The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Wishing Well | TravelGround
+8

Wishing Well

18 reviews
Self Catering

Review Summary

4.9 out of 5from 18 reviews for Wishing Well
Cleanliness
4.9/5
Service
4.9/5
Location
4.7/5
Safety
5.0/5
Value for money
4.9/5
Charnelle V - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charnelle V
With spouse/partner

Amazing, awesome.

Dit is baie nice daar, het dit baie geniet.

Werner C - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Werner C
With spouse/partner

Puik!

Pragtig, skoon en netjies, heeerlik!

Leon L - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leon L
Individual traveler

Baie gerieflik en skoon met alles wat jy benodig, asook 'n goeie ligging as ’n bonus.

Vir twee persone is dit 'n lekker ruim verblyf. Daar is ’n aparte gerieflike privaat kombuis en braaiplek by die vriendelike eienaars se woning. Geen raserige yskas in jou slaapkamer wat jou uit jou slaap hou nie! Daar is ook veilige parkeerplek en die verblyf is in ’n goeie area waar wandelings in die vroegoggend en laataand moontlik is.

Wishing Well's response

Baie dankie Leon vir die goeie terug voer. Ons waardeer op reg. Voorspoedige nuwe jaar vir julle. Groete. Ben en Rachel.

Wishing Well
Melt V - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melt V
With spouse/partner

Heerlik gekuier . Baie aangename hosts.

Sien sterre.

Vanessa P - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Vanessa P
With spouse/partner

Stil en rustig. Vriendelike en gasvrye mense.

Die fasiliteite is skoon en netjies. Die omgewing is stil en rustig. Ben en Rachell is baie vriendelik en gasvry. Ons sal weer van Wishing Well se fasiliteite gebruik maak.

Adele V - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adele V
With spouse/partner

Heerlik gekuier.

Plekkie is pragtig, skoon en maklik om te vind. Ons het bitter lekker gebly en gekuier, en sal vir seker weer kom.

Shaun T - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shaun T
With spouse/partner

Fantastic stay.

Wishing Well is great, clean, neat and tidy. A pleasure staying there. Will use them again for sure.

Wishing Well's response

Thank you for your support and kind review. Keep well and we would like to accommodate you again. Ben and Rachel.

Wishing Well
Hannie M - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannie M
With spouse/partner

Perfekte lafenis na 'n lang dag se reis.

Heerlik dat kombuis geriewe apart is, geen kos reuke in slaap area.

Attie D - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Attie D
With spouse/partner

Uitstekende waarde vir geld met besonderse vriendelikheid daarmee saam.

Pragtige plek, skoon en netjies. In detail ingerig en toegerus. Wonderlike gasheer en -vrou. Mens het sommer tuis gevoel en kon dit net geniet. Dit is 'n heerlike vakansieverblyf waar mens kan ontspan.

Glyn J - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Glyn J
With spouse/partner

Cosy, quiet, private in pleasant surroundings.

We found our host, Ben and Rachel, were very helpful and made our stay with them absolutely welcome and went out of their way to make us feel welcome and part of their family! They even suggested where we could find numerous flowers and other places of interest in the area!

Johan N - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan N
With spouse/partner

Baie gerieflik, skoon en netjies. Vriendelike eienaars.

Netjiese, hoë kwaliteit afwerking. Gerieflik met alles wat jy nodig het.

Wishing Well's response

Baie dankie vir pragtige terugvoer. Ons wardeer dit. Hoop julle het veilig verder gery.
Groete,
Ben en Rachel.

Wishing Well
Kevin S - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kevin S
With spouse/partner

Had a really pleasant stay and nothing was too much trouble for our hosts.

Highly recommended location to visit the surrounding area.

Wishing Well's response

Thanks, Kevin, much appreciated. Keep well and hope to see you again soon.
Regards,
Ben and Rachel.

Wishing Well
Androlene S - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Androlene S
Family with young children

We enjoyed it very much and everything was neat and clean and the area is very safe.

We liked the place a lot because it had room for our daughter to play outside and she really enjoyed it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Kuier het ons baie geniet en alles was netjies en skoon en die area is baie veilig.

Ons het baie van die plek gehou omdat dit vir ons dogter ruimte gehad het vir speel buite en sy het dit baie geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ashraf J - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ashraf J
With spouse/partner

Loved the place.

It was a very nice place.

Sonetta R - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonetta R
With spouse/partner

Vriendelike mense, en ruim, skoon akkommodasie.

Ben en Rachel is twee wonderlike mense. Ons het dadelik welkom gevoel. Akkommodasie was ruim en baie skoon. Kon lekker privaat buite sit en 'n wyntjie drink. Kombuis is goed toegerus. Tuine is pragtig! Dankie aan Ben en Rachel vir ons lekker kuier.

Johann O - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johann O
With spouse/partner

Absoluut die beste.

Puik verwelkoming. Ongelooflike diens en vriendelikheid. Super-vyfster-fasiliteite en onvergeetlike verblyf.

Joanita S - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joanita S
With spouse/partner

Baie aangenaam en sal definitief Wishing Well aanbeveel!

Ben en Rachel het ons hartlik verwelkom en was baie gasvry. Netjies en skoon geriewe. Matras en kussings van baie goeie gehalte. 100% tevrede!

Karin A - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karin A
With spouse/partner

The owners really went to great lengths with detail and the accommodation was luxurious and comfortable.

We wanted to get away for a few days and sought tranquility. Wishing Well is quiet, safe and centrally located, not in town but close to everything. The owners were friendly and cared for their guests.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die eienaars het regtig moeite gedoen met detail en die verblyf was luuks en gemaklik.

Ons wou wegkom vir 'n paar dae en het rustigheid gesoek. Wishing Well is stil, veilig en sentraal geleë, nie in die dorp nie maar naby aan alles. Die eienaars was vriendelik en gee om vir hul gaste.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Wishing Well's response

Baie dankie, Karin vir die goeie terugvoering ons waardeer dit opreg, dit was ook nie moeilik om julle te ontvang nie dit het vir ons gevoel of ons julle jare al ken en het lekker gesels, dit was vir ons hartseer toe julle moes ry selfs Milah ons troetel apie het saggies gehull toe julle ry en die pad dop gehou om te sien of julle nie terug kom nie.
Liefde en groete,
Ben en Rachel

Wishing Well
From R500
per night (sleeps 2)
From R500
per night (sleeps 2)
From R500
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 2 people
  • Check-in: 11:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 99 Elizabeth East, Port Owen, Velddrif, 7365, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAMA7U422roLXMpZLEc26mwbAJtRHYGprSLcCNy45Tre5EAuWM2S?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R500  per night (sleeps 2) 18 5 1 5 99 Elizabeth East Port Owen 7365 Western Cape 0860 022 102 11:00-19:00 10:00 -32.787966 18.154074
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!