The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Thulamela Bed and Breakfast | TravelGround
+60

Thulamela Bed and Breakfast

Review Summary

4.8 out of 5from 103 reviews for Thulamela Bed and Breakfast
Cleanliness
4.9/5
Service
4.9/5
Location
4.6/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.8/5
Annelize D - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annelize D
With spouse/partner

Romanties en privaat.

Ons verblyf was uitstekend. Sal dit enige tyd aanbeveel. Vriendelike diens.

Ronel B - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel B
With spouse/partner

Relaxing and peaceful.

Excellent service from all staff and would highly recommend to anyone!

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you, dear Ronel, that is a great review! Much appreciated - I will definitely relay the good news to all our Thulamela -team!
Do come and visit us again,

Thulamela Bed and Breakfast
Ferdie S - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ferdie S

Dit was great.

Dit was baie lekker. Privaatheid word gerespekteer en die ontvangs was uitstekend.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Dankie Ferdie! Julle is oulik!
So happy to hear that we not only met but also exceeded your expectations!

Thulamela Bed and Breakfast
Janel R - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janel R
With spouse/partner

Fantasties.

Ons sal beslis weer wil gaan.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you dear Janel. That is excellent news, we are ready to welcome you back. So happy we could tick the boxes for your stay. Thank you for taking the time to review.
Best wishes to you both.
Penny and the Thulamela team.

Thulamela Bed and Breakfast
Karlien N - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Karlien N
With spouse/partner

Romanties!

Ons verblyf by Thulamela was baie aangenaam. Die eienaar doen baie moeite met die heerlike ontbyt en ekstra goedjies soos sjokolade ens. Die huisie is baie netjies en skoon met alles wat jy nodig het vir selfsorg in die aande! Die stoepie met spa-bad was 'n lekker bederf! Ons sal graag weer daar ontspan. Baie dankie!

Thulamela Bed and Breakfast's response

Dankie Karlien, ons waardeer sulke positiewe terugvoer! Ons hoop om julle weer te kan verwelkom na ons spesiale Thulamela.
Have a super Easter weekend you 2.
Penny and the Thulamela team.

Thulamela Bed and Breakfast
Thomas B - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thomas B
With spouse/partner

Privaat, stil, romanties en baie lekker.

Alles was 100% gewees daar was niks wat nie lekker was nie. Baie dankie vir Penny en al die werkers vir 'n lekker naweek.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you, dear Thomas, it is always lovely to read such a positive review! Thank you too for noticing the small extras, come and visit us again when next in the beautiful Lowveld,
Penny and the Thulamela team.

Thulamela Bed and Breakfast
Hannelie H - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannelie H
With spouse/partner

Dit was baie lekker.

Ons het dit baie geniet. Veral die Jacuzzi aan die einde van 'n besige dag in die Wildtuin en om alles te verken. Ontbyt ook baie spesiaal, selfs die piekniekmandjie vir ons trippie deur die wildtuin was 'n lekker verrassing.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you Hannelie, that is wonderful to hear! Super thrilled that we met and exceeded your expectations and wishes! Kom kuier vir ons weer!

Thulamela Bed and Breakfast
Samantha L - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Samantha L
With spouse/partner

Heerlike plekkie

Vreeslik romanties. Die eienaar en haar spannetjie was baie vriendlik en ons het lekker gebly. Al wat bietjie gepla het was lig in die eenheid - dit was bitter sleg, veral vir mense wat grimering wil doen vir ’n aand uit. Die stort het ook die snaaksste plastiek op die vloer - baie glad en mens kan vinnig seerkry. Anders as dit, was die verblyf en kos heerlik!

Hendre V - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hendre V
With spouse/partner

Baie lekker, privaat en netjies.

Baie lekker huisie vir 'n vinnige wegbreek.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you for your review dear Hendre, you are kind. And thrilled that you had a great stay.
I will be sure to extend your message to the rest of the Thulamela team.
Wishing you a very special new year,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Caty N - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Caty N
With spouse/partner

Fantastiese verblyf, vreemde ontvangs.

Ons is ongelukkig baie sarkasties en ongeskik ontvang, omdat ek vergeet het dat die hek se kode reeds aan my gestuur is waarna ek ontvangs gebel het om vir ons oop te maak (nommer soos op Thulamela se hek aangedui). Dit het ongelukkig 'n demper geplaas op die pragtige roosblare wat vir ons gestrooi is na ons plekkie toe ter viering van ons huweliksherdenking. Andersins was die verblyf baie netjies en privaat. Die borrelbad op die stoep saam met die bosgevoel van die woud om mens was wonderlik.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you for your review Caty, Team Thulamela is thrilled you noticed and enjoyed the special touches we made for your anniversary breakaway.
Best wishes to you both,
Penny and the team @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Kobie J - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobie J
With spouse/partner

Wonderlike plek, ideaal vir ‘n romantiese wegbreek.

Baie goeie en vriendelike diens, pragtige plek.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you dear Kobie for taking the time to write a review. Thrilled that you enjoyed your milestone anniversary celebration at our special Thulamela. I do hope to welcome you back again, there is still loads to experience in an around Thulamela.
Wishing you a new year filled with much love and happiness, good health and fond memories,
Penny and her team @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Heindrich W - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Heindrich W
With spouse/partner

Lekker wegbreeknaweek.

Thulamela se diens en vriendelike personeel is ongelooflik.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Hello Heindrich, thank you for that favorable review, you are kind. I will relay your feedback to Cindy and the rest of the Thulamela team, they will be super-chuffed.
So glad that your special occasion weekend went so well, come and visit us again, will you.
Best wishes to you both,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Charne P - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charne P
With spouse/partner

Amazing.

Friendly staff, food is good, had an amazing romantic weekend.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Fantastic dear Charne, how wonderful to hear that you enjoyed and romantic weekend at our special Thulamela.
We hope to see you soon, Penny and the Thulamela team

Thulamela Bed and Breakfast
Marinda B - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marinda B
With spouse/partner

Fantastiese ontspannings naweek met die groot bederf van die jacuzzi en heerlike ontbyt!

Ek sal net hou van meer privaatheid by d jacuzzi, ons kon ons bure duidelik sien toe hulle braai, anders - Fantasties dankie!

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you dear Marinda for your kind review. We are so happy to hear that you had a relaxed weekend. Warm regards from Penny and her team at Thulamela.

