The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Val du Charron Wine & Leisure Estate | TravelGround
+74

Val du Charron Wine & Leisure Estate

Guest House

Review Summary

4.3 out of 5from 29 reviews for Val du Charron Wine & Leisure Estate
Cleanliness
4.1/5
Service
4.2/5
Location
4.6/5
Safety
4.4/5
Value for money
4.1/5
Gail D - Jun 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gail D
Individual traveler

Uitstekende verblyf met baie mooi omgewing.

Het die verblyf baie geniet. Uitstekende gasvryheid met baie lekker ontbyt. Sal beslis weer daar bly.

Pieter Eugene P - Jun 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter Eugene P
Individual traveler

Ongelooflik mooi en baie vriendelike personeel.

Kos is ook uitstekend wat by die restaurant is.

Val du Charron Wine & Leisure Estate 's response

Thank you so much for your kind words. We hope to see you again soon.

Val du Charron Wine & Leisure Estate
Colleen S - May 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Colleen S
With friends

A relaxed break. Beautiful views and amazing service. Delicious food too.

The spa treatment was first class.

Jannette E - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jannette E
Family with young children

Pragtige uitsig. Rustige plaasomgewing. Lekker kos.

Dankie dat julle weer ons kon bederf. Sien gou weer.

Colin D - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Colin D
With spouse/partner

Rustig en pragtig.

Ons was bietjie laat met bespreking en kon nie die kamer kry wat ons wou hê nie, maar andersins was dit lekker, rustig en met 'n pragtige uitsig.

Michael V - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michael V
With spouse/partner

Dit was absoluut wonderlik - sal dit vir enige persone aanbeveel.

Ons het dit werklik geniet, kos, diens, ligging. Ons kan nie wag om terug te gaan en weer daar te gaan kuier nie.

Charlene L - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charlene L
With spouse/partner

Pragtige agtergrond vir 'n statige villa.

Kamers is ruim, skoon en goed toegerus. Badkamers is pragtig skoon. Die ontbyt kon jy van die spyskaart bestel en was reeds ingereken by die prys. Aandete was ekstra, maar elke sent werd. Ligging is absoluut pragtig. Hulle is baie behulpsaam met die verskillende wyne, veral as mens nie 'n wynkenner is nie. Baie dankie.

Lesley-ann C - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Lesley-ann C
Individual traveler

Love the location.

Few amenities in my room were not working and I would have loved if there was coffee in my room, but other than that the location and staff were amazing.

Cary D - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Cary D
Individual traveler

Gesonde medisyne!

Die plek was lekker rustig en dit voel goed om in die oggend wakker te word en na die mooi berge te staar. Die kamers was netjies, die diens was goed, kan regtig nie kla nie, het selfs vriende gemaak met die hond op die landgoed.

Jan V - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan V
With spouse/partner

Tonne vol rustigheid.

Kort wegbreek met die beste gasvryheid, rustigheid, view en goeie kos en wyn. Sal dit gou weer doen.

Michael B - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Michael B
Family with teenagers

Uitstekende uitsigte.

Netheid moet opgeknap word! Personeel moet meer oplei word! Covid19-regulasies moet toegepas word.

Chaz S - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chaz S
With spouse/partner

Dit was heerlik en pragtig by Val du Charron.

Daar was 'n 50% afslag-promosie gehad wat dit vir my moontlik gemaak het om in 'n 5 ster hotel te kon bly. Van die eerste "click" vir navra, tot die terug voering en betaling was als baie vinnig en professioneel gedoen. Hulle het al my vrae vinnig en doeltreffend geantwoord en heeltyd op hoogte gehou. Dit was 'n plesier om met hulle te werk. Ons het na werk opgery na Val du Charron toe waar Brandon ons baie vriendelik ontvang het. Hy het als mooi duidelik verduidelik en ons opgevat na ons kamer toe. Die kamers is lieflik groot en ten volle toegerus. Die uitsig is beeldskoon. Die gastehuis is pragtig skoon en stil. Net waarvoor ek gevra het. Ek wou 'n "rus" naweek gehad het en dit is presies wat ons ontvang het. Die kos was nie te duur nie en was baie smaaklik. Daar is 'n heerlike pizza-restaurant met die mees fantastiese mense wat daar werk. Lekker gelag saam met hulle. Die mense in die twee restaurante en die bestuur het ons naweek 'n onvergeetlike een gemaak. Ek sal definitief weer teruggaan soontoe en ook aanbeveel. Puik diens, puik kos, puik verblyf.

Gemma M - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gemma M
With spouse/partner

Was a lovely stay with absolutely breathtaking views! Thank you for your hospitality.

Just a note, I had 3 showers during my stay and only 1 was hot water. I'm not one to complain but I don't enjoy cold water at the best of times and being on my feet at work the whole day, a cold shower was not what I had in mind. Trust you understand.

Charlien D - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
1/5
Value for money
3/5
Charlien D
Family with young children

Pragtige area, rustig, kindervriedelik.

Hoewel ons die naweek baie geniet het en die area baie mooi is, was daar baie frustrasies. Kamerdeur wat nie kan sluit van binne die kamer (hele naweek), aanvanklik geen yskas in kamer, geen WiFi in kamer, stortkop afgeval. Inkloktyd volgens die estate is eers 14:00, maar op website 13:00. Alles is aangespreek wanneer dit vir hulle uitgewys is, maar ek verwag beter van ‘n 4 ster-akkommodasie.

Michael M - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michael M
With spouse/partner

Fantastic weekend getaway.

We had an incredible stay at Val du Charron. Staff were friendly and accommodating, accommodations were clean, well kept and simply amazing. Dinner and breakfast were first class. Location is just perfect.

