Milnerton Accommodation at Woodbridge Lodge | TravelGround
+45

Woodbridge Lodge

Review Summary

4.4 out of 5from 73 reviews for Woodbridge Lodge
Cleanliness
4.4/5
Service
4.3/5
Location
4.5/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.4/5
Ruth T - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ruth T
With spouse/partner

Nice stay, very friendly reception.

We had a great stay. The room was small but neat and clean. Parking was secure behind a high electric fence. Breakfast was tasty and more than enough. We were very satisfied, thank you very much. We will stay there again and we would love to recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker gebly, baie vriendelike ontvangs.

Ons het baie lekker gebly. Die kamer was klein maar netjies en skoon. Parkering was veilig agter 'n hoë elektriese heining. Ontbyt was smaaklik en meer as genoeg. Ons was baie tevrede, baie dankie. Ons sal weer daar gaan bly en ons sal dit graag wil aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Guilluame S - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Guilluame S
With spouse/partner

Gerieflik, skoon en goeie waarde vir geld.

Sien sterre.

Oliver M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Oliver M
With spouse/partner

A good place to be with friendly staff.

We will certainly consider it again for next travels.

Teresa P - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Teresa P
With spouse/partner

Central and neat.

Very central and neat. A bit noisy, but sufficient for one night. Very nice breakfast and swimming pool.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sentraal en netjies.

Baie sentraal en netjies. Bietjie raserig, maar voldoende vir 1 nag. Baie lekker ontbyt en lekker swembad.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jan N - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Jan N
Individual traveler

Fair accommodation in good location.

I stayed in one of the smaller and less expensive rooms. Very basic, but clean and neat. Good location to quickly get to a nearby restaurant. Very small TV set, no shower gel or shampoo provided, no views.

Derik D - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Derik D
With spouse/partner

Very nice.

It was very nice and location is good.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker.

Dit was baie lekker en ligging is goed.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nico V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nico V
On business

Good location, safe and well equipped.

Friendly reception. Very good location. I thought the traffic would be a bit of a nuisance as it is on a busy road, but that was not the case at all. Room was well equipped and it is nice that breakfast is served on site. Will definitely visit again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie ligging, veilig en goed toegerus.

Vriendelike ontvangs. Baie goeie ligging. Ek het gedink die verkeer sal so bietjie pla aangesien dit teen 'n besige pad is, maar dit was glad nie die geval nie. Kamer was goed toegerus en dit is lekker dat ontbyt sommer op perseel bedien word. Sal beslis weer besoek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mapimpana M - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Mapimpana M
With friends

This is nice for people who is in Cape Town to explore.

There was a problem with one room, the bed was worn out and it makes lots of noise at night.

Tania F - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tania F
With spouse/partner

Wonderful overnight.

Although we only stayed one night, one could most definitely enjoy quite a few nights. We were welcomed with smiles and showed to our room. We have booked an economy room and it was not that small at all! The room had two doors - one to the passage and the other one led to the outside where our car was safely parked behind electric sliding gate. Besides the comfy bed and crisp clean linen, we had a bar fridge, kettle and lots of coffee, tea, milk & sugars - and to top it all there was Baker's Good Morning biscuits. The en-suite bathroom had a rather big shower, wash basin and toilet. The next morning we had a scrumptious breakfast. The seating area is all open plan adjacent to the kitchen and we have to mention and complement the kitchen staff for the peace and quiet they maintained. Before departing we had a quick walk through the garden and admired the clean swimming pool.

Marina V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marina V

Ontvangs was vriendelike.

Die kamer was skoon en aangenaam. Dit was heerlik om buite te sit by die swembad. Lekker geslaap asook 'n heerlike ontbyt gehad. Sal definitief weer daar bespreek in die toekoms.

Johnny P - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Johnny P
With spouse/partner

Won't be returning.

The room was small and cramped. The mattress was uncomfortable. 2 adults were booked in but towels in shower for 1 person only.

Jimmy K - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jimmy K
With spouse/partner

Excellent accommodation, would use it again.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekende verblyf, sal dit enige tyd weer gebruik.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elzane C - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Elzane C
With spouse/partner

Ons aandjie was rustig.

Daar was niemand wat ons ontvang het toe ons aangekom het nie, die sekuriteitsman het ons kamer se sleutel aangegee. Kamer was skoon alhoewel daar 'n paar goggas was.

Anelle V - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anelle V
With spouse/partner

Fantasties. Baie lekker kamers. Ontbyt is heerlik en die view van die deck af is stunning.

Wilna is 'n baie baie vriendelike host en ons sal beslis weer daar gaan bly. Baie goeie waarde vir geld. Baie dankie Wilna!