Thulamela Bed and Breakfast
Natacha S - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Natacha S
With spouse/partner

Perfek vir 'n romatiese wegbreek

Ons sal def weer Thulamela besoek, het ons tyd daar baie geniet!! Goed vir die hart en siel!!

Thulamela Bed and Breakfast's response

Dearest Natacha, I am absolutely delighted to hear that you enjoyed your time at our special Thulamela. We can't wait to see you both again. Warm regards from Penny and her team at Thulamela.

Thulamela Bed and Breakfast
Armand B - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Armand B
With spouse/partner

Die Jacuzzi was wonderlik en onderdak. Al het dit so effens gemotreën was dit lekker. Plekkie was goed toegerus.

Gasvrou was bedagsaam. Die Lindt-sjokolade en neute was lekker. Ek sou net 'n ysbak verkies het vir die wyn by die Jacuzzi. Andersins het ons baie lekker geslaap en die mooiste voëltjiegeluide in die oggend ontvang.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Hooray dear Armand! Thank you for that positive review. I love the comment about the ice-bucket and will definitely look at acquiring some more for guests to use. Brilliant idea in this heat!
It was great to meet you. I would love to welcome you back again.
Best wishes to you both,
Penny and the team at Thulamela.

Thulamela Bed and Breakfast
Wian G - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wian G
With spouse/partner

Tranquil, romantic spot in the bush. All you hear are birds!

A great place to switch off and rest. Was surprised by the romantic trail of rose petals and flowers on the footpath to our cabin. A hot tub and candles in the bush. Beautiful breakfasts too! Perfection! Penny, the owner is so welcoming and hospitable too! Thank you, this is now our special place.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you Wian, just a lovely review. Thank you for noticing and for securing your cottage for a second stay soon too.
We look forward to welcoming you back and showing you the same quality treatment once again,
Penny and her team at Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Neels K - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Neels K
With spouse/partner

Fabulous.

The welcome by Penny was excellent, as well as the the extra's provided on arrival. We really appreciate the attention to detail. Thanks again for the picnic basket provided for the day to the Kruger.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you, dear Neels. So glad that we could not only meet your expectations but also exceed some of them! Super chuffed with your review!
love to you both,
Penny and the Thulamela team

Thulamela Bed and Breakfast
Melissa K - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melissa K
With spouse/partner

Relaxing, romantic and just lovely.

Hubby and I went for our honeymoon. Our stay was wonderful, Penny and her staff are so helpful and put so much effort into making their guests feel at home and special. Everything is clean and tidy and the surroundings are so peaceful and relaxing. This is definitely a place that goes the extra mile and we will absolutely be returning in the near future.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you for your Melissa for your beautiful review. We are thrilled to hear that you enjoyed your stay with us and can't wait to welcome you back.
Love to you both,
Penny and the Thulamela team

Thulamela Bed and Breakfast
Melissa K - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melissa K
With spouse/partner

Lovely setting, peaceful and relaxing.

My husband and I came for our honeymoon and will definitely be returning. Penny and her staff are very friendly helpful and hands on. We felt taken care of and they really do go the extra mile. This is an awesome romantic getaway for couples.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you dear Melissa, for such a favourable review. We loved hosting you and felt really chuffed that you chose us to celebrate such a milestone, thank you.
Best wishes to you both,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Cobus M - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cobus M
With spouse/partner

Lekker en privaat.

Baie stil en romanties waar 'n mens kan veilig voel. Definitief die moeite werd.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you, dear Cobus, you are kind to review us after all of these years of being our guest! And thrilled we still "tick the boxes" for you both!
I hope you are settling into the new routine with the baby?
Love to you both,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Adele B - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adele B
With spouse/partner

Penny is dierbaar.

Uitstekende diens. Lekker kos. Veilige area.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Baie dankie liewe, Adele, vir die pragtige resensie. Ek is bly om te hoor dat julle dit geniet het.
Love to you both,
Penny and the Thulamela team

Thulamela Bed and Breakfast
Amanda V - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda V
With spouse/partner

Heerlik gerus.

Penny laat mens met die aankoms tuis voel. Dit was ons huweliksherdenking-naweek en ons is baie spesiaal laat voel met 'n paadjie vol roosblare. Selfs die Jacuzzi het roosblare om gehad. Ek beveel Thulamela beslis aan vir die wat graag wil uitrus en kwaliteit tyd saam met 'n geliefde wil spandeer.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you dear Amanda - you are kind! It was just lovely hosting you both for such a special celebration! We need to do more of that - clever girl you!!!!
Best wishes to you,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Johan B - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johan B
With spouse/partner

Baie rustig en vriendelike personeel.

Perfekte, rustige wegbreek vir couples wat net wil wegkom of 'n spesiale geleentheid wil vier. Sal definitief aanbeveel.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you dear Johan for such a super review! And thrilled that you chose us to "pop the question"!!!
Congrats you 2!
Best wishes to you both,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Hennie P - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hennie P
With spouse/partner

Ongelooflik.

Vriendlikste diens en ongelooflik lekker en privaat gebly.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Fantastic, dear Hennie, we are thrilled that you enjoyed your stay with us.
Love to you both,
Penny and the Thulamela team

Thulamela Bed and Breakfast
Rozaan W - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rozaan W
With spouse/partner

Onvergeetlik!

Penny is 'n lieflike mens en 'n fantastiese gasvrou! Sy het ons dadelik welkom laat voel. Daar was roosblare op die roete na die houthuisie toe, om die Jacuzzi en voor die bed, asook vars blomme op die tafel en kersies om die Jacuzzi. Dit is vir seker die ideale plek vir 'n romantiese wegbreek! Die ontbyt was hemels en uniek. Ons het elke oggend iets anders gekry. Die personeel was ongelooflik vriendelik en het baie moeite gedoen om ons tyd by Thulamela onvergeetlik te maak. Baie dankie Penny en die res van jou span - julle sal ons vir seker weer sien.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you so very much dear Rozaan for such an amazing review. It makes me so happy to hear that you enjoyed your stay at our precious Thulamela.
Love to you both,
Penny and the Thulamela team

Thulamela Bed and Breakfast
Neill S - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Neill S
With spouse/partner

Awesome.

Great food, very nice host and a great breakaway from everything, will be visiting very soon again!

Thulamela Bed and Breakfast's response

Dear Neill,
Thank you so much for such a fave review! You are very kind! I am thrilled that the weekend not only met your expectations, but also exceeded them - thank you!
With fond wishes to you both and hoping to see you soon again,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Magdeleen S - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magdeleen S
With spouse/partner

Perfect weekend getaway.