Lee-anne H - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lee-anne H
With spouse/partner

It was a very relaxing weekend. The food at the restaurants were excellent! Will definitely go back again.

The room was perfect and clean. The service from all the staff was of a high standard and very friendly. The wine tasting was informative and good wines. The spa treatments from Beauty was superb. A well deserved weekend break.

Riana B - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riana B
With spouse/partner

Die verblyf en gasvryheid deur die personeel en kelners was awesome!

Ons kan nie uitgepraat raak oor die pragtige omgewing nie. En moenie die wyn vergeet nie - unieke wynreeks en smaak heerlik.

Nicole U - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Nicole U
With spouse/partner

Nice view, cold rooms.

If I hadn't paid 50% off I would have been more upset. No real attention to detail for a 4-star establishment. Breakfast very basic.

Val du Charron Wine & Leisure Estate 's response

Dear Nicole,
Thank you for taking the time to review our property. It is only through feedback such as yours that we can improve on our overall guest experience. We sincerely apologize for the underwhelming experience you had on your recent visit to Val du Charron. COVID has mots definitely been a huge obstacle for the property. From all the little things that had to be removed from our rooms which give them their finishing touches to the way we now serve our breakfast, all had to be done to comply with the current COVID regulations. We really hope that all of this will blow over soon so things can go back to normal for the property as well as our wonderful guests. That being said, we remain focused on providing our guests with an enjoyable experience.
We do hope to have the opportunity to host you again in the near future and provide you with a much better overall experience.
With Kind Regards
The VDC Team

Val du Charron Wine & Leisure Estate
Kobus E - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Kobus E
With spouse/partner

Aangenaam

Die spa is ietwat duur en onder beman, maar steeds aangename ervaring.

Uschi D - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Uschi D
With spouse/partner

Was fine for one night.

We were accommodated in room 9, a large room with high half moon windows allowing a view of the mountain tops only when standing. Very comfortable bed, bathroom basic.

Mechell G - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Mechell G
With spouse/partner

What a disappointment. The hotel was dirty. There was no service. Not a pleasant experience.

I would not recommend this place to anyone at all. The staff was not at all trained to manage this place which actually has so much potential. It was dirty. The reception was messy. The management was untidy. No, no, no. Sorry I wasted my money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wat 'n groot teleurstelling. Die hotel was vuil. Daar was nie diens nie. Nie 'n aangename ervaring nie.

Ek sal glad nie hierdie blyplek vir enige iemand aanbeveel nie. Die personeel was glad nie opgevoed om hierdie plek wat eintlik soveel potensiaal het te bestuur nie. Dit was vuil. Die ontvangs was slordig. Die bestuur was onnet. Nee, nee, nee. Jammer ek het my geld so gemors.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nelda V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nelda V

Pragtig, goeie diens, heerlike ontbyt.

Ons gesin en die strooijonkers het hier oorgebly vir ons seun se troue. Hulle het uit hulle pad gegaan om al die besprekings vlot te laat verloop. Persoonlike aandag.

Andreas M - May 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Andreas M
Individual traveler

'n Baie mooi wynplaas.

Ek het net vir die half marathon gegaan en dit is 'n baie mooi plek om oor te bly. Die kamers in die "Coach House" is pragtig. Ek dink hulle moet dalk net iets doen aan die muskiete, want daar is honderde van hulle. Dalk sitronella-kerse brand of so iets.

Val du Charron Wine & Leisure Estate 's response

Dear Andreas,

Thank you so much for taking the time to write this review on Val du Charron. We are delighted to hear that your over-all experience was enjoyable and we thank you for your feedback regarding the mosquito issue. We will address this immediately.

We look forward to welcoming you back in the near future.

Kind regards,

Val du Charron Team

Val du Charron Wine & Leisure Estate
Inge E - May 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Inge E
With spouse/partner

Baie gerieflik.

Baie gerieflik en netjies en was op die perfekte lokasie vir 'n troue wat ons begewoon het.

Daleen R - May 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Daleen R
With spouse/partner

Kaapse verblyf en vriendelikheid.

Pragtige verblyf. Heerlike aandete en wyn. Heerlike ontbyt met pragtige uitsig.

Theresa R - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Theresa R
Family with young children

Interessant.

Was baie rustig, nie veel om te doen nie en kinders word verveeld. Maar sal weer kom as ek alleen is net vir niksdoen.

Jolene N - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jolene N
Individual traveler

Sonder twyfel kan ek Val du Charron aanbeveel.

Die tweede keer wat ek by Val du Charron gebly het, was ─ indien moontlik ─ selfs 'n groter plesier as die eerste keer. Van die hartlike verwelkoming tot die hulp met 'n padkaart was alles topklas. Die aandete, bekroonde wyn, goedversorgde gronde en onverbeterlike ligging het weereens bygedra tot groot tevredenheid.

Morne G - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Morne G
Family with young children

Kamer en ontbyt nie op standaard nie.

Baie mooi venue, maar die kamer was nie op standaard nie. Daar was spinnerakke en insekte in die kamer. Ontbyt was ook nie op standaard nie.

Vion W - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Vion W
With spouse/partner

Lekker dankie.

Sien die sterre hieronder.

From
R1 333
per night, for 2 ppl
From
From R1 333
per night, for 2 ppl
From
R1 333
per night, for 2 ppl
Make a Booking
  • Capacity: 40 people
  • Check-in: 13:00 to 17:00
    Check-out: 11:00
  • Address: Bovlei Road, Wellington, 7655, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDFlMGI1YTY0LWI3ZWQtNDE5Yi1iNzEzLTk2ZDIyYzBhNjU4MA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R1 333  per night, for 2 ppl 29 5 1 5 Bovlei Road Wellington 7655 Western Cape 0860 022 102 13:00-17:00 11:00 -33.624534 19.049048
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!