The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Vergenoegd Farm | TravelGround
+22

Vergenoegd Farm

Self Catering

Review Summary

4.6 out of 5from 38 reviews for Vergenoegd Farm
Cleanliness
4.6/5
Service
4.7/5
Location
4.7/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.6/5
Alan C - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alan C
With spouse/partner

Beautiful, relaxed and romantic.

The farm is great with lots to explore if you're willing to traverse some mildly rough roads to get there. The hot tub was great and the scenery serene.

Vergenoegd Farm 's response

Thank you for the lovely review. Greatly appreciated.

Vergenoegd Farm
Kaylynn R - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kaylynn R
With spouse/partner

Relaxing beautiful, one with nature.

We really enjoyed our stay.

Vergenoegd Farm 's response

Thank you Kaylynn for being great guests. You are welcome back anytime.

Vergenoegd Farm
Hein V - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hein V
With spouse/partner

Beeldskoon, netjies en rustig.

Pragtige staproete, Jan S. du Toit-roete. Baie netjiese kothuisies met merkwaardige uitsigte. Perfekte wegbreek, onder 'n uur se ry van Kaapstad.

Vergenoegd Farm 's response

Baie dankie Hein vir die mooi woorde oor ons plek. Beste wense.

Vergenoegd Farm
Annamarie J - Feb 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annamarie J
With spouse/partner

Ruim akkommodasie met 'n asemrowende uitsig.

Dit uitsig vanaf Serenity is pragtig. Die verblyf is heerlik, privaat en ruim. Ons het ons verblyf terdeë geniet.

Vergenoegd Farm 's response

Ek is bly julle het julself geniet. Baie dankie vir die gawe woorde. Alles van die beste.

Vergenoegd Farm
Esmari C - Feb 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
1/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Esmari C
With spouse/partner

Baie vriendelik ontvang!

Lieflike plek. Pragtige berge en hot tub! Definitief 'n besoek werd!

Vergenoegd Farm 's response

Baie dankie Esmari vir die mooi woorde. Een punt vir location is seker 'n foutjie. Alles van die beste.

Vergenoegd Farm
Pieter L - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter L
With spouse/partner

Rustig.

Het 'n baie rustige naweek gehad. Was baie lekker, dankie.

Vergenoegd Farm 's response

Dankie Pieter vir die mooi review. Jy is altyd welkom.

Vergenoegd Farm
Monique K - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Monique K
Family with young children

The host was very welcoming, we really enjoyed our stay.

We only struggled with the fire in the house, getting the smoke out of the house. But the rest of the stay was great.

Andre D - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Andre D
With spouse/partner

Brilliant.

We had a fantastic stay at Vergenoegd. Accommodation is fantastic with lots to do on the farm and the surrounding area. Sharon is a fantastic host. We will be back!

Noelene H - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Noelene H
Family with young children

Wonderful getaway in a quiet mountain area.

The cottages are far apart allowing a lot of privacy, the view was gorgeous.

Vergenoegd Farm 's response

Thank you Noelene for the lovely review. You are welcome to visit again. All the best to you.

Vergenoegd Farm
bianca t - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
bianca t
With spouse/partner

Peaceful area and wonderful accommodation. It was very nice to spend a few days there.

Perfect! Such friendly reception! Place was clean and neat. Can recommend this place 100%.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige omgewing en wonderlike woning. Dit was baie lekker om daar vir 'n paar dae te kon woon.

Perfek! Ons is so vriendelik ontvang! Plekkie was skoon en netjies. Beveel die plek 100% aan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Vergenoegd Farm 's response

Baie dankie Bianca vir die mooi resensie. Julle is welkom om weer te kom kuier.

Vergenoegd Farm
Werner V - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Werner V
Family with young children

Uitstekende wegbreek vir enige persoon of familie.

Uitstekende en beeldskoon ligging. Vriendelike gasheer (Sharon) wat die ekstra myl stap vir haar gaste. Sal definitief voorstel vir enige iemand wat stilte en natuurlike skoonheid soek. Selfs ons hond het die spasie geniet.

Ernst L - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
1/5
Value for money
5/5
Ernst L
With spouse/partner

Baie ontspannend, en 'n baie mooi plaas.

Lekker staproete tot by rivier met honde asook fietsryroetes. Braai-area by die rivier met swemplek. Perfek vir 'n stil, ontspanne naweek.

Vergenoegd Farm 's response

Baie dankie.
Julle is welkom om weer by ons te kom bly.

Vergenoegd Farm
Andre D - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Andre D
Family with teenagers

Rustigheid op 'n mooi plaas.

Uiters vriendelike gasvrou Sharon.

