The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Tzamenkomst River Lodge | TravelGround
+46

Tzamenkomst River Lodge

Review Summary

4.7 out of 5from 49 reviews for Tzamenkomst River Lodge
Cleanliness
4.6/5
Service
4.7/5
Location
4.7/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.4/5
Nannette V - Jul 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nannette V
Family with young children

So relaxing after a long trip.

Awesome overnight stay - so much so that we have booked a return stay. Great food and great service - friendly and helpful with ease of access off the N1.

Ria R - Jun 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ria R
With spouse/partner

Vreeslik mooi en baie goeie diens.

Tzamenkomst River Lodge is 'n regte juweel en ons is so bly ons het daar bespreek. Ons is ingewag deur die vriendelike personeel en het verskriklik lekker geëet die aand!

Marile P - May 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marile P
With friends

Pragtig en gerieflik.

Ons het by Tzamenkomst oorgeslaap vir 'n nag op pad Oos-Kaap toe. Het al ons verwagtinge oortref, goeie fasiliteite en lekker kos. Pragtige plek wat ek beslis sal aanbeveel!

Tersia T - May 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tersia T
Individual traveler

Wonderlik.

Dit was die beste ligging en vriendelikste mense. Baie mooi dekor en kamers.

Hugh S - May 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hugh S
With spouse/partner

Baie mooi en goed geleë.

Baie goeie ligging, reg langs die N1 en op die pragtige Oranjerivier. Vriendelike ontvangs en alles soos verwag. Sal definitief weer daar oornag.

Carel D - May 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Carel D
With spouse/partner

Pragtige ligging, uitstekende en vriendelike diens.

Net vreemd dat ons nie Tzamenkomst River Lodge op ons GPS kon vind nie. Die enigste Tzamenkomst lê heeltemal in 'n ander rigting.

Janett S - May 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janett S
With spouse/partner

Een woord: fantasties.

Dit was puik. Sal dit enige tyd kan aanbeveel met 'n ongelooflike sonsondergamg en vriendelike diens. Ideale plek om te oornag tussen Johannesburg en Kaapstad.

Eugene P - Apr 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Eugene P
With spouse/partner

Great - lovely stopover.

Friendly, hospitable people.

Netanje B - Apr 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Netanje B
With spouse/partner

Comfortable.

Friendly staff and great location.

Arthur E - Apr 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Arthur E
With spouse/partner

Asemrowende verblyf.

Dit was heerlik en so so mooi. Op die oewer van die Oranjerivier. Pragtige kamer en heerlike kos met vriendelike diens. Sal beslis weer gaan.

Belinda B - Apr 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Belinda B
Family with young children

Pragtige ligging.

Baie vriendelik, gasvry en het moeite gedoen met die klein kindertjies om dit ekstra spesiaal te maak.

Michelle V - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle V
Family with teenagers

A wonderful stop-over with the most beautiful scenery. Friendly host and staff.

I will most definitely recommend Tzamenkomst River Lodge. Extremely friendly host (Lorraine) and staff. The views from the lodge are breathtaking. The dinner and breakfast served was delicious. The cottage was very clean and neat. Comfortable bed after the long drive. Would like to stay an extra day to enjoy all the facilities on the farm though. Will definitely be back.

Roxane H - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Roxane H
With spouse/partner

Gasvry, gemaklik en salig.

Ons het heerlik oornag op pad Wilderness toe. Ons is vriendelik verwelkom deur die gasvrou, wat ons na ons kamer geneem het. Die kamers is netjies en skoon en mens kan die rivier heeltyd hoor en sien. Ons het ook 'n skemerkelkie by die kontantkroeg geniet. Sal dit vir enige iemand aanbeveel.

Etelka P - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Etelka P
On business

Excellent destination.

Excellent value for money. Rooms were clean and staff friendly and helpful.

Sean B - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sean B
With spouse/partner

A gem of a place.

Wish we'd stayed longer. Such a peaceful, beautiful place.

Tzamenkomst River Lodge 's response

Thank you for your lovely review. We're so glad you enjoyed your stay with us and hope to see you again soon.

Tzamenkomst River Lodge
Nical G - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nical G
With spouse/partner

Die personeel was baie vriendelik en behulpsaam en het als gedoen om ons verblyf so gerieflik as moontlik te maak. Beeldskoon uitsigte. Ek sal vir seker weer kom.

