Pretoria East Accommodation at Waterfalls Boutique Hotel | TravelGround
+82

Waterfalls Boutique Hotel

Hotel

Review Summary

4.5 out of 5from 40 reviews for Waterfalls Boutique Hotel
Cleanliness
4.6/5
Service
4.5/5
Location
4.5/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.3/5
Jessica P - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jessica P
With spouse/partner

Hulle het ekstra moeite vir ons gedoen, my man het 'n oogoperasie ondergaan en moes baie vroeg die volgende oggend weer by die dr wees, ons was te vroeg vir ontbyt en hulle het vir ons, ons ontbyt in wegneempakkies opgemaak. Hulle loop die ekstra myl! Pragtige kamers en die lekkerste steak! Vriendlike personeel en superskoon kamers.

Sien sterre.

Richardo E - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Richardo E
With spouse/partner

Pleasant accommodation. Thank you.

Friendly and professional staff. Thank you.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangename verblyf. Baie dankie.

Aangename verblyf. Vriendelike en professionele personeel. Baie dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anschen P - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anschen P
With spouse/partner

Friendly, good service. Great food.

Friendly service, nice food. Good value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike, goeie diens. Heerlike kos.

Vriendelike diens, lekker kos! Goeie waarde vir geld!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marius V - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marius V
Individual traveler

Nice calm with rippling water in your ears from the waterfalls.

It was very nice. Very neat. Could rest and enjoy the facility.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker rustig met kabbelende water in jou ore van die watervalle.

Dit was baie lekker. Baie netjies. Kon lekker rus en die fasiliteit geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Emily M - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Emily M
With spouse/partner

Big up to you guys and keep up the good work.

Excellent service we received from the staff, our weekend was all worth it. I requested a romantic dinner set-up and they delivered. I could not have asked for a better place.

Suzanne V - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Suzanne V
With spouse/partner

Excellent.

Thank you to Isaac for the service, he really welcomed us with open arms and made us feel very welcome. Even the security guard was there to help carry our luggage, with the umbrella. The room was very clean and tidy. Everything was in working order. Very happy with our stay and the food was the best - thank you chef! I'd just like to have had the same hospitality that morning when we checked out. It still rained and we had to carry our luggage in the rain to our car, soaked up! Wouldn't have liked the feeling of 'we'd just finished paying and now we can say goodbye!' It wasn't Isaac who was on duty, who helped us with umbrella and made us feel welcome! Apart from this I will definitely book there again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend.

Baie dankie aan Isaac wat die aand aan diens was, hy het ons regtig met ope arms verwelkom en ons baie welkom laat voel. Self die sekuriteitswag was daar om te help dra aan ons bagasie, met die sambreel. Die kamer was baie skoon en netjies. Alles was in werkende toestand. Baie gelukkig met ons verblyf en die kos was uit die boonste rakke - dankie chef! Ek sou net baie graag dieselfde gasvryheid wou gehad het, die oggend toe ons uitgecheck het. Dit het nog steeds gereën en ons moes self ons bagasie in die reën na ons motor neem, sopnat! Sou baie graag nie die gevoel wou gehad het dat ons nou klaar gebly en klaar betaal het en nou kan ons maar groet nie! Glad nie Isaac wat aan diens was nie, wat ons mooi met sambreel ingehelp het en welkom laat voel het nie! Sal buiten dit, vir seker weer daar 'n plekkie boek!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anzelde W - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anzelde W
With spouse/partner

Peaceful and romantic getaway in the city.

We had an amazing time and enjoyed it a lot. It is a very pretty guesthouse hidden in the heart of Pretoria East. It makes you feel like you are far from the city. The outside shower was incredible!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige en romantiese wegbreek in die stad.

Ons het 'n ongelooflike tyd gehad en dit baie geniet. Dit is 'n baie mooi gastehuis wat weggesteek is in die hartjie van Pretoria Oos. Dit laat jou voel of jy ver weg is van die stad af. Die buite stort was ongelooflik!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bongani M - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Bongani M
With spouse/partner

Very neat and attractive.

