The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Top House | TravelGround
+43

Top House

B&B

Review Summary

4.5 out of 5from 31 reviews for Top House
Cleanliness
4.7/5
Service
4.7/5
Location
4.4/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.2/5
Anton S - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anton S
Individual traveler

Mooi groot en stil kamer.

Baie vriendelike en hulpsame verwelkom. 'n Goeie ligging in die dorp.

Annelise B - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Annelise B
Individual traveler

Lekker bly-opsie.

Vriendelike ontvangs, lieflike netjiese verblyf.

Adriaan O - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Adriaan O
With spouse/partner

Comfortable, spacious room with secure parking. Very friendly reception.

The reception was warm and cordial and the room met all the requirements. Parking was safe: always a relief when travelling by car. The breakfast was not great.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gemaklike, ruim kamer met veilige parkering. Baie vriendelike ontvangs.

Die ontvangs was warm en hartlik en die kamer het aan al die vereistes voldoen. Parkering was veilig: altyd 'n verligting as mens met 'n motor vol goed op pad is. Die ontbyt was nie great nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Top House's response

Jogurt was net oopgemaak en so gelos, heerlike volroom jogurt met vrugte onder. Die gaste wou nie die hele ontbyt soos beskikbaar nuttig nie.

Top House
Lorraine C - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lorraine C
On business

Pleasantly surprised.

Zanalee was there to welcome me and make sure I was comfortable. Home away from home. Will definitely be coming back.

Rina E - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rina E
On business

Very nice.

The people were very friendly and professional. Helpful with arrangements.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker.

Die mense was baie vriendelik en professioneel. Hulpvaardig met reëlings.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mari L - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mari L

Good location with personal thought, outstanding experience.

Our second opportunity in the very unique home with authentic interiors that with fireplace and hospitable treatment made us comfortable and safe in Ladybrand.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie ligging met persoonlike aandag, uitstaande ondervinding.

Ons tweede geleentheid in die baie unieke huis met outentieke interieur wat met kaggelvuur en gasvrye behandeling ons gemaklik en veilig laat bly het in Ladybrand.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marius A - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marius A
With friends

Excellent, best customer service in a very nice guest house.

From our arrival we were met with a smile, the rooms are comfortable with all you need, with beautiful gardens. The manager went out of her way to assist us with all we need. Great breakfast in the morning.

Terry S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Terry S
Individual traveler

Disappointing.

I stayed at 5 venues in small towns on this trip.This was the most expensive and not good value at all in comparison to other venues. Room OK but no bedside lamp on side closest to shower (had to move extension cord myself). Cooked breakfast was almost inedible.

Dirk O - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Dirk O
With spouse/partner

Lekker geslaap totdat kontrakteur met sy swaar voertuig ons 4:30 wakker geraas het!

Vriendeliker diens sal mens nêrens kry nie.

Ian B - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ian B
With spouse/partner

'n Besonder gasvrye belewenis in 'n buitengewoon aangename atmosfeer.

Die naam Top House pas by hierdie ruim, netjiese en veilige verblyf. Zanalee het uit haar pad gegaan om vir ons alles so gemaklik te maak. Van haar vooraf kommunikasie tot ons vertrek het getuig van 'n gasvrye, trotse eienares. Die uitsonderlike ontbyt wat so keurig voorgesit is, het ons versterk ons reis laat voortsit. Ons was hartseer om te vertrek na so 'n aangename verblyf.

Dalizia D - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dalizia D
Family with teenagers

Everything was excellent at Top House. Nice and quite location in the town.

We were contacted by Zanalee and she was making sure that our stay is from the 1st moment perfect. The place is located in a quite place and very neat and clean. The breakfast was 1st class. We will definitely recommend Top House.

Adriaan Pieter V - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adriaan Pieter V
With spouse/partner

Goeie, gasvrye verblyf.

Aangename verblyf. Skoon, funksionele fasiliteite.

Johan D - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan D
With spouse/partner

Very pleasant.

We had a good stay and can highly recommend the guesthouse.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangenaam.

Ons het lekker oorgebly en kan die gastehuis ten sterkste aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tomas P - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Tomas P
Individual traveler

Very nice!

Clean, tidy and comfortable. Staff very friendly and helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker!

Skoon, netjies en gerieflik. Personeel baie vriendelik en behulpsaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nicolette S - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Nicolette S
With spouse/partner

Very tranquil area and just the place to rest after a long road.

We had a friendly reception upon arrival. The garden is beautiful and you feel at home. The room was beautiful, clean and neat. The hostess was very helpful. We had a big breakfast before we left.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustige omgewing en net die plek om te kan rus na 'n ver pad.

Op aankoms was ons baie vriendelik ontvang. Die tuin is vreeslik mooi en mens voel sommer onmiddellik tuis. Die kamer was baie mooi skoon en netjies. Die gasvrou was baie behulpsaam. Ons het 'n baie lekker groot ontbyt ontvang voor ons vertrek het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jaco V - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jaco V
With spouse/partner

Snoesig.

