The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Voorbegin Bosveldverblyf | TravelGround
+62

Voorbegin Bosveldverblyf

43 reviews
Self Catering

Review Summary

4.7 out of 5from 43 reviews for Voorbegin Bosveldverblyf
Cleanliness
4.8/5
Service
4.8/5
Location
4.5/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.6/5
Cindy V - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cindy V
Family with young children

Bosveld en plaaskuier op sy beste.

Ons gesin het heerlik gekuier saam met Henk-hulle ons sal vir seker weer gaan. Ons het lekker geslaap, die natuurskoon geniet, heerlik gekuier om die vuur en alles was in die huisie wat ons nodig gehad het, mooi skoon en netjies. Ons moes partykeer ons kinders gaan soek het, so het hulle, hulle self besig gehou, ons het lekker gaan stap, geswem, diere gaan kyk en gevoer. Dankie Henk ons sien julle gou weer!

Nhlanhla P - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nhlanhla P
Family with young children

It's a good place which offers peace of mind.

It's a good place, however we need TV and sound to make it nicer.

Voorbegin Bosveldverblyf's response

We are glad that you enjoyed your stay. We do not have TV and sound because we want our guests to enjoy the silence and the beauty of the Bushveld. Best regards, Henk and Alda.

Voorbegin Bosveldverblyf
Stephen V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stephen V
With spouse/partner

Die beste en lekkerste wat jy kan kry. 100%.

100% sal weer gaan. As jy wil gaan rus is dit die plek.

Rene B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rene B
With spouse/partner

Geen harde musiek en verkeer hoorbaar nie.

Ontvangs baie vriendelik. Het die mengelmoes van plaasdiere en bokke baie geniet.

Beverley B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Beverley B

Baie mooi en skoon.

Pragtige, skoon plek. Fantasties en gasvry ontvang deur Henk en sy vrou. Baie skoon en netjies. Heerlike, tuisgebakte beskuit. So lekker onder die bome met ;n mengelmoes van plaasdiere en wild wat op die werf rondloop. Voorwaar 'n pragtige plek. Ons sal beslis terug wees. Baie, baie dankie.

Chantal P - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantal P
Family with young children

An amazing time away.

Relaxing place to stay!

Ilze V - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Ilze V
Family with young children

Rustig en kon asemhaal.

Die plaas-atmosfeer en bos-omgewing is regtig stil en mens kan hier ontspan en asemhaal. My seun het die plaas-ervaring van hoenders voer, eiers uithaal, en lammetjie vashou baie geniet en kon nie wag om elke oggend die rondtes te gaan doen saam met Henk en Alda, die gashere, nie. Ek wil wel voorstel dat die opslaanbed se matras dringend vervang word, want dit was baie ongemaklik vir volwassenes.

Voorbegin Bosveldverblyf's response

Goeie dag Ilze,

Ons het inmiddels die opslaanbank in die sitkamer met 'n nuwe, stewige dubbelbed vervang. Jammer vir die ongemak, maar dankie vir die terugvoer. Kontak ons gerus sodat ons 'n plan kan maak om te vergoed vir die ongemak wat jy gehad het.

Voorbegin Bosveldverblyf
Tielman V - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Tielman V
With spouse/partner

Was baie lekker gewees.

Was baie lekker gewees. Goeie waarde vir geld ook. Eienaar baie vriendelik en behulpsaam. Diere baie oulik om die huis.

Fiona M - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fiona M
Family with young children

We enjoyed our stay.

Thank you to Henk and wife, they are lovely hosts.

Tienus S - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tienus S
Family with young children

Rustige en veilige plaasatmosfeer net buite die dorp.