Die personeel was gaaf genoeg om voorsiening te maak dat ons ons hond kon saamvat. Daar is wonderlike uitsigte van die Oranjerivier en lekker visvangplek en wild om te aanskou.

Pauli V - Feb 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pauli V

Ongelooflike mooi plek!

Baie mooier as op hul foto's. Pragtige uitsig op die Oranjerivier. Ons was gelukkig om die omgewing en rivier na al die reën te sien. Mooiste sonsondergang! Wens ons kon langer bly. Die ontbyt was heerlik. Lorraine en personeel gaaf. Wees net versigtig met die water uit die krane, nie op die oomblik goed om te drink nie. Sou goed wees om gaste daaroor te waarsku.

Lizelle B - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizelle B
With spouse/partner

Fantasties

Wat 'n pragtige plek. Ons is vriendelik deur die eienaar ontvang en die kos was uit die boonste rakke. Baie dankie vir heerlike, netjiese en gemaklike verblyf.

Liza O - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Liza O
Family with young children

Lieflik op die rivierbank.

Lieflike, groot tuin vir die kleuter om rond te hardloop en baie om na te kyk. Lieflike kamers met gasvryheid van die bestuurders en eienaars.

Jean F - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Jean F
With spouse/partner

Teen R1900 per nag, is dit werklik belaglik duur.

Doen eers jou huiswerk alvorens jy hier bespreek. Ander omliggende bestemmings verskaf baie meer waarde vir jou rand. Daar is nie TV's in die kamers nie. Teen R1900 per nag is dit werklik nie die moeite werd nie.

Helet P - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Helet P
Family with young children

Pragtig met lieflike mense.

Pragtige plek met baie potensiaal.

Starcha D - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Starcha D
With spouse/partner

Beautiful and peaceful.

Clean and peaceful. We had a lovely meal and the staff are friendly.

Tzamenkomst River Lodge 's response

Thank you for a great review, we hope to see you again.

Tzamenkomst River Lodge
Mariaan V - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mariaan V
With spouse/partner

Asemrowend en vriendelike diens.

Juweel van 'n plekkie net jammer ons verblyf was te kort. Sal weer kom kuier.

Bruce D - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Bruce D

Very disappointed, not what we expected.

This was supposed to be the perfect end of a relaxing holiday in the Southern Cape, we were all very excited when entering the lodge grounds to see all the animals and the beautiful views. Our enthusiasm soon waned however when we arrived at the lodge to find that the main lodge was not what we expected, based on the 5 star reviews that we read. My wife and my room, number 1, had a beautiful view of the river, our family members however in room number 2 had no view (of anything of note), and their room was very basic. At around 20:30, when trying to shower in room number 2, it was realised that there was no hot water, we phoned, and were told that work had been done on the water line during the day and someone had obviously left some valve closed. Surely following repairs been done the system should be checked! Fortunately room number 3 was vacant and we were told that the shower in this room could be used. Why weren't our family members assigned this room in the first place, knowing that work had been done on the water line, obviously there had been an existing problem. We had booked for supper at the lodge, only to find that it was a set menu, which only included lamb shank, no other alternative choice for non red meat eaters, which is the case with my wife. We were told that it stated clearly on the web site that only lamb shank would be served, no other alternative, I have however checked and can find no such mention. When waking up we were informed by our family members that the electricity had gone off at 22:00, and that their toilet kept running water all night. In the morning around 05:45, we were boiling the ern in the lodges main lounge for hot water for coffee when all of a sudden the power went off again. Why no emergency power supply at a 5 star rated establishment? We decided there and then that's it we off, we could get breakfast somewhere else. Apparently according to the one lady at the lodge Eskom load shedding, stage 2, was the cause for the power outages in this remote area! So our expectations of this facility were unfortunately shattered, won't be seeing us again, thats for sure.

Ben G - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ben G
With spouse/partner

Puik ligging

Gasvryheid, lekker boerekos en gemaklike oornagfasiliteite.

Tersia W - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Tersia W

Vriendelik, hulpvaardig, troeteldiere welkom.

Kan bietjie meer moeite doen met ontbyt en aandete. Gasvrou is baie vriendelik en het ons geskuif na 'n groter kamer.

Herman D - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Herman D
With spouse/partner

Kos vir die siel.