The cottage was perfect for 2 people and the spa and we made full use of the Jacuzzi. The location is perfect and even though we didn't really see much wildlife, it was so peaceful. It was a perfect weekend to celebrate our wedding anniversary. Thanks to Penny and her team, you made us feel very welcome!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Perfekte naweek wegbreek.

Die cottage was perfek vir 2 mense en die spa en Jacuzzi het ons ten volle gebruik om die dag mee af te skakel. Die ligging is perfek en al het ons nie baie wild rêrig gesien nie, was dit so rustig. Dit was 'n perfekte naweek om ons huweliksherdenking te vier. Baie dankie aan Penny en haar span, julle het ons baie welkom laat voel!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Dear Magdeleen,

Thank you. We are so glad that you enjoyed your break - such times make one realise that we owe it to each other to do this more often! Happy Anniversary to you two!

Do visit us again, it was lovely hosting you!

Love,
Penny @ Thulamela Bed and Breakfast

Thulamela Bed and Breakfast
Adri D - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adri D
With spouse/partner

'n Pragtige plekkie waar mens volkome rus kan geniet. Die ontbyt was ook uit die boeke.

Ons het ons verblyf by Thulamela baie geniet. Penny is 'n wonderlike gasvrou. Alles was mooi, perfek, rustige atmosfeer. Die ontbyt was afgelewer by ons eenheid en was 'n groot bederf. Ons kan dit definitief aanbeveel.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you dear Adri, you are very special and kind!
We just loved having you here to stay - please do visit us again!
Dankie,
Liefde Penny

Thulamela Bed and Breakfast
Zonica H - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Zonica H
With spouse/partner

Nice, peaceful and unbothered.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker rustig en ongesteurd.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you, dear Zonica and Jonathan, for such a kind review, so glad you could "switch off" from your hectic lives back up in Jozi!
Best wishes to you both,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Nicolette P - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Nicolette P
With spouse/partner

Heerlik, bederfwegbreek in ‘n pragtige omgewing met puik diens.

Goeie diens, mooi omgewing en die ontbyt is heerlik. Groot waardering vir die klem op die klein dingetjies wat die verblyf spesiaal maak.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you, dear Nicolette, how very kind you are. I am thrilled that you had a good time and I hope to welcome you back to our special Thulamela soon. It is just again proof that you don't need to travel far away to enjoy a special experience, often right around the corner.
Best wishes to you both,
Penny at Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Joe S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joe S
With spouse/partner

Asemrowend mooi en fantastiese ligging en diens en ontbyt was puik.

Ons het die wonderlikste ervaring gehad met ons Roadtrip bike weekend en om die hele prentjie perfek te maak was die verblyf by Thulamela perfek. Omliggende besoek aan Sabie, Graskop en ander dorpies was puik. Baie dankie, julle is beslis 'n aanbeveling en sal julle weer besoek.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Dear Joe and Ansie, thank you for such a rave review, you make our heart sing!
So sorry that I didn't get to meet you this time around, but do hope to see you next visit.
Best wishes to you both,
Penny

Thulamela Bed and Breakfast
Antwanet E - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Antwanet E
With spouse/partner

Dit was so ontspannend in die bos, perfek verby!

Sien sterre.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you, dear Antwanet, for such a lovely review. I am so glad that you could relax and break away. On another visit sometime soon again, best wishes to you both, Penny @ Thulamela.

Thulamela Bed and Breakfast
Shereen V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shereen V
With spouse/partner

Very nice stay and peaceful atmosphere.

Accommodation was great and the breakfast was delicious. It's just a bit of a walk up and down to the chalet.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gekuier en rustige atmosfeer.

Verblyf was heerlik en die ontbyt baie lekker. Dis net 'n entjie se stap op en af na die chalet toe.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Dearest Shereen,

Thank you very much for your lovely review, we are delighted to hear you enjoyed your stay with us.

Warm regards from Penny and her team at Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Skollie S - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Skollie S
With spouse/partner

Romanties, rustig en siele rus.

Penny het ons so laat welkom voel en verduidelik waar ons oral na besigtighede en eetplekke kan gaan - wie wil nou rondloop as jy hier bly. Wonderlik, romanties, rustig. Ideaal om die huwelik weer te verfris en net bietjie alleen te wees van al die geskarrel. Natuur is pragtig groen en die voëls gee die agtergrondmusiek. Tuis gevoel in 'n netjiese, skoon houthuis, yskas gepak met al die nodige doppies, vars rose en roosblare op jou roete huisie toe, voetskuurders ens. En natuurlik die Jacuzzi met kersies - ag ek verlang al klaar terug. Heerlike ontbyt gebring deur vriendelike professionele personeel - lieflike naweek gewees.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you, dear Skollie, how lovely is this review. You are kind to take the time to write it. And yes, I feel that you have said it all in a nutshell, thank you. I could not have written our write-up any better. So looking forward to welcoming you 2 bikers-birders back to our special Thulamela soon again!
Love,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Magda J - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Magda J
With spouse/partner

Not value for money.

Not a friendly reception. Access problems. Toilet out of order. Jacuzzi is very relaxing and breakfast very nice.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Nie waarde vir geld nie.

Nie 'n vriendelike ontvangs nie. Probleme met toegang gehad. Toilet buite werking. Jacuzzi baie ontspannend en ontbyt baie lekker.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Dearest Magda, thank you very much for your review. We have noted your comments and thank you for your compliments.

Warm regards
Penny and her team at Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Annelien H - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annelien H
With spouse/partner

What a wonderful experience!

Thanks to Penny and her team for an unforgettable stay. We were treated and we had a good rest. Will definitely go back and recommend Thulamela to our friends and family.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wat 'n wonderlike ervaring!

Dankie aan Penny en haar span vir 'n onvergeetlike verblyf. Is heerlik bederf en ons het lekker gerus. Sal definitief weer teruggaan en sal Thulamela by ons vriende en familie aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Dear Annelien, thank you so much for the favourable review. We are super chuffed that we not only met your expectations but exceeded them as well. Thank you
Wishing you a very special Christmas time with your loved ones, love to you both.
Penny at Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Weich H - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Weich H
With spouse/partner

Fantastic.