Kinders het dit baie geniet met al die diere, lammetjies gevoed, eiers by hoenders uitgehaal en varke kos gegee. Die eenheid is skoon en het alles wat jy nodig moet hê vir self-catering. Die hoendereiers wat jy kry in die oggend met die komplimentêre hout laat jou tuis voel. Die Google maps GPS se koördinerings is verkeerd so maak asb. seker voordat dat jy ry sodat jy nie verdwaal nie. Kry asb. 'n teken by die eerste groot hek op die grondpad sodat jy weet jy is by die regte plek. Henk en sy vrou was baie spesiaal. Baie dankie vir 'n uitstekende naweek. Sal definitief terug gaan.

Erika G - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erika G
With spouse/partner

Alles wat mens nodig het om jou battery te herlaai.

Voorbegin voel soos jou huis weg van die huis. Henk en sy vrou het regtig aan alles gedink om ons tuis en rustig te laat voel. Ek kan dit regtig aanbeveel as jy bietjie wil battery herlaai en tog ook alles wil hê wat mens nodig het.

Kobus V - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobus V
With spouse/partner

Nice to stay on a farm again, brings back our childhood memories.

Thanks to Henk and his family. Our getaway turned out a little differently than planned, conditions outside of us and Henk's control. We had to return the day before. Thank you very much to Henk for all his help and assistance during our visit - we will have to go back again to finish the business. Our accommodation was very nice and relaxing. It was great to be able to relax on the farm. It is so quiet and quiet and we have been safe and quiet at all times. Thank you again, we will visit you again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker om weer op 'n plaas te kon kuier, bring ons kinderjare terug.

Dankie aan Henk en familie. Ons wegbreek het bietjie anders uitgedraai as beplan, omstandighede buite ons en Henk se beheer. Ons moes dag vroeër terugkeer. Baie dankie aan Henk vir al sy hulp en bystand tydens ons besoek - ons sal weer moet teruggaan om ongedane sake af te handel. Ons verblyf was baie lekker en ontspannend. Dit was baie lekker om op die plaas te kon kuier en ontspan. Dit is so stil en rustig en ons het ten alle tye veilig en rustig gewees. Nogmaals baie dankie, ons sal julle weer besoek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Riaan H - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riaan H
With spouse/partner

Comfortably slept, had everything we needed, and had infinite fun with all the wildlife and farm animals we visited regularly.

Lovely stay. Henk welcomed us, explained all the rules, and "set us free" on his property. The nyalas, impala, sheep, pigs, and donkeys that can be seen everywhere are a pleasure. Fed the donkeys and pigs - and they run to come greet you when they see you. The accommodations were neat, comfortable and well-equipped. We could braai and wood was provided free of charge. We discovered the most delicious rusks at the coffee station - thank you for that. Even caught a few fish in the cement dam. We could go in and out as we pleased and returned late one night after a visit to our family some a while away without any access problems. Henk also explained that further improvements would be made so we would like to go back when it is better and we plan to do so.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflike geslaap, alles gehad wat ons nodig het, en oneindig pret gehad met al die wild en plaasdiere wat ons gereeld besoek het.

Heerlik gekuier. Henk het ons hartlik ontvang, al die reëls verduidelik, en ons op sy grond "losgelaat". Die njalas, rooibokke, skape, varke, en donkies wat orals te sien is, is 'n plesier. Donkies en varke gevoer - en hulle hardloop om te kom groet wanneer hulle jou sien. Die woonplekke was netjies, gerieflik en goed toegerus. Ons kon heerlik braai en hout is gratis voorsien. Ons het die heerlikste beskuit ontdek by die koffiestasie - baie dankie daarvoor. Self 'n paar vissies gevang in die sementdam. Ons kon in- en uitgaan soos ons wou en het een aand laat teruggekeer na ons familie 'n ent weg besoek het sonder enige probleme met toegang. Henk het ook verduidelik dat daar nog verbeteringe aangebring sal word so ons sal graag wil teruggaan wanneer dit beter sal wees, en ons beplan om so te doen.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Greg M - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Greg M
With spouse/partner

Was 'n wonderlike ervaring.

