The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at The Love Bubble | TravelGround
+53

The Love Bubble

11 reviews
Self Catering

Review Summary

4.4 out of 5from 11 reviews for The Love Bubble
Cleanliness
4.5/5
Service
4.2/5
Location
4.5/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.1/5
Ronel H - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ronel H
With spouse/partner

Rustig en heerlik.

Heerlike ervaring en kon lekker braai op die stoep. Mooi uitsig.

Alana S - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Alana S
Family with young children

Ons het dit baie geniet in die borrelbad met ’n stunning view.

Diere-vriendelik, stil en rustig. Dit was amazing en rustig. Ons het die wynplase geniet.

Shannon T - Jul 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shannon T
With spouse/partner

He popped the question!

My partner and I went to the Love Bubble for a weekend away to celebrate our 5 year anniversary. On the night we arrived, it was the most perfect weather, the sunset was gorgeous and we had a fire on outside. Very relaxing, next thing I know the man of my dreams gets down on one knee and asks me to marry him. Of course I said yes! Cannot wait to come back to this gorgeous place. Was the most relaxing and beautiful place to have stayed for the weekend.

Mark V - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mark V
Family with young children

Rustig en lekker.

My familie het die geniet.

Carl P - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carl P
With spouse/partner

Fantastic place to get away tranquil and romantic.

Great place to get away from the world, it is a little piece of heaven.

Heinrich L - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Heinrich L
With spouse/partner

Lieflike plek om saam met jou ander helfte te spandeer.

Ons het ons verblyf terdeë geniet. Die plek was mooi skoon en ons het ook 'n oproep die oggend gekry om ons te verwelkom. Die gasvrou was baie vriendelik. My gunsteling was die 2 honde op die erf, 'n labrador en 'n skaaphond met die mooiste geaardhede. Ek sal vir seker weer daar gaan bly. Ek voel ek moet noem dat die huis nie juis geskik is vir die ouer gardes wat sukkel met trappe nie aangesien dit 'n loft is. 11/10 vir hulle!

Giana K - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Giana K
With friends

Disappointing.

Service was not professional at all, accused of checking out late when that is not true. Cheese grater was so rusted that it is dangerous to use. Couldn't use spa bath second night as water pressure was non existent. I feel as though I paid for false advertising. It was my birthday on Saturday and I feel as though it was kinda ruined.

Nicholas H - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicholas H
With spouse/partner

Was a lovely stay.

We had an absolutely awesome stay there. The river is peaceful and awesome people.

Laremy L - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Laremy L
With spouse/partner

Baie rustig en baie lekker gekuier.

Baie lekker huisie met lieflike spa-bad op stoep met mooi uitsig en braai. Al negatief was die wind wat van 12:00 opsteek en was baie koud gewees op stoep dan. Badkamer baie klein en die trap op na slaapkamer moeilik om af en op te klim vir ouer mense.

Francois D - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
2/5
Francois D
With spouse/partner

Nie aan te bevele vir ouer mense wat nie in staat is om by 'n steil trap op te klim tot by die bed nie.

Deur 'n rooskleurige bril kan dit romanties wees, maar dis nie prakties om die steil trap te moet aandurf tussen die slaapkamer en die toilet nie.

Alvy M - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alvy M
With spouse/partner

Ongelooflike mooi eenheid met mooiste uitsig!

Die Love Bubble was regtig verfrissend anders. Die eenheid is regtig mooi en ruim met die mooiste uitsig op die Olifantsrivier. 'n Heerlike plaasatmosfeer. Die Jacuzzi op die houtdek is 'n absolute wenner. Die TV is toegerus met 'n verskeidenheid films en 'n mens kan na hartelus kies. Die eienaars was regtig baie besorg en het gesorg dat alles seepglad verloop.

From R1 200
per night (for 2 people)
From R1 200
per night (for 2 people)
From R1 200
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 2 people
  • Check-in: 15:00 to 22:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Big River Bend Farm, Farm 268 Zoupans Klipheuvel, Lutzville, 8165, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA692d5729f68492798c813ae1e4fe90df7d16b54a826837e020af4bcebb879fce054e464c65328c00ee8a492857959d5c1b6f?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 200  per night (for 2 people) 11 5 1 5 Big River Bend Farm Farm 268 Zoupans Klipheuvel 8165 Western Cape 0860 022 102 15:00-22:00 10:00 -31.613287266143 18.206373013212
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!