Port Elizabeth  Accommodation at Tyday Accommodation | TravelGround
+68

Tyday Accommodation

40 reviews
Self Catering

Review Summary

4.4 out of 5from 40 reviews for Tyday Accommodation
Cleanliness
4.2/5
Service
4.3/5
Location
4.4/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.4/5
Carison B - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carison B
With spouse/partner

We enjoyed our stay at Tyday Accommodation and would most definitely go there again awesome.

Was relaxing being there, would go there anytime.

Ziyanda N - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ziyanda N
With friends

Amazing place with wonderful owners.

The pictures online do not do the place justice. Beautiful accommodation with an amazing view.

René N - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
René N
With spouse/partner

Dit was ‘n slaapplek en niks meer nie.

Die woonstel was heel netjies, maar met ‘n swaar muf reuk as gevolg van toe staan. Die erf was onversorgd met rommel wat rondlê. Dit sal een werker een dag neem om op te ruim en netjies te maak vir gaste.

Gugu N - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gugu N
With spouse/partner

Had a good stay.

Room was clean and neat. Welcoming was pleasant and everything was excellent.

Clarence C - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Clarence C
Family with young children

Great.

I recommend friends and I'll be back.

Tobias Jacques D - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Tobias Jacques D
With spouse/partner

Very private and peaceful.

We booked Pool 1 but instead they gave us Base. Shower's drain was clogged. Cutlery was greasy. Kitchen cabinets and faucets fall apart. Bedding was full of dirty spots. Kettle leaks water.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie privaat en rustig.

Ons het Pool 1 bespreek maar instede het hulle ons Base gegee. Stort se drein was verstop. Eetgerei was vetterig. Kombuiskaste en kraan val uit mekaar. Beddegoed was vol vuil kolle. Ketel lek water.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

A A - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
A A
With friends

Clean, great location and ample space.

Was a real pleasure staying at Tyday.

Donetia D - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Donetia D

Uitstekende diens, plek is pragtig en baie netjies.

Ek was baie beīndruk met die wonderlike diens het beslis waarde vir my geld ontvang. Die eenheid was baie netjies en pragtig uiteengesit.

Lucille B - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lucille B
With spouse/partner

It was perfect!

It was lovely. Located close to everything.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was perfek!

Dit was heerlik. Dis naby alles geleë.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Laurika G - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Laurika G
Family with teenagers

Gerieflik.

Netjies en skoon. Daar is alles wat jy nodig het. Definitief waarde vir geld.

Sharon R - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sharon R
Family with young children

Awesome.

Thank you to the owner of tidy accommodation. It was our first holiday as a family and the place was beyond our expectations. We really loved our stay there and for the next four years this will be our home away from home in Port Elizabeth.

Flip M - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Flip M
With spouse/partner

Not pleasant.

Upon arrival we were met at the car and taken to the room. I noticed that general maintenance is lacking. Upon entering I noticed a damp smell. At the fireplace was a damp towel supposedly to catch the water that welled up earlier that morning due to rain. Overall the rooms and bedding were neat and clean. The room had roll up reed blinds that were worn out and not working properly. The carpets in the main room were dirty. The toilet and bath were dirty too. When we left we didn't see any staff so we just left the key in the box. We chose Tyday due to its location and based on the pictures we saw. Price wasn't an issue.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Nie aangenaam nie.

Met aankoms is ons by die motor ontmoet en dadelik na die kamer geneem. Met die loop na die kamer het ek gemerk dat algemene instandhouding op die gebou skort. Met die instap in die vertrek het 'n muwwe bedompige reuk ons begroet. By die kaggel het 'n handdoek gelê blykbaar om water op te droog agv. reën vroeër die oggend. Oor die algemeen was die vertrekke netjies en skoon insluitende die beddegoed. Vertrek het oprol-bamboesblindings gehad vir gordyne wat verslete was en almal het nie gewerk nie. Die matte in die hoofvertrek was baie vuil. Toilet was vuil, bad het 'n vuil waterring gehad, groot vloer mat was vuil. Met ons vertrek het ons niemand van "bestuur" gesien nie dus het ons die sleutel in die boks by die hek geplaas. Ons het op Tyday besluit omrede die ligging van waar ons wou wees asook die foto's van Tyday wat goed vertoon het. Prys het nie 'n rol in ons besluit gespeel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Louis L - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louis L
With friends

Neat, spacious and good value for money.