Was so rustig, dit kon jou insluk so rustig was dit. Die eienaars is die vriendelikste en mees behulpsame mense wat ek nog ooit in my lewe raakgeloop het. Het nie geskroom om ons te help waar hulle kon nie.

Maria Cornelia F - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maria Cornelia F
Family with teenagers

Uitstekend!

As jy hou van stilte, rustigheid en kalmte, dan is Voorbegin die plekkie vir jou om weg te breek uit die stads se gejaag uit. Vriendelike ontvangs en voel sommer baie gemaklik met aankoms. Baie netjiese en skoon verblyf. Baie dankie aan Henk en Alda. Ons het baie lekker gebly.

Andre M - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre M
Family with young children

Lekker rustig en ontspanne.

Baie dankie vir die gasheer en sy vrou vir die goedversorgde fasiliteite wat ons kon geniet vir 'n genotvolle tydjie, die rustigheid en plaasatmosfeer laat mens lekker ontspan.

Suelise H - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Suelise H
Family with young children

Voorbegin.

Voorbegin - 'n Naweek wat presies die naam beskryf! Ons het tyd saam spandeer soos in die "ou" tyd, voor tegnologie en die wêreld se gejaag die norm geword het! Perfekte plek vir klein kinders, waar hulle die diere en die buitelug kan geniet! As jy 'n luukse oord soek, met 'n TV om jou kinders besig te hou is hierdie nie die tipe plek vir jou nie, maar as jy 'n skoon eenheid soek met 'n warm liefdevolle atmosfeer en na die diere se geluide wil hoor om die bosveldvuur deur die aand en tyd saam jou geliefdes wil spandeer, kan jy sommer nou bespreek!

Karishma J - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Karishma J
With friends

Excellent service from Mr Hans.

Our stay was wonderful. It was a bit of a hassle to get there, but so worth it. We really enjoyed ourselves and made lots of noise. Mr Hans was more than accommodating.

Esther S - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Esther S
With friends

Awesome relaxing place to be!

We really enjoyed our stay. What a peaceful and quite place to relax. The kids loved the farm animals, helped to feed them and collect eggs. The kids even caught and released fish in the farm dam. The complimentary farm eggs and rusks were absolutely delicious. We also relaxed and had a swim at the pool as the bushveld can get very warm. We booked the house and the flat the beds were comfortable. Please note the house and flat is +- 800 metres apart. We will definitely book again and will refer friends and family.

Sello M - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sello M
Family with teenagers

What a great retreat from urban noises into another home away from home.

I had an awesome experience with my family, neat swimming pools and bedrooms, a walk in the bush seeing wild games, a friendly environment especially for family.

Annelise L - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annelise L
With spouse/partner

Dit was awesome.

Daardie plaas het my hart gesteel, die diere het gereeld by ons kom kuier, ons het dit rêrig baie geniet. Dis die ideale plekkie vir rus.

Wendy S - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Wendy S
With spouse/partner

Nice and quiet outing.

We got a very warm welcome. We had a very relaxing time as we wanted some peace and quiet away from the very busy lives we have in Johannesburg.

Ria H - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ria H

Fantasties!

Die plaasatmosfeer was uit die boeke en sielskos vir mense uit die stad. Absolute gasvryheid van Henk en Alda is net wonderlik. Sal enige tyd aanbeveel en sal graag self weer gaan!

Msuthukazi K - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Msuthukazi K
With friends

Tranquil and peaceful. Great hospitality by the owner.

Great host, place is peaceful gives you time to bond with your loved ones .

Jan S - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan S
With spouse/partner

Was fantasties.

Met aankoms is ons baie lekker en warm verwelkom. Die verblyf was pragtig skoon en netjies. Die bestuurder, Henk, was baie vriendelik en bedagsaam. Dit was regtig baie lekker. Nogmaals baie dankie. Sal definitief weer daar gaan rus.

Lizmari B - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizmari B
With spouse/partner

Dit was baie lekker!

