The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at The Village Guest House | TravelGround
+34

The Village Guest House

Guest House

Review Summary

4.6 out of 5from 14 reviews for The Village Guest House
Cleanliness
4.7/5
Service
4.6/5
Location
4.6/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.4/5
Karren I - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Karren I
On business

Would recommend to friends and family.

Great property with comfortable rooms. Very little interaction with the host. WiFi does not work in rooms but can have access to the front gardens.

Anina W - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anina W
With spouse/partner

Brilliant!

Beautiful, clean, trustworthy and safe.

The Village Guest House's response

Thank you for your kind review, Anina. We hope you will visit us again soon. Regards, Joan.

The Village Guest House
Maggie K - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Maggie K
Individual traveler

Very neat and quiet.

Very neat and peaceful, thank you.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies en rustig.

Baie netjies en rustig, dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Andrew H - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andrew H
On business

Baie lekker.

Was baie lekker en mooi plek.

The Village Guest House's response

Baie dankie, Andrew. Ons hoop om jou goud weer te sien.

Groete,
Joan

The Village Guest House
Estee V - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Estee V
With spouse/partner

Baie rustig en lekker.

Ontbyt was baie lekker, veral die warm ontbyt.

The Village Guest House's response

Baie dankie Estee!

Groete,
Joan

The Village Guest House
Julie M - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Julie M
With spouse/partner

Value for money and beautiful surroundings.

We had a wonderful time in Henley on Klip. We didn't have a lot of time to spend at the guest house but the accommodation was comfortable and ideal. The garden is beautiful and the rooms are lovely. We are very happy to have discovered the town of Henley on Klip and will definitely return for a weekend with our children.

The Village Guest House's response

Thank you for your lovely review, Julie. We look forward to hosting you again.
Regards,
Joan

The Village Guest House
Esmerelda F - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Esmerelda F
Family with teenagers

Awesome.

Will make use of The village guest house again in future .

The Village Guest House's response

Thank you Esmeralda!

The Village Guest House
Malinda N - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Malinda N
Individual traveler

Absolutely fantastic place, beautifully quiet, idyllic.

Warm welcome, most beautiful, safe, peaceful environment. Lovely garden and layout, breathtaking! Workers absolutely fantastic, friendly, helpful. I can not talk about my stay enough, it will definitely use again, very much! I would recommend the place to anyone. Thank you Joan, The Village and all the workers! You are tops!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Absoluut fantastiese plek, pragtig rustig, idillies.

Hartlike ontvangs, pragtigste, veilige, rustige omgewing. Lieflikste tuin en uitleg, asemrowend! Werkers absoluut fantasties, vriendelik, behulpsaam. Ek kan nie uitgepraat raak oor my verblyf, sal dit definitief weer gebruik, sommer baie! Ek sal die plek vir enig iemand aanbeveel. Baie dankie Joan, The Village en al die werkers! Julle is tops!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Riaan R - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Riaan R
Family with young children

Vir oornag was dit goed.

Het die eienaar/manager slegs gesien toe ons vir ontbyt aangesit het die volgende oggend. Die skoonmaakdame het ons so goed sy kon gehelp met die in book. Die plek is netjies en die suite was skoon. Die grasdak-eenheid het ongelukkig baie spinnekoppe in gehad. 'n Blik Doom sal jy moet saamneem. Die minibar het niks in gehad so neem maar water, koeldrank ens. saam vir kinders. Met ontbyt was daar geen opsies gegee nie (wat mens sou verkies), net 'n omelet en toast gebring. Die karaoke langsaan was darem nie hoorbaar binne die eenheid nie dit het nie die slaap gesteur nie. Al die klein woefs wat daar rondloop is oulik maar wees maar versigtig van hulle was nie baie verwelkomend nie en moes die kleinding maar dra. Basies netjies en so, goed vir 'n oornag maar nie 10/10 nie.

Corne V - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Corne V
With spouse/partner

Dit was fantasties.

Aan Paul en die mense by die gastehuis: baie dankie vir die fantastiese diens wat ons gekry het. Ek sal julle aanbeveel vir baie. Die tuin is netjies, swembad skoon en die kamers is great, dankie. Paul is altyd baie behulpsaam en het lekker gesel. Julle sien my beslis weer. Voorspoed vir julle almal in 2018.

The Village Guest House's response

Baie dankie vir jou mooi komentaar Corne, ek sal vir Paul jou boodskap oordra. Hoop om julle in die nabye toekoms te ontmoet. Groete, Joan. Eienaar.

The Village Guest House
Liesl V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liesl V
With friends

Heerlik, skoon, netjies.

Die tuine is pragtig en daar is baie voëllewe. Dis so rustig daar. Die eenheid waarin ons gebly het was baie skoon en netjies en die personeel is vriendelik, behulpsaam en gasvry. Sal vir seker dit kan aanbeveel. Die ontbyt was ook heerlik.

The Village Guest House's response

Dankie Liesl, ons hoop om julle weer te sien.

The Village Guest House
Marinda L - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marinda L
With spouse/partner

Rustig, gerieflik en skoon.

Baie lekker gebly, het net sportkanaal gemis om rugby te kyk! Baie mooi en goed ingerig.

The Village Guest House's response

Baie dankie Marinda, ons sien uit na julle volgende besoek :-)

The Village Guest House
Dixon N - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Dixon N
On business

Very nice and quiet accommodation in a beautiful setting.

Stayed two nights and the accommodation and surroundings were special. The nature of my visit were of such that I spent little time there, which is half a pity. Will definitely make it my destination if I'm in the area.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie mooi en rustige verblyf in 'n pragtige omgewing.

Het twee nagte oorgeslaap en die verblyf en omgewing was besonders. Die are van my besoek was sodanig dat ek min tyd daar deurgebring het, wat half jammer is. Sal dit beslis weer my bestemming maak as ek in die omgewing is.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Village Guest House's response

Thank you for your kind words, Dixon, hope you enjoyed the reunion.

Regards,
Joan

The Village Guest House
Clarize V - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Clarize V
On business

Beautiful, friendly service.

The place is beautiful, neat and clean. I felt at home immediately. The immediately brough a heater to the room and made sure I had everything I needed. Lit the fireplace in the breakfast room the next morning, relaxing music. Stunning garden, birds in the morning. Well book again any day!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtig, vriendelike diens.

Die plek is pragtig, netjies en so skoon. Ek het dadelik welkom gevoel toe ek daar instap. Dadelik het hul vir my die verwarmer ook in die kamer ingedra en seker gemaak ek het alles wat ek nodig het. Die volgende oggend is die kaggel aangesteek in die ontbytvertrek met rustige musiek. Die tuin is pragtig in die oggend met die voëllewe. Sal enige tyd teruggaan!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

The Village Guest House's response

Thank you for your lovely review, Clarize. Hope to see you again in the near future.

Fond regards,
Joan

The Village Guest House
From R1 000
per night (sleeps 2)
From R1 000
per night (sleeps 2)
From R1 000
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 32 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 11:00
  • Address: 1083 Regatta Road, Henley on Klip, 1962, Gauteng
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGI2N2VmNDFiLThkZjUtNDBkNC1iYjBmLTNlOGE3YmJhYjAzMQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 000  per night (sleeps 2) 14 5 1 5 1083 Regatta Road Henley on Klip 1962 Gauteng 0860 022 102 14:00-19:00 11:00 -26.542656759934 28.064392301922
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!