Labram  Accommodation at Uitzicht Guesthouse | TravelGround
+41

Uitzicht Guesthouse

Guest House

Review Summary

4.9 out of 5from 9 reviews for Uitzicht Guesthouse
Cleanliness
5.0/5
Service
5.0/5
Location
4.9/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.9/5
Jaap C - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaap C
With spouse/partner

Plek was netjies en diens was goed.

Gekry wat ons verwag het.

Uitzicht Guesthouse's response

Baie dankie vir die terugvoer. Dit is vir ons altyd lekker as ons gaste tevrede is.
Uitzicht-span

Uitzicht Guesthouse
Wilhelm P - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilhelm P
With spouse/partner

Baie vriendelike en goeie diens, baie skoon en netjies, sal enige tyd teruggaan.

Baie goeie diens, gaan uit hul pad uit om jou te help, kamers baie netjies,en skoon, ontbyt baie lekker, mense is baie vriendelik, sekuriteit is goed, sal dit enige tyd aanbeveel.

Antonie M - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Antonie M
On business

Value for money.

Will definitely return.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir geld.

Sal definitief weer terugkeer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Alma G - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alma G
With friends

Our stay was lovely and the service excellent.

We would recommend Uitzicht Guesthouse to anyone. Friendly reception and excellent service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons verbly was heerlik en die diens uitstekend.

Ons sal Uitzicht Guesthouse vir enige een aanbeveel. Ons was vriendelik ontvang en die diens was uitstekend.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Vicky T - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vicky T
With spouse/partner

Super awesome.

Ons het baie lekker gebly en sommer dadelik tuis gevoel. Die North Cape Mall is binne loopafstand, Mr Delivery se diens was puik en die ontvangsdame was baie gasvry.

Uitzicht Guesthouse's response

Baie dankie - altyd lekker as ons sulke terugvoer van ons gaste kry!

Uitzicht Guesthouse
Delia P - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Delia P
On business

It was nice to do business without any issues or extra effort.

It was pleasant to check-in with late notice and there was still someone to receive me. The people are friendly and for my business it is the perfect location. I never felt unsafe and the room was very clean and neat.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was lekker om besigheid sonder moeite te doen.

Dit was aangenaam om op kort kennisgewing laat in te check en iemand was daar om my te ontvang. Die mense is super vriendelik en vir my besigheid is die ligging perfek. Ek het glad nie een keer onveilig gevoel nie, en die kamer was pragtig skoon en netjies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Uitzicht Guesthouse's response

Dit is altyd lekker om te hoor dat gaste tevrede is en lekker gebly het.

Uitzicht Guesthouse
Johanne N - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johanne N
On business

Dit was heerlik en gerieflik.

Die personeel was baie vriendelik en behulpsaam. Die kamer was baie skoon en neitjies. Die gastehuis is baie veilig en goed geleƫ. Mens wat nie die omgewing ken nie, was dit lekker dat die mall en alles naby jou is.

Morne V - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Morne V
On business

Exceeded all my expectations!

I recommend this hotel to everyone. It was clean, safe, close to everything and their standards are excellent!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Al my verwagtinge is oortref!

Ek sal die hotel aan almal aanbeveel. Dit was skoon, veilig, naby alles en hul standaarde is uitstekend!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johanna V - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johanna V
With spouse/partner

It truly was lovely and neat and everything to feel at home.

I can really recommend it. We were so happy with their service, thoughtfulness and friendliness and nothing was too much trouble for them. Very kind people.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was voorwaar heerlik en netjies en alles om tuis te voel.

Ek kan dit regtig aanbeveel ons was so tevrede met hul diens bedagsaamheid en vriendelikheid en niks was vir hul moeite nie. Baie oulike mense.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

From R1 100
per night (for 2 people)
From R1 100
per night (for 2 people)
From R1 100
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 20 people
  • Check-in: 15:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 9 Uitzicht Avenue, Roylglen, Kimberley, 8301, Northern Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDE4ODU1MzY1LTNiMzctNDJiMi05NDA4LTI1YmZlNGUzYTZmYw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 100  per night (for 2 people) 9 5 1 5 9 Uitzicht Avenue Roylglen 8301 Northern Cape 0860 022 102 15:00-20:00 10:00 -28.758251264161 24.761740779923
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com