Van die ontvangs tot die "check out" was ons op die hande gedra. Skoon, mooi, netjies, stylvol en asemrowende natuurskoon. Gasvrou laat jou soos familie voel en haar kookvernuf is iets uit die boeke.

Marius S - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marius S
Individual traveler

Gasvry.

Hulle het moeite gedoen om my tuis te laat voel.

Antoinette O - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Antoinette O
Individual traveler

Jou huis weg van die huis.

Baie dankie aan die vriendelike personeel van Tzamenkomst Lodge veral Christie Bruwer wat haar so ontferm het oor ons seun wat alleen gereis het. Baie dankie vir die omgee en mooi versorging.

Heleen B - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Heleen B
With spouse/partner

Pragtige plek met die mooiste uitsig!

Vriendelike personeel! Baie netjiese kamers en geriewe! Mooiste sonsondergang en -opkoms oor die Oranjerivier!

Leonie B - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leonie B
Family with young children

Warm, clean, comfortable, chic and modern.

As a young family, we really enjoyed our stay at Tzamenkomst River Lodge. We had a very warm welcome by Christie and Teri, our rooms were fully equipped for the winter season and were so tastefully decorated and stocked for a comfortable and easy stay. We enjoyed a delicious warm breakfast next to a cozy fireplace. We were constantly greeted by such friendly ground and assisting staff. A definite must for all families passing through the Colesberg area. Thanks again to the team at LekkeSlaap and Tzamenkomst River Lodge for helping us create an adventure out of our long trip to Cape Town.

Alicia V - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Alicia V
Individual traveler

Lekker rustig.

Baie mooi langs die dam.

Malora K - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Malora K
Individual traveler

Lovely riverfront, pet friendly accommodation.

Although it was just a short stopover to break up my drive between the Cape and Johannesburg, it's a very peaceful, neat and welcoming spot for a comfortable night's rest.

Marius C - May 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marius C
Family with teenagers

Alles was netjies en skoon en die natuur is pragtig.

Diens was goed met heerlike aandete.

Erika V - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erika V
Individual traveler

Dit was heerlik!

Die ligging is so mooi en net van die hoofweg af - die grondpad na die lodge is goed. Daar was 'n vuurtjie wat die hele eetplek lekker warm gehou het - en daar het 'n lekker bord kos vir my gewag. Die kamer was goed ingerig en dis heerlik. Die uitsig die volgende oggend was pragtig en ek het lekker op die stoep gesit met 'n koppie koffie. Die gasvrou gaan uit haar pad uit en ek sal beslis weer terug wees.

Heyns K - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heyns K
Family with young children

Baie aangename oornagplekkie.

Baie dankie vir die gasvryheig Terri en Luke. Ons het die plaasrustigheid en fasiliteite geniet. Ons seuntjie kon lekker rondhardloop op die grasperk, in die infinity pool inspring en hy het 'n lekker rubber-duck ondervinding saam met Luke op die rivier gehad. Baie dankie vir die lekker ontbyt. Ons het gekies om self aandete te maak en kon 'n lieflike vuurtjie aansit. Die boma-fasiliteit is ook pragtig.

Thys En Joan D - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Thys En Joan D
With spouse/partner

Pragtige ligging oor rivier.

Goeie vriendelike ontvangs. Skoon kamer met klein kombuisie met ketel, yskassie en mikrogolfoond. Koffie, en tee in mooi glashouers, net jammer nie gemerk met watter tipe koffie en tee in houer is nie. Rustige atmosfeer op groen grasperk by tuintafel en stoele of lêstoele langs swembad. Net kussings kort. Self help aan koffie, teestasie en koeldrank. Aandete teleurstellend veral vir prys wat gevra is daarvoor. Maalvleis, gekookte groenboontjes, fyn pampoen en baie rys. Mooi uitsig gastehuis.

Adri A - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Adri A
With spouse/partner

Gerieflik! Boerekos fantasties & ontbyt net so lekker. Hulle granola is die beste ooit!

Die kamer was gerieflik, maar fyn besopnderhede is belangrik. Die volvloermat in die kamer is nie my gunsteling. Wit badkamers werk beste vir my. Miskien net gaste waarsku van die water in badkamer. Was nogal 'n skok!

Rentia V - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Rentia V
With spouse/partner

Mooi en rustige atmosfeer.

Michelle gaan uit haar pad uit om die verblyf so aangenaam moontlik te maak. Ideale ligging vir 'n oornagplek langs die N1.

