. Ons gasvrou het ook kort-kort seker gemaak ons is gemaklik en het alles wat ons nodig het. Tydens ons besoek aan Robertson was dit 36°C en sou lugversorging nogal 'n verskil gemaak het. Ons het ook nie 'n yskassie gehad om ons koeldrank en water koud te hou nie. Ontbyt was baie basies, maar genoeg om die eerste hongerpyne te stil.

Wilma D - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Wilma D
With spouse/partner

Functional, but nothing to write home to.

Our room was small and the toilet was uncomfortably small and had a bad layout. The continental breakfast was really disappointing, with dry cereal, yogurt, toast and jam. No cheese, cold meats or a slice of tomato.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Funksioneel, maar niks om oor huis toe te skryf nie.

Ons kamer was baie klein en die toilethokkie ongemaklik klein en swak uitgelê. Die kontinentale ontbyt was uiters teleurstellend met droë graankos, jogurt, roosterbrood en konfyt. Geen kaas, koue vleise of eens 'n snytjie tamatie nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Annelize L - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annelize L
Family with young children

Heerlik, huislik en gerieflik.

Ek het heerlik gebly by The LemmonTree House. Dit was reg oorkant die skougronde en ek het die naweek deelgeneem aan ruiterklasse by die Robertson Skou. Ek sou graag 'n bottel wyn van die omgewing wou proe, maar het dalk te laat by die gastehuis aangekom of kon nie bepaal of daar wyn te koop was of om te proe nie. Dalk iets om aan te dink in die toekoms, dalk kan 'n wynplaas in die omgewing hulle wyn daar bemark.

Jacobus C - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacobus C
Family with teenagers

Daar is nie regtig woorde nie, ons het regtig tuis gevoel asof ons by familie tuis was. Onbeskryflik.

Ja, ons het dit regtig baie geniet en die mense wat daar by LemonTree House is is regtig gawe mense en ons het hulle geselskap ook terdeë geniet. Kon ook lekker oor die ou dae gesels.

The LemonTree House's response

Goeiedag Jacobus,

Baie dankie vir die mooi resensie, ons is baie bly ons kon so lekker saam met julle kuier.

Sien gou weer!
The LemonTree House span

The LemonTree House
Cheryl B - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Cheryl B
With friends

Absoluut fantasties.

Marie and haar man is ongelooflik. Niks was te moeilik nie. Ons het gevoel as of ons saam met familie kuier. Die geriewe is baie mooi en netjies. Sal definitief weer daar bly.

The LemonTree House's response

Goeiedag Cheryl,

Ons is baie bly julle het lekker by ons gebly! Hoop julle het n heerlike winter verder, en dat ons julle binnekort weer kan verwelkom.

Vriendelike Groete
Almal by The LemonTree House

The LemonTree House
Zahn R - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zahn R
With spouse/partner

Fantastiese mense! Soos om tuis te kom.

Ek't gevoel asof ek vir weke daar kan afpak. Beautiful tuin, heeeerlike ontbyt, lekker lag en gesels. Ouwêreldse mooiheid.

The LemonTree House's response

Goeiedag Zahn,

Dit doen ons harte goed wanneer ons gaste al die harde werk waardeer wat ons in ons gastehuis sit. Dit is vir ons 'n plesier om ons gaste op die hande te dra en is so bly as dit ons gaste bederf laat voel.
Hoop om julle vinnig weer by ons welkom te heet.
Vriendelike Groete

Corieda, Mari and Rudi
The LemonTree House

The LemonTree House
Ilze E - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ilze E
With spouse/partner

It was very people friendly.

Owners were very helpful. Friendly guests in a communal atmosphere at breakfast. Was being painted during our stay, so perhaps biased about the neatness. All round a very pleasant stay.

The LemonTree House's response

Thank you for your nice review Ilze, and yes the painting and renovation work that was going on is now at an end so we are back to spotless and super happy to show our guests what we have done to make their stay the best stay you could possibly have away from home. Looking forward to welcoming you again.

Kind Regards
Corieda, Mari and Rudi

The LemonTree House
Boetson H - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Boetson H
With spouse/partner

Tevrede.

Dit was 100% wat ons nodig gehad het.

The LemonTree House's response

Dit was lekker om julle by ons te ontvang!

Groete
The LemonTree House span

The LemonTree House
Bernice J - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Bernice J
With spouse/partner

Lovely!

Lovely, would definitely stop there again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik!

Heerlik, sal definitief weer daar stop!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The LemonTree House's response

Goeiedag Bernice,

Baie dankie vir jou resensie, ons sien uit om julle weer by ons welkom te heet.

Vriendelike Groete
Corieda, Mari and Rudi

The LemonTree House
Alti K - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alti K
With spouse/partner

Baie vriendelike diens en uitstekende ontbyt.

Ons het ons verblyf terdeë geniet.

Chantal B - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
1/5
Chantal B
Family with teenagers

If it wasn't for Maree who made us feel at home, I would have left when I got there.

The hospitality at The LemonTree House was awesome, the lady Maree was amazing. However, we asked for a unit thinking that the unit consisted of 2 bedrooms seeing that we have two boys but it was just an open-plan unit. So that was a no-no for us. There was no TV, and we specifically asked whether there was a pool and yes there was a pool, but the owner decided to have it painted when we arrived there so we did not have the pleasure of the pool. It would have been value for money if we had the unit with 2 bedrooms, a TV and the pool available.

The LemonTree House's response

Hi Chantal,
Thank you for your review, we appreciate our guests sharing their thoughts with us.
We checked all the places we are listed at and did not find one instance where it says that our BlouSon suite is a unit with more than one bedroom and a television. I am very sorry for the inconvenience this misunderstanding caused you.
Our swimming pool was overdue an overhaul and unfortunately we had to wait till the end of winter to do it so that the resurfacing can be done when there is no rain to wash it off and again I am sorry that this had to happen in the time you stayed with us.

I am happy you had the opportunity to enjoy Mari and Rudi's hospitality as they are legendary for that and I hope we can welcome you with us again, so your boys can enjoy the full advantage of that huge swimming pool.
Kind Regards,
Corieda
(owner)

The LemonTree House
Ilke W - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Ilke W
Family with young children

Beautiful decor, fantastic breakfast and very friendly and helpful hostess.

Stunning decor in room. Friendly and helpful hostess. Delicious breakfast. Will definitely go back to The Lemon Tree House when we stay in Roberston again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige dekor, fantastiese ontbyt en baie vriendelike en behulpsame gasvrou.

Pragtige dekor in die kamer. Vriendelike gasvrou wat baie behulpsaam is. Lekker ontbyt. Sal beslis weer teruggaan na The Lemon Tree House wanneer ons weer by Robertson moet oornag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The LemonTree House's response

Baie dankie vir jou terugvoering en ons hoop om jou gou weer by ons welkom te heet.
Vriendelike Groete
Corieda

The LemonTree House
From R930
per night (for 2 people)
From R930
per night (for 2 people)
From R930
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 10 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 2 Kerk Street, Robertson, 6705, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDZmYTBmNDU5LWE4MjAtNDY3Ny04YmQzLWRiZTYyOWFlODQxYQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R930  per night (for 2 people) 14 5 1 5 2 Kerk Street Robertson 6705 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.807074085241 19.885737813492
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!