Northam Accommodation at Thulani Game Lodge & Eco Estate | TravelGround
+50

Thulani Game Lodge & Eco Estate

Game Lodge

Review Summary

4.5 out of 5from 56 reviews for Thulani Game Lodge & Eco Estate
Cleanliness
4.5/5
Service
4.4/5
Location
4.5/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.1/5
Marionette R - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marionette R
With spouse/partner

Very impressed in general. A few T&Cs to watch out for.

A good place to relax for a weekend with a stunning view.

Nare R - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nare R
With spouse/partner

Asemrowend.

'n Versteekte juweel. Sal beslis weer terugkom.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Amazing.

A hidden gem. Would definitely come back.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Renet L - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Renet L
With spouse/partner

Dit was 'n besonderse ervaring, baie mooi omgewing!

Die veld en diere was in 'n uitstekende toestand, ons eenheid was goed versorg en toegerus, die personeel was baie hulpvaardig en goed opgelei, ons aandete was heerlik! Sal beslis weer gaan!

Thulani Game Lodge & Eco Estate's response

Thanking you for your great comments.... the THULANI team thank you for coming and look forward to a further visit in the future kind regards

Thulani Game Lodge & Eco Estate
Hendrik K - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Hendrik K
With spouse/partner

Very peaceful bushveld atmosphere.

DStv package is Compact so no sports channels, you do not actually go on vacation to watch TV, but sometimes you want to watch certain games.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustige bosveld atmosfeer.

DStv-pakket is Compact so geen sport kanale, mens hou nie eintlik vakansie om TV te kyk nie, maar somtyds wil mens darem sekere wedstryde kyk.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulani Game Lodge & Eco Estate's response

Thank for your input, however, in our conference room, we have the full DStv package on a big screen.
Had you have informed management we would have gladly assisted we were simply unaware of your need on the basis that there was no request.
Nonetheless great having you here and look forward to being of service sometime in the future.
Kind regards.

Thulani Game Lodge & Eco Estate
Cheryl S - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cheryl S
With spouse/partner

Great getaway from Joburg for a weekend.

This is a great place to just breakaway for a week. Very nice facilities, rooms are beautiful and staff so accommodating and friendly with great hospitality. Let's not forget the food, well presented and very tasty.

Milly P - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Milly P
With spouse/partner

Ongelooflik!

Ons naweek kuier by Thulani was ongelooflik. Hemel op aarde. Die personnel was uiters behulpsaam, definitief vyfster-naweek!

Corne K - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Corne K
With spouse/partner

Great experience.

Amazing place, comfortable living spaces. We really had a good time. Should have booked for longer.

Nico S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nico S
With spouse/partner

We were taken care of from the beginning.

Rodney is an excellent host, the food is delicious, the accommodation comfortable and very neat. The views are breathtaking and one can really relax in the silence. The spa also offers good value for money. Will definitely go back to Thulani, but this time for much longer.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Van die begin heerlik en ons is op die hande gedra.

Rodney is 'n uitstekende gasheer, die kos is heerlik, die verblyf gemaklik en baie netjies. Die uitsigte is asemrowend en mens kan regtig in die stilte ontspan. Die spa bied ook goeie waarde vir geld. Sal definitief terug gaan na Thulani, maar hierdie keer vir baie langer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Veldernisha Z - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Veldernisha Z
Individual traveler

Best bush getaway.

Thulani Game Lodge is a beautiful gem. I had the most relaxing and memorable time. The owners and staff are friendly and very accommodating.

Carin E - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carin E
With spouse/partner

Great service and hospitality.

Absolutely beautiful. Service professional and warm. Will definitely go back.

Brenda V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brenda V
With spouse/partner

Baie spesiaal.

As jy op soek is na 'n romantiese wegbreek (self-catering of all inclusive) is Thulani die plek. Hulle kamers is baie goed ingerig en ons het selfs 'n privaat Jacuzzi gehad. Etes kan in jou kamer of by die restaurant geniet word. Daar is ook 'n Spa op die perseel. Kontak gerus vir Rodney om meer uit te vind van die wildsritte. Dit is dit werd.

Kobus N - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Kobus N
With spouse/partner

Pragtige plaas en verblyf, uitstekende diens!

Ons was vriendelik ontvang met uitstekende diens, die eenhede is baie mooi en slim uiteengesit en sit op 'n koppie, so daar is heeltyd 'n baie mooi uitsig. Dis 'n pragtige plaas met baie mooi wild op, so die wildsritte is 'n moet!

Pinky T - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pinky T
With spouse/partner

Nice place to relax with family.

See stars.

Marius M - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marius M
With spouse/partner

Breathtakingly beautiful and excellent personal service.

If you want to escape the rat race to go the the bushveld and forget about everything, Thulani Game Lodge is the place. It's a boutique lodge and the personal service and attention are excellent. It's a bonus that it's only 2 hours from Johannesburg/Pretoria. It was our first visit, but we'll definitely become regular visitors to Thulani.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowend mooi en uitstekende persoonlike diens.

As jy smag daarna om uit die ''rat race'' weg te kom om in die bosveld totaal van alles te vergeet, is Thulani Game Lodge die plek om van alles te vergeet. Dit is 'n boutique lodge en die persoonlike diens en aandag is uitstekend. Dit is 'n bonus dat dit net 2 ure van Johannesburg/Pretoria is. Dit was ons eerste besoek, maar ons gaan vir seker gereelde besoekers van Thulani word.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulani Game Lodge & Eco Estate's response

Goeiedag Marius

Bly julle het dit so geniet. Dis was absoluut heerlik om julle te ontmoet. Ons sien verseker uit na julle volgende besoek.