Welcome was great and easy to communicate with the staff. The parking is not up to standard, it needs clear demarcation. The rooms are superb and the food is wonderful.

Fanus T - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fanus T
With spouse/partner

Diens, verblyf, ligging en ontbyt was baie goed. Sal die plek definitief aanbeveel.

Sien sterre.

Werner L - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Werner L

Very neat, my mom also said she had a good stay and the place was stunning!

See the stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies, my ma sê ook sy het baie lekker gebly en die plek is puik!

Sien die sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bronwyn R - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Bronwyn R
With spouse/partner

Fantastic!

The hotel is beautiful and extremely stylish. Rooms are clean and neat. Breakfast and dinner were well prepared and laid out. Dinner was above expectations.

Marietjie L - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marietjie L
With spouse/partner

Dit was uitstekend

Die diens is baie goed. Die kamers is baie gerieflik. Die atmosfeer is wonderlik.

Monja B - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Monja B
Family with young children

Heerlik gerus.

Heerlik gerus en ontspan.

Pieter P - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Pieter P
With spouse/partner

Baie netjies, maar kamer stem nie met foto op webblad oor een nie. Verwarrend!

Kamer wat ek geboek het op foto en die een wat ek ingeboek is, verskil baie. Fotos op webblad is verwarrend!

Waterfalls Boutique Hotel's response

Dankie vir julle goeie verwysing Pieter. Jammer om te hoor van die verwarring. Ons het 2 Honeymoon kamers elk met hulle uitsonderlike uitleg en tema. Miskien het jy die een met die binnetrap wou boek en toe die ander een gekry. Praat volgende keer met ons voordat julle reserveer dan maak ons seker jy kry die regte kamer.

Waterfalls

Waterfalls Boutique Hotel
Stacey S - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stacey S
With spouse/partner

Fantasties!

Alles was 110%. Ons het lekker gebly en almal was baie vriendelik. Dankie baie.

Jessica V - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jessica V
With spouse/partner

Rustig.

Waterfalls Boutique Hotel is in 'n rustige omgewing geleë. Hulle bedien heerlike ontbyte en hulle verblyf is netjies en skoon. Diens is flink en vinnig.

Waterfalls Boutique Hotel's response

Jessica, dankie vir hierdie positiewe terugvoering. Ons streef na die beste diens en ervaring en indien daar enige probleme is, vra ons die gas om ons in te lig want dan kan ons onmiddelik daaraan aandag gee. Sou die gas egter 'n uitsonderlike ervaring gehad het, is dit fantasties om daardie terugvoer so te ontvang. Ons sien uit om julle weer in die toekoms te ontvang.
Waterfalls span.

Waterfalls Boutique Hotel
Therese D - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Therese D
With spouse/partner

Rather go out for dinner.

I hate leaving negative reviews, but hopefully the owners can learn from this review and work on it to better the experience for future clients. I would definitely say this is not a boutique hotel, its rather suited to a 3 star, I have stayed in boutique hotels as well as 5 star hotels and unfortunately Waterfalls Boutique Hotel falls short on both, mainly for the following reasons: No real personal touch, while the staff were very friendly and cannot be faulted, it's definitely missing the owners (upper management) touch and its very apparent, the biggest disappointed was the food, we ordered fillet but received a rib eye (frozen in the middle), no wine list, dessert (cheese cake) frozen in the middle and the spaghetti was very questionable. I understand that the focus is not around the dining experience, however more effort can be put into the dining experience if not then I advise to limit the menu to light meals.

