The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Threebees Guesthouse | TravelGround
+29

Threebees Guesthouse

Guest House

Review Summary

4.1 out of 5from 64 reviews for Threebees Guesthouse
Cleanliness
3.9/5
Service
3.7/5
Location
4.5/5
Safety
4.2/5
Value for money
3.9/5
Dawie E - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dawie E
Individual traveler

Adequate.

Served its purpose intended.

Daphne P - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daphne P
Family with teenagers

Stay was fantastic, but in overall the place need a fumigation because it's got terrible big spiders.

A lovely place to relax.

Vanessa S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vanessa S
Family with young children

It was breathtakingly nice. Everything was beautiful, celan and neat.

The guesthouse was great. Clean and neat. The bedding was clean. The bed slept great.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was asemrowend lekker. Alles was mooi, skoon en netjies.

Die gastehuis was heerlik. Skoon en netjies. Die beddegoed was skoon. Die bed het heerlik geslaap.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Maureen R - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maureen R
Individual traveler

Was happy with the short notice and availability.

Will definitely recommend to friends and family.

Johan F - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Johan F
Family with young children

Kamer nie op standaard.

Die kamer wat aan ons toegeken was, was nie regtig op standaard nie. Daar was ligte wat nie vervang was nie. Die kamer het ook effens on afgewerk voorgekom. Daar was ook baie muskiete wat gepla het. Ons het alternatiewe verblyf gevind by 'n ander gastehuis teen dieselfde tarief met baie beter voorkoms. Ek weet nie hoe die res van die kamers lyk nie maar ons s'n het my nie beïndruk nie.

Rulet V - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Rulet V
With spouse/partner

Teleurgesteld.

Geen DStv of verhitte swembad soos geadverteer word nie. Blykbaar Openview waarvan die fliekkanale nie gewerk het nie al het ons dit meer as een keer rapporteer. Baie mooi gastehuis, maar die ondersteuning was nie op standaard nie.

Louise P - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Louise P
Individual traveler

Baie behulpsame personeel.

Die gastehuis is wonderlik vir Montana Park, in 'n baie nou stil area.

Morris F - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Morris F
With spouse/partner

Fantastic stay at Threebees.

I had a fantastic stay with my partner at Threebees. Friendly staff and good breakfast with a nice view of Montana Park and nature. This was my third visit at Threebees and I'll visit again as I've never been disappointed in this guesthouse.

Lize-mari S - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
2/5
Lize-mari S
With spouse/partner

Teleurstellend.

Air con werk nie! Stortkoppe is stukkend. Dak lek in badkamer.

Karin C - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karin C
Individual traveler

Sufficient to suit my need for sleeping over.

As affordable accommodation, Threebees Guesthouse fully meets my needs. Also, I was allowed to book fairly late.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heeltemal voldoende vir my behoefte aan oorslaapgeriewe.

As bekostigbare oorslaapgerief het Threebees Guesthouse heeltemal aan my behoefte voldoen. Ook is ek redelik laat toegelaat om steeds in te boek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Alicia G - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Alicia G
With spouse/partner

Very disappointed loyal customer.

We were quite disappointed this time. The floor was so dirty our feet stuck to the floor, the TV remote was dirty, the soap container in the bathroom was dirty, the bath had no plug and was dirty, and there was dust on the bathroom cupboards. The bathroom door couldn't lock from inside. The bathroom is in the corridor and not in the room which is why it would've been nice if it could lock.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie teleurgestelde, lojale kliënt.

In hierdie plek was ons egter baie teleurgesteld. Dit was vuil, ons voete het vasgeplak aan die houtvloer in die kamer, die televisie se kontrole was vuil, die seephouer in die badkamer was vuil, die bad het geen prop gehad nie en dit was vuil en daar was stof op die houtbadkamerkas. Ek het foto's vir bewyse geneem. Die badkamer kon ook nie sluit van die binnekant af nie, badkamer is in die gang en nie in kamer nie, daarom sou dit gerieflik wees as dit sou kon sluit.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johannes V - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Johannes V
On business

Worst guesthouse I've ever experienced.

