The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Willow Manor | TravelGround
+193

Willow Manor

Guest House

Review Summary

4.5 out of 5from 37 reviews for Willow Manor
Cleanliness
4.6/5
Service
4.5/5
Location
4.5/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.4/5
Gerda V - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerda V
With spouse/partner

Good experience. Clean and neat with friendly people.

Everything you need is available.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie ervaring. Skoon en netjies met vriendelike mense.

Alles wat nodig is is beskikbaar.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jackie M - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jackie M
With spouse/partner

Really enjoyed our stay, hope in future to book that place again.

The welcome there was great.

Semakaleng M - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Semakaleng M
With spouse/partner

It was nice although we had to leave early as my partner was going to work.

Service was nice and the place was clean. I will definitely go back.

Anita S - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anita S

Vriendelike en behulpsame 2 manne. Uit hul pad gegaan om dit vir my gemaklik te maak.

Ek en my dogter het oorgeslaap, moes my voertuig laat diens by Brits Mahindra. Ek het heeldag by die gastehuis vertoef en hulle het regtig mooi na my gekyk. Dit is 'n lieflike gastehuis en die 2 manne mag maar. Sal weer daar tuisgaan. Hulle het my vervoer tot by Mahindra wat ek baie waardeer het. Doen so voort met julle gasvryheid en mag julle gastehuis net vir julle seën bring.

Mein F - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Mein F

Gerieflike oornag, sentraal geleë.

Sentraal geleë. Gerieflike kamers, heerlike beddens. Ons kamers was buite die huis en een kamer se badkamer het nie vensters nie. Die kamers het slegs skuifdeure en ek sou aanbeveel dat veiligheidsdeure aangebring word sodat die deure snags oopgehou kan word en dit steeds veilig is.

Willow Manor's response

Goeie dag, baie dankie vir jou resensie. Ons waardeer julle aanbeveling.

Willow Manor
Melissa R - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melissa R

Vreeslik lekker.

Ons het oorgebly om die droogtehulpfees by te woon. Dirk was baie vriendelik en behulpsaam en ons het baie lekker gebly. Dirk het uit sy pad gegaan om vir ons ietsie wat ons vergeet het terug Pretoria te courier. Baie dankie.

Willow Manor's response

Baie dankie vir jou resensie. Ons is bly julle het baie lekker gebly. Ons help waar ons kan met ons gaste.
Tot 'n volgende keer.

Willow Manor
Jolinda C - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jolinda C
On business

Pragtig en baie netjies.

Netjiese kamers en vriendelike diens.

Willow Manor's response

Baie dankie vir u resensie. Ons probeer om almal 100% diens te gee waar ons kan indien moontlik.

Willow Manor
Coba G - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Coba G
Family with teenagers

Persoonlike ontvangs. Netjiese kamers.

Ek beveel Willow Manor aan vir enige persoon wat in 'n netjiese gastehuis wil oornag.

Willow Manor's response

Baie dankie vir u resensie, ons hoop om u weer te sien.

Willow Manor
Please Also Advise On Parking For 2 Cars M - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Please Also Advise On Parking For 2 Cars M
With spouse/partner

Excellent.

Very relaxing and neat place.

Willow Manor's response

Good day, Thank you for the review.
Unfortunately, our parking is only met by 1 room 1 vehicle.

Willow Manor
Ansie D - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Ansie D
With spouse/partner

Will not use WM again.

Very neat and clean. However the rooms with access to the guesthouse are very inconvenient. We wanted to make have an afternoon nap, but the staff were so noisy while cleaning the dining room. No ice in the freezer, but they did provide some later. The rooms is really small and cramped, but clean at least. DStv didn't want to work. No place to enjoy coffee or something in the rooms. Went to sit in the "dining hall", but there is no privacy. It is just people ironing, the noise of the tumble-drier, staff making a massive noise talking to each other and on their phones. Could be recommended for people arriving late and departing early, but not otherwise.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sal nie weer van WM gebruik maak nie.

Gastehuis is baie netjies en skoon. Kamers met toegang tot die gastehuis is baie ongerieflik. Ons wou 'n middag russie maak, maar die personeel het baie hard gepraat terwyl "eetsaal" skoonmaak. Geen ys in ysbakkies in yskas nie, het wel verskaf. Kamers is báie klein en beknop, maar mooi skoon. DSTV wou nie werk nie. Geen plek om koffie of iets te geniet in die kamers nie. Het in die "eetsaal" gaan sit, maar daar is nie privaatheid nie. Daar word gestryk, tuimeldroër lawaai en personeel praat kliphard met mekaar en op selfone. Mense wat laat arriveer en vroeg ry sal ek dit voor aanbeveel maar nie andersins nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mandy T - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Mandy T
With spouse/partner

Highly recommended.

The room was clean and comfortable. The staff was very friendly and we were made to feel very welcome. I will happily recommend Willow Manor to anyone travelling to Brits.