Mitchell H - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mitchell H
With spouse/partner

Woodbridge Lodge is well worth the visit.

Woodbridge Lodge is well situated just off a main road not too far from V&A Waterfront, the city bowl and Blouberg and is a short drive away from De Grendel Wine Estate. The lodge has an amazing view of the lagoon and mountain from the breakfast deck, the staff are friendly and more than willing to assist you with anything that you ask. The breakfast is delicious and the team really know how to cook the food to perfection, not many people cook bacon and spice mushrooms as well as the Woodbridge Lodge's breakfast team, there is also a delivery service directly to the lodge from nearby restaurants. You get your own remote to the gate which makes it very secure and you can rest assured that your car will be safely parked within the premises, the area that the lodge is in seems to be very clean and crime free. We left our belongings in the room and the cleaning staff didn't touch a thing, even though they had full access to do so which means that they are very reliable and trustworthy. I would most definitely book into the lodge again, the rate which Woodbridge Lodge charges is less than most places in the area but the decor and pool area make it seem that you are in a far more expensive establishment. Woodbridge Lodge would make an excellent home base for anyone looking to explore the Cape Peninsula. I would definitely book into the lodge again in future.

Joyce K - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joyce K
With spouse/partner

Baie ruim en gerieflik.

Ons gunstelingplek om te bly as ons Kaap toe moet gaan. Netjiese kamer met alles wat jy nodig het en lekker ontbyt om jou dag mee te begin. Veilige parkering en vriendelike ontvangs, sal beslis Woodbridge Lodge vir enigeen aanbeveel.

Tania M - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tania M
With spouse/partner

Gemaklik.

Ons kuiertjie was baie lekker en gemaklik, alles was byderhand en beskikbaar met vriendelike personeel. Maar daar was net 'n klein glipsie wat gebeur het die Sondagoggend met ontbyt. Ek en my man het vir ons muffins gaan haal uit die bank en toe ons byt ontdek ons dat die muffins vermuf was onder. Daar was sulke lelike groen mufplekke onder en binne-in en dit was stokstyf. Ek kon my oë nie glo dat hulle sulke goed uitsit om te eet nie, ons het toe die bak deursoek en agtergekom dat alles so is en ons het die dames in die kombuis gewys en hulle het die bak weggevat, gelukkig was niemand nog voor ons by die bak nie, 'n mens kan lelik siek raak so.

Marina H - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marina H
With spouse/partner

Ons was ontsettend beïndruk, met die geriewe, netheid, luuksheid en vriendelike personeel.

Ons was baie beïndruk met Woodbridge Lodge. Die prys baie billik en met ontbyt ingesluit! Die lodge is so mooi, gerieflik, skoon en gemaklik. Ons het regtig tuis en welkom gevoel. Die ontbyt was uitstekend met baie vriendelike personeel. Ons sal beslis weer daar oorbly en dit ook aanbeveel.

Trevor E - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Trevor E
With spouse/partner

Lovely and peaceful accommodation.

Friendly reception and great service. Neat and clean facilities. Great security with electric fences and a security guard. Spacious and safe parking. Can recommend it to anyone.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlike en rustige verblyf.

Vriendelike ontvangs en goeie diens. Geriewe netjies en skoon. Goeie sekuriteit met elektriese heinings en veiligheidswag. Ruim en veilige parkering. Kan vir enigeen aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Theresa S - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Theresa S
With spouse/partner

Woodbridge Logde made me feel relaxed, calm and at peace.

Very cosy and convenient place where you can get everything.

Alexandra V - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alexandra V
With spouse/partner

Dit was baie skoon en netjies gewees.

Woodbridge Lodge is 'n pragtige gastehuis. Dit is baie skoon en netjies en die mense wat daar werk is baie behulpsaam. Die gastehuis was maklik om by uit te kom.

Stephan R - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stephan R
On business

Baie vriendelike diens.

Kamer was baie skoon, diens baie goed, ontbyt baie nice!

Runa-marie J - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Runa-marie J
On business

Situated conveniently,

I enjoyed our the stay and was impressed with the friendly receipt and comfortable room. The guest house is located well for visiting the northern suburbs.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik geleë, netjiese verblyf, stil omgewing en uitstekende ontbyt!

Ek het die verblyf baie geniet en is beïndruk met die vriendelike ontvangs en gerieflike kamer. Die gastehuis is goed geleë vir besoeke aan die noordelike voostede.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anzette B - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Anzette B
With spouse/partner

Voel dadelik tuis met aankoms.