A true getaway with fantastic service. Penny and her team makes you feel welcome and comfortable. The breakfast is top notch and the accommodation is beautiful, neat, and clean. I can recommend Thulamela to everyone and anyone for a fantasties getaway without a doubt. Thank you, Penny, we will see you again soon.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

'n Ware wegbreek met fantastiese diens. Penny en haar span laat jou so welkom en gemaklik voel. Die ontbyt is uit die boonste rakke, en die akkommodasie is pragtig, netjies en skoon. Ek sal Thulamela aan enige iemand en almal aanbeveel vir 'n fantastiese wegbreek sonder twyfel. Baie dankie, Penny, ons sien jou baie gou weer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Dear Weich, you are so kind. Thank you for such a favourable review, you made our hearts sing. Thank you for choosing Thulamela for your honeymoon destination. You make a superb couple and we wish you many years of great joy.
Penny

Thulamela Bed and Breakfast
Glen V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Glen V
With spouse/partner

Extremely friendly and beautiful area.

Beautiful place with more than enough to keep you busy.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Verskriklike vriendelik en pragtige area.

Pragtige plek met meer as genoeg om jou mee besig te hou.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you, dear Glen and Margie, for your lovely reply, thank you too for making our special Thulamela your choice as honeymoon breakaway! We loved hosting you, congrats to you both.

Best wishes to you for a long and happy life together, filled with many very happy memories
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Ashley E - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ashley E
With spouse/partner

Perfekte plek om spesiale geleenthede by te vier.

Ek en my vrou het ons eerste huweliksherdinking hier gevier, en dit was die perfekte plek om dit by te doen. Die private borrelbad op die stoep was fantasties! Die ontbyt wat na jou eenheid toe gebring word was baie lekker! Penny was baie vriendelik en gasvry! Ons sal beslis weer daar gaan kuier.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you, dear Ashley, for such a wonderful review! I am thrilled that you had a great stay and that the special picnic you shared won't be forgotten in a hurry, congratulations!

Best wishes to you both,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Elsie D - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Elsie D
With spouse/partner

Baie lekker.

Was baie professionele terrein net 'n bietjie onprakties. Bagasie probleem, probleem bevind met duvet: was vere en geweldig allergies vir vere. Vreemd dat dit gebruik word in gastehuis.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Dear Elsie,

Thank you for taking the time to give feedback, it was lovely meeting you both! I keep a variety of pillows to suit all needs, please do remind us of that next time you are planning a visit to our special Thulamela, as well as accepting the help offered with taking your luggage down to the cottage!

Look after each other, special couple you!
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Stef-marié S - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stef-marié S
With spouse/partner

Will definitely come again!

Romantic, private, relaxing atmosphere. One of the best places we have been to. Will recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sal beslis weer kom!

Romanties, privaat, ontspanne atmosfeer. Een van die lekkerste plekkies waarby ons al was. Sal dit aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you for your friendly feedback Stef-marié,

Mission accomplished! I am so glad that we not only met but exceeded your expectations for a quiet breakaway weekend with your special one. We would love to welcome you back to our special Thulamela.

Best wishes to you both,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Willem V - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willem V
With spouse/partner

Waarde vir geld.

Dankie Penny vir die lekker tyd by jou pragtige plek.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Dankie liewe Willem en Chanel, julle is baie gaaf. Dit was vir ons lekker om julle hier to hê.
I hope you are safely back home and back in the swing of things after a special celebration.
Best wishes to you both.
Penny

Thulamela Bed and Breakfast
Sias D - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sias D
With spouse/partner

Terugvoering oor Thulamela Bed and Breakfast.

Thulamela was 'n ongelooflike wegbreek. Die pragtige en skoon houtchalets gebou tussen 'n woud gee rus en stilte vir 'n mens se siel. Die ontbyt is uit die boonste rakke. Die ensnares en al haar staff is vriendelik behulpsaam en baie professioneel. Ek beveel Thulamela aan vir enige een wat hou van natuur en n totale rus.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you dear Sias, how great is that feedback. Mission accomplished. I do hope to see you both soon again, so adventurous and full of life you both are. I love it. Look after each other and love to you both, Penny.

Thulamela Bed and Breakfast
Tersia V - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tersia V
With spouse/partner

Ultimate romantic getaway.

Die mees romantiese wegbreek en sielerus plekkie. Warm en vriendelike ontvangs met die heerlikste bederf rose, kerse en fantastiese kos. Alles wat bestel is het van puik smaak getuig. Ontbyt was uit die boonste rak, heerlik en so mooi opgedien. Getuig van perfeksie. Sal nog duisend keer teruggaan vir hierdie bederfie.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Dear Tersia,

Why thank you, you are special! Please do visit us again, we'd love to show you that we maintain such a high standard!

Best wishes to you both and thank you for noticing all the details.

Regards,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Jaco N - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco N
With spouse/partner

Ongelooflik, onbeskryflik.

Wat 'n wonderlike ervaring, die gasvrou en haar span was wonderlik. Ons het verloof geraak daai naweek, kamer en patio was mooi opgemaak soos gevra, diens is onbeskryflik, die ontbyt en kosse was uit die boonste rakke. Well done, we will visit again.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you, how kind of you! I look forward to welcoming you back to our special Thulamela on your return to SA in the new year. You have some very special developments coming up soon!

Best wishes to you both,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Shaun H - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shaun H
With spouse/partner

Amazing place and time. Stunning place. Beautiful people.

Will definitely be going back. Thanks Penny for an amazing time!

Thulamela Bed and Breakfast's response

Dear Shaun,

How special is this review! Thank you so very much. We loved hosting you and playing a role in your special memory-making engagement. Please do keep us posted on your plans for your big day, you make a very lovely couple!

Penny and her team at Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Js V - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Js V
With friends

Relaxing atmosphere and lovely accommodation.

Not just for the romantic couples. Suitable for restless, stiff bodies that's tired of sitting. Delicious breakfast. Relaxing atmosphere. Friendly welcome.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ontspannende atmosfeer en heerlike verblyf.

Nie net vir die romantiese paartjies. Geskik vir rus van stram gesitte lywe. Heerlike ontbyt. Ontspannende atmosfeer. Vriendelike ontvangs.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you dear JS, I love your feedback! The "walk" up and down to the cottage definitely works the muscles and joints! Thank you too for taking the time to respond and review - hopefully I get to meet you next time you need a breakaway.

Best wishes to you,
Penny - Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Lourens C - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lourens C
With spouse/partner

Peaceful and relaxing.

Lovely place, delicous breakfast.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en ontspanne.

Lieflike plek, heerlike ontbyt.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Dankie Lourens, jy is gaaf! Dankie ook dat jy Thulamela gekies het vir 'n lekker rus naweek, kom kuier gerus weer!

