Paulshof Accommodation at The Pepper Tree B&B | TravelGround
+98

The Pepper Tree B&B

Review Summary

4.3 out of 5from 17 reviews for The Pepper Tree B&B
Cleanliness
4.2/5
Service
4.1/5
Location
4.6/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.2/5
Chiree C - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chiree C
With spouse/partner

Heerlike experience!

Vriendelike ontvangs, pragtige plekkie en geriewe. Ontbyt was ook baie lekker.

Isa R - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Isa R
Family with teenagers

Rustig.

Ek en my dogter het daar gebly vir 4 dae. Dit is baie mooi en rustig. Paul is baie vriendelik. Pragtige tuin.

Desiree F - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Desiree F
With spouse/partner

It was okay.

It was okay. I wish I had my own bathroom.

Oliver R - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Oliver R
Individual traveler

Relaxing environment with friendly people.

Very peaceful place with friendly hosts and staff.

Sandra K - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sandra K
Individual traveler

I will definitely stay there again!

It was very enjoyable at The Pepper Tree. I was very happy to be able to arrive earlier - the owner was very helpful and I was told I could come early. I asked for a quiet room and that's what I got. The breakfast was very pleasant and the dining room atmosphere top notch. Wish I had time to swim because the water looked very nice in the hot evenings. I would have preferred an air conditioner and not just a fan, but it was adequate. The rooms only have Netflix, but the WiFi works great! Thank you for a wonderful 3 days during a stressful exam.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ek sal definitief weer daar bly!

Dit was baie aangenaam by The Pepper Tree. Ek was baie bly om vroeër te kon inboek - die eienaar was baie behulpsaam en ek is al vroeg laat weet ek kon kom. Ek het gevra vir 'n stil kamer en dit is wat ek gekry het. Die ontbyt was baie aangenaam en die eetkamer atmosfeer uit die boonste rakke. Wens ek het tyd gehad om te swem want die water het baie lekker gelyk in die warm aande. Ek sou wel 'n lugreëling verkies het en nie net 'n waaier nie, maar dit was voldoende. Die kamers het ook net Netflix, maar die WiFi werk wonderlik! Dankie vir 'n wonderlike 3 dae ten midde van my eksamen stres.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marius M - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marius M
Family with teenagers

Great value for money.

Great value for money. Had a problem with the WiFi in the beginning, but the owner went out of his way to sort it out. The heated pool was a winner with the kids. Beautiful garden. Great location.

Refilwe S - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Refilwe S
With spouse/partner

It's a beautiful place. I love it.

Love it. I would recommend it to anyone.

Annelize P - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annelize P
With spouse/partner

Rustige atmosfeer.

Pragtige tuin met rustige atmosfeer en natuurlewe.

Johann G - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Johann G
Individual traveler

Friendly and hospitable.

The location of the single room is not very good. I have to go to the back of the house past the kitchen and laundry room.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelik en gasvry.

Die ligging van die enkelkamer is nie baie goed nie. Ek moet heeltemal na agterkant van huis loop verby kombuis en waskamer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Dr Tony W - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dr Tony W
With spouse/partner

Excellent!

Quiet, beautiful and nice people. Thank you to the hosts.

The Pepper Tree B&B's response

Thank you for your awesome review.
We really enjoyed hosting you and wish you all the best with your trip home.
Best regards,
Claire and Paul

The Pepper Tree B&B
Pierre R - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pierre R
Individual traveler

Goeie waarde en gerieflik.

Sal beslis weer van Pepper Tree gebruik maak.

Anthea L - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anthea L
Individual traveler

Home away from home.

Claire and Paul are gracious hosts.

Magda R - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magda R
With spouse/partner

Gerieflik as jy oornagverblyf benodig na 'n opvoering by Montecasino.

Gerieflik naby aan Montecasino. Lekker koue ontbyt.

Caroline M - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Caroline M
With spouse/partner

Serene, enjoyable two days.

The owners made you feel at home without being intrusive. The environment is beautiful inside and outside.

Chris V - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Chris V
With friends

Perfect weekend stay!

Exceptional value for money, friendly owners and safe area!

Alba M - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alba M
Individual traveler

Rustig, skoon en privaat.

Die kamer (met toegang tot selfhelp tee/koffie/etes) het my baie goed gepas. Die mense is beskikbaar indien jy iets sou benodig maar hulle laat jou op jou eie.

Issaac P - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Issaac P
With spouse/partner

Only a place to sleep with no extras to fill the non-sleeping hours, especially when it gets dark early in winter.

