special Stay 3 nights, pay for 2 for any stay that doesn't include a Friday or Saturday night. Valid from 12 Feb 2020 until 29 Feb 2020.
Bojanala Accommodation at Unathi Bush Lodge | TravelGround
+216
+216

Unathi Bush Lodge

29 reviews
Game Lodge

Review Summary

4.4 out of 5from 29 reviews for Unathi Bush Lodge
Cleanliness
4.3/5
Service
4.4/5
Location
4.6/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.4/5
Mulungisi Russel M - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Mulungisi Russel M
With spouse/partner

It was a good stay. Quiet.

But what need to improve is TV. And install Wi-Fi for guests.

Ylana U - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ylana U
With spouse/partner

Was rustig en pragtig. Sal beslis weer wil gaan.

Was rustig en mooi. Sal graag weer wil gaan. Dis privaat en badkamers was altyd netjies.

Francis B - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Francis B
With spouse/partner

Was great.

It was incredibly nice. Just a pity we didn't see a manager or owner at all. One wants to be welcomed. Only Isaac the bartender was there all weekend to help if we wanted to know or needed anything.

This review has been translated, click here to view the original version.

Was great gewees.

Dit was vreeslik lekker. Net jammer dat ons glad nie bestuur of eienaar gesien het nie. Mens wil tog maar verwelkom word. Net Isaac die barman was daar die hele naweek om te help as ons iets wou weet of nodig gehad het.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Alda G - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alda G
With spouse/partner

Vind jouself in die bos.

Het ongelooflike tydjie by Unathi gehad. Eenheid was skoon en netjies met alles wat jy nodig het. Die ontbyt was van uitstaande gehalte. Gaan definitief baie gou weer hulle besoek.

Ruchel B - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ruchel B
With spouse/partner

Dit was 'n ongelooflike naweek.

Ons het die naweek so geniet! Sal enige tyd die plek aanbeveel. Chane en Harry laat jou dadelik tuis voel en is so vriendelik. Hulle het ons hartlik verwelkom. Die plek is netjies en bekostigbaar. Die perfekte plek vir 'n wegbreek. Ons sal definitief weer terugkeer! Julle is awesome!

Daan M - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daan M

'n Heerlike ondervinding.

Ons is vriendelik ontvang met ons aankoms. Alles was reeds in plek en ek moes net die sleuteldeposito betaal. Een opmerking om in gedagte te hou is dat daar baie muskiete is, maar dit is die natuur. Jy, as besoeker, weet by voorbaat waarvoor jy jou inlaat en moet voldoende voorsiening maak daarvoor. Ons het heerlik met Lucy gespeel en teen Sondag was ons, (ek, my seun en Lucy) uitgespeel. Ons arms was af van bal gooi en Lucy was flou gehardloop. Ek kan Unathi Lodge sterk aanbeveel vir enigeen wat hou van die bos maar nie noodwendig soek na vyfster verblyf, vermaak en kostes nie.

Nicolene W - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nicolene W
With spouse/partner

Relaxing, quiet atmosphere where we could enjoy the sunset alone, sit around the camping fire with a cold beer in the hand.

See stars.

This review has been translated, click here to view the original version.

Rustige stil atmosfeer waar ons alleen die sonsondergang kon geniet, om die kampvuur sit met 'n koue bier in die hand.

Sien sterre.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Annelize B - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annelize B
Family with young children

Was baie lekker.

Dis 'n lekker gesinsoord waar mens kan rus en tyd saam met jou kinders geniet.

Willem F - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Willem F
With spouse/partner

Moet nie in tented camp bly nie!

Baie lekker plek, maar op webwerf word tee, koffie, suiker en melk belowe. Ons het net bietjie koffiepoeier gekry en niks suiker en melk nie. Moes gaan vra vir vullisdrom. Moes later weer vra dat ons bad skoongemaak word, want dit was vol gras, mis en urine. Aan ons gesê dat daar eekhorings in die dak nes gemaak het. Volgende oggend is bad weer vol mis en urine. Kon dus nie bad nie en het maar later gaan swem. Sondagaand het ek een van die eekhorings dood in die bad aangetref. Het maar nie weer gaan vra dat bad skoongemaak word nie, want volgens my as jy weet van die probleem moet jy as oord tog aandag daaraan gee of gereeld kom skoonmaak. Ons het net die bad gehad, geen stort nie en het dus maar heel neweek geswem om skoon te wees en hare met 'n beker gewas direk van die kraan. Verder baie lekker plek, maar vermy maar die tente.

Unathi Bush Lodge's response

Good Day Willem, thank you very much for your valued feedback we will keep all pointed notes in mind, kindly see your booking form with LekkeSlaap and you will have a see that your stay with us only included such as milk and toiletries and rusks as the extras were only added a few weeks after you made your booking with us.