Small, cramped room without an en-suite bathroom. No TV remote. The smell of chicken insides being cooked in the kitchen hangs around the house. Laughing and shouting in front of my room door 24:00 at night.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Swakste gastehuis wat ek nog ooit beleef het.

Klein beknopte kamertjie sonder 'n en suite-badkamer. Geen TV remote. Die geur van hoenderbinnegoed wat in die kombuis gaargemaak word hang in die huis. 'n Gelag en skree voor my kamerdeur 24:00 in die nag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jan M - May 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Jan M
Family with teenagers

Glad nie op standaard, plek in die mark, nou gee niemand meer om nie.

Daar was nie genoeg eetgerei in die selfsorg-eenheid. Die tweeplaatstofie lyk of hy jare laas skoongemaak was en die stort is in 'n haglike toestand. Ontbyt was nie heeltemal gereed die volgende dag, daar was ook nie toerusting soos groot lepels, egglifters ens. om mee kos te maak nie.

Gerdus Y - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Gerdus Y
With spouse/partner

Ons het darem gemaklik geslaap.

Op aankoms was daar niemand om ons te verwelkom nie, een van die gaste het gelukkig iemand gaan roep vir ons. Die dame het toe nie eers 'n idee gehad in watse kamer ons moes slaap nie, ek het vir haar gesê in watse kamer ek geboek het en sy het toe gesê maar die kamer het klaar iemand in en na 'n klomp oproepe kon sy ons eers na 'n kamer vat. Ek voel net hulle kon op aankoms net vir ons laat weet het wat aangaan.

Marcia B - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marcia B
Family with young children

Friendly

I felt at home. My children didn’t want to leave. It was nice for me and my kids were very safe. I will definitely go back. Thank you for looking after us.

Threebees Guesthouse's response

Hallo Marcia,

Thank you very much for choosing Threebees.
We will make sure that everyone feel at home, all our guests are part of Threebees family.

Kind regards,
Threebees team

Threebees Guesthouse
Elsabé S - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsabé S
With spouse/partner

Absolutely excellent!

Guesthouse very clean and neat, very safe, excellent service and really delicious food. You can't miss the place! I definitely recommend them. Once again, thank you for everything! Definitely see you again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Absoluut uitstekend!

Gastehuis is baie skoon en netjies, baie veilig, uitstekende diens, en vreeslike lekker kos. Jy kan nie die plekkie mis nie! Ek beveel hulle beslis aan. Weereens dankie vir alles! Sien julle verseker weer!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Threebees Guesthouse's response

Thank you, thank you, thank you, thank you.

Kind regards,
Master

Threebees Guesthouse
Tina J - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Tina J
With friends

Relaxing and well located.

Stunning place with great location. Need a bit of TLC to get up to standard. The lights in the room did not word and the receptionist laid on the couch and watched TV when we arrived. This is really a gem that only needs a bit of polish.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en goed geleë!

Pragtige plek en uitstekend geleë. Kort net bietjie TLC om die plek op standaard te kry. Die ligte in die kamer het nie gewerk nie en die ontvangsdame het op die bank gelê en TV kyk toe ons daar aankom. Hierdie is werklik 'n juweel wat net bietjie "polish" kort.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Petrus B - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Petrus B
With spouse/partner

Except for the noise next door which hindered me whilst sleeping, the accommodation was pleasant.

Noise in hall, rooms and the bathroom in hall next door was disturbing. The facilities and tidiness was moderate and as expected. Door clasp and denseness should get attention.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Behalwe vir geraas langsaan wat soms ons slaap versteur het , was die verblyf aangenaam.

Geraas in gang, kamers en badkamer in gang langsaan was steurend. Die geriewe en netheid was redelik en soos verwag. Dalk moet deur knip en digtheid aandag kry.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lizelle N - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Lizelle N
Family with teenagers

A good place to overnight.

Service was slow, especially in the kitchen. Almost no warm water to shower with.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Goeie plek om te oornag.

Diens was stadig, veral die kombuis. Geen tot min warm water om te stort.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Claudette H - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Claudette H
Family with teenagers

In die algeheel lekker.

My kamer was net 1 keer skoongemaak in die 3 dae. Die koffie, suiker en tee was nooit hervul nie. Maar oor die algemeen was dit rustig, mooi en veilig. Die personeel was vriendelik en die plek netjies. Dankie.