Personeel baie vriendelik en behulpsaam, selfs die wag buite. Kamer en geriewe is luuks. Ontbyt is kersie op die koek. Ons kom beslis weer.

Fritz M - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Fritz M
With friends

So-so.

Alles goed. In nr. 3 gebly. Behalwe geen haardroër met plug by spieël nie. Dit is basiese goed wat daar moet wees. Nadat ek gevra het, het hulle 'n droër gebring, maar die koord was nie lank genoeg om na die spieël (bokant die bed) te kom nie. Ketel en yskas op dieselfde plug, moet altyd uithaal en ander een weer insit. Dubbel plug daar benodig. Geen bolaken vir warm dae nie. Geen aircon. Raserige fan. Nr. 2 is die plugs by die kopenent waar jou kop lê. Dis heeltemaal onmoontlik om so te slaap.

Louw L - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Louw L
On business

Veilig en naby sakekern.

Die direkte omgewing het my onveilig laat voel toe ek baie laat die aand van die lughawe gery het. Die lodge is daarteenoor goed beveilig en sekuriteit was heel aand aan diens en ons kon vinnig en gerieflik inklom. Die lodge is gerieflik geleë en Waterfront en Century City is albei maklik bereikbaar, selfs in die middel van die Kaapse oggendverkeer.

Enrico B - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Enrico B
Family with young children

Fantastic atmosphere with friendly service.

Very quaint with friendly staff. Close to everything as well as the city.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantastiese atmosfeer met vriendelike diens.

Baie knus met vriendelike personeel. Naby alles sowel as die stad.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Point Of Care Technologies P - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Point Of Care Technologies P
Individual traveler

Very spacious and comfy.

Quick service, outstanding quality. Hepful and friendly staff, will recommend this place to anybody.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie ruim en gerieflik.

Vinnige diens, uitstekende gehalte. Personeel is behulpsaam en vriendelik, sal die plek graag aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lizanné D - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lizanné D
With spouse/partner

Clean, neat, friendly and helpful staff.

Think the price was reasonable for the facilities and breakfast was included. was tranquil, even though it was almost fully booked.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Skoon, netjies, vriendelike en hulpvaardige personeel.

Dink die prys was billik vir die geriewe en het ontbyt ingesluit. Was rustig, al was dit amper vol bespreek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Henry G - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Henry G
With spouse/partner

Value for money stay.

Friendly service.

Woodbridge Lodge's response

Thank you very much for your review, Henry. I am really glad you enjoyed your stay and we hope to see you again.
Best Regards,
Wilna

Woodbridge Lodge
Judy B - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Judy B
With friends

Very friendly staff and relaxing atmosphere.

Very neat, relaxing atmosphere, friendly staff, delicious breakfast and a fridge in the room.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie vriendelike personeel en rustige atmosfeer.

Baie netjies, rustige atmosfeer, vriendelike personeel, ontbyt baie lekker, wat baie oulik is, is dat daar 'n yskassies in die kamers is.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Cynthia D - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cynthia D
Individual traveler

Really nice and comfortable.

Swimming pool was beautiful with sun loungers. Slept great - peaceful and private and the price is really moderate. Close to the ocean and a short trip to the airport. Thank you very much!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker en gerieflik.

Swembad was die mooiste met sonbeddens. Lekker geslaap - rustig en privaat en die prys is baie billik. Parkeerplek veilig. Naby die see en 'n gou-gou rit lughawe toe. Baie dankie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Corne V - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Corne V
With spouse/partner

Nice accommodation. Pity about the bathrooms.

Every time we tried to take a shower the bathrooms flooded and there was an unpleasant smell. I reported it twice, but no action was taken.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die verblyf was lekker net jammer van die badkamers.

Die badkamers het elke keer oorstroom as jy stort, die badkamer het 'n reuk gehad. Ek het dit twee keer gerapporteer maar geen aksie was geneem.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Klaus R - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Klaus R
With spouse/partner

We enjoyed our stay very much.

Our room was clean and the bed very relaxing. Breakfast was a little sparingly, but overall satisfactory. We will recommend your lodge to our friends. Thank you for a nice stay.

Woodbridge Lodge's response

Good Day,

Thank very much.

Best Regards
Thuli

Woodbridge Lodge
Karen O - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karen O
With spouse/partner

Very convenient and good location.

Unfortunately there wasn't enough towels and we couldn't find anyone at that time to provide more. Few dirty spots, but nothing major. Otherwise the room was up to standard.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gerieflik en goed geleë.

Ongelukkig was daar nie genoeg handdoeke nie en kon niemand op daai tydstip vind om ons meer te gee nie. Paar plekkies wat vuil was maar nie ernstig nie. Anders was die kamer na wense.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Susan K - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susan K
On business

Well located, comfortable with easy access.