Groete,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Jaco L - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jaco L
With spouse/partner

Baie romanties.

Net wat die dokter bestel het! Baie goeie tyd saam my pragtige vrou gehad. Baie dankie.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you dear Jaco, that is perfect news! I am thrilled that we met and exceeded your expectations - please do visit us again whenever you are in the area.

Best wishes to you both - I hope you had a super time in the Kruger National Park.

Regards,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Mariana S - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mariana S
With spouse/partner

Sielsrus, rustigheid.

Heerlike rustigheid in die bos, en tog naby genoeg vir die stad dorpsbesoekies. Definitiewe aanbeveel vir enige paartjie wat net 'n wegbreek kans wil geniet en rustigheid ervaar en jou uitkyk oor die lewe weer perspektief gee.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Beste Mariana,

Baie dankie vir die pragtige resensie. Dit maak sommer ons harte warm as ons hoor hoe julle die ervaring en Thulamela geniet het. Hoop om julle gou weer te sien.

Groete,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Michael V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michael V
With spouse/partner

Die perfekte romantiese wegbreek!

Die ideale plek vir paartjies. Intiem en gemaklik. Penny was fantasties, sy is die perfekte persoon vir die gasvryheidsbedryf. Sy het als wat ons moontlik kon benodig antisipeer. Haar moeite en aandag tot detail het 'n gewone verblyf na iets werklik besonders verander.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you dear Michael and Janine, for choosing Thulamela as your honeymoon breakaway - such a special couple you are. Your cottage is ready for your first anniversary celebration. Your kind review makes our heart sing, thank you.
Best wishes to you both.
Penny at Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Marlize B - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlize B
With spouse/partner

Thulamela is werklik 'n plek waar mens met jou eggenoot/lewensmaat kan "connect", die natuurskoon kan geniet en uitgerus terugkeer huistoe.

Penny by Thulamela was 'n vriendelike en gasvrye gasvrou wat uit haar pad uit gegaan het om ons te akkommodeer en so ook haar personeel. Toe ons daar aankom was daar roosblare gestrooi en 'n bottel sjampanje wat op ons wag. Die kamer was netjies en goed toegerus. Ek en my man het heerlik uitgerus en vol lewe teruggekeer stad toe. Ek sal beslis Thulamela aanbeveel vir enige paartjie wat wil wegbreek.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you dear Marlize, you are kind to review us. We would love to welcome you back, especially when the city life gets a bit too much. Thank you for noticing the smaller touches, we are thrilled.
Enjoy a lovely weekend you two.
Penny at Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Ferdinand F - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ferdinand F
With spouse/partner

Pragtige plek met alles wat jy nodig het.

Dit is alles wat jy nodig het en nog meer.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Dear Ferdinand,

Thank you for your feedback! It was lovely meeting you both - I trust the rest of your trip was most enjoyable and a real memory-making one! Thank you for choosing our special Thulamela!

Do visit us again.

Regards,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Lourens C - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lourens C
With spouse/partner

Very private with excellent service.

Right from the booking up to departure, it was a pleasant experience. Excellent breakfast served at the Chalet. Exceptionally professional staff and five star accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie privaat met uitstekende diens.

Van die bespreking tot die vertrek was dit 'n aangename ervaring. Uitstekende ontbyt wat by jou Chalet bedien word. Uiters professionele personeel en 5 ster-verblyf.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Dear Lourens,

Thank you for the positive review. Having guests like you to stay make doing our job a real pleasure. Thank you for choosing Thulamela and for appreciating what we do!
We look forward to welcoming you back to our special retreat again soon.

Best wishes to you both,
Penny and staff at Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Mandi L - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mandi L
With spouse/partner

Fantastic.

Thank you very much. I recommend it to anybody to go there. Thank you very much!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Baie dankie. Ek beveel enige iemand met 'n geruste hart aan om hier te kuier. Baie, baie dankie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you dear Mandi, you are kind. It was such a treat to welcome your parents too, and to see them enjoy our special Thulamela. You are very special to treat your parents.
I hope to see you next time,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Dina R - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Dina R
With spouse/partner

Excellent.

Stunning place and friendly reception. The breakfast was delicious and the Jacuzzi on the deck is amazing. Really enjoyed our time there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend.

Pragtige plek en vriendelike ontvangs. Die ontbyt is baie lekker en die Jacuzzi op die dek is amazing. Het ons tyd daar vir seker vreeslik geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you dear Dina, for your positive review. It makes our job a pleasure when we get such great feedback and hear that we are doing things right. Thank you.
Keep warm you two.
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Yolandi P - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolandi P
With spouse/partner

No TV, no radio. Heaven on earth.

What a romantic getaway. No TV and no radio. Just you and your partner. It was fantastic to just rest. You hear the nature. It's private and the breakfast is delicious. It was worth it through and through.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Geen TV, geen radio. Was hemel op aarde gewees.

Wat 'n romantiese wegbreek. Geen TV en geen radio. Net jy en jou partner. Was fantasties gewees om net te kon rus. Jy hoor die natuur. Dis private en die ontbyt is heerlik. Dit was so die moeite werd gewees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Why thank you dear Yolandi! Mission accomplished! You needed such a break after a rather hectic few weeks - I am so glad that Thulamela "ticked all the boxes"! Thank you for being our guests!
Best wishes to you both and I hope the new year has started much better.
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Maryn O - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maryn O
With spouse/partner

Exceptionally romantic.

We enjoyed our stay at Thulamela, especially the Jacuzzi with the beautiful view. The accommodation is private and intimate and perfect for a special occasion or romantic getaway.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uiters romanties.

Ons het ons verblyf by Thulamela geniet, spesifiek die Jacuzzi met die pragtige uitsig. Die verblyf is privaat en intiem en perfek vir 'n spesiale geleentheid of romantiese wegbreek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Dankie Maryn vir jou terugvoer - ons hoop dat julle volgende besoek darem 'n bietjie langer sal wees! 1 night is just too short to really "switch off"! You are kind Maryn - the roses were beautiful - thank you!
Best wishes to you both,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Janine F - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janine F
With spouse/partner

Very beautiful location and a peaceful atmosphere.

From the moment you arrive until you leave you are greeted by friendliness, peacefulness and scenic beauty. Penny goes out of her way with trouble. Rose petals everywhere, fresh flowers and a choir of birds welcome you at your house. The breakfast is delicious. It's definitely a place I would recommend to someone looking for a romantic spot or just want to get away from the city.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie mooi ligging en 'n rustige atmosfeer.