Die plek was baie netjies en ons het ongelooflik lekker gerus met al die stilte. Beslis waarde vir geld.

Carlo G - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
1/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Carlo G
With spouse/partner

Chalet is very clean and neat!

Just a pity that the chalet is so close to the pigsties, terrible smells and a lot of flies.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Chalet baie skoon en netjies!

Net jammer chalet is naby die varkhokke, slegte reuke en baie vlieë!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Voorbegin Bosveldverblyf's response

Goeiedag Carlo,

Ons is jammer dat jy juis daar was toe 2 ton koolreste vir die varke afgelaai is. Die kool was eerder die reuk probleem as die varke, omdat hulle hoofsaaklik vry rondloop en gewoonlik nie ruik nie. Die vlieë is maar op enige plaas 'n pes maar ons probeer soveel moontlik beheer. Weereens jammer dat jy in die kool-reuk tyd daar was. Dit was vir ons ook 'n nie-herhalende les, maar as jy weer wil kom kuier, sal ons 'n flinke afslag vir jou inwerk in 'n poging om reg te maak!

Voorbegin Bosveldverblyf
Bernie W - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bernie W
With spouse/partner

Super friendly and helpful owner, Henk.

In general, a great stay. Farm noises and smells unusual if one is unaccustomed and it could be an adaption. We, however, thoroughly enjoyed the typical farm-life and especially the absence of traffic and noisy people!

Michael M - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michael M
Family with young children

Very neat and well kept.

The place is quite and very reliving.

Mias R - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Mias R
Family with young children

Lekker plaas atmosfeer.

Alles is skoon en netjies. Baie gehou van die interaksie wat daar is met die diere.

Schalk K - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Schalk K
With spouse/partner

Baie stil en rustig.

Die eienaars is baie aangename mense. Die wild is min, maar baie mak. Die aanwysings na die plek kan beslis verbeter.

Chris K - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Chris K
Individual traveler

It was quite pleasant.

What is shown on the photo's, is not where we lived and can be misleading. It was a completely other apartment that doesn't have a kitchen or a lounge.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was heel aangenaam.

Wat op die foto is, is nie waar ons in gebly het nie en dit kan misleidend wees. Dit was heeltemal 'n ander woonstel wat nie kombuis of sitkamer het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Voorbegin Bosveldverblyf's response

Die hoof foto op die blad is die chalet, dis waarom ons in die oorsig sê dat mense net moet seker maak dat die foto by die beskrywing pas. Die woonstel, wat uiteraard goedkoper is as die chalet, se beskrywing stel dat dit nie 'n self sorg eenheid is nie en dat daar geen kombuis is nie.
Ons is jammer dat daar dus 'n misverstand gekom het, maar julle was aangename gaste en kom kuier gerus weer, en neem die chalet. Ons sal jou 'n goeie afslag gee om op te maak.

Voorbegin Bosveldverblyf
Michal F - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Michal F
With spouse/partner

Baie goed en volledig toegerus.

'n Fantastiese wegbreek vanaf die stad se gejaag en tegnologie. Geen TV wat broodnodige goeie kommunkasie met geliefdes kan beïnvloed nie - vars buitelug en natuurskoon!

David S - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
David S
Family with teenagers

Awesome and welcoming. Would go back or refer any time.

The owners are so friendly and the place is clean and welcoming, as well as pretty. Nothing is an effort for these people and I wish them many happy years in all they set their mind to.

Obakeng P - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Obakeng P
With friends

One of the reasons I booked at Voorbegin Bosveldverblyf was because of the reviews. I have to give this place five stars.

First timers here. Voorbegin Bosveldverblyf. We spent 2 nights at Voorbegin Bosveldverblyf. We were bowled over by Henk, the owner of the place. Friendly hospitality and charming personalities. I would highly recommend Voorbegin Bosveldverblyf as a great getaway for a nice weekend. Henk, thanks very much for a game drive with you an Mike. Your friends are also friendly.

