The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Tigre Coteau | TravelGround
+32

Tigre Coteau

21 reviews
Self Catering

Review Summary

4.4 out of 5from 21 reviews for Tigre Coteau
Cleanliness
3.9/5
Service
4.5/5
Location
4.7/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.5/5
Bonita S - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Bonita S
Family with young children

Defintely going back soon, we really enjoyed our stay.

The house is spacious, hostess extremely friendly. I would recommend the accommodation to family and friends anytime. Thank you Louisa for your hospitality.

Elisa H - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Elisa H

Spacious House in Bellville.

The house was spacious, with three bedrooms and two bathrooms, a big kitchen, an outside area, dinning room table etc. The hosts were friendly and available if needed. The WiFi was working perfectly and the showers were great! However, the place was not cleaned properly, especially the outside area. The kitchen was lacking in utensils. Furthermore, the outside area did not look similar as per advertised on the photos. The cushions and tables were different (old and dirty cushions). The pool was not available either (but that was said before booking the place). Overall it was alright, but I would not stay there again.

Tigre Coteau's response

Sorry you cant please every one. Luckily we have positive reviews aswell.
We always try to make our guests visits as pleasant as possible.

Tigre Coteau
Michelle I - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle I
Family with young children

Absolutely beautiful. Felt very much at home.

Stunning. Made to feel very welcome. Would definitely stay there again. Thanks Louise.

Karin V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karin V
Family with young children

Comfortable holiday accommodation.

Large living areas inside and outside. Well located near shopping centres, restaurants, and centrally between Sea Point and the inland winelands. The bedrooms comfortable for a family of 5.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflike vakansieverblyf.

Groot leefareas binne en buite. Goed geleë naby inkopiesentrums, restaurante, en sentraal tussen Seepunt en binnelandse wynroetes. Drie slaapkamers gerieflik vir gesin van 5.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ashley C - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ashley C
With friends

It was excellent, good accommodation if you want to relax.

The place is very safe and all facilities are there. The patio is very nice and there was a carport for my car.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was uitstekend goeie tipe verblyf vir ontspan.

Die plek is baie veilig en alle geriewe is daar. Die patio is vir my baie nice en daar was afdak parkering vir my motor.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ryno K - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Ryno K
Family with teenagers

Gerieflik, maar kort erg onderhoud.

Plek lekker groot en baie gerieflik geleë. Die plek kort wel erg onderhoud, van die ligte werk nie, los drade en stukkende muurproppe, gekraakte ruite, ens. Matte kort 'n skoonmaak. Beddens baie gemaklik en alles was skoon.

Roseline F - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Roseline F
With friends

Wonderful.

We were a group of 6 people, what wonderful accommodation. Everything we needed was there. It's accommodation you can recommend to a group of 6. We'll definitely make use of it again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlik.

Ons was 'n groep van ses mense. Wat 'n wonderlike verblyf. Alles was tot ons beskikking. Dit is 'n verblyf wat ons enige groep van ses sal aanbeveel. Ons sal definitief weer gebruik maak van die plek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tigre Coteau's response

Thank You, Roseline, for your positive reply it is much appreciated.

Best Regards,
Louise

Tigre Coteau
Valencia M - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Valencia M
Family with teenagers

Great value for money, home away from home.

Thank you Tigre Cotue for making our son's 21st a memory that will last forever. Had an excellent time with friends and family. Looking forward to our next stay.

Brandon D - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Brandon D
With friends

Big place with easy access to the N1.

Nice people. We had a good stay. Thanks.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Groot plek met maklike toegang tot N1.

Oulike mense, ons het lekker gebly, baie dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ronald L - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronald L
Family with young children

Excellent.

The staff and owners are friendly, hospitality. The rooms are very clean and tidy and very space full.Definitely value for your money.

Marius V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Marius V
Family with young children

Dit was oukei.

Wel die mense is baie behulpsaam. 'n Paar negatiewes is dat die swembad leeg was, daar nie 'n ordentlike rooster by die braai is nie, ons kon nie die dishwasher aan kry nie, en buite op die stoep is 'n bietjie onderhoud nodig wat afsteek teen die binnekant se afwerking. Dis 'n lifelike ruim plek en die eienaars was regtig behulpsaam. Ons het op die einde van die dag lekker gebly. Sal ook great wees as hulle steak messies in die kombuis kan sit. Daar is net een groot snymens wat baie stomp is. Hoop hulle vat dit as goeie terugvoer en nie net as negatief nie. Is maar net 'n paar voorstelle van my kant af.