Willow Manor's response

Good day Mandy,
We thank you for your review and we are glad to hear that you were welcome at Willow Manor, and that you will happily recommend Willow Manor to anyone traveling to Brits. We hope to see you sometime again soon.

Willow Manor
Barend C - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Barend C

Value for money.

Parking space is a bit limited if you have a trailer. Small bathroom, so someone using a bigger wheelchair than the one I used wouldn't fit. Great reception and friendly people. Would book again any day.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir jou geld.

Parkering bietjie beperk vir as jy met 'n sleepwa sou reis. Badkamer bietjie klein, so 'n groter rolstoel as die een wat ek gebruik sal nie ingaan nie. Baie goeie ontvangs met vriendelike mense. Ek sal enige tyd weer daar gaan bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Willow Manor's response

Baie dankie, ek is bly julle het lekker gebly. Tot 'n volgende keer.

Willow Manor
Patrick L - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Patrick L
With spouse/partner

Very nice accommodation.

Good reception. Would just recommend that the bedding be replaced.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker verblyf.

Goed ontvang. Sal net aanbeveel dat die beddegoed vervang moet word.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Willow Manor's response

Baie dankie vir die terugvoer. Bestuur sal binnekort met u in kontak kom en vasstel wat die probleem was en dit aanspreek.

Willow Manor
Sarita S - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Sarita S

Not bad.

Commented to the owner about the toilet paper.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Nie sleg nie.

Het vir die eienaar kommentaar gelewer oor die toiletpapier.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Willow Manor's response

Goeie dag, Baie dankie vir die terugvoer. Soos aan jou man vermeld was dit Twinsaver gewees. Ongelukkig vervaardig ons nie die toletpapier nie, ons koop dit aan.....Twinsaver. Groete Willow Manor

Willow Manor
Alex M - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Alex M
With spouse/partner

The facility is well located and secured and no disturbances.

The only challenge was to arrange for checking out, to which our request was not accommodated.

Willow Manor's response

Good day Hlagane,

Thank you for your review. The request for later check out could not be met due to new guest arriving and the room needed to be washed and get ready for them as well. Hopefully we can met your check out needs at another time.

Regards,
Willow Manor - management

Willow Manor
Veronica L - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Veronica L
Family with teenagers

Definitief jou "home away from home".

Ons was weereens beïndruk met die goeie diens en netheid by Willow Manor. En die ontbyt! Wimpy kan gaan slaap! Ek kyk klaar vir watter geleentheid ek weer kan bespreek.

Willow Manor's response

Baie dankie Zelda, dit was 'n plesier om jou te kon huisves. Baie dankie vir die kompliment oor die ontbyt. Sioen weer uitna jou koms.

Groete Dirk,
Willow Manor

Willow Manor
Veronica L - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Veronica L
Family with teenagers

Pragtig en netjies, binne en buite!

Twee nagte oorgeslaap en was baie gemaklik. Eienaars baie vriendelik. Ons het gevoel soos familie. Ek sal dit definitief aanbeveel. Inteendeel, gaan nou weer bespreek.

Willow Manor's response

Baie dankie Zelda.
Dis vir ons 'n plesier om jou as 'n gas by ons te kon he.
Sien uit na jou volgende koms.

Willow Manor
Bertus V - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Bertus V
Individual traveler

Kan nie kla nie!

'n Kragopwekker is dalk 'n goeie idee vir beurtkrag.

Godfrey N - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Godfrey N
With spouse/partner

Good.

Easy to reach, helpful people, beautiful accommodation.

Cassius K - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Cassius K
With friends

We had a great stay.

It's a peaceful place and the owners are friendly ... We are definitely coming again in December!

Simone N - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Simone N
Family with young children

Heerlik en ontspannend!

Ons het dit vreeslik geniet, met diertjies en die mooiste plante, vriendelike staf en gasvryheid. Prentjiemooi tuin en volgende keer bly ons beslis weer daar!

Rudolph V - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Rudolph V
With spouse/partner

Bestuurders wat op die perseel woon is ongeskik en beskuldig hulle kliënte onnodig.

Die bestuurders by Willow Manor wat op perseel woon is ongeskik en beskuldig hulle kliënte onnodig. Jy het geen privaatheid nie. Die bestuurders kom in die kamers net wanneer hulle wil. Vra nie eers of hulle mag inkom nie. Geen Respek vir ander mense en geen idee hoe om met kliënte te werk nie.

Lourie O - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Lourie O
With spouse/partner

Baie goed!

Dit was baie goed en lekker gewees!

Willow Manor's response

Baie dankie, ons hoop ons sien julle weer.

Willow Manor
Portia R - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Portia R
With spouse/partner

Best place to be if you looking for a weekend getaway

Willow is place to be, their services is very great with warm welcoming management,they offer an affordable price so I definitely go there again and restaurant are a walking distance which is which is very cool.

Willow Manor's response

Thank you for your review. We hope we see you some time again.

Willow Manor
Marien L - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Marien L
With spouse/partner

Baie vriendelike, gasvrye diens. Pragtig!