Vergenoegd Farm 's response

Thank you for the great review, Andre. All the best to you and your lovely family.

Vergenoegd Farm
Nick P - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nick P
With spouse/partner

Quiet stay just outside Worcester.

It was a nice stay a short drive from Cape Town. It was relaxing and it was a clean place on a fruit farm.

Rika H - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
0/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rika H

Pragtige uitsig met gerieflike verblyf.

Rustige verblyf in gerieflike verblyf, mooiste uitsig.

Vergenoegd Farm 's response

Thank you for a lovely review. All the best to you Rika.

Vergenoegd Farm
Kevin B - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Kevin B
With spouse/partner

Perfect place to really unwind and relax.

We really enjoyed our three day stay. Our host was very accommodating, and super friendly. Just what we needed to charge our batteries.

Vergenoegd Farm 's response

Thank you Kevin, for the good review. Best wishes, Sharon.

Vergenoegd Farm
Dalene I - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dalene I
With friends

A magical, secluded working farm retreat hugged by mountains, streams, and nature.

The actual accommodation space was perfectly spacious and super comfy, with enough room inside and on the veranda to not feel cramped. We were made to feel incredibly welcome and clued up about how to get to close-by gems. The nearby stream and fire pit below a tree-covered canopy was a definite highlight to our trip when we went exploring on an adventure drive/walk.

Vergenoegd Farm 's response

Thank you for your positive feedback and great review. You are most welcome to visit again. Best wishes

Vergenoegd Farm
Jean-mare C - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jean-mare C
With spouse/partner

Natuur op sy beste.

Wonderlike verblyf in die natuur met 'n mooie uitsig oor die berge. Blyplek is skoon, netjies met meer as wat jy nodig het.

Vergenoegd Farm 's response

Baie dankie. Julle was uitstekende gaste. Beste wense, Sharon

Vergenoegd Farm
Etienne B - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Etienne B
With spouse/partner

Great stay with spectacular views, fresh air and as a bonus snow on the mountains.

A cosy cabin for 2 people and just some two suggestions to do with ergonomics in the kitchen and the fire place. The small stove is is jammed below the microwave cabinet and space is a bit tight, this can be improved. For cold winter cabin fires I am afraid the fireplace design is not okay, the chimney is too low and straight up with a lot of smoke in the cabin and not drafting properly. I suggest extending the chimney by at least 2 meters and also improve the top of the firebox by staggering the chimney inlet to the back to prevent all the heat escaping straight out the top. That's really the only "negatives" I have, the rest was great since you come here for the peace and quite and the magnificent views.

Vergenoegd Farm 's response

Thank you Etienne. Your improvements have been noted. Best Wishes

Vergenoegd Farm
Garreth T - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Garreth T
Family with young children

Perfect for young kids, pet-friendly, relaxing farm-vibe, amazing mountains.

See stars.

Shelene O - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shelene O

Baie goeie waarde vir geld netjies en goed geleë!

Baie lekker gebly goed toegerus en baie netjies.

Vergenoegd Farm 's response

Thank you Shelene for your lovely review. Best Sharon

Vergenoegd Farm
Rayvan M - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rayvan M
With spouse/partner

Nice and quiet.

A nice and quiet place to get a good rest.

Vergenoegd Farm 's response

Thank you Rayvan. You are most welcome to visit us again. All the best, Sharon

Vergenoegd Farm
Heinrich S - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Heinrich S
With spouse/partner

Ligging is besonders mooi.

Die plekkie is perfek geleë tussen die dryweboorde en het n ongelooflike mooi uitsig op die berge van Worcester. Ek sal net 'n aircon aanbeveel in die eenheid.

Evan A - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Evan A
With spouse/partner

Fantasties!

Wat 'n fantastiese naweek. Die eienaar, Sharon, is verskriklik behulpsaam. Sharon het ons laat vroeër inlok wat ons baie gehelp het. Die beste waarde vir geld en die lekkerste plekkie ooit.

Vergenoegd Farm 's response

Baie dankie vir julle vriendelikheid. Bly om te weet julle het 'n lekker naweek gehad. Beste wense Sharon

Vergenoegd Farm
Sonya B - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonya B
With spouse/partner

It was amazing!

We really enjoyed the tranquillity of the farm. I loved all the animal sounds around me. The house was so cute. Very neat and tidy. Sharon was also very helpful with everything. We will definitely go visit them again.

Vergenoegd Farm 's response

Thank you Sonya for the positive feedback. Good to hear you enjoyed the farm. You are most welcome to visit again.
Warm wishes, Sharon

Vergenoegd Farm
Coreen D - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Coreen D
With spouse/partner

Die atmosfeer was rustig, en stil, goeie oornag plekkie.