Vriendelike groete
Thulani en personeel.

Thulani Game Lodge & Eco Estate
France M - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
France M
With spouse/partner

It was great and refreshing.

Peace and quiet, refreshing and the view is amazing. I really enjoyed myself and I can't wait to go back again. Thanks to Mr Rodney and his staff for a warm welcome.

Louise A - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise A
With spouse/partner

Goal achieved.

No complaints, everything was perfect and convenient.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Doelwit behaal.

Geen klagtes, alles was perfek en gerieflik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulani Game Lodge & Eco Estate's response

Beste Louise

Baie dankie vir al die 5 sterre en dat julle heerlike positiewe mense dit so goed beleef het. Ons hoop julle doen dit weer.

Thulani en personeel

Thulani Game Lodge & Eco Estate
Nadia M - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nadia M
With spouse/partner

Tyd by Thulani Game Lodge and Eco Spa bring rus vir die siel.

Die personeel is baie vriendelik en hulpvaardig en die verblyf is goed ingerig. Ek sou graag meer toebehore wou gehad het in 'n eenheid waar ons die selfsorg-opsie gekies het.

Thulani Game Lodge & Eco Estate's response

Beste Nadia

Thulani is net soos jy se, Rus vir mens se siel. Dit was en is n groot plesier om vir julle diensbaar te wees. Dankie vir jou voorstel vir die selfsorg toebehore. Dit kry aandag, beperk met n oond stoof maar wel n snappy chef. Baie lekker om julle te kon ontmoet en hoop julle kom weer uitrus.

Vriendelike groete
Thulani en personeel

Thulani Game Lodge & Eco Estate
Elmarie V - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elmarie V
With spouse/partner

Fantasties!

Dit was 'n absolute plesier om by Thulani tuis te gaan, ek wens ons het meer tyd gehad. Fantastiese waarde vir geld, uitstekende kliëntediens. Die exclusive wildrit was 'n belewenis. Die kos was uit die boeke! Elkeen het uit die pad gegaan om ons verbyf aangenaam te maak.

Thulani Game Lodge & Eco Estate's response

Hi Elmarie

Baie dankie vir jou lekker kommentaar. Jy is ook iemand wat so positief is en die lewe so geniet. Jou positiewe belewing van alles, klein en groot, eenvoudig en kompleks, het sommer die hele Thulani laat lekker voel. Ons kry sulke wonderlike gaste hier en mens wil net meer diensbaar vir almal wees. Lekker bly.

MM

Thulani Game Lodge & Eco Estate
Sareta S - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Sareta S
With spouse/partner

Aaklige omstandighede!

40°C met lugversorging wat ingeprop is by die muur en warm lug uitblaas. Waaiers is piepklein. Ricoffy word bedien. Jacuzzi’s het nie water in nie. Stortkoppe verstop met kalk, buitestorte is so verstop jy kan nie stort nie. Stort in badkamer onprakties, alles onder water as jy stort. Linne met strykyster gebrand, en jy moet onder dit slaap. Niemand by ontvangs, missie om tasse by jou kamer te kry. Absoluut die aakligste plek waarby ons gebly het. Hierdie is substandaard vir die prys wat ons betaal het!

Suzanne V - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Suzanne V
With spouse/partner

Beautiful setting, incredible staff. Everything has just been perfect!

Absolute value for money. Very nice environment and excellent service from management and staff! More like a five star feeling than anything else. Really impressed!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige omgewing, ongelooflike personeel. Alles net perfek gewees!

Absolute waarde vir geld. Baie mooi omgewing en puik diens vanaf bestuur en personeel! Meer soos 'n vyf ster gevoel as iets anders. Werklik beïndruk!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulani Game Lodge & Eco Estate's response

Dankie Suzanne! Hoe lekker om sulke fantastiese gaste hier te verwelkom! Dis was 'n groot plesier.
MM

Thulani Game Lodge & Eco Estate
Ettiene S - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Ettiene S
With spouse/partner

Not value for money.

The accommodation itself is good but not worth it if you take into account what you pay for. R150 for breakfast is insane. You are also charged for individual items on your plate. The main itself was the steak for R130, the little potato bake for R50 and the salad for R50. Then they charge you R165 for a bottle of JC Le Roux that costs R74. I understand that there is a markup but not more than 100%. We were also rushed to finish our food. Load-shedding was the excuse but we were told to finish everything and get it later but it was more about finish so that they don't have to do anything else.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Nie waarde vir geld nie.

Die verblyf self is goed maar dis nie die moeite werd as jy in ag neem wat jy betaal nie. R150 vir ontbyt is belaglik. Mens word ook vir individuele items gecharge op jou bord. Met die main alleen was die steak R130, die bietjie potato bake R50 en 'n slaai 'n verdere R50. Dan charge hulle jou R165 vir 'n bottel JC Le Roux wat R74 kos. Ek verstaan daar is markup maar meer as 100%. Ons was ook aangejaag om ons kos te eet. Loadshedding was die verskoning maar ons gesê maak als klaar dan kry ons net later, maar dit was meer oor maak klaar sodat hulle nie hoef meer te doen nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulani Game Lodge & Eco Estate's response

Dear Ettiene,

Thank you for complimenting us on our accommodation! Our African bush chalets and stilted tents are appointed for privacy and beautifully furnished for the utmost comfort of our guests, we are glad you enjoyed the unit!