Waterfalls Boutique Hotel's response

Dear Theresa,

We have taken note of your review with some question marks. Firstly our restaurant menu contains different sections including starters, light meals, main dishes, deserts, wine, soft drinks and cocktail menu. Not sure why you have not asked the manager on duty about the wine list, because it forms part of our available restaurant menu. Secondly we do not stock rib eye steak which you are referring to. We are not sure what you mean with your statement that the spaghetti was questionable as it is freshly prepared when ordered. The problem however could have been resolved immediately should you have brought it to our attention. We apologise that your cheese cake was frozen in the middle, however on enquiry our manager's feedback was that it was immediately replaced with a new cheese cake desert on which you apparently were happy with. Lastly you gave our restaurant personnel a huge tip and did not offer any complaints on check out the next morning. In future please feel free do discuss any needs or shortfalls directly with the manager on duty and we will always bend backwards in order to fulfil all our guests needs. Please note that we have a convenience restaurant exclusively for our in-house guests. Should any guest however wants to have a "fine-dine" experience with an extended menu, we will gladly refer them to the many options in close vicinity.

Waterfalls Boutique Hotel
Charlene C - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Charlene C
Family with teenagers

Family room disappointing.

Family room needs upgrading.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Familiekamer teleurstellend.

Familiekamer het opknapping nodig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Waterfalls Boutique Hotel's response

Gerhard, dankie vir jou terugvoer. Die opgradering van die familie kamer is reeds beplan en gaan binnekort gedoen word, wat dit 'n uitsonderlike kamer gaan maak wanneer families van tot 4 mense dit wil gebruik. Groete, Waterfalls

Waterfalls Boutique Hotel
Soanet B - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Soanet B
With spouse/partner

Luukse bederf teen 'n sakpasprys.

'n Mens voel soos 'n VIP as jy by Waterfalll Boutique stop - iemand kom haal jou by jou motor. Die kamers is baie netjies en skoon, toegerus met DSTV, ketel, koffie en tee asook 'n yskassie met lekkernye (jy betaal wat jy neem). Daar was roosblare en sjokolade op die bed en 'n heerlike romantiese hoekbad! Die linne, matras en kussings is van hoogstaande gehalte en ons het heerlik geslaap. Ontbyt (ingesluit by die prys) was uit die boonste rakke! Die tuin is pragtig met 'n eie waterval, khoivisse, eende en 'n swembad.

Madeleen H - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Madeleen H
Individual traveler

When people make a racket, I'm extremely upset!

There was a lot of noise on the Thursday evening. I didn't feel safe outside of my room to confront whoever it was. So I get the impression that the owner is only there in the mornings.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wanneer daar geraas is, is ek ómgekrap!

Die Donderdagaand was daar 'n helse lawaai. Ek het nie veilig gevoel om alleen uit my kamer te gaan en dit te gaan aanspreek nie. Kry die indruk dat die eienaar/bestuurder net soggens daar is.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Waterfalls Boutique Hotel's response

Hi Adrienne, dankie vir jou terugvoering. Ons het 2 bestuurders wat in 2 skofte per dag en aand aan diens is, vanaf 06:00 in die oggend tot 22:00 in die aand. Daarbenewens is die eienaar ook daagliks teenwoordig en betrokke. Ons het verder ook sekruriteit deur die nag aan diens. Ek is nie seker wat die lawaai is waarna jy verwys nie, ons het geen ander klagtes ontvang nie. Ons poog altyd om net die beste veiligheid en diens vir ons gaste te verseker. Groete Waterfalls Team

Waterfalls Boutique Hotel
Marisa T - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marisa T
With spouse/partner

Central, clean and value for money.

Hotel very centrally located, just 4 minutes from Menlyn Mall. Staff very friendly and went out of their way to make us feel at home. We only arrived late at night - the security guard opened the rooms for us and explain to us in detail how everything works. Breakfast was lovely and sufficient.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sentraal, skoon en waarde vir geld.