Dit was baie gemaklik om te vind, Sharon was behulpsaam en vriendelik. Die kombuis was nie so higiënies skoon nie, bietjie van n reuk toe ons oopsluit wat in die huisie gehang het. Kamer was netjies en badkamer was skoon. Sal aanbeveel dat net meer aandag gegee word aan die water en netheid van die kombuis. Andersins was als in orde.

Vergenoegd Farm 's response

Thank you for your feedback.
This cottage is extremely popular and has inside braai facilities, possibly the reason for the slight smell.

A pump has been installed to increase the water pressure. I hope it doesn't interfere with the stillness of the place.

Vergenoegd Farm
John O - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
John O
Family with young children

Lieflik aan die voet van die berge.

Lieflike ligging, natuur, berge, rivier. Heerlike selfsorg-huisies met braaigoed toegerus. Lekker geslaap, stilte.

Vergenoegd Farm 's response

Baie dankie John. Ek is bly julle het die omgewing geniet. Ons hoop om julle weer te sien.

Beste wense
Sharon

Vergenoegd Farm
Cathrien B - May 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cathrien B
On business

Hidden gem close to Worcester.

We had to be in Worcester for business, but wanted to combine it with some peace and quiet time in nature. This was absolutely the best spot to choose, no TV, no internet, just time to reflect and relax. Our walk to the river was an absolute surprise, the beauty of the rocks and the clear water was just a treasure! Thank you for sharing your farm with the stadsjapies!

Vergenoegd Farm 's response

Thank you Cathrien, for your lovely review. It was a pleasure hosting you and I am so happy that you enjoyed our nature and the river.

All the best to you.
Sharon

Vergenoegd Farm
Philip O - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Philip O
With spouse/partner

Heerlik stil en weg van die stad se geraas, rustig.

Dit was 'n baie lekker naweek. Ek en my vrou het heerlik gekuier in die rustigheid van die plaas omgewing. Die feit dat daar nie 'n TV is nie is 'n groot bonus. Dit is baie stil en rustig daar en jy kan in die veld rondloop ens.

Vergenoegd Farm 's response

Baie dankie vir julle positiewe terugvoering. Ek waardeer dit baie.
EK hoop julle kom weer bly.

Beste wense
Sharon

Vergenoegd Farm
Wouter D - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wouter D
Individual traveler

Pragtige omgewing, lieflike akkommodasie.

Kommunikasie was duidelik, en alles wat ek nodig gehad het was beskikbaar. Die fasiliteite was netjies en skoon en ek het welkom en tuis gevoel.

Vergenoegd Farm 's response

Baie dankie Wouter, ek waardeur jou positiewe terugvoering.
Please come visit again.
Groete,
Sharon

Vergenoegd Farm
Chantal H - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Chantal H
With spouse/partner

Geen lopende water vir 'n toilet en wasbak.

Toilet en wasbak in badkamer het nie watertoevoer gehad nie. Sal nie teruggaan. Na verskeie versoeke, is geen reaksie geneem om die water situasie reg te stel nie. Sy het belowe die plaasbestuurder sal dit kom uitsorteer dieselfde middag wat ons gearriveer het. 'n Plaaswerker is gestuur wat nie die probleem kon oplos nie. Ons het 2 aande bespreek. Plaasbestuurder het nooit opgedaag nie. Sharon (bestuurder) lag net hieroor en was deeglik bewus van die water probleem. Ons moes water in die kombuis asblik aandra toilet toe vir gebruik. Sharon plaas toe die blaam op ons as gaste dat ons nie genoeg gekla het nie! Baie swak. 'n Plek mag glad nie uitverhuur word indien die toilet nie eers in werkende toestand is nie! Sy reageer eenvoudig net nie op oproepe, boodskappe of eposse nie.

Vergenoegd Farm 's response

Hello Chantal,

The first message received regarding the water issue was at 14.57 on Saturday. I did respond every time and even called a plumber out on Sunday to fix the problem which he couldn’t as the key was with you and I, unfortunately, didn’t have a spare key. I offered to drive out to you to fetch the keys and the offer was declined.

You state that I laughed about the matter, which is untrue. I was trying to explain how previously on 2 occasions I have called on the farm manager to have a look at the water and when he arrives at the cottage there is water in the toilet cistern. I gave a nervous giggle while relaying the story. The phone was then put down while I was trying to ask her if there was any pressure or no water at all.