Tigre Coteau's response

Dankie, ek neem kennis. Die swembad is nou gelukkig bruikbaar.
Groete,
Louise

Tigre Coteau
Alrine V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alrine V
Family with young children

Perfekte ligging, goeie waarde.

Verblyf was netjies, baie ruim, ligging goed. Eienaars was vriendelik en baie behulpsaam. Sal dit beslis aanbeveel.

Tigre Coteau's response

Baie dankie vir u positiewe terugvoering
Vriendelike groete,
Louise

Tigre Coteau
Chandre L - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chandre L
With friends

Amazing for family and friends, just to get some time away.

Amazing place all around, I would definitely visit again and recommend it over and over.

Tigre Coteau's response

Dear Chandre,

Thank you for your positive review.
I hope your wedding went well, I trust it was a perfect day.

Best Regards
Louise

Tigre Coteau
Chris Z - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Chris Z
Family with young children

Stiff and unpleasant.

Sorry to say about condition, but not recommended. The dust floors were sticky and room windows dirty and blinds filled with dust. The first evening when I wanted to cook, I found a pan full of bacon, sausages, eggs and bread covered in green mould. The morning when we packed to leave we got information about WiFi and instructions. I paid the owner direct cash and for the next 2 days I received messages on my phone that my account was in arrears. Sorry to say, but it was the poorest service and reception yet. The place has potential as something positive. The place was clean after we left because we washed the floors and cleaned before we left.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Styf en onaangenaam.

Jammer om te sê oor toestand, maar nie aan te beveel nie. Die stof vloere was taai en kamerruite vuil en blindings vol stof. Eerste aand toe ek kos wil kook en die oond oopmaak, lê 'n pan vol spek, worsies, eiers en brood groen gemuf. Die oggend toe ons inpak om te vertrek kry ons inligting oor WiFi en instruksies. Ek het die eienaar direk kontant betaal en vir die volgende 2 dae het ek berigte op my foon gekry dat my rekening agterstallig is. Jammer om te sê, maar was die swakste diens en ontvangs nog. Die plek het wel potensiaal as iets positiefs gedoen word. Die plek was skoon nadat ons vertrek het, want ons het vloere gewas en skoongemaak voordat ons vertrek het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tigre Coteau's response

Chris was 'n baie vriendelike persoon en het al op die heel eerste aand lank en lekker gesels, en so ook die dae wat sou volg.
Die Wi-Fi kode is op hul gaste brief, maar my man het hul gehelp met dit, op hul foon die eerste aand.
Ek het die aand voor hul vertrek 'n boodskap gestuur rakende 'n bedrag uitstaande, Chris se vrou met vertrek aan my dogter gegee het.
Die swart blindings wys maklik stof, daar was baie mense rondom my wat in daardie tyd boorgate geboor het. Ek het dit intussen verwyder, want dit is baie werk aangesien die huis vol muur glas het in meeste vertrekke.
Rakende die kos in stoof moet ek verskoning vra, daar was die skoonmakers baie nalatig.
Ek persoonlik was siek met griep en ongelukkig het dus nie persoonlik kontak gehad nie, maar wel met Chris oor die foon gepraat en hom baie aangenaam gevind.
Ek is jammer as sy vrou ongelukkig was, maar is ek is spyt dat sy my nie dadelik in kennis gestel het nie, ek het mense aan diens wat dit dadelik kon regstel.

Tigre Coteau
Wileste J - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wileste J
With friends

Value for money!

I would honestly recommend Tigre Coteau for a pleasant weekend away with friends/family. The owners are so friendly, we felt at home the moment we arrived. This place is situated in a safe area, everything was as promised, house is exceptionally clean, comfortable and we relaxed and every second spend here. House is fully equipped with everything you need. Will definitely visit again.

Tigre Coteau's response

It was a pleasure to have Wileste as a guest. The next morning after they left you could not tell somebody stayed for a weekend in the house everything was so tidy.
Thank You

Tigre Coteau
Jean V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
2/5
Value for money
5/5
Jean V
Family with young children

Goeie waarde vir geld. Sentraal geleë.