Had a great stay. Friendly welcome. Place is neat with a braai and swimming pool, as well as a big TV.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies, ruim en goeie waarde vir geld.

Lekker gebly. Vriendelik ontvang. Plek is netjies met braai en swemplek en groot TV.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Romeo H - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Romeo H
Family with teenagers

Dit was baie aangenaam om daar te bly, ek hou van die rustigheid en dis naby alle plekke wat jy wil besoek.

Uitstekend en waarde vir geld en die plek is in 'n baie rustige area. Dis ook baie naby aan die winkelsentrums en nie ver van die see af nie. So ja, ek sal definitief weer daar tuis wil gaan.

Delia U - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Delia U

Great.

Place was very neat, safe and I had a good night's rest.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker.

Plek was baie netjies, veilig en het rustig geslaap.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Cecilia J - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cecilia J
Family with young children

Vriendelik en gasvry.

Goed geleë. Blyplek is skoon en netjies.

Meda V - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Meda V
With friends

Enjoyed our stay there.

The place was quite spacious, convenient and accommodating for us and especially for the 4 German shepherds we brought along for the show. Lovely quiet area as well. The only thing I did not like was the bedding (comforter) was too thick and hot for me at this time of the year, they should at least have some thinner bedding as an option as well.

Yzette P - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yzette P
With spouse/partner

It was unbelievable.

The accommodation was fantastic. Everyone was very friendly and helpful. I will recommend you anytime.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was ongelooflik.

Die verblyf was fantasties. Almal baie vriendelik en behulpsaam. Ek beveel julle enige tyd aan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jeff O - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Jeff O
With friends

Nie vriendelik vir 'n groep jongmense nie.

Ligging is goed, maar plek lyk nie soos op foto's nie! As julle jong groep is, is dit regtig nie ideaal nie! Eienaars spreek ander gaste aan, nie die persoon wat booking maak nie, teleurstellend. En eienaars woon op boonste verdieping.

Ingrid N - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ingrid N

Teleurgesteld.

Ek is teleurgesteld. Ek het uitdruklik vir Tyday gesê ek was nie seker hoeveel aande ons sou bly nie, want ons werk by die hospitaal en het nie geweet hoe lank ons sou bly nie. Hulle het gesê ek moet die volle bedrag vooruit betaal. Ons het een aand nie oorgebly nie en gevra vir 'n terugbetaling van die laaste aand, ons het vroeg die oggend uitgeboek. Eers het hulle nie op my e-posse reageer nie. Na die derde keer het hulle geantwoord en gesê ons kan nie 'n terugbetaling kry nie. So ek sal definitief nie weer daar bly nie.

Hettie G - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hettie G
With spouse/partner

Lovely.

Friendly reception. Had a lovely stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik.

Vriendelik ontvang. Baie lekker gebly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ebrahiem C - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Ebrahiem C
With spouse/partner

Perseel is naby hoofpaaie geleë.

Die oornaggeriewe het aan my vereistes voldoen.

Monja M - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Monja M

Vriendelik en baie hulpvaardig.

Mense is baie nice en het die groep gehuisves toe hulle eers 04:00 daar aankom. Baie dankie julle is great!

Ellen C - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ellen C
Family with teenagers

Dit was fantasties. Alles wat ek nodig gehad het was daar. Spar is ook in dieselfde straat.

Behulpsaam en vriendelike eienaars. Baie dankie ook aan jul huishulp vir die was van my wasgoed. My kinders was baie dankbaar vir die WiFi.

Maria A - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Maria A
With spouse/partner

Dit was 'n aangename en rustige 8 dae verblyf by Tyday Accommodation.