Elaine L - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elaine L
Family with young children

Ons kuier by Tzamenkomst was ongelooflik lekker!

Tzamenkomst River Lodge is 'n pragtige plek, gasvryheid was die beste en kos was ongelooflik lekker!

Theresa E - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Theresa E
Individual traveler

Great stay at Tzamenkomst River Lodge.

I had a great stay at the lodge for 1 night. Room was clean, well equipped and the location on the river was fantastic. Great breakfast and the host was a lovely! Would recommend this place to anyone looking for a peaceful river stay. Will definitely stop there again

Tzamenkomst River Lodge 's response

So glad you enjoyed your stay, thanks for a wonderful review, look forward to seeing you again!

Tzamenkomst River Lodge
Lindi D - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lindi D
Family with young children

Absolutely one of the best!

I have been everywhere. And we travel through Gariep/Colesberg frequently. This place was excellent. Beautifully situated on the river banks, listening to the tranquil sound of water flowing in the background, it truly was an fantastic experience. My 2 year old enjoyed running on the well maintained open gras and the pool overlooking the river is such a relaxing view. You feel your on holiday already! Definitely well worth every penny to have some much needed rest for the road ahead. The hostess was so friendly and truly cares about the clients staying over. We felt so welcome. And our every need was satisfied. I enjoyed it so much that I took the time to write this review, because people who put in the time and effort to put their guests first and provide fantastic service, deserve it! Thank you so much.

Ammi S - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ammi S
With spouse/partner

'n Heerlike ervaring met alles en meer wat ons nodig gehad het!

'n Pragtige plaas om op tuis te gaan. 'n Gasvrou wat die lekkerste kos kook! 'n Tuiskoms langs die pad.

Marius C - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marius C
Family with teenagers

Lovely and tranquil unit. Felt rested and ready to continue our journey to the Eastern Cape.

The unit was very well equipped and clean. The farm is absolutely beautiful - we enjoyed the delicious breakfast looking out over the river and green gardens. The gravel road in is very well maintained and the directions was very clear. A short and rested overnight stay.

Tzamenkomst River Lodge 's response

Hi Marius

Thanks so much for the wonderful review, much appreciated and glad you enjoyed your stay.

Hope to see you again soon.

Kind regards
Terri

Tzamenkomst River Lodge
Jonathan W - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jonathan W
Individual traveler

Die beste verrassing in die Karoo!

Ongelooflike mooi oasis, tussen niks en nêrens. ’n Lieflike uitsig oor die Oranjerivier en heuwels, baie goed toegerus, luuks en smaakvolle dekor. Klipgooi vanaf die N1, net buite Colesberg en toegangklik met enige voertuig. Ontbyt vir ’n koning, en sal definitief meer as net een nag daar spandeer in die toekoms. Baie privaat en uiters professionele gasvrou en eienaars.

Leona V - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Leona V
With spouse/partner

Pragtige uitsig, skoon kamers en gasvryheid het ons begroet.

Die kamers het lugversorging wat absolute plus punt was. Die kamers en linne is skoon en netjies. Die kos wat ons by die gastehuis geeët het, was soos boerekos uit jou ma se kombuis - heerlik voorberei en vars.

Barbara B - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Barbara B
With friends

Lovely place, highly recommended!

For me personally as an avid gardener the only down point was the neglected gardens. It must have been spectacular once upon a time under a loving hand. Now it's just managed.

Philip M - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Philip M
With spouse/partner

Sonder twyfel ‘n plek om te sien.

Op die walle van die groot rivier, met ander woorde, daar is baie water. Gary Player het die plek voorheen besit. Pragtig mooi. Sal weer daar wil tuisgaan.

Helena B - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Helena B
On business

Dit is 'n aangename plek met goeie diens

Baie mooi plek. Die ontbyt en aantete was ook baie lekker

From
R1 500
per night, for 2 ppl
From
From R1 500
per night, for 2 ppl
From
R1 500
per night, for 2 ppl
Make a Booking
  • Capacity: 8 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: N1, Tzamenkomst Farm, 25 km from Colesberg, 9795, Northern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAuDqROROXx6SJU79aNuRzGFjOoNvoj5AT9VnMv0jUVkY6wQ3B7M?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R1 500  per night, for 2 ppl 49 5 1 5 N1 Tzamenkomst Farm 9795 Northern Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -30.573919815991 25.324530011365
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!