We value all our guests’ business as well as constructive and valued opinions and will endeavor to improve our delivery and/or services on all levels if founded accurately and correctly. Should any concerns be brought to our attention, we ensure that we address these matters immediately.

The cost of the sparkling wine was R165 and for that price, we deliver it to your unit wrapped in cellophane, served on ice in a silver ice bucket with champagne glasses.

Regretfully, there was Eskom load shedding on Saturday evening, however, we have a generator so it should not have affected your experience. As the owners, we were personally present during load shedding and it was a pleasure to attend to you as our guests. All guests were informed of load shedding and there was at no time any intention to hurry up guests during dinner. We apologise if you personally experienced it differently.

The Thulani team has and will always go out of our way to make all guests' stay with us, a memorable and pleasing experience with good value for money. We pride our selves on our good name and product and above all the peace and tranquility that Thulani presents.

Kind regards,
MM

Thulani Game Lodge & Eco Estate
Eugene C - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Eugene C
With spouse/partner

Baie ontspanned.

Rustig en stil. Probeer die verblyf aangenaam maak. Diens was goed.

Dhaya M - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dhaya M
With friends

The service was exceptional.

From the time we had arrived to our departure, the service was exceptional. The owner Rodney and his staff made us feel welcome. The food was also good. The resort is well established. Very neat and clean. I must say that you get personal attention at this resort. The view form the spa is amazing. Only friendly and very helpful people at the Thulani Game Lodge. You also get to see wild animals as you drive in and out of the lodge.

Margaret L - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Margaret L
With spouse/partner

Good!

This is the best game lodge ever. Everything was just perfect. The owner Mr Rodney is such a kind man. He kept on checking if we are fine. The rooms, the staff and the food was outstanding. Going again soon!

Thulani Game Lodge & Eco Estate's response

Great Margaret, we would love to see you again.
Kind regards
MM

Thulani Game Lodge & Eco Estate
Antonie F - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Antonie F
With spouse/partner

Uitstekende diens.

Die eienaars het regtig uit hul pad uit gegaan om ons te akkommodeer! Die restaurant se kos is amazing!

Thulani Game Lodge & Eco Estate's response

Dankie Antonie.
Julle was net so amazing. Baie dankie vir die mooi kommentaar, ons waardeer dit.
MM

Thulani Game Lodge & Eco Estate
Phyllis M - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Phyllis M
With spouse/partner

Beautiful lodge with breathtaking views.

We stayed in the stilted tent which has a private Jacuzzi and amazing views. We even saw giraffes in the morning while lying in bed. We recommend this place to anyone looking for a quite time out of the city.

Thulani Game Lodge & Eco Estate's response

Good day Phyllis
Thank you for the compliments. It was a pleasure having you here. It is indeed a breakaway from the city.
Hope you come and relax again soon.
Kind regards
MM

Thulani Game Lodge & Eco Estate
Angelique V - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Angelique V
With spouse/partner

Heerlik ontspannend!

Thulani se eienaars is erg gesteld daarop dat hulle kliënte gelukkig is en die lodge se geriewe ten volle benut. Hulle is vriendelik en baie behulpsaam. Ons kon maklik net níks doen nie en net rus.

Nb J - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nb J
Individual traveler

Refreshing bush accommodation away from everything.

Wonderful experience. Top-notch accommodation at Thulani Lodge. I was pleasantly surprised by the unique decor in my unit, and the view from my unit was wonderful. Friendly reception, large, comfy bed (very important for an overnight stay!) and good meal. I recommend Thulani to anyone who just needs to get away from everything and experience some peace. The quiet and the sounds of the bush was very soothing. Looking forward to my next visit.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Verfrissende bosveldverblyf weg van alles af.

Wonderlike ervaring. Ek wil net sê dat my verblyf by Thulani Lodge uit die boonste rakke was. Ek was aangenaam verras deur die unieke décor in my eenheid, en die uitsig vanaf my eenheid was wonderlik. Ek is baie vriendelik ontvang, my bed was groot en gemaklik (baie belangrik vir my as ek oornag êrens!) en die ete was baie goed. Ek beveel Thulani aan vir enigeen wat net wil wegkom van alles en 'n bietjie rustigheid ervaar. Die stilte en bosgeluide was ook lekker om te hoor. Sien uit om weer terug te keer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Janos P - May 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
1/5
Janos P
With spouse/partner

We wouldn't recommend Thulani. We had to leave earlier, but didn't regret leaving.

