Kingsburgh Accommodation at The View Boutique Hotel & Spa | TravelGround
+24

The View Boutique Hotel & Spa

Hotel

Review Summary

4.6 out of 5from 21 reviews for The View Boutique Hotel & Spa
Cleanliness
4.9/5
Service
4.6/5
Location
4.4/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.6/5
Hanlea M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hanlea M
Family with young children

Pragtige uitsig, gerieflike kamers, vriendelike personeel, uitstekende restaurant!

Ons het ons verblyf by The View baie geniet, ons het 'n vriendelike verwelkoming gehad, gerieflike, groot kamers met lugversorging. Hulle restaurant bedien uitstekende kos, vriendelike personeel wat uit hulle pad gaan vir hulle kliënte.

Lee-ann  - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lee-ann
Family with young children

Breathtaking.

Perfect. I don't think it can be improved in any way. Best experience I have ever had. Everything was the best. Will definitely be back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowend.

Perfek. Ek glo nie daar is enige iets wat kan verbeter nie. Dit was die beste wat ek nog gekuier het. Alles was van die beste. Sal beslis weer gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Dolf R - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dolf R
Individual traveler

The place to be!!

International standards professional and very clean, I would love to visit again.

Eleni G - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eleni G
With spouse/partner

Very impressive on arrival.

Upon arrival, from the entrance to the greeting to the check in - everything was brilliant. The premises was clean and well kept. The staff was friendly and helpful. Once we were shown to our room, the complimentary slippers that were placed was short one pair, which we were told would be brought over - this never materialized. the complimentary water, there was one bottle. The other was to be brought. It never happened. The room was impeccable. The aircon had been left on for us and it was all very pleasant. The restaurant on site has good food if you enjoy Italian cuisine. The check out was disappointing though as the staff assisting with the check out were not as friendly as the staff during check in. The free Wi-Fi which is stated as being part of the package is only available at the reception and not in the rooms. This too was disappointing. The views are spectacular, the pools are clean and inviting. In general the staff is very friendly but non invasive. It was a good experience.

Raymond H - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Raymond H
With spouse/partner

Was lekker!

Die kamers is skoon en net.

Awie E - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Awie E
With spouse/partner

Uitstekend!

Wat 'n belewenis! Hierdie was ons tweede keer by The View, maar beslis nie die laaste nie. Die kamers is luuks, en met baie detail. Sal hierdie bestemming beslis aanbeveel.

Sollie T - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sollie T
With spouse/partner

Asemrowend, kalm, romanties en meer as wat ons verwag het.

Dit het my die ander kant van die lewe gewys. Die kant wat nie vir almal is nie. Ek het gevoel soos 'n baie belangrike persoon. Dit het my weer laat droom oor 'n beter toekoms. Ek is dankbaar dat ek dit saam met my vrou kon deel. Ek verlang en droom na die rus wat ek gekry het. Goeie en hardwerkende personeel. Die geboue is niks sonder die wat dit die lewe gee wat dit is vandag nie. As dit die Here se wil is sal ons verseker weer kom kuier.

Leanne N - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leanne N
With spouse/partner

Exceptional

An exceptional 5-star experience.

Cliff V - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Cliff V
With spouse/partner

Alle verwagtinge is aan voldoen!

Was gebruik as 'n oornagplek met spa-fasiliteit. Baie goeie ervaring. Sal dit weer in die toekoms gebruik.

Bonginkosi N - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Bonginkosi N
With spouse/partner

Its a tranquil establishment and it feels like you are in a small island and the "view" is spectacular!!

It's a great getaway from the hustle and bustle of everyday life and its the perfect place to spend some much needed quality time with your better half. There's nothing more wonderful than to wake up to the fresh smell of the sea breeze and have breakfast on the balcony while enjoying the view of the clear Indian ocean. The staff is very courteous and attentive, and the rooms are super clean and well decorated. Overall I recommend that you stay for a week to really enjoy the splendour that is the View Boutique Hotel!!!

Marna B - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marna B
With friends

Professionele diens en absoluut waarde vir geld.

Die View Botique Hotel & Spa is 'n juweeltjie wat ons ontdek het in Amanzimtoti en wat ons beslis weer sal gebruik. Pryse vergelyk ook uitstekend met soortgelyke akkommodasie in die area. Dit is klein genoeg om privaatheid te verseker, maar skeep nie af in die fasisliteite beskikbaar nie. Ek kan ook die Spa aanbeveel. Ons het werklik 5 ster diens ontvang, ook by die Spa.

Herman L - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Herman L
With friends

Stunning.

Hierdie mense is fantasties. Van die bestuur tot by die hekwag, almal is daarop uit om jou te bederf.

Jacques F - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jacques F
With spouse/partner

Ruim en smaakvolle kamers. Mooi ligging en fantastiese restaurant.

Sien die sterre hieronder.

Engela C - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Engela C
With spouse/partner

Oulik!

'n Baie oulike plek! Die diens was uitstekend en die kamers pragtig en goed toegerus.

David N - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
David N
Family with young children

Dit was aangenaam en baie lekker.

Dit is 'n baie mooi plekkie en baie skoon en netjies.

Teresa C - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Teresa C
With spouse/partner

Pragtig verby met uitstekende diens en vriendelike personeel. Beveel dit beslis aan!

Van die oomblik wat ons ingestap het, tot ons uitgeboek het, was ons baie beïndruk. Die personeel was baie professioneel, behulpsaam en vriendelik. Toe hulle hoor dat ons op wittebrood is, het hulle ons bederf met Lindt-sjokolade en roosblare wat op die vloer gestrooi was ... selfs die borrelbad vir ons vol getap en kerse om die bad gepak. Die kamer is asemrowend mooi, met 'n uitsig wat kers vasgehou het by die kamer. Die ete in die restaurant was puik en die diens uit die boonste rakke. Koffieliefhebbers sal mal wees oor die koffie wat saam met ontbyt bedien word; hulle barista mag maar koffie brou! Ek het al in baie gastehuise oorgeslaap en is maar vol fiemies, maar hierdie verblyf is beslis in my top 3 en ons kan dit met 'n oop gemoed aanbeveel.

Lorraine R - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lorraine R
With spouse/partner

Dit was fantasties!

Dit was 'n "wow"-ondervinding. Sal dit enige tyd aanbeveel.

Anne V - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Anne V
With spouse/partner

Skoon, ruim, gerieflik en luuks.

Verblyf word 100% aanbeveel, maar die spyskaart by die restaurant is baie beperk.

Kenneth S - Jun 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kenneth S
With spouse/partner

My stay here was awesome

My partner and I had a great time at View Boutique Hotel & Spa, and the atmosphere was so refreshing - especially for me as I was running in the Comrades Marathon.

Anne M - Oct 2011
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anne M
Family with young children

Beautiful hotel

This was a wonderful place to stay at, and the only criticism I could possibly give, would be to add a bit more variety to the menu.

Patrick K - Jan 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Patrick K
Family with young children

It was out of this world

I really enjoyed my stay, and I wish to go again in the near future.

From R1 870
per night (for 2 people)
From R1 870
per night (for 2 people)
From R1 870
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 93 people
  • Check-in: 14:00 to 23:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 9 Hillside Road, Doonside, Kingsburgh, 4126, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAttFVnNlA7H5norLYORzz7Q0wf7c0wBnMa8urQkoSeQvxW6oefe?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 870  per night (for 2 people) 21 5 1 5 9 Hillside Road Doonside 4126 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-23:00 10:00 -30.068242064886 30.868164896965
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com