Vandat jy daar aankom tot wanneer jy weer ry word jy gegroet deur vriendelikheid, rustigheid en natuurskoon. Penny gaan uit haar pad uit met moeite. Roosblare orals, vars blomme en 'n koor van voëls verwelkom jou by jou huisie. Die ontbyt is hemels. Dis definitief 'n plek wat ek vir enige iemand sal aanbeveel wat 'n romantiese plek soek of net wil wegkom van die stad.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you dear Janine for such a super review! We loved having you to stay! Thank you too that you notice the smaller details - so kind of you!
Enjoy a super Christmas time you 2,
love Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Phyllis M - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Phyllis M
With spouse/partner

Pleasant stay.

Stayed at Thulamela for one evening and it was pleasant. The place was clean and in the morning they deliver breakfast to your cottage. The place is nice for a romantic weekend getaway.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you for Phyllis,
I am so glad that you enjoyed your stay - we do value our guests privacy! I do hope to see you again! Best wishes to you and Marcel,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Chene D - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chene D
With spouse/partner

Pretty as a picture!

It was breathtaking and I wish we could've stayed longer. We will definitely be back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die plekkie is prentjiemooi!

Dit was asemrowend en ek wens ons kon langer bly. Ons sal definitief weer wil teruggaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you dear Chene and Jacques - so kind you are!! It was so very lovely to meet you - I hope the new start to your life together is filled with much joy! Such a special couple!
I do hope to welcome you back to Thulamela sometime soon again,
love Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Suzette S - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Suzette S
With spouse/partner

Fantastic.

The neatness, your privacy, friendliness, breakfast every morning - everything was perfect. We had a lovely stay, thank you very much!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Die netheid, jou privaatheid, vriendelikheid, die ontbyt elke oggend - alles was perfek. Ons het heerlik gekuier, baie dankie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Hooray dear Suzette! Mission Accomplished! Thank you for your kind review. We would love to welcome you back to Thulamela!
love Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Mariana J - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mariana J
With spouse/partner

The most romantic place to get away from the city.

Thulamela was the place where we got engaged and Penny and her team really made the experience absolutely wonderful and memorable. I would recommend this place to any couple celebrating or just looking for a breakaway, old or young.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you, you 2! And your mom too dear, Christo! Huge congrats to you both - such a special couple you make! Happy planning on your big day and visit us soon again,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Sonja S - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonja S
With spouse/partner

Unbelievably romantic and peaceful. Will visit again.

Penny and the staff's service is outstanding and the rooms are clean, neat and comfortable. Put a lot of effort into our arrival. The breakfast was delicious and the picnic basket something special. Will definitely recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflik romanties en rustig. Sal verseker weer besoek.

Penny en die personeel se diens is uitstekend en die kamers is skoon, netjies en gerieflik. Soveel moeite gedoen met ons aankoms. Die ontbyt was heerlik en die piekniekmandjie iets besonders. Sal dit verseker aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you dear Sonja, I am thrilled at your review! Your happiness with each other was infectious - I am so happy for you both! I do hope to see you again,
[email protected] Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Annemarie V - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annemarie V
With spouse/partner

It was perfect. I will be back any day. Penny is a very special person.

To wake each morning to bird song was just perfect. We ended the day with a glass of wine at the spa, it was unbelievably nice. The rose petals in the little footpath leading to our accommodation made us feel at home immediately. Penny and her staff are really special, they don't leave a stone unturned to make sure you are happy. Best romantic getaway ever.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was perfek. Ek sal enige tyd weer gaan. Penny is een besonderse mens.

Om elke oggend wakker te word en die voëltjies te hoor sing was perfek gewees. Ons het die dag afgesluit met 'n wyntjie in die spa, dit was ongelooflik lekker. Die rose wat in die paadjie gestrooi is tot by jou verblyf laat jou sommer dadelik tuis voel. Penny en haar personeel is regtig baie besonderse mense, en hulle doen baie moeite. Definitief die beste romantiese wegbreek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Dankie Annemarie, I am a sucker for romance! I am so very glad we met and exceeded your expectations - thank you for your visit!
Love to you both,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Nico J - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nico J
With spouse/partner

Was wonderlik en sluit Penny die eienaar in.

Penny, die eienaar, het ons baie vriendelik ontvang en was baie hulpvaardig. Het baie lekker gebly. Was nogal 'n stewige ent om te stap met bagasie tot by jou eenheid. Vriesgedeelte in die yskas is dalk bietjie klein.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Dear Nico, thank you for your kind reply - it was lovely to welcome you both to Thulamela! Yes the walk up is good exercise - and an added benefit is it is good for one!!!!! ha ha!!! I hope you had a super time with family and friends in the Kruger and hope to welcome you back to Thulamela once back in our neck of the woods again.
Love to you both,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Shaun M - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shaun M
With spouse/partner

Very peaceful and relaxing... Didn't want to go home!

Recommended to anyone. The service was excellent and the staff were friendly. Very nice place to rest and for a breakaway. Will go back at any time!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig en ontspanne ... Wou nie huis toe gaan nie!

Sal die plekkie vir enige iemand voorstel. Die diens was baie goed en vriendelike mense wat daar werk. Baie lekker plek om te gaan rus en weg breek van die stad af. Sal enige tyd weer teruggaan!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Dankie Shaun! You are kind - so glad you could celebrate your honeymoon here at Thulamela! Sien julle gou weer!
Groete, Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Hennie D - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hennie D
With spouse/partner

The most excellent weekend break away.

Thank you, Penny, you do have the most awesome place on earth. The way we were treated by you and your staff, you will have to go to the end of the world to get the same treatment. You are the greatest host that we have met with all the travelling that we have done. Your attention to detail is phenomenal. I will definitely tell everyone of your heaven on earth. This is the best place to celebrate your wedding anniversary. Everything was more than perfect. Your empathy with all situations is also phenomenal. Thank you, we will be back.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you dear Hennie, what a wonderful review! High praise indeed - I am humbled! I hope to see you soon again - love to you both,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Lana L - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lana L
Individual traveler

Peaceful. The perfect place to blow off some steam. Thanks!

Look out for the stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik rustig. Perfekte plek om asem te skep. Dankie!

Sien gerus die sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Dankie Lana, weren't the stars just beautiful We love living out here and being close to nature! I am glad that you could "recharge those batteries". Sien jou gou weer!
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Dean V - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dean V
With spouse/partner

Unexpected and beautiful venue.

