Clanwilliam Accommodation at Yellow Aloe Guesthouse | TravelGround
+32

Yellow Aloe Guesthouse

36 reviews
Guest House

Review Summary

4.2 out of 5from 36 reviews for Yellow Aloe Guesthouse
Cleanliness
4.4/5
Service
4.4/5
Location
4.4/5
Safety
4.0/5
Value for money
4.0/5
Martie G - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Martie G
With spouse/partner

It was convenient.

Yellow Aloe has the most beautiful garden where you can enjoy your breakfast in the morning.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was gerieflik.

Yellow Aloe het die mooiste tuin waar jy in die oggend jou ontbyt kan geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tilla B - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Tilla B
With friends

Gerieflik, skoon en sentraal.

Ons het heerlik gebly. Die eienaar het ons baie vriendelik ontvang en het uit haar pad gegaan om ons ontbyt baie vroeër as normaalweg te bedien aangesien ons aan Rooibos2Muisbos MTB deelgeneem het. Verblyf was netjies, gerieflik en die tuin is pragtig. Sal heerlik wees in die somer met die swembad.

Astrid V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Astrid V
With spouse/partner

Lovely room in the long house.

A beautiful house with a paradise garden in the heart of Clanwilliam. Welcoming and warm! A nice stay.

Yellow Aloe Guesthouse's response

Dear Astrid,

Thank you for your compliments, the gardens bring us much joy too. We look forward to seeing you again and sharing our newest developments with you.

Warm regards,
Cheryl and Michel

Yellow Aloe Guesthouse
Anita S - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anita S
With spouse/partner

Die pragtigste gastehuis in 'n asemrowende tuin.

Wat 'n verrassing! Van die gasvrye verwelkoming regdeur tot ons vertrek was Michel en Cheryl wonderlike gashere. Die kamer was perfek. Ontbyt heerlik. Hulle doen moeite om vir jou vir aandete by 'n restaurant te bespreek. Die tuin is asemrowend met baie hoekies. 'n Ware lushof. Dis 'n ware bederf.

Jan V - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Jan V
With friends

Friendly and warm hospitality.

Excellent hostess. Parking outside is a problem.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendlike warm gasvryheid.

Gasvrou uitmuntend. Buite-parkering 'n probleem.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johan B - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan B
With spouse/partner

Fantasties.

Ons het baie lekker gebly en is hartlik ontvang.

Yellow Aloe Guesthouse's response

Thank you Johan for taking time to submit your review. We so enjoy both our happy guests as well as sharing Yellow Aloe with guests and visitors alike.
We hope you will visit us sometime again in the future so we can share our planned additions with you.
Warm regards Cheryl, Michel and all our staff at Yellow Aloe

Yellow Aloe Guesthouse
Jaco V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jaco V
Family with teenagers

Lekker.

Baie lekker. Netjies en rustig.

Annabelle S - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annabelle S
With friends

Our expectations were met and we will definitely go there again and will recommend it with high praise.

Our accommodation at Yellow Aloe was very pleasant. Our room, the service, breakfast, tea and sandwiches on the patio was of the highest quality and we had a very enjoyable stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Al ons verwagtinge is meer as aan voldoen en ons sal beslis weer daar tuis gaan en met die hoogste lof aanbeveel.

Ons verblyf by Yellow Aloe was baie aangenaam. Ons kamer, die diens, ontbyt en tee en toebroodjies op die stoep was van die hoogste gehalte en ons het baie lekker gekuier.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ben L - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ben L
With spouse/partner

Netjies en vriendelik.

Netjies, goed geleë, bietjie duur.

Chris En Adele B - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Chris En Adele B
With spouse/partner

Stil en rustig.

Baie lekker om te bly, stil en rustig.

Lynette V - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
3/5
Lynette V
With spouse/partner

Old world charm.

Anne is a friendly hostess and the breakfast was delicious. However, we felt unsafe. Most of the lights on the long stoep were dead and it was dark when we returned from dinner in town around 21:00. We also feared the safety of our car during the night.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ouwêreldse sjarme.