Sphilisiwe G - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sphilisiwe G
Family with young children

Wonderful peace of mind.

The place is beautiful, clean, with great hospitality and it's in a beautiful quiet suburb. Will definitely come back and recommend it to friends and family.

Petri K - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Petri K
With spouse/partner

Was twee keer daar tuis ... die eerste keer ... en die laaste keer!

Bed en vloere kraak die bure wakker. Geen kragopwekker tydens kragonderbreking nie dus geen haardroër en geen oggend koffie. Geen brekfis voor 07:30 dus die vroeë voëltjie mis die wurm. Geen seep in die badkamer en enkel laag toiletpapier en dus nie onderhandelbaar nie.

Da-niel V - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Da-niel V
With spouse/partner

Tevrede.

Alles was baie lekker behalwe dat hulle adverteer dat hulle lugversorging in die wittebroodsuite het, wat so is, maar dit werk nie. Die bestuurder kon dit ook nie kry om te werk nie. Eers was gesê dat dit vat lank om koud te word. Ons het 15:00 ingeboek en dit aan gesit en eers weer 02:00 die oggend terug gekeer kamer toe en dit het nie gewerk nie.

Jan V - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Jan V
With spouse/partner

Ons het seker gekry waarvoor ons betaal het, maar dit het glad nie aan die verwagtinge voldoen nie

Daar is geen aanwysings na die ontvangs nie. Die ontvangspersoneel was onbekwaam en onbeskof. Daar was nie koffiepoeier in die kamer nie maar ons is nog suiker aangebied in plek van koffie. Hulle wou seker hê ons moet suikerwater drink. Uiteindelik het hulle wel 'n amper leë bottel koffie aangebied. Daar is geen privaatheid in die badkamer en toilet nie, want daar is nie 'n deur nie, net 'n los skerm wat oopgevou kan word. Die deur tussen ons kamer en die kamer langsaan was nie gesluit nie. Daar is geen sekuriteit nie en die motorhek wou nie toemaak met die kontrole nie. Die foto's en webtuiste het my laat dink dit is meer luuks. Ek was bitter teleurgesteld.

Alec G - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Alec G
With friends

Very nice rooms.

I was very impressed with the helpfulness of the staff.

Steven D - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Steven D
Family with young children

Dit was regtig 'n fantastiese ervaring.

Ek woon in Strand, Wes-Kaap, en het voorheen al baie gereis en by baie B&B's oornag en ek gaan nou weer begin reis vir werk. My vrou was 12 jaar laas saam met my op reis. Sy het hierdie verblyf terdeë geniet. My seun is 10 jaar oud en dit was sy eerste verblyf in 'n B&B buite Kaapstad en sy eerste vlug daarby. Toe hy sien daar is 'n swembad by Threebees was hy in ekstase. Kinders oordeel hul verblyf aan wat daar is vir hulle om te doen en ek voel die swembad het sy merk gemaak op my seun. Dit was skoon en regtig lekker. Ek oordeel 'n plek aan baie dinge aangesien ek weet wat ek verwag van 'n B&B. Ek moet sê dat ek baie beïndruk was met Threebees. Dit was alles die moeite werd; van die skoonheid, ligging, veiligheid tot waarde vir geld. Die kliëntediens was fantasties en daar moet ek spesifiek Master se naam noem wat in beheer is daar. Hy was "great" en het sonder moeite vir my 'n pendeldiens gereël wat ons die middag na 'n byeenkoms geneem het en vir ons weer kom optel het so 22:00 die aand. Godfrey, wat die voertuig bestuur het, was ook fantasties met goeie bestuursvernuf en 'n skoon en netjiese voertuig. Regitg briljant. Julle weet mos as mens met jou gesin reis en vroulief is beïndruk en gelukkig, is als OK. In kort, dit was 'n fantastiese ervaring. Baie dankie aan LekkeSlaap (julle het ons deurgaans op hoogte gehou) en veral Threebees. Julle was almal fantasties vandat ek die aanlyn bespreking begin het tot ons vertrek het daarvandaan. Ek sal jul beslis weer gebruik as ek in Pretoria is en absoluut aanbeveel vir toekomstige kliënte. Baie dankie!