Thulamela is truly an unexpected beautiful venue. The perfect place for a romantic weekend away, quiet, private and hidden. We really relaxed and soaked up the tranquil setting. Penny the host is a lovely person and was very helpful and kind. We will definitely visit again.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you Dean for such a positive review! I am thrilled that you could both relax after a busy time and enjoy the time together. It was so very nice to see you plan the whole weekend - romance rocks! Well done Dean!
Love to you both and I look forward to seeing you soon again,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Edith V - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Edith V
With spouse/partner

Fantastic!

Excellllente! I had my doubts, but you will see us and more friends again soon. So relaxed and just domething that you have to experience. It was 11/10. Thank you!

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you Edith! You are kind - I am thrilled that we exceeded your expectations! Hopefully I will get to see you soon again!
Best wishes to you,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Diederik V - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Diederik V
With spouse/partner

Romantic.

Had a good stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Romanties.

Het baie lekker gebly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you dear Diederik - I am thrilled that you could celebrate an anniversary here at Thulamela! To another 7 years! I do hope to welcome you back to Thulamela whenever you are in the area again,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Jeanetta K - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeanetta K
With spouse/partner

Uniqueness makes you feel extra special.

Thulamela is definitely a unique, peaceful and romantic destination. Even though there is a lot to do in the surroundings, a sundowner in the Jacuzzi at Thulamela still remains the highlight of every day. Excellent service, excellent meals, incredibly neat and clean - everything you want for a getaway break and more!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uniekheid wat jou uiters spesiaal laat voel!

Thulamela is inderdaad 'n unieke, rustige en romantiese bestemming. Alhoewel daar baie in die omgewing is om te doen, bly 'n skemerkelkie in die borrelbad by Thulamela die hoogtepunt van elke dag. Puik diens, puik etes, pynlik netjies en skoon - alles wat mens soek op 'n wegbreek tydjie en nog meer!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you dear Jeanetta for such a positive review! And for noticing the "smaller things"! I am thrilled that the 2 of you had a good stay and that the "walk down memory lane" was just as you wanted it to be.
I look forward to welcoming you back to Thulamela sometime soon!
Love Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Heinrich T - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heinrich T
With spouse/partner

The most amazing and intimate getaway.

Very relaxing, peaceful and definitely perfect for the intimate getaway for two.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Thank you dear Fallon and Heinrich for such a positive crit - you are kind! Mission Accomplished!
I hope to see you soon again!
Keep warm,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Elizabeth R - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elizabeth R
With spouse/partner

Rustige romantiese wegbreek.

Rustige atmosfeer, vriendelike diens en heerlike kos. Plek waarheen mens altyd sal wil terugkeer, omdat dit die klein dingetjies is wat hulle doen om dit spesiaal te maak.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Dankie Elizabeth vir so 'n besonderse positiewe terugvoer! Mission Accomplished! Thank you, you are kind, love Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Shaun B - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shaun B
With spouse/partner

Perfekte plek vir 'n romantiese wegbreek.

Baie privaat en romanties. Vriendelike personeel wat elke oggend die lekkerste ontbyt na jou toe bring.

Thulamela Bed and Breakfast's response

Dear Shaun,

Thank you for such a positive review! I am thrilled that you had a good time and that your expectations were met and exceeded! Kom kuier gerus weer!

Kind regards,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Hanri S - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Hanri S
With spouse/partner

Heerlike bederfnaweek.

Die naweek was 'n groot bederf met heerlike maaltye, pragtige natuurskoon en ontspanne tye in die spa. Die geraas van die pad en omliggende woongebiede was soms 'n bietjie steurend - maar niks wat die spa se borrels nie kon uitdoof nie!

Thulamela Bed and Breakfast's response

Dear Hanri,

Thank you for such a positive review, I am glad you enjoyed your breakaway! I agree, the spa bath is the perfect therapy. Hope to welcome you back to Thulamela soon.

Kind regards,
Penny @ Thulamela

Thulamela Bed and Breakfast
Deidre S - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Deidre S
With spouse/partner

Baie lekker gerus!

Die enigste ding wat bietjie gekrap het was die prys. Dis bietjie duur en die eenhede is bietjie na aan mekaar. Andersins het ons baie lekker gekuier en as ons weer bietjie spandabelrig is, sal ons beslis weer gaan kuier.

Karen V - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karen V
With spouse/partner

Die verblyf was absoluut fantasties. Ek en my man sal definitief gereeld na Thulamela gaan.

Almal was so vriendelik. Die kos was heerlik. Ons kan nie oor een ding kla nie. Dit was een fantastiese naweek en ons gaan beslis weer soontoe gaan. Dit is die perfekte plekkie vir paartjies om alleen weg te breek.

Hellette V - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hellette V
With spouse/partner

Absoluut asemrowend mooi.

Die diens is uit die boeke uit en rustig en romanties. Ons was baie bederf gewees. Ek sal enige iemand aanraai om daar 'n draai te maak.

Deidre J - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Deidre J
With spouse/partner

Fantastic weekend.

We will be back for more relaxation. Fantastic place to switch off and just relax. Catering was fantastic. Excellent at all finer details. One made feel welcome from the word go... great weekend.

David M - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
David M
With spouse/partner

Excellent accommodation for Hazyview.

Thulamela is well run, well located and the actual cottages are excellent too. If you're heading to this area and want a relaxing place to stay you wouldn't go wrong with Thulamela.

Hanlie S - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hanlie S
With spouse/partner

Netjies, skoon en perfek vir 2.

Die naweek was heerlik. Die natuur is pragtig en die verblyf net perfek. Perfekte plekkie om gehaltetyd saam jou geliefde deur te bring.

Ginie N - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ginie N
With spouse/partner

What a romantic and lovely place.

Rose petals strewn on the path on arrival ... candles next to an outdoor Jacuzzi ... sumptuous breakfast served on your front porch ... what more could you ask for? Close to all the sights in the area. Penny, the owner, was very helpful with the sightseeing in the area. A must for every couple seeking soulfood.

Sonja K - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonja K
With spouse/partner

Pragtige privaat kothuis met Jacuzzi.

Ons het dit vreeslik geniet om by Thulamela oor te bly. Dit is baie privaat, rustig en romanties. Daar word ekstra moeite gedoen. Kerse, roosblare, alles om 'n romantiese atmosfeer te skep. Die ontbyt was iets besonders en baie lekker. Ons het ook 'n addisionele platter bestel, wat absoluut uit die boonste rakke was. Sal dit definitief aanbeveel vir 'n vinnige wegbreek.