As mentioned in our 1st reply to you, we had emptied out the dustbins that morning before your arrival, our staff must have forgotten to place one at the tented camps but immediately after you notified us when you just arrived we placed one there.

Chane is our lodge manager and would have gladly assisted where need be if you did have a problem with your stay with us, upon check out you could have notified us as we would jump on any occasion to assist anyone where need be. It does not matter what time of day we are always available to assist if you were to come to us as we go out of our way to make it comfortable for all.

Chane also indicated that you may make use of any one of the two bathrooms, one has a bath the other a shower. As for the squirrels, we, unfortunately, cannot be at the bathrooms 24/7 and clean up after the squirrels 24/7. As mentioned we would have no problem if you were just to notify us when the squirrels made a mess because our cleaning lady is not on call all day, and unfortunately Chane does need to help clients at the main lodge and can't go to the tented camp bathrooms every hour. This is the first we heard of a deal squirrel as you did not mention anything on your first review but thanks very much for letting us know.

Sorry that you did not enjoy your weekend with us, we do try our utmost best to keep all clients happy.

Have a super year ahead
Kindest Regards
Unathi

Unathi Bush Lodge
Nancy N - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nancy N
With spouse/partner

It was incredibly enjoyable, quiet and relaxing.

Unathi Bush Lodge is the perfect breakaway for relaxation. We were received with open arms and felt welcome. I had a few extra requests and they went out of their way to make those things happen. Will recommend it so anyone.

This review has been translated, click here to view the original version.

Dit was ongelooflik heerlik, stil en rustig.

Unathi Bush Lodge is die perfekte wegbreek vir 'n vinnige ontspan. Ons is met ope arms ontvang en het baie welkom gevoel. Ek het 'n paar ekstra versoeke gehad en hulle het uit hulle pad gegaan om dit te verwesenlik. Sal Unathi Bush Lodge vir enige iemand aanbeveel.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Gerhardus G - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Gerhardus G
Family with teenagers

Dit was baie aangenaam.

Die plek se atmosfeer is uitstekend, almal is vriendelik, die perdry was heerlik en die plek behoort in die somer met swembad nog lekkerder te wees.

Carol S - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Carol S
Family with young children

Very nice.

Suggestion: Seeing that it's self-catering, the kitchen needs more space to prepare food. The shower's floor really hurts your feet.

This review has been translated, click here to view the original version.

Baie lekker.

Voorstel: Aangesien dit selfsorg is, meer spasie in die kombuis om voedsel voor te berei. Die stort se vloer maak jou voete baie seer.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Hennie B - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hennie B
With spouse/partner

Die verblyf was heerlik in 'n rustige omgewing.

Die aanwysings na die plaas was baie maklik om te volg. Ons is flink ontvang en verwelkom. Ons het baie wild gesien en die diere is redelik mak. Nathan het baie moeite gedoen om ons tuis te laat voel en het ons selfs op 'n voël kyk staptog geneem. Dit was lekker om saam met so 'n goed ingeligte gids te stap.

Anthony L - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Anthony L
Family with young children

Peaceful, accommodating and a perfect getaway if you looking for some quiet time to rest.

Peaceful, accommodating and a perfect getaway if you looking for some quiet time to rest. A wonderful place indeed and will definitely return for more stays.

Lyneen O - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lyneen O
Family with young children

Baie dankie. Ons sien julle weer.

Baie dankie vir die lekker verblyf. Julle is almal soos 'n familie. Lucy is oneindig pragtig. Poue is soos troeteldiere, te oulik. Sien julle weer.

Jonathan R - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Jonathan R
Family with young children

Was baie lekker en baie naby aan Pretoria.

Was baie lekker gewees en glad nie ver om te ry.

Lynette B - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lynette B
Individual traveler

What a pleasant weekend. Friendly, helpful host. Thanks Anita and everybody. Had a blast.

See star-rating.

Suette N - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Suette N
Individual traveler

The best place to get away from the busy city.

It was a lovely getaway from the rush of the city. The clean air and tranquillity lets you return to reality and the wonderful nature.

This review has been translated, click here to view the original version.

Die beste plek om van die stadsgeraas en gejaag te detox.

Dit was 'n heerlike wegbreek van die malle gejaag en geraas van die stad. Die skoon lug en rustigheid laat jou weer terugkeer na die werklikheid en die wonderlike natuur.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Jeanette D - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeanette D
With spouse/partner

Baie rustig en na aan die natuur.

Ons gasvrou was baie vriendelik en behulpsaam. Ons het redelik wild gesien en het veilig gevoel.

Allek P - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5