This was my second time at Woodbridge Lodge. I was warmly welcomed and received a call from the guest house to confirm my time of arrival. Even though it was after hours, they received me very warmly. There was continuous and good communication and the room was comfortable, especially taking into account the cold weather. Nothing was too much trouble for the hosts.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goed geleë en gerieflik met maklike toegang.

Dit was my tweede keer by Woodbridge Lodge. Ek is baie gasvry ontvang en het 'n oproep van die gastehuis ontvang om my aankomtyd te bevestig, en alhoewel na-ure, is ek hartlik ontvang. Daar was deurlopende en goeie kommunikasie, en die kamer was baie gerieflik, veral die koue weer in ag genome. Niks was te veel moeite vir die gashere nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Antionet P - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Antionet P
On business

Goed geleë, gerieflik en maklike toegang.

Ek is professioneel ontvang. Die kamer het aan al my verwagtinge voldoen. Die omgewing is baie sentraal.

Michael P - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michael P
Family with teenagers

Most excellent, splendid, awesome, remarkable, sincere, friendly service.

My family and I was amazed with the friendliness and remarkable service that we had received at the Lodge. The management and staff were very pleasant and friendly and very accommodating. The rooms were tidy and clean and we experienced no problems with anything. Well done.

Chris L - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Chris L
Individual traveler

Heel aanvaarbaar, maar niks besonders.

Ligging goed en kamer heel gerieflik. Oor die algemeen kort die plek onderhoud en lugversorging in kamer het nie gewerk nie, maar dit was gelukkig koel. Ontbyt baie goed voorberei en personeel baie vriendelik.

Andre O - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Andre O
With spouse/partner

Dit was 'n aangename ondervinding ...

Oor die algemeen was dit 'n aangename ondervinding. Ons het lekker geslaap op die groot bed, goeie waarde vir geld dink ek.

Nico S - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nico S
With spouse/partner

Great!

Friendly staff and excellent service.

Griseldis S - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Griseldis S
Individual traveler

Baie tevrede met die verblyf gedurende my tyd in die Kaap!

Die diens was uitmuntend, ek het dadelik diens gekry soos wat ek verlang het.

Andre R - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre R
With spouse/partner

Baie goeie ligging en skoon!

Sal weer gebruik, eienaar is baie hulpvaardig!

Mike D - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Mike D
With spouse/partner

Not ideal and overpriced in season.

Single beds only. I needed one queen and a single bed. The rooms on the ground floor have no privacy. People walking to the carpark can look into the rooms. You cannot keep the curtains closed all day. Parking safe, the spaces are poorly marked. The shower economy water measures are poor.

Gerrit B - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Gerrit B
With spouse/partner

Kamer was ruim, ontbyt geurig en personeel baie hulpvaardig en vriendelik.

Sien die sterre hieronder.

Hester E - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hester E
With spouse/partner

Ek en my man het daar oorgebly voor ons op die MSC Opera gegaan het vir my verjaardag!

Ek sal Woodbridge lodge by almal aanbeveel van die ontvangs, kamer en ontbyt is dit baie goed en al die personeel baie vriendelik en behulpsaam.

Doreen M - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Doreen M
Family with young children

Woodbridge Lodge is the nice place to stay and is very affordably

Woodbridge breakfast is very good but you cant have the same selection of things every day, I think they need change the breakfast.

Merriam M - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Merriam M
With friends

Lovely place, fab time

We had a fabulous time at Woodbridge, thank you for the excellent service.

Malvern M - May 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Malvern M
On business

I had a restful and peaceful stay.

I really fell in love with the place.

Diek M - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Diek M
With spouse/partner

Het welkom gevoel met ons aankoms.

Baie dankie. Ons is vriendelik ontvang, het 'n heerlike nagrus gehad en 'n lekker ontbyt die volgende oggend. Ons kan die verblyf beslis aanbeveel. Baie dankie!

Altus L - May 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Altus L
With spouse/partner

Uitstekend!

Dankie vir die wonderlike verblyf; sal beslis weer daar bly.

Tersia V - May 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Tersia V

Netjies en sentraal geleë met 'n lekker ontbyt in 'n rustige omgewing.

Baie aangename verblyf met al die basiese goed wat mens nodig het. Dit is lekker sentraal geleë met vinnige toegang tot hoofpaaie, restaurante en 'n kafee. Sal definitief weer daar oorbly.

Hanlie P - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hanlie P
On business

The staff was very helpful and made our stay a pleasant experience.

I stayed at the lodge during a conference at a nearby hotel. We were able to walk the short distance to the hotel along the sea shore.