Sophie O - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Sophie O
Individual traveler

It was worth it.

It is ideal for leaving a busy life and just to go and rest, the owners hospitality is great, the place is in a secured area. They should provide a TV and place a visible board on the location because the place is in a secluded area, difficult to notice, especially at night.

Annatjie K - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annatjie K
Individual traveler

Baie veilig en gemoedsrus ervaar. Eienaars het my privaatheid respekteer wat baie vir my beteken het.

Ideaal vir 'n wegbreek om stilte van die natuur te ervaar en jou balans terug te kry. Ideaal vir wegbreek uit stad se lawaai en om heerlik agteroor te sit en natuurskoon te bewonder. Naby genoeg om meermale te besoek as jy rus vir jou siel soek.

Carvin M - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Carvin M
Family with young children

Perfect place to relax in the bush.

The place is so quiet, safe and very neat. I enjoyed the barbecue late afternoon.

Hendrik Lodewyk J - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hendrik Lodewyk J
With spouse/partner

Rustig en vriendelike mense.

Stilte was wonderlik, heerlik gerus.

Charne C - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charne C
With spouse/partner

Excellent service.

Thank you for being accommodating in any request that we had, we really enjoyed staying with you.

Anne-marie B - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anne-marie B
Family with teenagers

Peace, quiet, still - What more are you looking for?

Thank you so much for the opportunity for staying there over the long weekend (22 - 25 September 2017) at Voorbegin Bosveldverblyf. We've loved and enjoyed it so much. Mr Henk and Mrs Alda van der Graaf are two lovely and friendly people They've allowed the children to interact with the sheep. The kids enjoyed it so much - as they could feed the little lamb and feed the pigs and baby pigs with some lettuce and cabbage leaves. Something that our kids in the city are not used to. Other than that the place is very neat and spacious, with everything that you need. Mr and Mrs Van der Graaf also spoiled us (all their guests) with very nice rusks. A definitely must try. Once again to Henk and Alda. Thank you so much for your Hospitality and Friendliness and for sharing your peaceful environment with us. We loved the Peace, stillness and quietness of the "Bosveld", just to switch of and re-charge a person's battery. Once again, we loved and enjoyed it so much. Be blessed!

Voorbegin Bosveldverblyf's response

Ons is bly dat julle dit geniet het, en ons het dit net so geniet om die kinders se geesdrif te sien.

Voorbegin Bosveldverblyf
Tienkie D - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tienkie D
With spouse/partner

Rustigheid, stylvol.

Die plek is bietjie ver uit die dorp maar as mens in die Kalahari en Namibië rondtoer, is aftsand 'n relatiewe begrip. Die pad word goed in stand gehou, die 2 persone eenheid is privaat en die plaasdiere se geluide stem jou verder rustig. Hulle beskuit is voortreflik. Bestuur is professioneel en vriendelik. Ek beveel die pek enige tyd aan.

Willie V - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Willie V
With spouse/partner

Was aangenaam.

Eienaar hulpvaardig en vriendelik. Laat jou gemaklik voel. Plek netjies, volledig toegerus. Naby ander besienswaardighede.

Voorbegin Bosveldverblyf's response

Baie dankie. Dit was aangenaam om julle hier te kon ontvang. Henk

Voorbegin Bosveldverblyf
From R749
per night (sleeps 5)
From R749
per night (sleeps 5)
From R749
per night (sleeps 5)
Make a Booking
  • Capacity: 9 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 11:00
  • Address: 54 Raasblaar Road, Droogekloof, Bela Bela, 0480, Limpopo
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAjaqQyvLmudXiHDWG6t3ITMIogY2XREMJPpYHnpc4KX9mAKsFwC?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R749  per night (sleeps 5) 43 5 1 5 54 Raasblaar Road Droogekloof 0480 Limpopo 0860 022 102 14:00-19:00 11:00 -24.852073217758 28.112129420042
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!