Die hotel is baie sentraal geleë en is omtrent 4 minute weg van Menlyn Mall. Die personeel is baie vriendelik en het uit hul pad gegaan om ons te laat tuis voel. Ons het eers baie laat die aand ingekom - die sekuriteitswag het vir ons ons kamers oopgesluit en het presies verduidelik hoe alles werk. Die ontbyt is heerlik en net genoeg.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Koenie V - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Koenie V
With spouse/partner

Very friendly, cordial reception and staff.

Reception was excellent, staff some of the friendliest and most cordial people that we have experienced. Accommodation is value for money - clean, neat and we felt safe when we drove in. Unfortunately the remote for the gate didn't have batteries but the staff was there to help. Breakfast could've been a bigger variety.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie vriendelike, gulhartige ontvangs en personeel.

Ontvangs was uitstekend, personeel van die vriendelikste en gulhartigste wat ons ondervind het. Akkommodasie waarde vir geld - skoon, netjies en ons het 'n gevoel van veiligheid gekry met die inry slag. Ongelukkig het die hek se afstandbeheer nie battery ingehad nie, maar die personeel was gou byderhand om ons te help. Ontbyt kon bietjie meer verskeidenheid gewees het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Veronica F - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Veronica F
On business

They fulfil your every need and nothing is too much of an effort.

Excellent service. The food was deliciously prepared and top notch. Can highly recommend this hotel at any time.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Daar word na elke behoefte omgesien en niks is vir die personeel moeite nie.

Uitstekende diens. Die kos was baie baie heerlik voorberei en uit die boonste rakke. Sal die hotel enige tyd aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tersia P - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tersia P
With spouse/partner

Baie nice!

Baie mooi en als baie stylvol. Diens uitstekend.

Stephaans En Rina B - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stephaans En Rina B
With spouse/partner

Excellent.

Probleem met water gehad. Binne minute uitsorteer. Lekker gebly. Uitstekende ontbyt.

Ruaan K - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ruaan K
With spouse/partner

Asemrowend. Fantastiese ondervinding. Belewenis wat ons binnekort weer sal wil beleef.

Asemrowend. Pieter is 'n definitiewe aanwins vir Waterfalls Boutique Hotel. Ongelooflik gasvry en het ons sommer dadelik laat tuis voel. Letterlik gevoel toe ons Sondag uitboek of ons al jarelange vriende is. Enige iemand moet die Hotel besoek en ek gaan vir seker al my vriende ook aanbeveel om by Waterfalls Boutique Hotel aan te klop vir 'n aandjie of 'n naweek. Absoluut die moeite werd en presies wat jy nodig het om bietjie af te skakel van die alledaagse gejaag.

Veronica F - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Veronica F
With friends

Ongelooflik gemaklik, rustig en groot bederf!

Die diens was uitstekend en niks was vir die personeel 'n probleem nie. Die kos was 5-ster-gehalte en baie mooi voorgesit. Sal definitief weer daar bespreek!

Waterfalls Boutique Hotel's response

Veronica, dankie vir die mooi terugvoer. Dit is sulke ongelooflike gaste soos julle wat ons steeds motiveer om op top standaard te funksioneer. Ons is bly julle het julle tyd by ons geniet en sien uit daarna om julle in die toekoms weer te ontvang. Waterfalls

Waterfalls Boutique Hotel
Marie P - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marie P
With spouse/partner

Fantasties.

Ek sal dit vir enige persoon aanbeveel. Die diens is puik.

Waterfalls Boutique Hotel's response

Marie, dankie vir die uitstekende terugvoer wat ons definitief vir ons personeel sal deurgee. Ons sien uit om julle weer by ons te akkommodeer.

Groete Waterfalls Team.

Waterfalls Boutique Hotel
Michelle O - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle O
With spouse/partner

Ons verblyf was soos 'n wegbreek van formaat en 'n kort vakansie.

As jy 'n kort wegbreek nodig het is Waterfalls Boutique Hotel my aanbeveling. As jy daar uitstap voel dit of jy met vakansie was.