Willie T - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willie T
With spouse/partner

Dit was die lekkerste verblyf en wegbreek wat ons in lank tyd geniet het, als is so rustig en kalm.

Ons sal graag weer daar wil gaan en ontspan.

Annriette S - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Annriette S
With spouse/partner

Dit was heerlik, weggesteek in die bos en net wat ons nodig gehad het.

Sal dit beslis aanbeveel vir 'n vinnige wegbreek en ook naby die wildtuin. Die Jacuzzi was 'n lekkerte, dankie vir die netheid en die heerlike ontbyt.

Juanita J - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Juanita J
With spouse/partner

As jy 'n plek soek om net tyd saam met jou man/vrou te spandeer is Thulamela die antwoord.

Die rustigheid van die natuur is bonatuurlik mooi en als die moeite werd. Die diens wat gelewer word kry jy nie sommer by enige plek nie, en dan nie eers om te praat van die wonderlike ontbyt nie.

Johmine C - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johmine C
With spouse/partner

Everything about Thulamela was excellent! I will never stay at a other place if in Hazyview again.

This was a honeymoon experience I never will forget! We were alone in our little cottage and nobody disturbed us. We could look out and see the lovely scenery and enjoy the luxury of everything to our disposal This was one of those holidays you will never forget but actually want to write a article about and place it in a magazine. Thank you Penny for the wonderful & excellent breakfasts. Every time it felt like a present presented to you. Breakfast was marvellous and wrapped like a present and you are like a child who cannot wait to open it and see the surprise! This was the rest we were looking forward to and we are going to be regulars at Thulamela in future! I will recommend this place to all I come in touch with!

Marina M - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marina M
With spouse/partner

Absoluut fantasties!

Thulamela B&B, is absoluut puik en uitstekend, 'n fantastiese plekkie waar jy regtig rus en vrede vir jou siel kan vind. Dit is 'n baie romantiese omgewing. Penny en haar span is briljant, en die diens was onbeskryflik. Die ontbyt waarmee ons bederf was, is gelykstaande aan die beste vyfsterhotelle s'n. Baie dankie vir 'n onvergeetlikke tyd. Jy sien ons verseker baie gou weer.

Piet N - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Piet N
With friends

Uitstekende verblyf in 'n mooi omgewing!

Baie skoon, netjies en met al die fasiliteite wat benodig word. Ontbyt is baie smaaklik bedien.

Adriaan D - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Adriaan D
With spouse/partner

'n Heerlike ondervinding!

Baie vriendelik ontvang. Akkommodasie gerieflik, skoon en netjies. Ontbyt uit die boonste rakke en daar is baie moeite gedoen om ons tuis te laat voel. Veiligheidsmaatreëls uitstekend!

Marinda S - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marinda S
With spouse/partner

Dit was so romanties, ek was mal daaroor!

Romanties, stil en net wat ons nodig gehad het as wegbreek! Baie dankie, dit was "great"!

Anthea V - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Anthea V
With spouse/partner

Uitstekende romantiese plekkie wat die "personal touch" het.

Lieflike en baie romanties as dit die idee was. Dit is 100% privaat en baie snoesig. Die spa-bad op die dek is ideal vir kwaliteit tyd saam jou geliefde.(Al is die aande dalk koud, word die water heerlik warm.) Ek sal dit beslis aanbeveel vir enige paartjie. Dit is ook naby genoeg aan Sabie en Graskop vir daguitstappies.

Alwyna G - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alwyna G
With spouse/partner

Ons was ongelooflik beïndruk en aangenaam verras. Verdien beslis vyf sterre!

Ons was ongelooflik beïndruk en aangenaam verras met Thulamela. Daar was geen TV, geen radio, net totale rustigheid, net die geroep van voëltjies. Die etes was indrukwekkend, die diens was ook voortreflik. Kerslig, roosblare en 'n ongelooflike uitsig sal my beslis laat terugkeer na Thulamela. Totale privaatheid tussen eenhede maak dit ook ekstra spesiaal. Werklik die ideale plekkie vir 'n wegbreek. Was heerlik om daar te ontspan. Sal Thulamela beslis aanbeveel.

Charlene F - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charlene F
With spouse/partner

Die ideale plek om weg te breek van die besige samelewing!

Thulamela het baie moeite gedoen, die plekkie het so mooi gelyk toe ons daar aankom. Dit was stil en rustig - ideaal vir 'n wegbreek van die besige samelewing. Die ontbyt was iets anders en BAIE LEKKER!

Wian V - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wian V
With spouse/partner

Just awesome!

My wife and I went to Thulamela for our 15th anniversary, and what a wonderful experience. The Jacuzzi and breakfast is a definite winner :). The service from Penny and her staff were excellent. The chalet was clean, well-furnished and the view spectacular. At first I was disappointed that there was no TV but at the end of the day didnâ??t even miss it. Once again, thank you Penny for making our stay special.

Marie H - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Marie H
With spouse/partner

Baie privaat en gesellig!

Dis ideaal vir 'n naweek-wegbreek!

Jaco S - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jaco S
With spouse/partner

Good place

Very clean, cost effective.

Leilanie V - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leilanie V
With spouse/partner

Dit is 'n onglooflike plek, so rustig en asemrowend mooi.

Met ons aankoms is ons vriendelik ontvang deur die eienaares. Die huisies waarin mens slaap is baie netjies en mooi. Die ontbyt is baie lekker en meer as genoeg. Ek sal hiedie oulike plek aanbeveel vir soveel mense as wat ek kan.

Adri U - Aug 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Adri U
With spouse/partner

'n Wonderlike verrassing.......Thulamela-gom is terapie vir hom en haar â?¥

'n Paradys vir voëlkykers..ons het 'first sightings' van 'n hele paar spesies gehad. Die ligging is van so aard dat ons al die spesiale plekke in die Laeveld kon opsoek. Hierdie is 'n wenresep: afronding, pragtige linne, 'n bos rose, 'n braaivleisplek, goeie koffie......voeg daarby stilte, natuurskoon en afsondering - gaan beleef dit!

Kobus B - Aug 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobus B
With spouse/partner

Excellent retreat for a couple wanting to relax and unwind !

A beautiful place which makes an excellent retreat for couples. I will definitely be going back there!!

From R1 590
per night (for 2 people)
From R1 590
per night (for 2 people)
From R1 590
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 12 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: R40 Hazyview - White River road, Hazyview, 1242, Mpumalanga
  • No children under 16