Baie netjies en ruim, ons het baie lekker gebly. Eienaar was vriendelik en hulpvaardig. Die plek kort klein bietjie aandag, die buite braai se banke kan nie gebruik word nie, dit val inmekaar, en die kamers se slotte of deur handvatsels is oop gebreek, verder is dit 'n baie lekker plek. Sal vir seker weer daar gaan bly.

Melt R - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Melt R
On business

Gemiddeld

Die matte en die storte is vuil. Spinnerakke in die kombuis. Geadverteerde WiFi is op dag twee afgeskakel. Baie ou televisie wat nie werk nie, met gebroke klank.

Tigre Coteau's response

Die gaste het bespreek vir 6 gaste en ons het 'n vergunning gemaak aan hulle om 2 klein hondjies saam te bring nadat hulle belowe het dat hulle ''housetrained'' is. Die groep het toe uiteindelik uit 7 gaste en 3 honde bestaan met die gevolg dat daar altesaam 21 urine-kolle deur die honde agterna gelaat is. Selfs nadat die matte 2 keer met 'n matwasser gewas is het die kolle steeds deurgeslaan.

Ek het ook agterna deur die eenheid gegaan en kon geen spinnekoppe of spinnerakke vind nie.

Alhoewel dit nie 'n platskerm TV is nie, werk die TV 100%.

Ek poog om ten alle tye om my gaste se verblyf so aangenaam moontlik te maak, maar ek is steeds jammer oor die aangeleentheid.

Tigre Coteau
Rule E - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rule E

Perfect location and lots of space!

We were a family of 5 over the Easter weekend. Perfectly located close to the N1 but in a quiet street, no noisy traffic. Very spacious and we rented the whole of the ground floor. Spacious living areas with fully equipped kitchen and scullery. Braai area is also spacious. Only critique would be that the place needs some maintenance, particularly the carpets. I would also suggest that one more of the rooms be furnished with a double bed. Were warmly welcomed and would definitely return!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Perfekte ligging en baie spasie!

Ons was 'n familie van 5 mense wat hier gebly het tydens Paasnaweek. Dit is perfek geleë reg by die N1 maar in 'n stil straat, die verkeer het GLAD nie gepla nie. Dit is 'n baie ruim plek - ons het die hele onderste verdieping gehuur. Groot leefareas met 'n volledige kombuis en opwasarea. Die braai-area is ook lekker groot. Die enigste kritiek wat ek wel het is dat die plek lyk of hy weer bietjie aandag kort i.t.v matte was. Ek sou ook aanbeveel dat nog 'n kamer 'n dubbelbed moet hê. Ons is vriendelik ontvang en sal BESLIS weer daar gaan bly!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mark E - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mark E
On business

Very nice and spacious accommodation. Nice home for socialising.

Very nice stay, people very friendly and helpful. Lots of space and roomy chill areas. Swimming and braai facilities worked well and was excellent. Safe parking. Will definitely make use of them again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker ruim verblyf. Lekker kuierhuis.

Baie lekker gebly, mense was vriendelik en behulpsaam. Groot spasies en ruim kuierareas. Swem- en braaigeriewe het lekker gewerk en was puik. Veilige parkering. Sal vir seker weer gebruik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hannelie N - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannelie N
Family with young children

Spacious and comfortable. Fantastic accommodation.

We had a lovely stay. The rooms are spacious and comfortable. Kitchen is well equipped. We are looking forward to going again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ruim en gerieflik. Fantastiese blyplek.

Ons het heerlik gebly. Die kamers is ruim en gerieflik. Kombuis is goed toegerus. Ons sien uit daarna om weer daarheen te gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tigre Coteau's response

Baie dankie vir u kommentaar. Dit was 'n plesier om julle by Tigre Coteau te akkommodeer.
Vriendelike Groete.
Louise

Tigre Coteau
Ronel B - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel B
Family with teenagers

Beslis die beste in die Kaap!

Sien die sterre!

From R1 500
per night (sleeps 6)
From R1 500
per night (sleeps 6)
From R1 500
per night (sleeps 6)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 15:00 to 23:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 270 Uys Krige Drive, Tygerberg Heuwels, Bellville, 7530, Western Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAf63ae4aa89cb17ac624f5245e4f685770da49845314d280e8845798f4585d25157910df8543263b336eeeefa49da90363c05?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 500  per night (sleeps 6) 21 5 1 5 270 Uys Krige Drive Tygerberg Heuwels 7530 Western Cape 0860 022 102 15:00-23:00 10:00 -33.886853966517 18.606642186642
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!