The Pepper Tree B&B was disappointing for the following reasons and we won't be making use of them again. They served the same boring breakfast 6 consecutive mornings, there should have been more variety such as we experienced at similar accommodations. Cheese, rolls, warm milk, boiled eg, etc. is options the owner should look into to make the accommodation better. Some of the other guests also didn't touch breakfast. Basic facilities are nowhere such as: A place for wet towels, only one bathroom also use by other guests and no place in the rooms which makes not nice for two people. No glasses, even in the "kitchen" you have to pour drinking water from bathroom faucet in to coffee mugs. Bottle of water or separate faucet/basin should maybe be considered. The are no dishcloths in the communal guest kithcen area so you can't dry anyting or clean anything. The "kitchen" is not part of the sleeping area it is separate. A bit much to expect guests to go out into the cold evening to fetch glasses or a corkscrew. No issues during the day but especially late at night this feature was an issue. This guest house doesn't provide the most basic facility such as a TV and no communal area where you can relax or watch television. They do have WiFi, but that's besides the point. So you find yourself trapped in the cramped room all the time without a TV option and only your phone as a distraction. This is an issue for visitors in an unfamiliar area. This caused us to leave as early as possible and return as late as possible to limit the time at the B&B. Interaction with other guests was mainly on the premises, outside, when they came outside to smoke. We have to highlight one big positive point - the security on the premises is top-notch and we never felt unsafe. They shouldn't market this place as a B&B because the second B is not up to standard. It belongs to the "self-catering" category because it really is just a place to sleep. They clean the room once a week and the guests have to make their own beds etc. the rest of the week. As seasoned travellers we have a fairly good idea of what the standard should be and The Pepper Tree has a long way to go compared to other similar establishments. The should market the place more honestly: mention the fact that there is no TV, that breakfast is basic and skimpy, and that there is no lounge, that you have to clean your own room and have to share the bathroom with other people. Then the traveller can decide beforehand if it meets their needs at the price. If we were able to cancel for a different place we would have, but we weren't familiar with the place and the cancellation policy.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was slegs 'n slaap plek wat niks ekstra aanbied om nie-slaap ure aan te vul nie, veral in die winter wanneer dit vroeg donker raak.

The Pepper Tree B&B het ons teleurgestel vir die onderstaande redes en ons sal nie weer van hul dienste gebruik maak nie. Vir ses agtereenvolgende oggende was ons dieselfde oninteressante ontbyt bedien en ons voel dat daar meer afwisseling nodig is soos ons by ander soortgelyke instansies ervaar. Kaas, rolletjies, warm melk, 'n gekookte eier, ens, is opsies wat die eienaar kan ondersoek om 'n mens se verblyf meer aangenaam te maak. Van die ander gaste het later die ontbyt onaangeraak gelaat. Daar is 'n tekort aan basiese geriewe soos: Plek om nat en klam handdoeke op te hang want daar is net een badkamer wat deur ander gaste ook gebruik word en geen plek in die kamers wat maar eng is vir twee persone. Daar was geen glase vir gaste se eie gebruik, selfs nie in die "kombuis" en drinkwater moet uit die badkamerkraan in koffiebekers getap word. Bottel water of 'n aparte kraan/wasbak is miskien 'n moontlikheid. Daar is geen vadoeke of lappe in die gemene gastekombuis-area sodat 'n mens niks kon droog maak of skoon vee. Die "kombuis' is nie deel van die slaap-area en is los van die hoofgebou. Dit is 'n bietjie te veel om van gaste te verwag on laat in die aand of in die koue glase, 'n botteloopmaker of iets anders daar te gaan haal. In daglig is daar nie 'n probleem maar veral laataand gedurende ons verblyf het die aspek gekrap. Hierdie gastehuis bied nie die mees basiese fasiliteit in die vorm van 'n televisie stel aan sy gaste en daar is nie 'n gemene spasie waar almal kan ontspan of na 'n televisie kyk nie. Daar is wel WiFi, maar dit is nie die punt nie. 'n Mens is dus gedurig in die beknopte kamer vasgekeer sonder die opsie van televisie en met slegs jou foon as afleiding. As besoekers in 'n vreemde plek is dit 'n probleem. Hierdie aspek het veroorsaak dat ons so vroeg moontlik uit was en so laat as moontlik terug gekom het om tyd by die B&B te beperk. Interaksie met ander gaste was meesal buite op die perseel, in die buitelug, wanneer hulle uitgekom het om te rook. Op 'n positiewe punt moet ons byvoeg dat die sekuriteit in en om die perseel van die hoogste gehalte is en ons het nooit onveilig gevoel nie. Hierdie plek behoort nie as 'n B&B bemark te word nie want die tweede B is onder op die rang van standaarde. Die behoort onder die kategorie "self-catering" want dit is regtig net 'n slaapplek wat niks meer as dit bied nie. Die kamer word een keer 'n week skoongemaak en vir die res is die gas verantwoordelik om die bed op te maak, ens. As gesoute reisigers het ons 'n goeie idee van wat standaarde behoort te wees en The Pepper Tree het 'n lang pad om te gaan gemeet teen ander soortgelyke plekke. Ons voel dat daar meer eerlikheid in die bemarking van die perseel moet wees: noem dat daar nie televisie is nie, dat die ontbyt basies en skraps is, dat daar nie 'n sitkamer vir almal is, dat jy jou eie kamer moet skoon maak, dat jy 'n badkamer met anders moet deel. Dan kan die reisiger voor die tyd besluit of dit aan sy/haar vereistes voldoen teen die prys wat aangebied word. As ons kon kanselleer vir 'n ander plek sou ons, maar as vreemdelinge in 'n vreemde plek en kansellasie voorwaardes.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Pepper Tree B&B's response

Hi Isaac,

We are sorry to hear you did not enjoy your stay.

We do believe that the value is very good for the price we offer. We are very open about our amenities that we offer. We would have appreciated feedback earlier to have somehow improved your experience of your stay or have refunded you should you have wished to leave.

We wish you all the best in your future endeavors.

Regards,
Claire and Paul

The Pepper Tree B&B
From R750
per night (for 2 people)
From R750
per night (for 2 people)
From R750
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 15 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 40 Isipingo Road, Paulshof, Johannesburg, 2196, Gauteng
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAcna3ctbxnh4d44q3Zu6mXhelzQtu09ssMHbdhYzt922EBQNTvp?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R750  per night (for 2 people) 17 5 1 5 40 Isipingo Road Paulshof 2196 Gauteng 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -26.032890503968 28.045601195107
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com