Baie vriendelike, gasvrye diens. Pragtige plek!

Rensia R - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rensia R
With spouse/partner

Baie lekker.

Rustige area, en personeel en eienaars baie vriendelik. Ons het baie lekker gebly.

Landie S - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Landie S

Vriendelike personeel, veilig en rustig.

Willow Manor se persooneel is vriendelik & akkomomderend. Die plek is absoluut netjies en skoon. Ek't veilig gevoel; nie probleem met parkering gehad nie, lekker geslaap & uitgerus. Definitief aanbeveelbaar!

Lebala M - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Lebala M
Family with teenagers

Would not hesitate to highly recommend

Speechless! The hospitality and the service is of a very high standard. Kind gentlemen is your host - who really know how to take care of visitors. We really enjoyed our stay. God bless you.

Heidi S - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Heidi S

Baie dankie Dirk en Jacques!

Ons het die onbyt vreeslik baie geniet, julle mag maar. Die kamer was netjies en skoon. Sal definitief weer daar kom bly!

Isaac L - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Isaac L
With spouse/partner

It is a wonderful place when one needs to escape the daily rush of the big city like JHB.

The place is great and the hospitality is very warm. We think we have found a home far away from home. Our stay there was homely and the staff is amazing. We would certainly return for another stay. Thank you very much for taking care of us. Bravo!

Hannes D - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannes D
With spouse/partner

Aangename plek met goeie mense!

Sien die sterre hieronder.

Lizelle C - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizelle C
On business

Lekker. Gemaklik gevoel, so asof ons by ons eie huis was.

Dirk en Jacques is wonderlike mense. Ons het baie lekker gesels asof ons mekaar al jare ken. Die plek was baie netjies en skoon gewees, en ons kamer was in tip top kondisie. Ek sal verseker weer daar gaan bly. 'n Mens kan sien wanneer mense 'n passie en visie vir iets het, en dis duidelik sigbaar by hulle. Well done! Hou so aan! Dreams are neccessary to live!

Thabang M - Aug 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thabang M
On business

Out of this world experience.

Such a beautiful establishment! From the moment I arrived until I left, the reception was warm, as was the hospitality. I will be coming back, it's worth every cent paid ... even more!

Andre K - Jul 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre K
On business

5-ster ervaring!

Vanaf aankoms het die gashere, Jacques en Dirk, jou laat tuisvoel. Daar is 'n pragtige kamer met 'n uitsig op die swembad. Daar is gemaklike groot beddens in 'n warm tuis atmosfeer. Dit het vir my aan die einde van my besigheidreis laat voel of ek op vakansie was. Die groot bo-gemiddelde porsies is tydens ontbyt bedien, en ek sal moet sê dat ek amper my vingers kon afkou agter die smaak aan. Dit is 'n elegante gastehuis in die hartjie van Brits. Dit is 'n asemrowende ervaring wat ek nie maklik sal vergeet nie. As ek weer in die area is sal ek weer sonder twyfel daar 'n draai gaan maak. Hierdie is 'n 5-ster ervaring vir 'n 3-ster ervaring se prys.

Rickus V - Jul 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rickus V
Family with teenagers

Beste en vriendelike diens. Netjies. Ons sal enige tyd weer terug gaan.

Baie dankie vir die gasvryheid, vriendelike ontvangs en alles was net reg. Ons sal enige tyd weer terug gaan en sal dit verseker aanbeveel vir enige iemand. Baie dankie vir 'n heerlike verblyf!

Francois F - Jul 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francois F
On business

What a wonderful surprise.

A warm welcome by my gracious hosts, Jacques and Dirk, got my stay off to a pleasurable start. An elegantly decorated establishment with lush gardens makes one feel at home. Exquisite food, rich in taste, expertly prepared and served. The Manor is conveniently located close to anything one might need. However I might add that one would not need much during ones stay, as most necessities are catered for. The rooms are real value for money. A comfortable, upmarket space, at a very affordable price. I will definitely check-in here again if I am ever in the area.

Vassi V - Jun 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vassi V
Family with young children

Our stay at Willow Manor was most enjoyable and we would recommend it to our friends.

We had a lovely stay at Willow Manor. Dirk and Jacques were great hosts and they went out of their way to help us with directions and maps and also gave us plenty of information about activities in the area. They also accommodated our daughter, who had not been booked at the Lodge. We thoroughly enjoyed our stay.

From
R990
per night, for 2 ppl
From
From R990
per night, for 2 ppl
From
R990
per night, for 2 ppl
Make a Booking
  • Capacity: 16 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 7 Potgieter Street, Brits, 0250, North West
  • No children under 13
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGY2MDk5YzI3LTk0Y2YtNDlmNS04M2E1LTgyNjg5MmZmZmY5OA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R990  per night, for 2 ppl 37 5 1 5 7 Potgieter Street Brits 0250 North West 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -25.62829158221 27.784968316555
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!