Bianca G - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
4/5
Bianca G
Individual traveler

Redelik netjies.

Ek was daar vir 'n werkswinkel by die Universiteit van Pretoria, so mens moet 'n kar hê om rond te ry, maar dit is baie naby die Zambesi Centre. Die bed en kamer het hulle elke dag opgemaak en die badkamer ook - so dit was baie goed. Hulle bedien net ontbyt van 07:30-10:00 en nie soos dit op hulle blad staan nie. So ek kon net een dag ontbyt kry. Ek sal dit nie aanbeveel as mens vir werk kom nie, maar wel met vakansie. Die hek het altyd oopgestaan en die deure was altyd oop so ek het nie so veilig gevoel nie.

Lalie N - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Lalie N
With spouse/partner

Dit is wel stil en rustig, maar die slaap was nie lekker nie.

Die een bed was gebreek en my man moes 'n plan maak om op die lendelam bed te slaap. Ons het 'n TV met 'n stukkende afstandbeheer gehad met die gevolg dat ons nie eers kon TV kyk nie. Ek sal dit regtig nie aanbeveel nie, want jy wonder oor als. Die duvet het ook vlekke opgehad wat ek dink is uiters onprofessioneel. Ek het regtig gedink 'n 3-ster is nie sleg nie, maar weet regtig nie waar hulle 'n 3-ster-gradering gekry het nie.

Christo T - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Christo T
With spouse/partner

Swak toegerus.

Die breekware is nie genoegsaam vir die grootte van die vertrek nie.

Naomi B - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Naomi B
With spouse/partner

Lawaaierig, onveilig en verwaarloos!

Geen personeel met aankoms. Ek moes bel. Toe die persoon opdaag was hy geklee in 'n werkpak-broek en baie onprofessioneel. Die volgende oggend was hy steeds in hierdie drag. Die TV het glad nie gewerk nie en die kasdeure was stukkend en onnet. Geen sakkies tee, koffie suiker of melk in die kamer nie. Drie uur in die oggend het dronk buitelandse gaste buite ons kamer op die trap in 'n hewige rusie betrokke gewees. Die een het gedreig om die ander een dood te maak as hy nie betaal nie ens. Dit het stil geword en 'n uur later is ons weer eens met die selfde lawaai en onveilige gevoel gekonfronteer. Geen nagpersoneel op diens. Ons kry gewoonlik sulke goeie diens by plekke wat ons deur LekkeSlaap bespreek.

Schoeman B - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Schoeman B
With spouse/partner

Sal aanbeveel dat daar behoorlike toesig is, en dat kos meer aantreklik voorgesit word en warm is.

Aangenaam, behalwe dat ons vir 15 minute buite die hek gewag het voordat dit vir ons oopgemaak is. Die ontbyt is baie onsmaaklik voorberei en tafels was nie skoon nie. Personeel gesels baie luidrugtig. Verder was die kamers netjies, maar daar was geen toiletpapier in die badkamer nie.

Teresa B - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Teresa B
On business

Ideale plek om te oornag vir besigheid. Diens was puik en baie mooi uitsig.

Beurtkrag het veroorsaak dat ons nie warm ontbyt kon kry nie, maar daar is nog steeds gereël vir ontbyt. Ontbyt moes ook vroeër wees as ander en dit is betyds gereël.

Edmund D - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Edmund D
With spouse/partner

Lekker geslaap!

Baie laat aankom en baie vroeg vertrek. Lekker geslaap.

Cobus E - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Cobus E
On business

Gerieflik en sentraal.

Sien die sterre hieronder.

Hendrik A - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Hendrik A
Individual traveler

Baie netjies en skoon.

Dis een van die beste gastehuise wat ek al besoek het, beurtkrag en al. Dit is werklik die moeite werd gewees.

Gerhard J - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerhard J
With friends

Uitstekend!

Perfek geleë, baie netjies en skoon, vriendelike en goed opgeleide personeel.

Juliana B - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Juliana B
With spouse/partner

Gerieflik.

Die verblyf was aangenaam, maar die ontbyt was teleurstellend.