Pierre V - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pierre V
Family with young children

Baie, baie lekker gewees!

Die vriendelikste mense, gaan verseker volgende jaar met Argus weer gebruik maak van julle. Ons het sommer baie tuis en welkom gevoel.

Antonie R - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Antonie R
With friends

Value for money

In general a nice place to stay with a good breakfast. Small details to address would be better quality towels in the bathroom and minor cleaning of a few things like light switches and door handles. Parking with a large vehicle might be a problem as parking is tight.

Kiki I - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Kiki I

Bietjie teleurgesteld.

Die ontvangs deur die eienaar was vriendelik. Die kamer was nie so skoon soos ek verwag het nie. Daar was baie geraas in die aand/nag. Ontbyt was "okay".

Nikki J - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nikki J
Family with teenagers

Comfortable and xlean, with a charming hostess.

Thank you very much for a wonderfully relaxing 2 night stay. The six of us thoroughly enjoyed being able to stay in adjoining rooms around the poolside. The Lodge is so close to Century City and Grand West making it easy for us "country bumpkins" to find our way there. I will definitely recommend Woodbridge to our friends. - Nikki from the Garden Route.

Selma En Danie D - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Selma En Danie D
With spouse/partner

Goed vir oorslaap, maar nie vir vakansie-hou nie

Kamers mooi skoon en hulle bied 'n heerlike ontbyt!

Arno D - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Arno D
With friends

Vriendelike ontvangs met voortreflike ontbyt!

Heerlik ontspan met pragtige uitsig op die balkon.

Chantelle A - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantelle A
With spouse/partner

Gerieflik!

Baie lekker gebly! Die ontvangsdame was baie behulpsaam. Geen klagtes!

Penny-jane B - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Penny-jane B
With spouse/partner

A lovely stay in a very nice room.

Sien die sterre hieronder.

Marisa M - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Marisa M
With spouse/partner

Die ander gaste was baie raserig.

Sien die sterre hieronder.

Nomhle B - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nomhle B
With spouse/partner

Very neat and friendly service

The place is the same as seen on the internet. Clean, beautiful, central and very friendly staff - especially the owner. We enjoyed our stay.

Monique S - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Monique S
With spouse/partner

Genotvol.

WoodBridge is 'n baie lekker gastehuis, en ek het alles geniet. Die kamer was baie ruim en gesellig. Baie dankie.

Derick W - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Derick W
With spouse/partner

Goeie waarde vir geld en uitstekende ontbyt wat ingesluit is.

Sal beslis weer hier bly. Die personeel is vriendelik en hul bedien 'n uitstekende ontbyt. Jy voel veilig hier met elektriese omheining.

Michelle M - May 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle M
Family with young children

It was good

Its was nice. Close to area attractions.

Rene D - Apr 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rene D

Good

A nice lodge.

Audrey H - Apr 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Audrey H
With spouse/partner

Extremely clean - wonderful decor and awesome staff

Although it was so short must commend the staff - friendly and very efficient. Will definitely come back and will recommend 100%.

Ruth T - Apr 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ruth T
With spouse/partner

Ons het lekke geslaap!!

Ons het baie lekker gebly. Dankie vir u vriendelike diens en heerlike ontbyt. Ons hou baie van die omgewing en sal beslis weer by u kom bly en u ook by ander aanbeveel. Werklik waarde vir geld.

Ellen M - Apr 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ellen M
With spouse/partner

Nice rooms

The rooms are nice and the staff are very friendly.

Johann W - Jan 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johann W
With spouse/partner

We enjoyed our stay very much and have already booked for our next stay there.

The breakfast is excellent and the room is adequately furnished. We think we got really great value for our money, and are definitely coming back.

Boitumelo F - Oct 2012
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Boitumelo F
With spouse/partner

With the warm reception received,we had a fabulous stay and would be back in the future

We received warm reception upon our arrival. The location of the lodge made it easy to access major routes. The views from the dinning room were majestic, and we really enjoyed our stay. Thanks to Ursula for making our stay worthwhile.

Anneline V - Sep 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Anneline V
On business

To be recommended anytime

Very pleasant accommodation in a friendly environment.

From R700
per night (for 2 people)
From R700
per night (for 2 people)
From R700
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 32 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 11:00
  • Address: 18 Hawston Road, Milnerton, 7435, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGFhMGM5Mjc0LWY3MTMtNGQ4Yy04NTk1LTVhMzhhZWQwYjgxZA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R700  per night (for 2 people) 73 5 1 5 18 Hawston Road Milnerton 7435 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 11:00 -33.886288405799 18.491277694702
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com