Ons het heerlik gekuier in 'n baie gerieflike ateljee. Alles wat mooi skoon. Ons was dankbaar vir die ingeboude braai. Die eienaars is baie vriendelike mense, wat poog om dit vir die gaste baie aangenaam te maak. Die speelplek reg voor die deur het handig te pas gekom, wanneer ons kleinkinders kom kuier het. Ons sal graag weer daar wil tuisgaan. As ons 'n vriendelike aanbeveling kan maak, kan die volgende toebehore aangeskaf word: 4 wynglase, sout- en peperpotjies, 'n blikoopmaker en 'n bak vir braaivleis om op die kole warm te hou.

Rynhardt V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rynhardt V
Individual traveler

Very neat and good value for money.

It was easy to find the guesthouse. Very clean and neat and good value for money. Will definitely use again and recommend.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies en goeie waarde vir geld.

Was maklik om die gastehuis te kry. Baie skoon en netjies en goeie waarde vir geld. Sal beslis weer gebruik en kan aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Graeme W - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Graeme W
With friends

Vriendelike ontvangs en netjiese selfsorg-eenhede.

Vriendelike ontvangs en netjiese selfsorg-eenhede.

Ronel S - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ronel S
With spouse/partner

Comfortable, affordable, all in one.

We had a good night's rest here - even though we were just travelling through, it was ideal - would definitely recommend Tyday.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik, bekostigbaar, als in een.

Ons het baie lekker geslaap hier - alhoewel ons net duer gereis het was dit ideaal - sal Tyday beslis aanbeveel

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Phillip M - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Phillip M
Individual traveler

Quiet and service good. Close to Cape Road.

Quite hot with the low ceiling. Otherwise fine.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Stil en diens goed. Naby aan Cape Road.

Bietjie warm met die lae dak. Andersins fyn.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Carinda L - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Carinda L
With spouse/partner

Very pleasant people. Enjoyed the stay.

We enjoyed the stay, everything neat and clean and organised. Would recommend to others.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangename mense. Het baie lekker daar gebly.

Ons het heerlik hier gebly, alles was skoon en netjies en agter mekaar, sal beslis aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lourens M - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lourens M

Very nice, value for money for a nice sleepover.

See star rating.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker, waarde vir geld vir 'n lekker lêplek.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rozane D - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rozane D
With friends

Incredible!

Really nice. Neat, clean, safe and value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflik!

Regtig lekker gewees. Netjies, skoon, veilig en waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jo-anne R - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jo-anne R
Individual traveler

Absolutely fantastic and I wasn't even on holiday!

It is centrally located and I was able to move around quite easily. Very clean and tidy and the owners are very friendly. I felt safe and will book accommodation there again any time. Tyday is definitely my first choice.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Absoluut fantasties en ek was nie eens op vakansie nie!

Dis sentraal geleë en ek kon maklik rondbeweeg. Baie skoon en netjies en die eienaars is baie vriendelik. Ek het veilig gevoel en sal enige tyd weer vir my plek daar bespreek. Tyday is beslis my eerste keuse.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

C B - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
C B
On business

Completely surprised by the excellent quality of the place.

Very neat and clean. The upkeep of the place is 100%. Friendly reception and welcome from the owner. Will recommend it anytime. Will stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heeltemal verbaas met die uitstekende kwalitiet van die plek.

Baie netjies en skoon. Die instandhouding van die plek is 100%. Vriendelik verwelkom en ontvang deur die eienaar. Sal enige tyd aanbeveel. Sal weer daar bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Karin V - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Karin V

Ek en my swemmer-seun en vriendin se seun het hier gebly.

