Bela-Bela Accommodation at The View in Mabalingwe | TravelGround
+51

The View in Mabalingwe

22 reviews
Self Catering

Review Summary

4.7 out of 5from 22 reviews for The View in Mabalingwe
Cleanliness
4.8/5
Service
4.5/5
Location
4.9/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.4/5
Alicia D - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alicia D
Family with young children

The View is definitely worth its name.

My family and I had a wonderful time at The View. Fantastic views, house very well equipped, very relaxing. It was a pleasure to book our accommodation with Michelle, she was very helpful, friendly and provided us with a lot of information regarding our stay and the area. We will be back for sure.

This review has been translated,click hereto view the original version.

The View is vir seker sy naam werd.

Ek en my gesin het 'n wonderlike tyd gehad by The View. Fantastiese uitsig, huis is baie goed toegerus, baie ontspannend. Dit was 'n plesier om ons akkommodasie met Michelle te bespreek, sy was baie behulpsaam, vriendelik en het ons van baie inligting rakende ons verblyf en die area voorsien. Ons sal vir seker terug wees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mary W - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Mary W
Family with teenagers

Lovely view.

Home is lovely downstairs. Ideal for 4 adults and max 2 children. Loft not ideal.

Karen K - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Karen K
Family with teenagers

It was great.

The place was neat and beautiful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was baie lekker.

Die plek was netjies en mooi.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Carina T - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carina T
With friends

Stunning view.

Loved our stay and hearing the lions every night. Stunning and a woman's touch in the house. Beds are super comfortable and cosy.

The View in Mabalingwe's response

Best Carina,
Thank you for the nice review.
We appreciate it a lot. And are glad you enjoyed your stay at The View lodge.
We hope to see you again soon.
Kind regards
Michelle

The View in Mabalingwe
Petro C - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Petro C
Family with teenagers

Smaakvol, rustig, pragtige uitsig, goed toegerus, baie gasvrye huiseienaar.

Lekker rustig in die bos met mooi uitsig, en alles wat jy nodig het om jou.

Henk V - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henk V
Family with young children

Fantasties!

The View is 'n absolute awesome plek! Dit is van die min plekke wat beter is as wat die foto's op die website wys, geen foto kan die plek beskryf nie en ons sal so gou as moontlik terug wees! Baie dankie vir Michelle se reëlings, alles rondom die naweek was perfek!

The View in Mabalingwe's response

Beste Henk,
Baie dankie vir die pragtige woorde. Ons waardeer dit opreg. En ons is baie bly dat julle die tydjie by The View so geniet het. Julle was wonderlike gaste en julle is baie welkom om weer te kom kuier. Ons hoop ons sien julle gou weer.
Vriendelike groete
Michelle

The View in Mabalingwe
Martin K - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Martin K

Baie netjies en baie lekker!

Net bietjie min diere gesien maar regtig lekker ontspan!

The View in Mabalingwe's response

Beste Martin,
Baie dankie. Ons is bly julle het die tydjie by The view geniet. Hoop ons sien julle gou weer.
Vriendelike groete
Michelle

The View in Mabalingwe
Shirene M - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shirene M
With friends

The View is where you can go to truly feel peace and serenity.

The View is one of the few places online that actually looks exactly like the pics! Absolutely stunning! It has a very warm, homely feel and every detail has been taken care of to ensure you have everything you need for your stay!

The View in Mabalingwe's response

Dear Shirene,
It was very nice having you and your family at The View.
I am glad you enjoyed your stay. Thank you for the nice review.
You will always be welcome at The View. We hope we see you again soon.
Kind regards,
Michelle

The View in Mabalingwe
Mn E - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Mn E
Family with teenagers

Relaxing.

The stay was great. Main bedroom bed just too hard to sleep on. Otherwise everything else was great.

Carol H - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carol H
Family with young children

Pragtige, netjiese verblyf in 'n rustige atmosfeer.

Onbeskryflike pragtige uitsig!

The View in Mabalingwe's response

Beste Carol
Baie dankie vir die mooi woorde. Ons is bly julle het die rustigheid en die uitsig so geniet. Dit was lekker om The View met julle te kon deel.
Hoop ons sien julle gou weer.

