The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Val du Charron Wine & Leisure Estate | TravelGround
+39

Val du Charron Wine & Leisure Estate

Guest House

Review Summary

4.2 out of 5from 16 reviews for Val du Charron Wine & Leisure Estate
Cleanliness
3.9/5
Service
4.1/5
Location
4.5/5
Safety
4.5/5
Value for money
3.8/5
Chaz S - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chaz S
With spouse/partner

Dit was heerlik en pragtig by Val du Charron.

Daar was 'n 50% afslag-promosie gehad wat dit vir my moontlik gemaak het om in 'n 5 ster hotel te kon bly. Van die eerste "click" vir navra, tot die terug voering en betaling was als baie vinnig en professioneel gedoen. Hulle het al my vrae vinnig en doeltreffend geantwoord en heeltyd op hoogte gehou. Dit was 'n plesier om met hulle te werk. Ons het na werk opgery na Val du Charron toe waar Brandon ons baie vriendelik ontvang het. Hy het als mooi duidelik verduidelik en ons opgevat na ons kamer toe. Die kamers is lieflik groot en ten volle toegerus. Die uitsig is beeldskoon. Die gastehuis is pragtig skoon en stil. Net waarvoor ek gevra het. Ek wou 'n "rus" naweek gehad het en dit is presies wat ons ontvang het. Die kos was nie te duur nie en was baie smaaklik. Daar is 'n heerlike pizza-restaurant met die mees fantastiese mense wat daar werk. Lekker gelag saam met hulle. Die mense in die twee restaurante en die bestuur het ons naweek 'n onvergeetlike een gemaak. Ek sal definitief weer teruggaan soontoe en ook aanbeveel. Puik diens, puik kos, puik verblyf.

Gemma M - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gemma M
With spouse/partner

Was a lovely stay with absolutely breathtaking views! Thank you for your hospitality.

Just a note, I had 3 showers during my stay and only 1 was hot water. I'm not one to complain but I don't enjoy cold water at the best of times and being on my feet at work the whole day, a cold shower was not what I had in mind. Trust you understand.

Michael M - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michael M
With spouse/partner

Fantastic weekend getaway.

We had an incredible stay at Val du Charron. Staff were friendly and accommodating, accommodations were clean, well kept and simply amazing. Dinner and breakfast were first class. Location is just perfect.

Lee-anne H - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lee-anne H
With spouse/partner

It was a very relaxing weekend. The food at the restaurants were excellent! Will definitely go back again.

The room was perfect and clean. The service from all the staff was of a high standard and very friendly. The wine tasting was informative and good wines. The spa treatments from Beauty was superb. A well deserved weekend break.

Riana B - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riana B
With spouse/partner

Die verblyf en gasvryheid deur die personeel en kelners was awesome!

Ons kan nie uitgepraat raak oor die pragtige omgewing nie. En moenie die wyn vergeet nie - unieke wynreeks en smaak heerlik.

Jacobus E - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jacobus E
With spouse/partner

Aangenaam

Die spa is ietwat duur en onder beman, maar steeds aangename ervaring.

Uschi D - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Uschi D
With spouse/partner

Was fine for one night.

We were accommodated in room 9, a large room with high half moon windows allowing a view of the mountain tops only when standing. Very comfortable bed, bathroom basic.

Mechell G - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Mechell G
With spouse/partner

What a disappointment. The hotel was dirty. There was no service. Not a pleasant experience.

I would not recommend this place to anyone at all. The staff was not at all trained to manage this place which actually has so much potential. It was dirty. The reception was messy. The management was untidy. No, no, no. Sorry I wasted my money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wat 'n groot teleurstelling. Die hotel was vuil. Daar was nie diens nie. Nie 'n aangename ervaring nie.

Ek sal glad nie hierdie blyplek vir enige iemand aanbeveel nie. Die personeel was glad nie opgevoed om hierdie plek wat eintlik soveel potensiaal het te bestuur nie. Dit was vuil. Die ontvangs was slordig. Die bestuur was onnet. Nee, nee, nee. Jammer ek het my geld so gemors.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nelda V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nelda V

Pragtig, goeie diens, heerlike ontbyt.

Ons gesin en die strooijonkers het hier oorgebly vir ons seun se troue. Hulle het uit hulle pad gegaan om al die besprekings vlot te laat verloop. Persoonlike aandag.

Andreas M - May 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Andreas M
Individual traveler

'n Baie mooi wynplaas.

Ek het net vir die half marathon gegaan en dit is 'n baie mooi plek om oor te bly. Die kamers in die "Coach House" is pragtig. Ek dink hulle moet dalk net iets doen aan die muskiete, want daar is honderde van hulle. Dalk sitronella-kerse brand of so iets.

Val du Charron Wine & Leisure Estate's response

Dear Andreas,

Thank you so much for taking the time to write this review on Val du Charron. We are delighted to hear that your over-all experience was enjoyable and we thank you for your feedback regarding the mosquito issue. We will address this immediately.

We look forward to welcoming you back in the near future.

Kind regards,

Val du Charron Team

Val du Charron Wine & Leisure Estate
Inge E - May 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Inge E
With spouse/partner

Baie gerieflik.

Baie gerieflik en netjies en was op die perfekte lokasie vir 'n troue wat ons begewoon het.

Daleen R - May 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Daleen R
With spouse/partner

Kaapse verblyf en vriendelikheid.

Pragtige verblyf. Heerlike aandete en wyn. Heerlike ontbyt met pragtige uitsig.

Theresa R - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Theresa R
Family with young children

Interessant.

Was baie rustig, nie veel om te doen nie en kinders word verveeld. Maar sal weer kom as ek alleen is net vir niksdoen.

Jolene N - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jolene N
Individual traveler

Sonder twyfel kan ek Val du Charron aanbeveel.

Die tweede keer wat ek by Val du Charron gebly het, was ─ indien moontlik ─ selfs 'n groter plesier as die eerste keer. Van die hartlike verwelkoming tot die hulp met 'n padkaart was alles topklas. Die aandete, bekroonde wyn, goedversorgde gronde en onverbeterlike ligging het weereens bygedra tot groot tevredenheid.

Morne G - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Morne G
Family with young children

Kamer en ontbyt nie op standaard nie.

Baie mooi venue, maar die kamer was nie op standaard nie. Daar was spinnerakke en insekte in die kamer. Ontbyt was ook nie op standaard nie.

Vion W - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Vion W
With spouse/partner

Lekker dankie.

Sien die sterre hieronder.

was R2 020
From R1 313
per night (for 2 people)
was R2 020
From R1 313
per night (for 2 people)
was R2 020
From R1 313
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 36 people
  • Check-in: 13:00 to 17:00
    Check-out: 11:00
  • Address: Bovlei Road, Wellington, 7655, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDFlMGI1YTY0LWI3ZWQtNDE5Yi1iNzEzLTk2ZDIyYzBhNjU4MA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R2 020, now From R1 313  per night (for 2 people) 16 5 1 5 Bovlei Road Wellington 7655 Western Cape 0860 022 102 13:00-17:00 11:00 -33.624534 19.049048
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!