Langebaan Accommodation at Villa 2 | TravelGround
+42

Villa 2

20 reviews
Self Catering

Review Summary

4.4 out of 5from 20 reviews for Villa 2
Cleanliness
4.8/5
Service
4.4/5
Location
4.3/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.3/5
Lizelda M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizelda M
Family with young children

Modern and clean.

Clean, modern unit with all the necessities.

Villa 2's response

Dankie dat julle by Villa2 kom kuier het. Sien julle weer!

Villa 2
Allison K - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Allison K

It was a lovely getaway! Love Langebaan, wind and all.

We had a lovely stay at Villa 2! Will definitely go there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was 'n heerlike wegbreek! Mal oor Langebaan, wind en al!

Ons het heerlik gekuier by Villa 2! Sal definitief weer soontoe gaan!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Villa 2's response

Ek is bly jul kuier was so heerlik. Sien julle weer.

Villa 2
Advin M - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Advin M
Family with teenagers

Baie lekker gerus, kompleks baie rustig en stil.

Die wegbreek was beslis die moeite werd. Plekkie was baie netjies en dis definitief nie ons laaste keer nie. Ek sal hulle vir seker aanbeveel.

Villa 2's response

Ons is bly julle het die verblyf geniet. Sien julle weer binnekort.

Villa 2
Bianca D - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Bianca D
Family with young children

It was clean, but average.

It wasn’t what we thought it would be. Their cleaning fee was hidden in their terms and conditions and was not stated up front with the rental costs.

Villa 2's response

Hello Bianca,
I am sorry that you missed that information pointed out in our terms and conditions that was added with your quotation.
We hope you that your stay was lovely and comfortable. Thank you for leaving the place clean and neat.

Villa 2
John W - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
John W
With spouse/partner

Pragtige plek met genoeg spasie vir 5-6 en naby aan alles.

Ons het Villa 2 baie geniet en was dadelik beïndruk deur die huisie se kamers, kombuis en afstand van strand en restaurante. Dit was alles wat ons nodig gehad het vir 'n lekker naweek in Langebaan.

Villa 2's response

Ons is baie bly julle het dit geniet. Kom gerus weer.

Villa 2
Wilma L - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilma L
Family with young children

Pleasant.

Pleasant to stay here.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam.

Aangenaam om hier te oornag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Villa 2's response

Ons is bly julle her dit geniet, Wilma!

Villa 2
Karlien M - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Karlien M
Family with teenagers

Baie netjiese en smaakvol gemeubileerde eenheid.

Ons het ons verblyf terdeë geniet. Als wat ons nodig gehad het. Oorweeg dalk net buite-stoele by braai-area.

Villa 2's response

Ons is bly julle het dit geniet!

Villa 2
Willemien O - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willemien O
With friends

Fantastic accommodation.

Our stay at Villa 2 was amazing. Would recommend to anyone that wants to get away and rest.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantastiese verblyf.

Ons verblyf by Villa 2 was uit die boeke. Ek sal dit aanbeveel vir enigeen wat bietjie wil wegkom en net rus.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Villa 2's response

Dit was baie lekker om julle by Villa 2 te hê. Ek is so bly julle het die verblyf en rus geniet.

Villa 2
Lynette F - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Lynette F
With friends

Overpriced, under value.

Not worth the money spent to stay there.

Villa 2's response

It is always nice to receive a positive review from happy guests. We at Villa2 also strive to keep our guests happy and save in a comfortable, neat and cozy getaway from home and close to the ocean with everything that you might need. It is unfortunate when we sometimes get guests staying with us that do not respect a few simple rules such as paying on time for their getaway and not smoking in a smoke-free house.

Villa 2
Lamese T - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lamese T
With friends

Gerieflik.

Villa 2 is baie netjies en is die geld moeite werd. Ons het dit baie geniet daar en sal definitief weer gaan!

Zulayga H - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Zulayga H
Family with young children

My stay was comfortable.

In my opinion not worth the price, the main gate was not working for 2 days (security aspect) we had to push it open and close, the fridge did not work properly and lounge couches terribly stained, I took photos on arrival to send to Junene. The venue is comfortable and central.

Villa 2's response

Dankie vir jou terugvoer oor jul verblyf en ook dat jy reeds tydens die verblyf die foute uitgewys het. Die hek is reggemaak nadat dit onder ons aandag gebring is en die vlek op die bank goed laat skoonmaak die oomblik nadat julle vertrek het. Dit sou moeilik wees om te ontspan op n nat bank. Die skoonmaak span het hierdie seisoen behoorlik bont gestaan tussen kliente wst letterlik elke dag gewissel het en ek vra weereens omverskoning vir enige ongerief. Gelukkig het julle al jul besittings gekry wat daar vergete gebly het en die skoonmaak span veilig bewaar het.

Villa 2
Mariette L - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mariette L
Family with teenagers

Heerlike vakansieverblyf in die Weskus.

Villa 2 is 'n baie modern, skoon eenheid wat alles voorsien wat jy nodig het om jou verblyf so gemaklik as moontlik te maak. Die eenheid is veilig, 'n paar meter van die strand en alles is loopafstand. Ons het die paar dae terdeë geniet en kom elke jaar Langebaan toe vir ons Desembervakansie.

Villa 2's response

Ons is baie bly dat julle die tyd by Villa2 so baie geniet het en sien daarna uit om julle weer te ontvang in die toekoms.

Villa 2
Arthur B - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Arthur B
With spouse/partner

Absoluut stunning plek.

Baie netjies en skoon, beslis waarde vir geld. Sal definitief weer daar gaan bly.