Vriendelike groete
Michelle

The View in Mabalingwe
Gert K - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Gert K

Lovely, but small.

Very convenient, but very small. Sound goes through the house and there is no privacy wherever you are.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik, maar klein.

Baie gerieflik, maar dis baie klein. Klank trek deur die huis en daar is geen privaatheid waar ook al jy is.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The View in Mabalingwe's response

Hallo Gert,

Ek is bly julle verblyf was heerlik.

Vriendelike groete
Michelle

The View in Mabalingwe
Werner G - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Werner G
With friends

Fantasties.

Alles was perfek. Beste view, skoon huis en lekker kuier plek.

The View in Mabalingwe's response

Beste Werner
Dit was vir ons baie lekker om The View met julle te kon deel.
Baie dankie vir die mooi terugvoer. Ons hoop ons sien julle gou weer.
Vriendelike groete
Michelle

The View in Mabalingwe
Ryno M - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ryno M
With friends

Asemrowende uitsig en heerlik verblyf.

Het 'n fantasies tyd gehad by the View in Mabalingwe. Die eenheid is toegerus met alles wat mens nodig het en die ligging van die eenheid met sy swembad was uit die boonste rakke.

The View in Mabalingwe's response

Beste Ryno
Baie dankie vir die mooi terugvoer. Dit was baie lekker om The View met julle te kon deel. Ek is bly julle het die swembad en uitsig so geniet.
Ons hoop ons sien julle gou weer.
Vriendelike groete
Michelle

The View in Mabalingwe
Rika L - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Rika L
Family with teenagers

Net te lekker.

Elke oomblik geniet, die beddens is gehalte - lekker geslaap! Meer as genoeg eetgerei en volledige kombuis. Skoon en Netjies met die mooiste uitsig. Definitief 'n nuwe gunsteling vir ons!

The View in Mabalingwe's response

Beste Rika,
Dit was vir ons lekker om julle by The View te verwelkom. Baie dankie vir die mooi terugvoer. Ons is baie bly julle het die tydjie by The View geniet. Hoop ons sien julle gou weer.
Vriendelike groete,
Michelle

The View in Mabalingwe
Paul A - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Paul A
With friends

Fabulous setting, very clean house.

We spent three nights in The View with family visiting from the UK. They were speechless with the house and views over the dam. The View truly has the right name. All the arrangements went exactly to plan. We will definitely be booking The View again.

The View in Mabalingwe's response

Dear Paul.
I am so glad you enjoyed it at The View. And that you could show off our lovely South African bush to your family from the UK. The View is just the place for a special bush experience. You were lovely guests and it was a pleasure having you there.
We look forward to seeing you again.
Kind regards
Michelle

The View in Mabalingwe
Cathy M - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Cathy M
Family with teenagers

Overall a good experience.

We went to The View with two families. We found that there was enough space for us, however there were two very small children. I would say max, it should be a 6 sleeper. We enjoyed the location in the bush and it was quite safe. The cleaners should come to clean at least twice a day for so many people. We would use the dishes at night, then have nothing to use in the morning for a cooked breakfast. All in all, it was very good and we all enjoyed ourselves.

The View in Mabalingwe's response

Hi Cathy.
Thank you for your review
I am glad your overall experience at the View was good and that you enjoyed your stay.
We advertise it as an 8 sleeper but emphasize that it is for 6 adults and 2 children
I am sorry but all the cleaning companies in Mabalingwe only service the units once a day.
Hope we will see you again.
Kind regards,
Michelle

The View in Mabalingwe
Sue V - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sue V

Perfekte wegbreek in perfekte huis!