Ek het Top House baie geniet, van die pragtige ou gebou, die tuin, die geriewe, die lekker ontbyt en die vriendelike effektiewe diens. Zanalee was baie professioneel en vriendelik. Sy het ons vrae dadelik beantwoord en ons giere voorsien. Ek kan hierdie plekkie aanbeveel vir die persoon wat oornag of ‘n naweek moet bly.

Louw J - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
1/5
Louw J
With spouse/partner

Lekker verblyf.

Vriendelike en behulpsame eienaars, gemaklike, skoon en stil suite, veilige parkering vir voertuie en 'n lieflike ontbyt. Baie tevrede.

Marianna E - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Marianna E
With spouse/partner

Rustig, stil omgewing.

Was gasvry ontvang. Bed en kussings was van goeie kwaliteit. Moes ongelukkig vroeg ry die volgende oggend en kon nie ontbyt nuttig nie. Let dalk net op dat ketel se koord nie by plug uitkom nie en moes dus ketel op die vloer sit om water te kook.

Ben K - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ben K
On business

It was very relaxing and will definitely be back.

The guesthouse is clean and neat and good value for money, so definitely worth it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was baie rustig en sal definitief weer daar bly.

Die gastehuis en skoon en netjies goeie waarde vir geld, so definitief die moeite werd om te probeer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Denise S - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Denise S
With spouse/partner

Rustig, weg van gejaag en geraas van die stad.

Ons het lekker gaan stap en die koppies rondom en in Ladybrand geniet. Ons kon lekker ontspan en ontsnap van die geraas van karre en mense. Die ontbyt was elke dag heerlik en kon eintlik as 'n brunch beskryf word. Ons sal definitief weer so maak.

Emile C - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Emile C
Individual traveler

Gemaklik vir 'n "oornag".

Die ontvangsdame was so vriendelik dat sy selfs vir my 'n oggendpakkie bymekaar gemaak het.

Kevin S - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kevin S
On business

Baie lekker gebly!

Sien die sterre.

Cathleen H - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cathleen H
With spouse/partner

Vriendelike ontvangs. Netjiese en skoon kamer.

Sal hierdie gastehuis sonder enige voorbehoud aanbeveel. Gasheer en gasvrou het baie moeite gedoen. Skoon en netjiese kamer, verhitting was beskikbaar. Goeie ontbyt. Restaurantaanbevelings is ook vir ons gegee. Verhitting en ook sjerrie was voorsien. Baie dankie!

Hester B - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Hester B
With spouse/partner

Netjies en skoon.

Vriendelike ontvangs. Rondawel vereis egter aandag.

Liezl W - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Liezl W
Individual traveler

Aangenaam!

Kamers ruim en netjies. Baie lekker ontbyt. Enige negatiewe aspek is dat aandete nie by gastehuis beskikbaar is nie.

Conitta D - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Conitta D
On business

Dit was gerieflike verblyf, ons het heerlik tuis gevoel!

Belinda het ons dadelik tuis laat voel en die atmosfeer en kamers bied 'n huislike gevoel. Die kaggel in my kamer was ook aangesteek, wat dit 'n warm gevoel gegee het.

Thomas M - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thomas M
With spouse/partner

Brilliant, friendly people who make you feel at home

Our stay At Top House was relaxing, the owners are extremely friendly and helpful, going out of their way to assist us with any questions that we had. Dawid's information about Lesotho for our trip was excellent and on the money what a brilliant trip we had (when we headed into Lesotho). The house is cosy and makes you feel like you are at home. If we are ever down in that side of the world again we will be booking into Top House for our stay. Thank you for a great holiday!!

Anine N - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anine N
With spouse/partner

Rustige wegbreek vir die naweek.

Ons het baie lekker gebly by Top House. Die mense is baie vriendelik en behulpsaam. 'n Oulike klein plekkie.

Anna-marie F - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Anna-marie F
Family with young children

'n Rustige area.

Skoon en gemaklike verblyf.

Almarie W - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Almarie W
On business

I needed accommodation for a night to attend a funeral and found Top House adequate.

Sien die sterre hieronder.

Coenraad V - Jul 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Coenraad V
On business

Enjoyable

Wonderful, friendly people.

From R800
R800 R686
per night, for 2 ppl
From R800
R800 R686
per night, for 2 ppl
From R800
R800 R686
per night, for 2 ppl
Make a Booking
  • Capacity: 10 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 1 Kerk Street, Ladybrand, 9745, Free State
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGU5NmIxZDQ4LTNiNDUtNGQ5Yi1hOTE2LTdmNDAyYmRiZGE0Yg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 was R800, now From R686  per night, for 2 ppl 31 5 1 5 1 Kerk Street Ladybrand 9745 Free State 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -29.200765007358 27.453911304474
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!