I was under the impression that our farm manager would stop by the cottage on Saturday evening to check that everything was in order as the guest stated there was no pressure. The farm manager, unfortunately, did not return that Saturday evening which I was unaware of. I did inform the guest that there is no pump, therefore, no pressure which she stated in her message. Our reason being is that a pump is very noisy and we prefer a tranquil environment on our farm. Guests are very fortunate to be able to drink pure spring water at Vergenoegd and to have long showers as there are no water restrictions.

Kind Regards,
Vergenoegd Farm

Vergenoegd Farm
Danie G - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danie G
With friends

Uitstekend en so skoon.

Het lekker gerus en weg van enige geraas. So lekker.

Vergenoegd Farm 's response

Thank you Danie for your kind review. I love hosting such positive guests, bless you.
Greetings,
Sharon

Vergenoegd Farm
Lasya B - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lasya B
With spouse/partner

Beautiful area with breathtaking views.

We enjoyed our stay at Vergenoegd. It is the perfect place to spend an “unplugged” weekend without the interference of technology and daily interruptions. Very neat and situated between mountains, vineyards and orchards.

Vergenoegd Farm 's response

Thank you Lasya for your positive review. It was lovely meeting you. Hope to see you again.
Greetings,
Sharon

Vergenoegd Farm
Johan L - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johan L
With spouse/partner

Rustige plaasatmosfeer weg van stadsgeraas.

Ideaal en veilig geleë naby dorp in baie rustige omgewing met mooi uitsig van berge. Alles verloop soos op advertensie getoon.

Vergenoegd Farm 's response

Baie dankie Lettie, hoop ons sien julle weer.
Vriendelike groete,
Sharon

Vergenoegd Farm
Stephanie G - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stephanie G
With spouse/partner

A beautiful and tranquil spot!

This was the perfect place to relax and unwind. The fur kids just loved the beautiful open spaces and we loved the magnificent views and peaceful environment!

Vergenoegd Farm 's response

Hi Stephanie,
It is great hosting such wonderful guests like you :) Hope to see you again.
Greetings,
Sharon

Vergenoegd Farm
Anmarie N - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Anmarie N
With spouse/partner

Lovely and peaceful.

Very accommodating hostess.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik en rustig.

Baie tegemoetkomende gasvrou.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Vergenoegd Farm 's response

Baie, baie dankie vir die mooi resensie.
Groete,
Sharon

Vergenoegd Farm
Magriet V - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magriet V
With spouse/partner

Mooi natuurskoon, perfek vir natuurliefhebbers.

Hierdie huisie was heel gerieflik en baie netjies. Daar was egter fout met die waterdruk, so die lekker warmstort in die koue waarna ons uitgesien het, was 'n teleurstelling. Dit was ook erg ongerieflik (vir ons én hom) om elke keer wanneer ons die plaas wil in-/uitkom, die plaasbestuurder te bel. Waarom gee julle nie net vir huurders 'n afstandbeheer vir die hek nie? Ons was net een nag hier, en het nie kos gemaak nie, so die kombuisgeriewe was voldoende. As jy vir 'n naweek of langer bly, bring tog maar alles saam, want die kombuis het net die absoluut noodsaaklikste. Ten spyte van bogenoemde het ons heel gerieflik gebly en lekker op die plaas rondgestap en selfs fiets gery. Die huisie is perfek vir 'n plattelandse plaaskuier sonder fieterjasies.

Vergenoegd Farm 's response

Hi,
Julle was ons tweede gaste so ons het nog nie die afstandbeheer ontvang nie. Ons waterdruk is maar 'n bietjie stadig, die rede is dat ons gaste wil nie 'n geraas van 'n pomp hê nie, maar ons maak die filters gereeld skoon sodat dit nie te swak is nie.
Dankie vir julle terugvoer, ek waardeer dit.
Vriendelike groete,
Sharon


Vergenoegd Farm
Wynand S - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wynand S
With spouse/partner

Fantasties! Het dit verskriklik baie geniet!

Diens was van die hoogste kwaliteit. Het dit baie daar geniet. Sal weer gaan.

Vergenoegd Farm 's response

Baie dankie Wynand vir die wonderlike resensie. Julle altyd welkom.
Groete,
Sharon

Vergenoegd Farm
From
R1 300
per night (sleeps 2)
From
From R1 300
per night (sleeps 2)
From
R1 300
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 11:00
  • Address: Olifantsberg, Goudiniweg, Worcester, 6859, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAb7ee656ec43991043b435ac4f43790cce0186101585dcaac04ec0db1e72f77838e588ddbc9d56b686cf849607e734f9566be?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R1 300  per night (sleeps 2) 38 5 1 5 Olifantsberg Goudiniweg 6859 Western Cape 0860 022 102 14:00-20:00 11:00 -33.579722222222 19.340388888889
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!