The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Tipuana B&B & Self-Catering | TravelGround
+10

Tipuana B&B & Self-Catering

B&B

Review Summary

4.6 out of 5from 18 reviews for Tipuana B&B & Self-Catering
Cleanliness
4.6/5
Service
4.7/5
Location
4.3/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.4/5
Tinus K - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tinus K
Family with teenagers

Gemaklik en vriendelik.

Sien sterre.

Natalie P - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Natalie P
Family with teenagers

We received a warm welcome from the hostess, Dorothy. Very accommodating, safe and clean. I would return there in a heartbeat.

We enjoyed a lovely stay.

Cinnamon - Paige P - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cinnamon - Paige P
Individual traveler

It was great.

Very friendly and warm service.

Chantre  - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Chantre
With spouse/partner

Baie lekker gebly!

Dorothy was baie gaaf en hulpvaardig, al het die wêreldbekerrugby ons planne effe vertraag. Ons waardeer veral die bekertjie regte melk, sagte handdoeke wat verskriklik lekker ruik en vuurhoutjies vir vergeetagtige braaiers. Die TV se kragprop-eenheid het nie gewerk nie, maar ons het sommer die WiFi gebruik om TV te "stream". (Omdat daar WiFi is en dit reeds aand was, het ons nie gekla nie - is seker hulle sou aandag gegee het indien nodig).

Hannes V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hannes V
With friends

Exactly what we needed, very clean (daily cleaning service). The host was very friendly.

Very comfortable and convenient housing for the National Arts Festval.

Shirley K - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shirley K
With spouse/partner

Comfortable.

Welcome by owner was good. Everything you could need was available in a well-equipped unit. Definitely recommended.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik.

Verwelkoming deur eienaar was goed. Alles wat jy nodig kon hê was beskikbaar in 'n goed toegeruste eenheid. Definitief aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Fanie W - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Fanie W
With spouse/partner

Verblyf was veilig, skoon en toeganklik.

Dit was lekker om 'n moeë liggaam na 'n warm stort in 'n stil omgewing op gerieflike bed neer te lê. Baie dankie.

Neels C - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Neels C
With friends

Een van die beste wooneenhede wat ek in 'n lang tyd besoek het!

Nie modern nie, maar baie gerieflik. Alles wat jy benodig is beskikbaar. Baie, baie netjies en skoon. Beddens uiters gerieflik. Geleë in veilige stil omgewing. Ontvangs baie vriendelik met hoflike personeel wat die eenheid daagliks diens. Ons het ons eie selfsorg-eenhede bedryf die afgelope meer as 10 jaar en kan met sekerheid hierdie akkommodasie aanbeveel. Net jammer ons het nagelaat om ons swemklere saam te bring, dan sou ons kon afkoel in die skoon swem dam. Tipuana B&B & Self-Catering, Grahamstad verdien as 3-ster-akkommodasie beslis 'n 9.5 gradering. Thank you Dorothy for your great hospitality!

Marianna B - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marianna B
Family with teenagers

Mev. Richardson het ons dadelik laat tuis voel met haar vriendelikheid. Sal enige tyd weer daar gaan bly.

Ons eenheid was baie gerieflik vir ons een nag van oorslaap. Mev Richardson is baie gasvry, vriendelik en behulpsaam.

Lezle B - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lezle B
Family with teenagers

Skoon, ruim, privaat en bekostigbaar.

Sien sterre.

Jacques T - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacques T
On business

Baie netjies en skoon. Baie rustige buurt en stil.

Baie goeie waarde vir geld. Sal Tipuana B&B & Self-Catering weer gebruik in die toekoms. Die woonstel was lekker ruim met 2 slaapkamers.

Melanie M - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Melanie M
Family with teenagers

Comfortable and homely.

Very comfortable beds, simple yet well equipped kitchen. Easy access to N2. Lovely patio and braai area that we didn't get to use because of rain.

Gideon V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Gideon V
With friends

Sportnaweek.

Die gastehuis is goed ingerig vir selfsorg, maar die plekkie behoort so halwe ster te kry. Die naweek van die grootste sport en daar is geen DStv of televisie-stel wat groter as 'n A4-papier is nie Braaigeriewe is goed.

Lea-ann M - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lea-ann M
Family with young children

Lovely place to stay at.

We loved our stay at Tipuana B&B. Dorothy was a wonderful individual. Would recommend it to other people for sure.

Nicolette B - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicolette B
Individual traveler

Very safe and neat.

Thank you, had a great stay. Safe and neat apartment. Highly recommended.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie veilig en netjies.

Baie dankie, heerlik gebly. Woonstel baie veilig en netjies. Sal aanbeveel vir enige iemand.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Francois V - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Francois V
With spouse/partner

Die verblyf was aangenaam.

Die kamer was netjies en skoon maar benodig nuwe beddegoed - die beddegoed was baie oud.

Craig L - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Craig L
Family with teenagers

Fantastic, friendly, safe, outstanding.

I was sceptical due to low cost of accommodation but was blown away by the high quality standards this accommodation offered. Crisp clean bedding, 5 star accommodation at an affordable price. Situated in the town but away from all shops with seccure parking and fantastic friendly owner. I will definitely be back.

Tipuana B&B & Self-Catering's response

Thank you so much for your comments. You just don't know how much this means to me as I try my best. I did say to my son what lovely people had booked in.
You will surely be blessed for your kindness.
Till me meet again.
Sincerely
Dorothy, Tipuana B and B.

Tipuana B&B & Self-Catering
Thea B - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Thea B

Baie welkom gevoel.

Netjies en skoon, het baie welkom gevoel het net een nag vertoef.

Tipuana B&B & Self-Catering's response

Thank you so much, this means a lot to me as I do try my best.
You will be blessed for your kindness.
Till we meet again.
Sincerely
Dorothy, Tipuana B and B

Tipuana B&B & Self-Catering
From R699
per night (for 2 people)
From R699
per night (for 2 people)
From R699
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 8 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 3 Hellier Street, Grahamstown, 6139, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDQxODJiMGE2LTQ1MjYtNGNiYy1iZmQ4LTUyZDg0YWFmNjVlMA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R699  per night (for 2 people) 18 5 1 5 3 Hellier Street Grahamstown 6139 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.315964851049 26.537071913481
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!