Even though this place is situated on a beautiful farm and the chalets are spacious with a nice feeling created by the birds and trees, the tranquil landscapes and beautiful view, our experience wasn't pleasant. The website didn't give much info. Except for the spa no prices are indicated. We didn't know what a breakfast or dinner would cost. When we arrived and asked a unsure answer was provided. You can pour yourself a drink, but there is no price list. Every extra room like the pool room, reading room and even the restaurant is cluttered. Looks as though a lot of furniture have been crammed into a small space, no though for the decor. 4 star grading certificates are everywhere, even plopped on the table. When we finally got dinner, we were constantly interrupted by the manager. She handled the food with her hands when it was re-packed in a container. Other than that the manager was everywhere and wanted to chat with us when we were planning on resting. We were even bothered in our chalet and she came in uninvited. We didn't book any other activities, but were repeatedly asked if we had booked something and, on answering in the negative, she'd respond, "Oh yes, I'm thinking for the honeymoon couple". At times we were addressed as "bokkie" and "liefie" which is unprofessional. We had to leave earlier because of an emergency, at one stage the owner didn't know what the drinks cost, what the dinner prices are and she was even unsure about the code to get out of the gate. Then we found out that dinner is R240 per persoon. That is equivalent to a three course meal's price at any other reasonably sophisticated restaurant. Overall we felt like we had to hide to relax. And it wasn't pleasant. It way be that the lodge was a 4 star lodge once, but we did our research and found that it is hard to believe they still have this grading. We wouldn't recommend Thulani under the current circumstances.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons sal nie Thulani aanbeveel nie. Ons moes vroeër vertrek, maar is nie spyt nie.

Alhoewel die plek op 'n mooi plaas geleë is en die chalets is ruim met 'n lekker gevoel rondom met bome en voëls, die landskappe is mooi en uitsig pragtig, was ons ondervinding nie aangenaam nie. Die webtuiste gee min tot geen inligting. Behalwe vir die spa is daar geen pryse op nie. Ons weet nie wat 'n ontbyt of aandete behels of wat dit kos nie. Toe ons daar arriveer en daarna vra was 'n onseker antwoord gegee. Jy kan drankies vir jouself skink maar daar's geen pryslys op nie. Elke addisionele vertrek soos o.a. snoeker kamer, leeskamer en selfs die restaurant is clutterred. Lyk asof 'n klomp meubels net orals ingedruk is, geen denke agter die interieur nie. En orals is 'n sertifikaat van 4-ster net neergesit, sommer so op die tafel. Toe ons uiteindelik aandete gaan eet, was ons heeltyd onderbreek deur die bestuurder. Sy het die kos met haar hande hanteer toe dit in 'n pakkie gepak is. Verder was die bestuurder orals en wou heeltyd geselsies maak terwyl ons net wou rus. Ons was selfs in ons chalet gepla en sy het ongenooi ingekom. Ons het nie vir enige ander aktiwiteite bespreek nie, maar was die heeltyd gevra of dit ons was wat bespreek het en dan op 'n nee antwoord is gereageer, "Oh ja, dit was die honeymoon couple". Ons was op tye aangespreek as "bokkie" en "liefie". Dit was onprofessioneel. Ons moes vroeër vertrek weens 'n noodgeval, op die stadium het die eienaar nie geweet wat die drankies kos nie, wat die aandete se pryse is en sy was selfs onseker oor die kode om by die hek uit te kom. Ons het toe uitgevind dat ons aandete 'n volle R240 per persoon was. Gelykstaande aan 'n 3-gang maaltyd by 'n redelike gesofistikeerde restaurant elders. Overall het ons gevoel ons moet probeer wegkruip om te kan ontspan. En dit was nie aangenaam nie. Dit mag wees dat die lodge voorheen 4-ster was maar ons het navorsing gedoen oor gradering en dis moeilik om te glo dat hul steeds die gradering verdien. Ons sou nie Thulani aanbeveel onder die huidige omstandighede nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulani Game Lodge & Eco Estate's response

Goeie dag Janos, Ons neem kennis van u skrywe. Thulani Game Lodge en Eco Estate dra eerstens ons gaste se ervarings veld asook belange op die hart. Ons is jammer en baie teleurgesteld dat u om verskeie redes nie 'n positiewe heerlike ervaring gehad het nie en poog altyd om die beste vir ons kliënte te gee. Ons het met die betrokke party gehandel. Vriendelike groete, MM

Thulani Game Lodge & Eco Estate
Piet B - May 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Piet B
With spouse/partner

Definitely not 4 star accommodation.

Meals are unnecessarily expensive R285 for a chicken a la king and rice. Menu does not exist, just offer steak and chips or salad R285. On Monday they went through a lot of trouble to get the place neat and clean for the people who came to take pictures of the place. In one of the units there were no braai tongs of serving bowl. No TV in room and in bar/restaurant only one TV. You have to watch what other people are watching or watch DVD's while there was rugby on.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit is beslis nie vier ster verblyf nie.

Etes buitensporig duur R285.00 vir chicken a la king en rys. Menu bestaan nie, offer net steak en chips of slaai R285.00. Hulle het Maandagmiddag geperform om die plek netjies en skoon te kry vir mense wat kom foto's neem het van die plek. In eenheid nie braaitang of opskepbak nie. Geen TV in kamer en in kroeg/eetplek, net een TV. Moet kyk wat ander mense kyk of DVD kyk terwyl daar rugby aan was.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulani Game Lodge & Eco Estate's response

Goeiedag Piet,

Ons verwelkom altyd kommentaar . Dit stel ook die huurder in 'n posisie om regstellings te doen. Chicken a la King tesame met slaai tesame met nagereg kos R 240.00. Dit was u koste. Die maal was vooraf deur die gasvrou met u bespreek. Spyskaarte is beskikbaar met die daaglikse spyskaart op 'n swart bord. Daar is een TV in die Café Sabuthi beskikbaar vir Rugby gedurende die middag waar meeste gaste insluitend uself almal na die wild rit gaan rugby kyk het. Gedurende aandete speel ons strelende musiek of DVD's vir die gaste wat hulle ook baie waardeer en geniet om 'n romantiese ervaring te hê. Vriendelike groete, MM

Thulani Game Lodge & Eco Estate
Dewald B - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Dewald B
With spouse/partner

Ek is teleurgestel oor die diens. Vir wat daar is, kan hulle 'n baie beter "experience create" as was wat hulle tans doen. Ek was bloot aan myself oorgelaat en moes self uit vind waar alles is.