Janet F - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Janet F
With spouse/partner

When next we are up in Pretoria and need a B&B, we will definitely come back to Threebees.

The only problem is that we found our room quite small, and would have loved to have an airconditioner.

Tinus B - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tinus B
With spouse/partner

PUIK!

Lekker ontbyt en geriewe!

Leana H - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Leana H
With spouse/partner

Ontvangs goed, dankie dat julle bereid was om 'n tydjie te wag, aangesien die spitstyd-verkeer ons vertraag het.

Kamers gerieflik ingerig. Die vloere was 'n bietjie stowwerig.Vloere n bietjie stowwerige gevind. Die onderste kamer wat die laaste aand aan ons toegeken is, is gebrekkig gevind. Die TV het net een kanaal; die stort het nie behoorlik gefunksioneer nie, so die hele badkamer was papnat na gebruik; die mure het aandag nodig, dit wil afdop; die vloere is ook stowwerig; die een dubbelbed se beddegoed het kolle op gehad, nie seker of dit skoon was nie. Verder was die staf baie vriendelik, behulpsaam, professioneel en gasvry. Baie sentraal geleë vir die doel van ons besoek, binne bereik van besighede.

Linda B - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Linda B
On business

Laat ingekom, een nag oorgeslaap, volgende oggend vroeg vertrek.

Omdat ek laat ingekom het, was daar niemand by ontvangs nie, maar die eienaar het vinnig gereageer. Die dame wat my toe gehelp het, was half verbaas oor my bespreking en het my bewys van betaling gehou, ek het geen kwitansie ontvang nie en geen register geteken nie. Die parkering was 'n probleem. Daar was reeds 3 ander motors en die gastehuis se bussie. Ek moes teen 'n baie steil skuinste parkeer vir die nag. Ek het ingery en tot in ontvangs geloop en so 5 minute daar rondgestaan. Hoewel die plek elektriese omheining het, was die toegang wawyd oop en enige iemand kan daar instap en amok maak. Die toegangshek was ook die hele nag oop, asook die toegang tot die huis. Die deure na die kamers sluit slegs met 'n sleutel en het nie 'n veiligheidshek nie, daar is wel 'n veiligheidshek by die deur wat na buite lei. Maar die kamer en badkamer was skoon en uiters netjies en my verblyf was aangenaam.

Thinus F - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thinus F
On business

Goeie en vriendelike diens; waarde vir geld; kliëntediens uitstekend.

Sien die sterre hieronder.

Dirk S - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dirk S
Family with teenagers

Aangenaam, rustig en skoon.

Baie vriendelike verwelkoming. Vriendelike personeel in baie stil rustige omgewing.

Michelle B - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle B
With spouse/partner

Verblyf was baie aangenaam,skoon en netjies,sal enige tyd weer gebruik maak van Threebees.

Plek was maklik om te kry en die area is perfek. Die vriendelikheid van die staff was fantasties. Threebees sal vir seker ons weer sien in die toekoms. Dankie!

Johan B - May 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johan B
With spouse/partner

Our second time there and definitely not the last

Professional service, close to shopping center and highway makes it a great place to stay.

Nico C - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Nico C
On business

Beslis 'n plek wat ek weer sal besoek!

Master, die gastehuis se bestuurder, is baie effektief en vriendelik.

Casper G - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Casper G
With spouse/partner

Baie rustig en privaat.

Ons voel ons is baie welkom en tuis!

Marietha P - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marietha P
Family with teenagers

Dit was werklik awesome.

Ons was baie beïndruk met die verblyf. Alles was perfek. Ek sal julle beslis weer sien en ons sal ook aan ons vriende vertel. Baie dankie.

Johann E - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johann E
With spouse/partner

Dit was uit die boonste rakke!

Nice!

Itumeleng S - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Itumeleng S
With spouse/partner

Great

Everything was wonderful!