Ons is verwelkom met 'n lewendige potplant op die groot en ruim stoep. Die huis is groot en ruim, smaakvol gemeubileer met 'n asemrowende uitsig. Daar is oorgenoeg eetgerei .glase, bekers en bakke. Ons het heerlik gekuier op die groot dek by die plonspoel en saans tot laat in die lapa gekuier. Michelle is die perfekte gasvrou wat ons van ontvangs af aan laat tuis voel het met haar persoonlike aandag. Die sepies, handewasseep en handeroom en lyfwas en lyfroompies was 'n bonus. Die daaglikse besoeke van die vlakvark, bosvarke, muskejaatkatte, tarentale en fisante was 'n heerlike bonus. Ek beveel The View enige tyd aan en ons sal beslis weer daar gaan bly. Baie dankie Michelle. Jy is 'n ster. Ons het elke oomblik van ons tyd daar terdeë geniet.

The View in Mabalingwe's response

Beste Sue,

Julle was 5-ster gaste en ek sal julle enige tyd kan aanbeveel by ander eienaars van gastehuise!

Baie dankie vir julle pragtige terugvoer, ons waardeer dit baie. Dit is lekker om te hoor hoe baie julle dit geniet het.

Ons hoop regtig ons sien julle gou weer by The View.

Vriendelike groete,
Michelle

The View in Mabalingwe
Cobus S - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Cobus S
Family with teenagers

Ok.

Was great. Cutlery can improve, big knives etc.

The View in Mabalingwe's response

Dear Cobus,

Thank you for your review. We bought some extra knives etc.

I hope you will revisit The View and then find everything in order in the cutlery drawer.

Kind regards,
Michelle

The View in Mabalingwe
Charlene V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charlene V

Onvergeetlik!

The View by Mabalingwe sal ons vir seker weer sien. Dit is die mooiste plek en die ligging is perfek! Elke sent werd! Ek beveel dit vir seker aan.

The View in Mabalingwe's response

Beste Charlene. Baie dankie vir julle pragtige terugvoer. Dis vir ons baie lekker as ons gaste The View so geniet. Julle is oulike gaste en julle is baie welkom om weer te kom kuier.
Vriendelike groete
Michelle

The View in Mabalingwe
John B - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
John B
With friends

Ongelooflik.

Ongelooflike huis perfek geleë in die berge met ‘n wonderlike uitsig, baie netjiese huis en die eienaar doen regtig baie moeite om alles so aangenaam moontlik te maak.

The View in Mabalingwe's response

Beste John
Baie dankie vir julle mooi terugvoer. Ek is baie bly julle het dit geniet. Dit is lekker om die huis te kon deel met julle en dat julle ook die uitsig so geniet het. Julle was baie aangename gaste.
Ons hoop om julle gou weer te sien.
Vriendelike groete
Michelle

The View in Mabalingwe
Mark L - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Mark L
With spouse/partner

Pragtige uitsig in ’n stunning wildreservaat.

Sien sterre.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Beautiful view in a stunning game reserve.

See stars.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The View in Mabalingwe's response

Dear Mark,
Thank you for your review. I am glad you enjoyed the view and Mabalingwe.
We hope we see you soon.
Kind regards,
Michelle

The View in Mabalingwe
Grethe K - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Grethe K

Mooi, netjiese verblyf met n pragitge uitsig.

Baie mooi, baie lekker. Michelle was baie behulpsaam met inligting en was die heeltyd in kommunikasie. Sal 100% aanbeveel, ons boek weer!

The View in Mabalingwe's response

Beste Grethe
Baie dankie vir die pragtige terugvoer. Dit was baie lekker om julle as gaste te hê en ons hoop ons sien julle gou weer.
Vriendelike groete
Michelle

The View in Mabalingwe
From R1 900
per night (sleeps 8)
From R1 900
per night (sleeps 8)
From R1 900
per night (sleeps 8)
Make a Booking
  • Capacity: 8 people
  • Check-in: 14:00 to 23:00
    Check-out: 10:00
  • Address: R516, Mabalingwe Game Reserve, Bela Bela, 0480, Limpopo
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAmEAiJDVTP91tZMJKg6natcyO4neObwLkbGfZtsR3MNXnzJunhN?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 900  per night (sleeps 8) 22 5 1 5 R516 Mabalingwe Game Reserve 0480 Limpopo 0860 022 102 14:00-23:00 10:00 -24.810976487454 28.080990457672
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com