Hulle het baie om te leer oor kiëntediens, en hoe om die plek 'n beter "experiance" te maak vir nuwe besoekers. Even ek kan hulle 'n hele paar idees gee wat hulle amper niks ekstra sal kos nie, maar wat soveel waarde sal toevoeg!

Thulani Game Lodge & Eco Estate's response

Goeiedag Dewald,

Baie dankie dat jy die Thulani Game Lodge & Eco Estate ligging en sekutiteit vol punte gee. Dit is 'n pragtige plek van rus, vrede en 'n romantiese wegbreek vir pare en word ook so geadverteer. U opmerking oor die diens is aan die betrokke bestuur gerapporteer. Ons is altyd bereid om ons diens te verbeter tot voordeel van ons gaste vir 'n onverbeterlike ervaring.

Vriendelike groete,
Thulani Game Lodge & Eco Estate

Thulani Game Lodge & Eco Estate
Gerhard M - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Gerhard M
With spouse/partner

Peaceful luxury resort away from the city noise.

What a privilege to enjoy the beauty and tranquility of the bush with friendly people who make you feel welcome and just want to spoil you.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Rustige en luukse oord ver weg van die stad se lawaai.

Dit was werklik 'n voorreg om net weer die mooi en rustigheid van die bosveld te geniet met vriendelike mense wat jou welkom laat voel en jou net wil bederf.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thersea P - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thersea P
With spouse/partner

Fanatastic area, neat and the staff is competent and helpful.

From the moment you enter the gate the relaxation just washes over you, the road to the lodge is tidy and well indicated. The chalets are neat and comfortably appointed. The staff is very helpful and the premises is kept tidy at all times. Braai is cleaned before you get up in the morning and you don't even hear them doing it. I definitely recommend this place for a relaxing weekend.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantastiese omgewing, netjies en die personeel is flink en behulpsaam.

Van die oomblik dat jy by die hek in ry voel jy rustig, die pad na die lodge is netjies en padaanwysing is goed aangedui. Die chalets is netjies en gemaklik ingerig. Die personeel is baie behulpsaam en die perseel is ten alle tye uiters netjies. Braaiplek word skoongemaak voor jy opstaan en jy hoor nie eers as hulle dit doen nie. Ek kan die plek definitief aanbeveel vir 'n lekker ontspanne naweek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Donovan F - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Donovan F
With spouse/partner

Thulani delivers good service, the rooms were neat and clean.

Was a wonderful weekend.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Thulani lewer goeie diens, die kamers is netjies en skoon.

Was 'n wonderlike naweek

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nicola J - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Nicola J
Family with young children

Nice and tranquil and very neat.

We enjoyed our stay at Thulani Game Lodge & Eco Estate a lot - it was tranquil. We had good service from both parties during our stay. The place isn't really suitable for children, not much to keep them busy with.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker, rustig en baie netjies.

Ons het ons kuier by Thulani Game Lodge & Eco Estate geniet - dit was rustig. Ons het goeie diens van al die betrokke partye ontvang gedurende ons kuier. Die plek is nie regtig toegerus vir kinders nie, nie veel om hulle mee besig te hou nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulani Game Lodge & Eco Estate's response

Hi Nicola,
Thanks for the good review! You are absolutely right we only accommodate couples during the weekends as we found that they are the ones who need a break-away or a romantic weekend at Thulani Game Lodge.
Sometimes a mom requests to bring her baby along on the weekend and we make unit 8 available as we did with you.
Kind regards,
MM

Thulani Game Lodge & Eco Estate
Jp V - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jp V
With spouse/partner

It was a great experience and a wonderful weekend.

Thank you to Martie for all of her effort. We really enjoyed it. Great service and relaxing area. Highly recommended. Had a relaxing stay in the heart of the bushveld.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was 'n ongelooflike ervaring en 'n wonderlike naweek.

Baie dankie aan Martie vir al haar moeite. Ons het dit baie geniet. Skitterende diens en 'n ontspanne omgewing. Sal dit verseker vir my vriende aanbeveel. Het baie lekker ontspan in die hartjie van die bosveld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Denise V - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Denise V
With spouse/partner

Absolutely tranquil and relaxing. Great help from staff.

We needed a relaxing few days with little outside influence and that's just what we found. There is little to do but relax here...lovely. Tent was very comfortable, view over the plains was fabulous especially during the storm. We self catered so can't comment about food at the restaurant, but I can recommend the place. Personally I would only book the stilted tents though. They were amazing.

Thulani Game Lodge & Eco Estate's response

Hi Denise, Great to hear from you. Thank you for the review. It was very nice meeting you and we are greatful that you had such a relaxing time in the stilted tents. We hope you keep to the promise to visit again. Kind regards MM

Thulani Game Lodge & Eco Estate
Janine V - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Janine V
With spouse/partner

Very relaxing and peaceful.