Leana B - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leana B

Pragtige skoon beddegoed,maar konbuisarea vuil,nie volledig toegerus.Sal uit eet aanbeveel

Ons is goed ontvang en Master was baie behulpsaam om vir ons kamers te ruil omdat my mammie nie kon trappe klim nie...ek het vooraf navraag gedoen en nie antw gekry nie! Ek moes n paar keer teruggaan vir navrae oor TV, glase ens.want daar was niemand by ontvangs. In die inligting gedeelte op jul info blad sou ek die opsies ivm etes en ontbyt tye verander,want dit stem nie ooreen nie!daar moet herstelwerk aan blindings in badkamer gedoen word en die rusbank was vuil en stukkend. Dit skep nie n goeie indruk nie,en is beslis nie driester kwaliteit nie. As hulle dit opknap, is die plek die sterre werd! :)

Anthony H - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Anthony H
On business

Goed.

Sien die sterre hieronder.

Johan B - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan B
On business

Baie aangenaam, sal beslis weer terugkeer.

Ek het my verblyf baie aangenaam gevind. Sal beslis terugkeer. Waarde vir geld!

Lerato M - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lerato M
With spouse/partner

Wonderful

No complaints, great guesthouse.

Rose M - Jul 2013
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rose M
On business

Fulfilling

My expectations were fulfilled.

Kgomotso S - Jul 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kgomotso S
With spouse/partner

Wonderful, the perfect place to stay at while in SA.

Threebees guest house in Montana Pretoria is an extremely wonderful place to be, with your friends, family, or partner. Very good service and friendly faces. It was more than wonderful for my husband and I to stay there, and I wish I could stay here for my entire life! I urge everyone to go on holidays, or weekends, to experience it (which is what I just did). Threebees is the best!

Ellanie S - Jul 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ellanie S

In 2 years, when we come back to do korfball again, I will definitely book here again

We did not know what to expect (when we were driving from Mpumalanga to the guesthouse) but all I can say is value for money and a great view! The guest house felt like home as did the people who were staying with us. Only good comments about Threebees!!! Thank you very much.

Joseph B - Jul 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joseph B
With spouse/partner

Baie mooi plek rustig. Die kos was nie te sleg nie, maar die ontbyt was koud.

Die aand met aankoms was daar net een stel handdoeke. Daar was glad nie tee, koffie en suiker beskibaar met ons aankoms nie. Ek het die volgende dag tee-geriewe aangevra. Hulle het dit daarna voorsien. Hulle het ook nie die plek kom skoonmaak nie; ons het dit self gedoen. Ek sal wel graag by een van julle ander plekke ook wil tuisgaan, dié keer met vriende. Baie dankie vir julle mooi plek. Ek gee julle 90%, ja. Ek hou gereeld vakansie in Oos Transvaal, Durban en Kaapstad. Nou week ek waar om aan te klop.

Company B - Jun 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Company B

Perfect

Welcoming and clean, so overall a pleasurable stay.

Hanli B - Mar 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hanli B
With spouse/partner

It was wonderful, comfortable and peaceful..

It is nice spacious and neat. I was really impressed with the room. We will definitely come back. Thanks for your hospitality.

Mark R - Mar 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Mark R
Family with young children

Great value for money in a lovley neighbourhood

Threebees was good value for money. A pleasant stay was enjoyed by all.

Wilma M - Jan 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Wilma M
With spouse/partner

Very nice

The room was so nice, just a pity we got a broken fan which no one checked before our arrival, and there was no answer from the number we tried to phone - could be because it was after 22:00 at night. Otherwise, a very nice place.

Lynn W - Nov 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lynn W
Family with teenagers

Very impressed with the accommodation

Had a wonderful time thanks to Nico and Master for making the weekend so fantastic by assisting with all the planning, and their friendly hospitality.... will be here again.

Tina B - Nov 2012
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Tina B
Individual traveler

Wonderful

The guest house is in a great area, lovely and clean, and very friendly staff.

From
R700
per night, for 2 ppl
From
From R700
per night, for 2 ppl
From
R700
per night, for 2 ppl
Make a Booking
  • Capacity: 29 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 11:00
  • Address: 10 Horridus Place, Pretoria, 0159, Gauteng
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDhiYjhmYjVlLTE4MzgtNGU2MC1iOTUwLTMzNDE0MmZhZDllMA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R700  per night, for 2 ppl 64 5 1 5 10 Horridus Place Pretoria 0159 Gauteng 0860 022 102 14:00-18:00 11:00 -25.690663375344 28.265979588032
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!