Waterfalls Boutique Hotel's response

Michelle, ons werk hard om AL ons gaste totsiens te groet met 'n ervaring wat spesiaal was. Jou terugvoer beteken vir ons baie en hoop ons om julle gou weer te sien.
Vriendelike Groete.

Waterfalls Boutique Hotel
Lizo C - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lizo C
On business

Good hotel!

I enjoyed my stay there.

Mansoor B - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Mansoor B
On business

Beautiful, safe and ideally located

A beautiful and safe venue ideally located with the most spectacular views from the bedrooms overlooking Menlyn and Eastern Pretoria. Very pricey in relation to other 4 and 5 star accommodations in the surrounding area. We had a good stay.

Adele D - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Adele D
With spouse/partner

Geoie diens, maar pricey.

Mens verwag bietjie meer v n boetiek hotel as n gastehuis. Die handdoeke is baie klein, bathsheets sal beter wees. Net 1 kussing per persoon op die bed en geen laken nie, net 'n duvet. Baie goeie diens, personeel baie goed opgelei en hulpvaardig. Parkering is n probleem.

Francois K - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Francois K
With spouse/partner

Baie rustige blyplek! Kliëntediens is uitstekend en die kos was baie lekker! Sal beslis weer hier bly!

Ontvangs was baie aangenaam, en die plek is baie netjies! Dekor is uitstekend, en die kamer is goed toegerus. Die uitsig is, soos belowe, asemrowend. Die atmosfeer is rustig en luuks. Dit is beslis 'n blyplek om te oorweeg as jy in die area is vir werk of ontspanning!

Riaan C - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Riaan C
With friends

Lekke!

Sien die sterre hieronder.

Nancy M - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Nancy M
With spouse/partner

I enjoyed everything

Waterfalls boutique hotel is truly the best in town. I had such a great time here - the food is awesome and the environment is clean and comfortable. I really was satisfied here. The hotel staff are so friendly. Thank you very much.

Mari M - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Mari M
Family with teenagers

Stil, rustig en skoon. Baie akkommoderend met die kinders.

Die foto's op die internet is baie misleidend t.o.v. die grootte van die plek - dis inderwaarheid 'n tipiese groot huis wat omskep is in 'n hotel. Ek is nie seker wat 'n Boutique Hotel verteenwoordig nie, maar ek sou dit adverteer as 'n gastehuis. Die ontvangs was goed. Die plek was skoon en hulle het ekstra moeite gedoen om ons twee kinders te akkomodeer teen geen ekstra kostes nie. Die jacuzzi wat jy kan gebruik teen 'n ekstra koste was 'n wenner - jou eie skoon water word net vir jou gebruik ingetap - kerslig en skoon handoeke word verskaf. Ons verblyf was aangenaam.

Salmon S - Jun 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Salmon S
With spouse/partner

Aangenaam het egter net die een nag daar oor geslaap maar kon geen fout vind nie

Sal weer daar wil ooornag.Baie lekker ontbyt!

Tlotlo P - Mar 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tlotlo P
With spouse/partner

It was a nice and relaxed place

The service was good, we had good time there, and would definitely come again.

Daleen S - Sep 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Daleen S
With spouse/partner

Good

Nice location, tasteful decor, and personalised service.

Rosalee V - Dec 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rosalee V
With spouse/partner

Highly recommended.

Highly recommended. They went to a lot of trouble to make our stay comfortable and memorable.

From R1 490
per night (for 2 people)
From R1 490
per night (for 2 people)
From R1 490
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 20 people
  • Check-in: 14:00 to 22:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 200 Outeniqua Avenue, Waterkloof Park, Pretoria, 0181, Gauteng
  • No children under 7
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAU1ovzj6T09eyHSFk7zbGr3OhJ0zMwgxNGRRctRLqe2ebR7UeLL?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 490  per night (for 2 people) 40 5 1 5 200 Outeniqua Avenue Waterkloof Park 0181 Gauteng 0860 022 102 14:00-22:00 10:00 -25.792284175177 28.2642146945
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com