Very relaxing. Just expensive if you think of what you'd get at other lodges and the game drive isn't worth it. Thulani is very nice and we enjoyed it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie ontspanne en rustig.

Baie lekker rustig, net duur as mens dink wat jy by ander lodges sou kry en wildrit is nie die moeite werd nie. Thulani is baie nice en ons het dit baie geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Juan B - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Juan B
With spouse/partner

We had a fantastic stay.

No shortage of treats and luxury. I had a great relaxing stay. Everything was in it's place with excellent service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het 'n fantastiese tydjie hier gehad.

Hier was nie 'n tekort aan bederf en luuksheid nie. Dit was die lekkerste wat ek in 'n lang tyd ontspan het. Alles was op plek en diens uit die boonste rakke.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulani Game Lodge & Eco Estate's response

Baie dankie vir die kommentaar J & M! Dit was soos altyd 'n voorreg om sulke fantastiese mense hier te hê. Thulani bederf mens met rustigheid en vrede en dis so 'n mooi plek. Ons waardeer dit, en is dankbaar as mense dit ook so baie geniet. Kom gerus weer na die reën!

Thulani Game Lodge & Eco Estate
Phillipae V - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Phillipae V
With spouse/partner

Groot mors van geld!

Mens word soos kinders behandel. Ons het betaal vir die laaste aand, net om weg te kom. My vrou het my verras op my verjaarsdag. Ek is spyt ons het uit Botswana na Suid-Afrika gegaan. Diens is swak. Ons was weggestuur omdat ons vroeg was. Het geen moeite gedoen om ons te akkommodeer nie. Ons moes na Thabazimbi ry vir middagete om die tyd om te kry omdat ons nie voor drieuur mag inboek nie. Kamers is warm en waaier het nie gewerk nie en geen lugversorging nie. Jy mag ook nie rondry nie. Slegs saam met gidse. Ons moes in die kamer sit en vrek in die hitte. Swembad(jie) is so vuil, dit lyk of die diere in die ding bad. Hulle wou net die restaurant en wildritte aan ons verkoop om te kyk hoeveel geld hulle nog uit mens kan maak. Baie swak en baie onprofessioneel. Ek weet nie wie was betaal vir die 4-ster-gradering nie, maar in my opinie verdien hulle nie eers 2 sterre nie. Ek sal betaal om nie te gaan nie. Baie slegte plek!

Thulani Game Lodge & Eco Estate's response

Mnr van Tonder,

Beste Raymond
Ek is dankbaar om die geleentheid te hê om te antwoord op u verrassende skrywe! My verskoning dat u nie kon inklok teen 11 uur nie. Die Eko Landgoed het spesifieke toegangs- en beheer reëls waarvan onder andere, die toegangskode om 3 nm, vir gaste na Thulani lodge. Thulani doen wildbestuur en veiligheid tydens jagekspedisies op 'n weeksoggend is hoog op die prioriteitslys. ( vgl Sms). Dit is noodsaaklik om met Thulani te korrespondeer per sms, e- pos of die agent , indien u soveel vroeër wil inklok en die bestuur sal graag aandag daaraan skenk. Om teleurstelling te voorkom sou ons dit aanbeveel indien u S-A weer besoek. Thulani is nie by magte om die operasionele praktyk en reëls van die Eko Landgoed te verander nie. Soos geadverteer, is geallokeerde wild-voertuie vir wildbesigtiging toelaatbaar. Ons intensie is ver verwyder daarvan dat hierdie regulasies u soos 'n kind laat voel. Ons het waardeer dat Phillidae Thulani gekies het om 'n romantiese verjaarsdag vir u te beplan. Dit is n prioriteit en voorreg om 'n positiewe ervaring by ons gaste na te laat soos in u geval die vlg:
Thulani het u opgegradeer na 'n duurder eenheid met 'n groter boma, geskik vir oa, sterrekyk, laatnag gesels en self braai.
'n Heerlike yskoue bottle Cap Classique (JC le Roux) in sellofaan in 'n Groot silver bak vol ys en twee sjampanje glasies het by aankoms in u eenheid gewag.... Met 'n pragtige romantiese kaartjie! 'n Swartbord met persoonlike gelukwense. Ons het ' romantiese, mooi aandete beplan in Café Sabuthi na aanleiding van u vrou se wense. U het dit nie geneem nie. Thulani personeel is altyd bereid om 'n ekstra diens aan gaste te verskaf. Hulle het gemeld dat u nie van die baggasie diens wou gebruik maak nie en hulle deurentyd geïgnoreer het. Dit het by die diens personeel n gevoel van hulpeloosheid gelaat aangesien hulle u graag wou assisteer.
Thulani Bush spa se terapeut het op aanvraag spesiaal n dag vroeer gekom vir u spa terapie en die terugvoer was positief. Ek wil dit onomwonde stel dat ons eerste prioriteit is om ons gaste te beveilig, te laat ontspan, te respekteer en te laat goed voel in die ondervinding wat die Thulani Bosveld hier bied. Dit is teleurstellend dat u nie die ervaring kon deel nie .en ek bied n apologie aan. Dankie aan Phillipae wat Thulani uitgesonder het vir u romantiese verrassing. Thulani is n unieke ervaring en plek van vrede, rus en rustigheid vir diegene wat in so ervaring wil deel. Aktiwiteite (sien LekkeSlaap ) sluit in wildritte, stap in die Eco Landgoed , fietsry, Bird viewing, snoeker, Golf putt & chip , ontspan by die splashpool of eet en kuier by Café Sabuthi . Die Bush Spa is bekend en populêr vir massering in n bos omgewing en gaste geniet graag die sonsondergang in die Jacuzzi as deel van die Bush spa - Ons is jammer dat u nie in bogenoemde gedeel het nie . Thulani Lodge is vir jare deur die S-A graderings raad as n 4 ster Lodge gegradeer.
Seënwense.
Martie (Owner)

Thulani Game Lodge & Eco Estate
Adaan G - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adaan G
With spouse/partner

Die ideale bestemming om rus vir die siel te kry.

