The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Tzamenkomst River Lodge | TravelGround
+51

Tzamenkomst River Lodge

Review Summary

4.7 out of 5from 20 reviews Tzamenkomst River Lodge
Cleanliness
4.8/5
Service
4.8/5
Location
4.7/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.6/5
Antoinette O - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Antoinette O
Individual traveler

Jou huis weg van die huis.

Baie dankie aan die vriendelike personeel van Tzamenkomst Lodge veral Christie Bruwer wat haar so ontferm het oor ons seun wat alleen gereis het. Baie dankie vir die omgee en mooi versorging.

Heleen B - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Heleen B
With spouse/partner

Pragtige plek met die mooiste uitsig!

Vriendelike personeel! Baie netjiese kamers en geriewe! Mooiste sonsondergang en -opkoms oor die Oranjerivier!

Leonie B - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leonie B
Family with young children

Warm, clean, comfortable, chic and modern.

As a young family, we really enjoyed our stay at Tzamenkomst River Lodge. We had a very warm welcome by Christie and Teri, our rooms were fully equipped for the winter season and were so tastefully decorated and stocked for a comfortable and easy stay. We enjoyed a delicious warm breakfast next to a cozy fireplace. We were constantly greeted by such friendly ground and assisting staff. A definite must for all families passing through the Colesberg area. Thanks again to the team at LekkeSlaap and Tzamenkomst River Lodge for helping us create an adventure out of our long trip to Cape Town.

Alicia V - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Alicia V
Individual traveler

Lekker rustig.

Baie mooi langs die dam.

Malora K - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Malora K
Individual traveler

Lovely riverfront, pet friendly accommodation.

Although it was just a short stopover to break up my drive between the Cape and Johannesburg, it's a very peaceful, neat and welcoming spot for a comfortable night's rest.

Marius C - May 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marius C
Family with teenagers

Alles was netjies en skoon en die natuur is pragtig.

Diens was goed met heerlike aandete.

Erika V - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erika V
Individual traveler

Dit was heerlik!

Die ligging is so mooi en net van die hoofweg af - die grondpad na die lodge is goed. Daar was 'n vuurtjie wat die hele eetplek lekker warm gehou het - en daar het 'n lekker bord kos vir my gewag. Die kamer was goed ingerig en dis heerlik. Die uitsig die volgende oggend was pragtig en ek het lekker op die stoep gesit met 'n koppie koffie. Die gasvrou gaan uit haar pad uit en ek sal beslis weer terug wees.

Heyns K - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heyns K
Family with young children

Baie aangename oornagplekkie.

Baie dankie vir die gasvryheig Terri en Luke. Ons het die plaasrustigheid en fasiliteite geniet. Ons seuntjie kon lekker rondhardloop op die grasperk, in die infinity pool inspring en hy het 'n lekker rubber-duck ondervinding saam met Luke op die rivier gehad. Baie dankie vir die lekker ontbyt. Ons het gekies om self aandete te maak en kon 'n lieflike vuurtjie aansit. Die boma-fasiliteit is ook pragtig.

Adri A - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Adri A
With spouse/partner

Gerieflik! Boerekos fantasties & ontbyt net so lekker. Hulle granola is die beste ooit!

Die kamer was gerieflik, maar fyn besopnderhede is belangrik. Die volvloermat in die kamer is nie my gunsteling. Wit badkamers werk beste vir my. Miskien net gaste waarsku van die water in badkamer. Was nogal 'n skok!

Rentia V - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Rentia V
With spouse/partner

Mooi en rustige atmosfeer.

Michelle gaan uit haar pad uit om die verblyf so aangenaam moontlik te maak. Ideale ligging vir 'n oornagplek langs die N1.

Elaine L - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elaine L
Family with young children

Ons kuier by Tzamenkomst was ongelooflik lekker!

Tzamenkomst River Lodge is 'n pragtige plek, gasvryheid was die beste en kos was ongelooflik lekker!

Theresa E - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Theresa E
Individual traveler

Great stay at Tzamenkomst River Lodge.