Die ligging was vir ons uitstekend, baie nabygeleë aan die Newton Park swembad, aangesien ons vir 'n swemgala daar was. Ons was in die "backpacker" kamers wat veral die klein kamer was baie vuil en stowwerig, die staanwaaiers was vol stof vuil en aangepak en 'n mens kon sien die kamers is net baie onlangs skoongemaak. Die stofie was vuil en mikrogolfoonde ook en wel die hele kamers was vol stof, ek en my seun is allergies vir stof so dis hoekom ek dit dadelik geruik en opgetel toe ons in die kamers kom. Aangesien dit 'n selfsorgeenhede is verwag 'n mens dat daar die basiese items sal wees om kos te kan maak. Die een kamer het glad nie 'n stoofplaat ingehad nie en alhoewel baie vuil was, het die ander vertrek darem 'n stoofplaat gehad. Geen raspers, sif, vleismesseens wat 'n mens in die kombuis gebruik. Dan het ons die hele tyd gesukkel met die DStv en TV wat af is of die kanale vries, op die ou end maar moet opgegee en nie TV gekyk nie. Die eienaar en sy vrou het darem kom kyk na ek hul daarop gewys het, maar nes jy kanale verwissel vries die beeld. Dan die geraas, konstante gekap en gesweis, ek neem aan hul bou aan of iets, ons kon in die middae geen rus kry nie veral omdat die swemmers moet rus voor die finale, behalwe die Sondag was dit darem stil, maar toe speel hul kinders krieket waar die motors in die werf geparkeer is en voor die kamers met balle wat teen ruit geslaan word. Ek voel dis glad nie veilig vir ons motors nie, met geen konsiderasie vir die gaste wat daar bly nie, neem die kinders dan na 'n parkie toe om te speel - en wat as 'n ruit van die gaste se motors uitgeslaan word? So die rus wat ons tussendeur moes kry was glad nie moontlik nie. Alhoewel die ligging goed was en die eienaars vriendelik, en die prys baie goed sal ek nie weer daar bly nie. Ek voel net al betaal 'n mens goedkoper is 'n skoon plek sekerlik 'n noodsaaklikheid. Ek is nie een wat gewoonlik kla nie is maar dankbaar om plek te kry maar weereens 'n stowwerige, vuil plek is nie onderhandelbaar nie. Ook vir mense wat stil en rustige plek soek, sal ek dit ook nie aanbeveel nie.

Diolene T - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Diolene T
Individual traveler

Fantastic!

Just loved my stay. The owners are amazing! Everything I needed and wanted. Thank you for making my stay one to remember.

Fritz E - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fritz E
With spouse/partner

Goeie waarde vir geld, aangenaam en baie gasvry.

Tydens ons verblyf was die kamer wel nie gediens nie.

Nylene S - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Nylene S
Family with young children

Ongerieflike verblyf in 'n geskikte ligging vir ons spesifieke reis.

Die ateljee-eenheid het 'n goeie skoonmaak nodig! Die groot rusbank ruik onwel. Daar is net 2 skuifdeure, geen lugversorging, geen waaier en geen vensters behalwe 1 in die badkamer. Sodra jy by skuifdeure uitgaan is daar 3 hoë trappe wat lei na grasperk en swembad. Daar is geen veiligheidshekke voor die skuifdeure, dus gevaarlik vir kruipende kleuters. Die afdroogdoek was vuil en klam en die eetgerei maar skraps. Die gasbottel en tweeplaatstoof in die sitkamer kan 'n trek pleister wees vir besige handjies. Daar is net 1 stoel om die tafel vir 4, dus kon ons nie as familie saam eet om tafel. Gelukkig net 1 nag vertoef.

Herman R - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Herman R
With spouse/partner

Rustig en stil, maar tog naby aan die stadsgedruis.

Vriendelike ontvangs deur gasvrou. Stil en rustige woonbuurt. Stapafstand van 'n Spar. Die wooneenheid is lekker privaat met onafhanklike toegang. Parkering agter hek. Ons sal weer daar gaan bly.

Johan R - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Johan R
With spouse/partner

Ek sal enige tyd weer gebruik maak van Tyday se akkommodasie.

Gerieflike en ruim akkommodasie in 'n stil area van die stad. Beslis iets om aan te beveel.

From R600
per night (for 2 people)
From R600
per night (for 2 people)
From R600
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 18 people
  • Check-in: 14:00 to 23:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 20 Arend Road, Cotswold, Port Elizabeth, 6045, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGI5YzRhMmI2LTA2ODctNGUxMy04ODY1LWE0NTAzYTQ1OGYyOQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R600  per night (for 2 people) 40 5 1 5 20 Arend Road Cotswold 6045 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-23:00 10:00 -33.937608 25.555614
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com