Pragtige perseel en verblyfeenheid was ruim, modern en netjies skoon. Die feit dat die natuur ongerep is in en om die lodge, gee mens die ware boservaring. Ten spyte van die droogte was die wild in goed versorgde toestand wat die passie vir wild bewaring van eienaars weerspieël. Algehele diens was uitsonderlik puik van al die personeellede. Ons het dit vreeslik geniet.

Thulani Game Lodge & Eco Estate's response

Hi Adaan
Dit was 'n voorreg en plesier om julle hier te ontvang. Great people! Dankie vir die kommentaar. Die personeel hier is vriendelik en ontvanklik en ons is bly dat julle dit ook so ervaar het. Dit het intussen baie gereën en die landgoed is groen en vol kos vir die diere. Ek hoop ons sien julle spoedig weer.
Groete

Thulani Game Lodge & Eco Estate
Ronel F - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Ronel F
With spouse/partner

Die lodge is baie mooi uiteengesit en chalets is spoggerig.

Baie aandag aan 'detail'. Die wegbreek was lekker en die lodge baie mooi, maar daar het iets geskort. Dit was 'n baie rustige kuier, maar nodig persoonlikheid. Stywe atmosfeer alhoewel die diens puik was. Weet nie of ek sal terugkeer of aanbeveel nie.

Thulani Game Lodge & Eco Estate's response

Beste Ronel
Dankie vir die positiewe kommentaar in die oorgrote kategorieë.
Hoop ons sien jou weer in 'n eenheid met 'n panoramiese uitsig .
Ek gaan definitief aan persoonlikheid werk!!

Thulani Game Lodge & Eco Estate
Rosa S - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Rosa S
With spouse/partner

Relaxed, hospitable, friendly and professional accommodation and service!

Lovely bushveld area with the necessary facilities.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ontspanne, gasvrye, vriendelike en professionele akkommodasie en diens!

Lekker bosveld-omgewing met nodige geriewe.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Enez C - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Enez C
With spouse/partner

Hospitality and relaxation!

It was an amazing weekend in the bush. Top-notch hospitality and the service was perfect. We never had to wait for the staff. The stillness of the bush was just perfect and the calls of the birds were beautiful. I really recommend Thulani if you want to relax and enjoy nature. A lot of wildlife too.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gasvryheid en ontspanning!

Dit was 'n heerlike naweek in die bosveld. Die gasvryheid loop oor en die diens is perfek. Die personeel is dadelik beskikbaar indien jy iets nodig het. Die stilte van die bosveld was perfek asook die geluide van die voëls. Ek beveel Thulani sterk aan as iemand wil gaan ontspan en die natuur wil geniet. Lekker baie wild ook.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marius G - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marius G
Individual traveler

View was incredible and the peace and nature was wonderful.

Unit number 4 was incredibly luxurious and beautifully equipped. It was truly one of the best weekends I've had and I had a good rest. The peacefulness and nature is wonderful. I will definitely come back for a return visit.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitsig was ongelooflik en die rustigheid en natuur lewe was wonderlik.

Eenheid nommer 4 is ongelooflik luuks en mooi uitgerig. Dit was regtig een van die beste naweke wat ek gehad het en het goed uitgerus. Die rustigheid en natuur lewe is wonderlik. Ek sal verseker weer besoek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Francois V - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francois V
With spouse/partner

What an absolutely fantastic experience, this is a gem, thanks Martie and everyone.

They made us feel special when we arrived. Everything was explained and shown. The facilities are fantastic, hospitality better than expected, what an experience! Thanks Martie and the entire team.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wat 'n absolute fantastiese ervaring en belewenis, hierdie is 'n juweel van 'n plek, dankie Martie en almal.

Met ons aankoms is ons so spesiaal laat voel. Als is vir ons verduidelik en gewys. Die geriewe is fantasties, gasvryheid is bo verwagting, wat 'n belewenis. Dankie Martie en die hele span.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thulani Game Lodge & Eco Estate's response

Dankie Francois.
Dis lekker as iemand so 'n great ervaring gehad het.

Thulani Game Lodge & Eco Estate
Rona D - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Rona D
With spouse/partner

Had a great rest!

Friendly staff, comfortable accommodation and rejuvenating atmosphere! Will definitely call again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker gerus!

Personeel is baie vriendelik, akkommodasie is gerieflik en atmosfeer is sielsvernuwend! Sal definitief weer gaan!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anri C - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Anri C
With spouse/partner

Dit was absoluut fantasties!

Die personeel gaan uit hulle pad om jou te akkomodeer en te laat welkom voel. Daar is 'n verskeidenheid van wild en die wildritte is heerlik. Die akkommodasie is skoon, netjies en ons het alles daar gehad wat ons benodig het.