Villa 2's response

Baie dankie., ons is bly julle het die tydjie by Villa2 geniet!

Villa 2
Deneil C - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Deneil C
Family with young children

Fantastic.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Villa 2's response

Baie dankie. Bly julle het jul tydjie geniet.

Villa 2
Christine J - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Christine J
Family with young children

Gemaklik en rustig.

Villa 2 in Langebaan is in 'n aangename area, tussen die plaaslike inwoners en naby aan alles wat mens sal benodig. Naby aan die strand met baie aktiwiteite om te geniet. Ons sal beslis weer gaan, kinders het dit baie geniet, huis was netjies met alles op sy plek en terugbetaalbare kostes was spoedig weer inbetaal sonder enige moeilikheid.

Villa 2's response

Baie dankie! Ons is bly julle het dit geniet!

Villa 2
John Peter F - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
John Peter F
Family with teenagers

It was truly fantastic, place very well equipped, stylish. Junene was very professional and helpful, so just one word, fantastic.

The weekend at Villa 2 was breathtaking. My wife and children enjoyed it thoroughly. They felt that the time spent there was too short, but because I had business to attend to after the Sunday, we couldn't stay longer. The place is well equipped. The agent, Junene, was helpful at all times and very professional. My wife and children didn't want to go home. The complex was especially safe in light of all of the violence and burglaries we felt safe and could sleep with our mind at ease. It was a rainy weekend, but it was very nice either way. We will most definitely make use of this accommodation again and we'll gladly recommend it to acquaintances and relatives.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was voorwaar fantasties, plek besonder goed toegerus, stylvol. Junene was baie professioneel en behulpsaam, dus net een woord, fantasties.

Die naweek by Villa 2 was asemrowend. My vrou en kinders het dit terdeë geniet. Hul het gevoel dat die tydjie 'n bietjie te kort was, maar omdat ek ander sake moes uitsorteer na die Sondag kon ons nie langer bly nie. Die plek is goed toegerus, die agent, Junene was te alle tye behulpsaam en hoogs professioneel. My vrou en kinders wou nie huis toe gaan nie. Die kompleks was ook besonders veilig, gesien in die lig van die baie geweld en inbrake het ons veilig gevoel en kon met 'n geruste hart gaan slaap het. Dit was 'n reënerige naweek, maar ten spyte daarvan was dit baie lekker. Ons sal beslis weer gebruik maak van die verblyf en ons beveel dit met graagte aan by kennisse en familie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Villa 2's response

Ons is baie bly julle het die tydjie geniet.

Villa 2
Anri S - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Anri S
With friends

Very neat, comfortable accommodation. And everything that is needed for a nice stay.

We were crazy about the interior of Villa 2. Stylish, modern and spotless with everything you need. The complex is a bit old and when we were there the gate was broken. So, we weren't too sure about the safety and security. Other than that, we were bit far away from the beach, but we enjoyed walking there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjiese, gerieflike verblyf. En alles wat mens nodig het vir lekker bly en kuier.

Ons was mal oor Villa 2 se binnekant. Stylvol, modern en silwerskoon met alles wat mens nodig het. Die kompleks is al bietjie ouer en toe ons daar was, was die hek stukkend. So ons was nie so seker oor die veiligheid nie. Verder was ons wel 'n entjie van die see af, maar ons het heerlik gestap om daar te kom.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Villa 2's response

Ons is bly julle het dit geniet.

Villa 2
Aletti W - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Aletti W
With spouse/partner

Strange, but pleasant.

The photo's and previous feedback was very confusing. The place is quite clean and neat, but needs some maintenance. Villa 2 is in the town house complex in an area where we aren't to sure about the quality of the security. There were no incidents, but a bit uncomfortable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vreemd maar aangenaam.

Die foto's en vorige terugvoer was verwarrend. Die plek was redelik skoon en netjies, maar onderhoud is nodig. Villa 2 is in 'n meenthuis-kompleks in 'n area waar ons nie heeltemal seker was oor sekuriteit nie. Daar was geen insidente nie, maar effe ongemakik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Villa 2's response

Hallo Aletti
Dit spyt my dat jul verblyf by Villa2 nie na jou wense was nie. Ons streef daarna om ons gaste gelukkig en gemaklik te hou en waardeer terugvoering. Ons het meer as 40 fotos op ons blad en probeer daardeur 'n duidelike en opregte beeld skep, sodat die gas nie teleurgesteld sal wees. Die area waar ons huis geleë is, is baie sentraal en veilig, sonder enige onveilige insidente in die verlede.
Groete, Junene.

Villa 2
Gideon N - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gideon N
With friends

Stapafstand van die see en goeie restaurante.

Skoon en netjiese verblyf wat goed toegerus is. Lekker braaiplekkie, sentraal geleë en baie rustig. Sal weer bespreek.

Villa 2's response

Baie dankie, Gideon. Ons sien daarna uit om julle weer te ontvang.

Villa 2
Michael S - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Michael S
Family with young children

Stapafstand van die see en goeie restaurante.

Sien sterre.

Villa 2's response

Baie dankie, Michael.

Villa 2
From R1 400
per night (sleeps 6)
From R1 400
per night (sleeps 6)
From R1 400
per night (sleeps 6)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 14:00 to 17:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 81 Hoof Street, Langebaan, 7357, Western Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAhDENsqWVWH2SyBj2xQ2utcRiNO4idADDXKWws7vBOPUHG1LyeU?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 400  per night (sleeps 6) 20 5 1 5 81 Hoof Street Langebaan 7357 Western Cape 0860 022 102 14:00-17:00 10:00 -33.083008695052 18.032676279545
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com