I had a great stay at the lodge for 1 night. Room was clean, well equipped and the location on the river was fantastic. Great breakfast and the host was a lovely! Would recommend this place to anyone looking for a peaceful river stay. Will definitely stop there again

Tzamenkomst River Lodge's response

So glad you enjoyed your stay, thanks for a wonderful review, look forward to seeing you again!

Tzamenkomst River Lodge
Lindi D - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lindi D
Family with young children

Absolutely one of the best!

I have been everywhere. And we travel through Gariep/Colesberg frequently. This place was excellent. Beautifully situated on the river banks, listening to the tranquil sound of water flowing in the background, it truly was an fantastic experience. My 2 year old enjoyed running on the well maintained open gras and the pool overlooking the river is such a relaxing view. You feel your on holiday already! Definitely well worth every penny to have some much needed rest for the road ahead. The hostess was so friendly and truly cares about the clients staying over. We felt so welcome. And our every need was satisfied. I enjoyed it so much that I took the time to write this review, because people who put in the time and effort to put their guests first and provide fantastic service, deserve it! Thank you so much.

Ammi S - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ammi S
With spouse/partner

'n Heerlike ervaring met alles en meer wat ons nodig gehad het!

'n Pragtige plaas om op tuis te gaan. 'n Gasvrou wat die lekkerste kos kook! 'n Tuiskoms langs die pad.

Marius C - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marius C
Family with teenagers

Lovely and tranquil unit. Felt rested and ready to continue our journey to the Eastern Cape.

The unit was very well equipped and clean. The farm is absolutely beautiful - we enjoyed the delicious breakfast looking out over the river and green gardens. The gravel road in is very well maintained and the directions was very clear. A short and rested overnight stay.

Tzamenkomst River Lodge's response

Hi Marius

Thanks so much for the wonderful review, much appreciated and glad you enjoyed your stay.

Hope to see you again soon.

Kind regards
Terri

Tzamenkomst River Lodge
Jonathan W - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jonathan W
Individual traveler

Die beste verrassing in die Karoo!

Ongelooflike mooi oasis, tussen niks en nêrens. ’n Lieflike uitsig oor die Oranjerivier en heuwels, baie goed toegerus, luuks en smaakvolle dekor. Klipgooi vanaf die N1, net buite Colesberg en toegangklik met enige voertuig. Ontbyt vir ’n koning, en sal definitief meer as net een nag daar spandeer in die toekoms. Baie privaat en uiters professionele gasvrou en eienaars.

Leona V - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Leona V
With spouse/partner

Pragtige uitsig, skoon kamers en gasvryheid het ons begroet.

Die kamers het lugversorging wat absolute plus punt was. Die kamers en linne is skoon en netjies. Die kos wat ons by die gastehuis geeët het, was soos boerekos uit jou ma se kombuis - heerlik voorberei en vars.

Barbara B - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Barbara B
With friends

Lovely place, highly recommended!

For me personally as an avid gardener the only down point was the neglected gardens. It must have been spectacular once upon a time under a loving hand. Now it's just managed.

Philip M - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Philip M
With spouse/partner

Sonder twyfel ‘n plek om te sien.

Op die walle van die groot rivier, met ander woorde, daar is baie water. Gary Player het die plek voorheen besit. Pragtig mooi. Sal weer daar wil tuisgaan.

Helena B - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Helena B
On business

Dit is 'n aangename plek met goeie diens

Baie mooi plek. Die ontbyt en aantete was ook baie lekker

From R1 500
per night (for 2 people)
From R1 500
per night (for 2 people)
From R1 500
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 10 people
  • Check-in: 12:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: N1, Tzamenkomst Farm, 25 km from Colesberg, 9795, Northern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAuDqROROXx6SJU79aNuRzGFjOoNvoj5AT9VnMv0jUVkY6wQ3B7M?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R1 500  per night (for 2 people) 20 5 1 5 N1 Tzamenkomst Farm 9795 Northern Cape 0860 022 102 12:00-19:00 10:00 -30.614382466549 25.299602896573
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!