Thulani Game Lodge & Eco Estate's response

Beste Anri, dit was 'n voorreg om sulke gawe gaste te ontmoet. Ons waardeer jul komplimente, dat julle die Bush spa besoek het en dat julle alles so geniet het. Ons sien uit dat julle in die toekoms weer sal bespreek. Bespreek gerus die STILTED TENT vir 'n panoramiese uitsig en word wakker met koorsang van 'n duisend duiwe. Dis werklik 'n belewenis. Vriendelike groete en vrede.
Thulani.

Thulani Game Lodge & Eco Estate
Lorna-marie P - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lorna-marie P
With friends

Pragtig, baie lekker en rustig maar die eenheid is nie goed toegerus nie.

Dit is ongemaklik om heeltyd te moet vra vir glase / messe / potte ens. Adverteer die eenheid met 'n mikrogolfoond maar dan is daar nie een nie. Buiten vir dit was ons op die hande gedra en die plek is ongelooflik mooi. Ek weet wit is onprakties in die bos maar wit beddegoed sal 'n groot verskil maak in die kamers.

Thulani Game Lodge & Eco Estate's response

Goeiemore Lorna-marie,
Dit was lekker om jou weer terug te verwelkom. Dankie vir die positiewe terugvoer dat julle op die hande gedra is en dat Thulani ongelooflik mooi is. Dit is fantasties!! Ons sou julle ook graag in die Spa en met wild ritte wou bederf!! Jou behoefte vir meer glase en potte is ter harte geneem en is in eenhede aangevul. Jammer oor die ongerief van die afwesigheid van die mikrogolf, wat altyd in die eenheid is! Huis-sorg afdeling kon dit darem spoedig terugbesorg. Ons sien uit om julle weer te verwelkom.
Vriendelike groete
Thulani - Martie

Thulani Game Lodge & Eco Estate
Michelle V - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Michelle V

Goed vir die siel.

Dineo se diens was die hoogtepunt. Sy was betrokke by die meeste aspekte van ons verblyf (nie net die spa nie). Ek het 'n massering by die spa gehad en Dineo was uitstekend. Ons huisvesting was een tent en een chalet, ons kon die kombuisgerief en buite-area van 'n ander chalet gebruik tydens ons verblyf. Die kombuis en braai-area was elke dag skoongemaak. Die wildrit was 07:00 die oggend en ons was baie gelukkig met die wild wat ons gesien het. Die uitsig van die tent af was besonders - dit sal 'n hoofrede wees vir my om terug te gaan. Die tent het 'n probleem gehad met warm water in die badkamer wat nie ideaal was nie. Daar was niks potte en panne nie en ons kon beter beplan het as ons bewus was van dit voor die tyd. Aanwysings was nie baie goed nie, ons het vir 40 minute verdwaal. Afgesien van dit was dit 'n goeie rusplek.

Beula M - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Beula M
With spouse/partner

Asemrowend en awesome verby!

Vir seker die mooiste plek wat ek nog besoek het. Dis absoluut asemrowend! Die diens is puik en personeel is baie gasvry. Oulike mense! Baie privaat en was dit 'n lekker bederf gewees. Ek sal dit vir elke persoon aanbeveel en kan nie uitgepraat daaroor raak nie. Baie dankie, dit was stunning! My hart is reeds daar by julle.

Edzard L - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Edzard L
With spouse/partner

Uitstekend, sal enige tyd weer teruggaan.

Baie lekker. Sal enige tyd weer teruggaan. Ons het dit baie geniet. Almal was baie vriendelik. What an experience.

Jan S - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jan S
With spouse/partner

Lekker gerus, weg van stad se lawaai.

Die selfsorg-eenheid bevat dalk minder as ander plekke waar ek al was. Maar as jy weet wat jy alles moet saamneem, is daar niks sleg aan die ervaring nie. Ons het dit baie geniet!

Sallyanne K - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sallyanne K

Beautiful stilted tents with stunning views!

Wonderful staff, great cycling and all in all wonderful time!

Priscilla B - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Priscilla B
With spouse/partner

Wonderlik! Beste lodge. Rustig en vriendelike eienaars.

Die kamer was asemrowend en dit was romanties. Dis 'n lekke, mooi, skoon rusplek, en baie vriendelike en hulpvaardige eienaars. Ek sal dit aanbeveel.

Nicholas E - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicholas E
With spouse/partner

Very friendly service, amazingly beautiful house and views

It was an amazing stay, they stayed up late to open for us after a concert. it is very clean and a beautiful house. the only thing I would, however, change are the people in the mornings walking past the house which was a bit noisy on the gravel. But everything else was superb.

From R1 500
per night (for 2 people)
From R1 500
per night (for 2 people)
From R1 500
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 16 people
  • Check-in: 15:00 to 19:00
    Check-out: 11:00
  • Address: Farm Wachteenbeetjie 435, Koedoeskop, Northam, 0361, Limpopo
  • No children under 18
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGZmNDQ4NDQxLWNhNjQtNDkzNi05ZTEzLTg3MDkzODRlMTMxMA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 500  per night (for 2 people) 56 5 1 5 Farm Wachteenbeetjie 435 Koedoeskop 0361 Limpopo 0860 022 102 15:00-19:00 11:00 -24.952874417046 27.4831661582
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com