The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at VoelFrey | TravelGround
+28

VoelFrey

8 reviews
Self Catering

Review Summary

4.9 out of 5from 8 reviews for VoelFrey
Cleanliness
4.9/5
Service
5.0/5
Location
4.8/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.9/5
Megan-lee P - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Megan-lee P
Family with young children

We went to stay there for 2 nights.

Yvette absolutely treated us like royals. We took our baby of 7 months with and she managed to get us a camping cot for the weekend. The place is clean, child friendly and very safe. Love the interior design of the place, it is very classy yet very modern. I would definitely make use of VoelFrey again in the near future. Simply superb service. Thank you very much.

Linda V - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Linda V
Family with young children

We enjoyed our stay very much.

I can recommend VoelFrey and we will go and stay there again.

Alicia S - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alicia S
With spouse/partner

Wat 'n pragtige plekkie!

Dit is net soos wat dit geadverteer word op die net, netjies, skoon, veilig en modern. Jy het als tot jou beskikking wat jy nodig sal hê. Baie dankie Yvette vir jou gasvryheid, het dadelik tuis gevoel. Kan 100% VoelFrey aanbeveel, sal definitief weer daar 'n draai maak, het dit baie geniet.

Arina L - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Arina L
Individual traveler

Pragtige plekkie! Ontvangs was baie vriendelik en het ek dadelik welkom gevoel.

VoelFrey was vir my 'n heerlike plekkie om te kom rus na 'n voldag se opleiding. Modern, skoon en netjies. Ek sal vir seker weer hier wil kom oornag.

Farren F - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Farren F
With spouse/partner

Rustige atmosfeer en pragtige plekkie.

Yvette was 'n wonderlike gasvrou wat ons sommer dadelik laat welkom voel het. Die plek het alles wat jy kan benodig en is verskriklik netjies. Sal definitief weer teruggaan.

Cecile M - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cecile M
With friends

Pragtige, netjiese verblyf wat goeie waarde vir geld is.

Ons het baie lekker by VoelFrey gebly. Yvette was baie vriendelik en behulpsaam deur die hele proses. Die plek is groot genoeg vir 4 volwassenes, maar ook ideaal vir 'n gesin. Ek sal wel voorstel dat daar 'n ekstra spieël in óf die slaapkamer óf die leefarea kan kom. Verder is dit puik!! Baie skoon en netjies en sommer net 'n lekker atmosfeer. Sal dit beslis aanbeveel!

Santèl N - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Santèl N
Family with young children

Heerlik gebly.

Baie lekker plekkie, vriendelike gasvrou.

Corlia D - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Corlia D

Baie goeie keuse.

Die verblyf het ons aangenaam verras, dit is nog mooier as die foto's. Alles is netjies, beddegoed is luuks, area is stil en boomryk. Eenheid is toegerus met alles wat 'n mens nodig het en die gasvrou doen baie moeite om gaste te laat tuis voel.

From R1 150
per night (for 4 people)
From R1 150
per night (for 4 people)
From R1 150
per night (for 4 people)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 19 Heather Road, Heatherlands, George, 6529, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA61563f52990816fdb455bd8878a2d6d89cbff8d64677b260af8de3b5eb83bad891f8b59d080bf2162f10b5f216a58e958723?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 150  per night (for 4 people) 8 5 1 5 19 Heather Road Heatherlands 6529 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.947895990808 22.436340366634
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!