The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Turksvygrivier Safari's | TravelGround
+39

Turksvygrivier Safari's

Self Catering

Review Summary

4.7 out of 5from 21 reviews for Turksvygrivier Safari's
Cleanliness
4.7/5
Service
4.8/5
Location
4.4/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.7/5
Sarie W - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Sarie W

Rus vir siel en gees!

Stilte, natuurgeluide, stap, kano, swem in dam, skoon lug, uitgestrektheid van die Karoo en plaasatmosfeer was werklik salf vir die gemoed. Sterre skyn helder. Ons het gehou van die rugged en basic aanslag. Amper vergeet ek: ons is bederf met roosterkoek en die heerlikste konfyt - behoorlik vingers afgelek - petit-groenvyekonfyt van die plaas af. Damhuis kort net nog 'n trappie of iets - veral as mens se knie nie lekker is nie - dit is nét te hoog.

Celia Nobayeni Lulama G - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
5/5
Celia Nobayeni Lulama G
With friends

Could be best for groups, not individuals, as there is no security at the gate.

We were 2 females. The fact that we were all by ourselves on the farm made us feel unsafe. Otherwise the stay has a potential of being suitable for a group holiday.

Piet B - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Piet B
With spouse/partner

Baie rustige en pragtige atmosfeer.

Die plekkie was maar klein en het nie sy eie kombuisie gehad nie.

Chantelle V - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantelle V
Family with young children

Rustigheid.

Ongelooflike gasvryheid ontvang van die eienaar. Die plek is lekker geleë, volledig toegerus en baie gemaklik!

Peter D - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Peter D
Family with young children

Great stay, looking forward to another visit.

See stars.

Johan V - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan V
With spouse/partner

Wat 'n voorreg om hier te kon bly. Alhoewel die weer nie saamgespeel het nie kon ons nogsteeds lekker binne sit elkeen met 'n roosterkoek in die hand langs die binnebraai!

Ons het bietjie laat geloop en het per sms gereël om na die aankomstyd eers arriveer. Ekstra moeite is gedoen om ons welkom te laat voel na ons lang rit.

Elsabe F - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsabe F
With spouse/partner

Stop over near Pearston.

Perfectly tranquil accommodation in the heart of the Eastern Cape. Spacious, neat and well equipped. And pet friendly, our dogs loved the wide-open spaces.

Nadine D - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nadine D
With spouse/partner

Peaceful.

My husband and I loved everything about Turksvygrivier Safari's. We love the outdoors, so it was perfect! Clean, friendly staff and just all round great. We're sad that we couldn't stay longer!

Jansen B - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jansen B
Family with young children

Uitgerus.

Baie lekker skoon en netjies.

Guido F - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Guido F
With spouse/partner

A comfortable and characterful overnight stop after a long drive.

It was quiet and peaceful, we would have loved to explore the farm more and its wildlife and plants more, but had a long trip ahead. We were were received with friendliness and hospitality.

Eddie D - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eddie D
With spouse/partner

Excellent service from our host. Resort was clean and very comfortable. Host assisted us with meat for braai, as town did not have any facilities to purchase any groceries. Thank you very much for wonderful stay.

When we arrived in town at Pearston, we found that there was no shop to purchase groceries, and meat. Our host came to our rescue, and supplied us with some fresh karoo lamb ribs, and venison wors to braai. We were also upgraded to a more luxurious room, at no extra expense. I am truly thankful to our host, and we had a wonderful night's stay at the establishment. Peace and quiet to the highest degree. I pray that you receive some much needed rain soon, as it is heart-breaking to see the drought first hand. Thank you once again to all concerned.

Chanré H - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chanré H
With spouse/partner

Die kuier was wonderlik. Die plek sal ek aan almal aanbeveel.

Die plek was netjies.

Turksvygrivier Safari's 's response

Hi Chanre

Baie dankie vir mooi resensie.

Hoop om julle weer te sien

Turksvygrivier Safari's
Konstant D - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Konstant D
With spouse/partner

Goeie diens en vriendelikheid.

Op tyd en behulpsaam.

Zach M - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Zach M
Family with young children

Mooi omgewing, goeie geriewe, baie lekker om op 'n werkende plaas te slaap weg van verkeer en ander geraas.

Kinders gee hanslammers kos, swem in die sement dam, maak vuur met kersbos en speel in die ope Karoo lug terwyl die son pienk skilder teen laat middag. Baie lekker slaapgeriewe.

Tom V - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tom V
With friends

A great stop for our trip.

What an amazing place to visit and get away. Very nice beds.

Jonathan V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jonathan V
With spouse/partner

Fantastic place, fantastic people.

A must stay. What a fantastic place.

Turksvygrivier Safari's 's response

Hi Jonathan,

Thank you for your kind words! Glad you enjoyed your stay. Hope to see you again in the future.

Turksvygrivier Safari's
Aniza M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Aniza M
With spouse/partner

Rest for my soul. Wonderful hospitality. Provided extra services without us asking for it. Thank you very much.

There was always someone to help and there were so many extras that were not offered at other places ─ for free.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rus vir my siel. Wonderlike gasvryheid. Ekstra dienste gelewer sonder dat ons gevra het daarvoor. Baie dankie.

Daar was deurentyd iemand om te help en daar was soveel ekstras wat nie by ander plekke aangebied word nie ─ gratis.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Turksvygrivier Safari's 's response

Hi Aniza,

Baie dankie vir jou review! Baie bly julle het lekker gekuier. Hopelik sien ons julle gou weer.

Turksvygrivier Safari's
Samantha V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Samantha V
Family with teenagers

Netjiese verblyf wat in jou basiese behoeftes voorsien.

Dit is 'n netjiese houthuisie met all die benodigdhede vir jou basiese behoeftes. Ongelukkig met die verskriklike droogte in die omgewing was die fotos misleidend. Die dam waarlangs die huis gebou is en wat op die fotos verskyn, is heeltemal opgedroog (al vir 'n paar jaar blykbaar). Gelukkig was daar 'n lieflike koel en silwerskoon plaasdam waar ons kon afkoel, maar nog steeds nie wat ons verwag het nie.

Turksvygrivier Safari's 's response

Hi Samantha

Baie dankie vir jou resensie. Jammer as ons nie voldoen het in julle verwagtinge nie, maar ongelukkig kan ons nie die weer bepaal nie en die droogte het die hele Karoo in rep en roer. Ons het wel nou uiteindelik baie lekker reën gehad en die dam sprankel weer vol water.

Hopelik sien ons julle weer eendag en dat julle 'n dam vol water sal sien.

Groete

Turksvygrivier Safari's
Johan P - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan P
With spouse/partner

Ongelooflike mooi, rustige area. 'n Sterrekyker se droom.

Die diens was goed en die area is vreeslik wild, nog met geen mensgemmakte dinge in sig nie. Die ideale wegbreekplek vir mense wat bietjie met hul gedagtes gelos wil word sonder enige mense of dinge wat hulle pla. Daar is geen ligbesoedeling nie so mense wat hou van sterrekyk sal ook die plek baie waardeer. 'n Regte Karoo-ervaring!

Turksvygrivier Safari's 's response

Hi Johan,

Baie dankie vir jou mooi woorde! Bly julle het julle kuier geniet! Hoop om julle weer in die toekoms te sien.

Turksvygrivier Safari's
Werner S - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Werner S
Family with teenagers

Lekker rustig, goeie rusplek op pad Kaap toe.

Hulle het ons ook lekker aandete gegee om te braai.

Lydia O - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lydia O
Family with teenagers

Baie rustig en puik.

Baie netjies. Alle bybehore voorsien. Gashere baie vriendelik. Sal definitief terug gaan vir 'n langer kuier.

Turksvygrivier Safari's 's response

Hi Lydia

Baie dankie vir jou gawe woorde. Dit was baie lekker om julle daar te hê en sien uit na 'n volgende kuier.

Turksvygrivier Safari's
From
R600
per night, for 2 ppl
From
From R600
per night, for 2 ppl
From
R600
per night, for 2 ppl
Make a Booking
  • Capacity: 11 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: R337, Turksvygrivier, Pearston, 5860, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAca7cac2cf13fdc8367e1b5d934caca59c3e267f17d45b4f1980e19a6f83e3c615b2a7bda67ef51f38470caa89db87153dc5e?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R600  per night, for 2 ppl 21 5 1 5 R337 Turksvygrivier 5860 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -32.627599490804 25.060464619883
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!