Anne is 'n vriendelike gasvrou en die ontbyt was heerlik. Ons het egter onveilig gevoel. Die meeste van die ligte op die lang stoep was dood en dit was stikdonker toe ons terugkeer van aandete in die dorp rondom 21:00. Ons het ook gevrees vir ons motor se veiligheid gedurende die nag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lynette H - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lynette H
With spouse/partner

Vriendelike en baie gemaklike eienaars, heerlik gebly.

Sien sterre.

Brenda B - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brenda B
With spouse/partner

Beautiful guest house.

We had an awesome stay. The rooms are spacious and the food delicious.

Yvonne L - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Yvonne L
Individual traveler

It was awesome.

I had a lovely stay. I felt very welcome and would definitely stay here again. The garden was definitely a show stopper and an inspiration.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was awesome.

Ek het heerlik gebly. Ek het baie welkom gevoel. Sal definitief weer daar gaan bly. Die tuin was definitief 'n show stopper en inspirasie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Yellow Aloe Guesthouse's response

Baie, baie dankie Yvonne!
Please come back and visit soon!
Kindest,
The Yellow Aloe Team

Yellow Aloe Guesthouse
Ursula S - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ursula S
With spouse/partner

Rustig in die natuur!

Die Yellow Aloe gastehuis was 'n groot verrassing gewees - ons tuinwoonstel was baie gerieflik omring met 'n lieflike tuin en swembad. Die aandete in die restaurant op die perseel kan beslis aanbeveel word met uitstekende kos - ook vir ontbyt - die ontvangs was vriendelik en almal baie behulpsaam. Baie dankie Yellow Aloe, dit was heerlik om by julle te oornag!

John J - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
John J
With spouse/partner

Heerlike tyd geniet tydens die Weskus blomme seisoen. Kliëntediens is puik.

Ideale ligging om al die blomme in die distrik te besien. Kos is puik en verskeidenheid ook goed.

Beryl Norma B - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Beryl Norma B
With spouse/partner

Had a most enjoyable stay.

Room was lovely, the hospitality wonderful and a very yummy breakfast.

Ingrid G - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ingrid G
With friends

Het heeltemal aan ons verwagtinge voldoen.

'n Netjiese, karaktervolle B&B met lekke matrasse, pragtige tuine, vriendelike mense en smullekker ontbyt!

Wilna T - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Wilna T
With friends

Lekker dorpie om te besoek.

Die advertensie meld nie duidelik dat daar kamers in die solder is nie en mens moet 'n leer klim om in jou kamer te kom.

Fienie R - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Fienie R
With spouse/partner

Ons het vir 4 nagte bespreek sodat ons die omgewing kan verken.

Hierdie gastehuis is nie 'n 4 ster-gradering werd nie. Ons bespreekte kamer is verander omdat daar bouwerk aan die hoofhuis was en ons nie daarvan in kennis gestel is nie. Daar was nie warm water vir die alternatiewe kamer die aand en ook nie die oggend nie. Die eienaar het ons probeer akkommodeer en ons 'n ander kamer aangebied. Sy het nie die kamer gekontrolleer nie en dit was vol stof en dooie spinnekoppe. Ons was baie teleurgesteld aangesien ons nie omgee om vir goeie akkommodasie te betaal nie, maar R1100 per aand was net te veel en nie waarde vir geld nie.

David T - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
David T
Individual traveler

Baie netjies en gerieflik.

Personeel is baie vriendelik, kamer en badkamer baie netjies en gerieflik, ontbyt heerlik by die kaggelvuur. Die verkeer rondom die gastehuis is taamlik lawaaierig.

Helena A - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Helena A
With spouse/partner

Sal weer daar bly.

Ons was op pad na die Kgalagadi Nasionale Park. Ons is opgegradeer sonder enige ekstra koste. Cheryl was baie behulpsaam met inligting oor restaurante in die area en oor die pad wat ons moes ry. Kamer is baie gemaklik en badkamer veral baie mooi.

Eric M - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Eric M

Oukei.

Sien asb. die sterre.

Rene B - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Rene B
With spouse/partner

Sfeervol, goede ligging, prima ontbijt, kasten niet helemaal schoon.

Jammer dat we niet direct betere kamer kregen - wel beschikbaar - en pas toen we erom vroegen.

C K - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
C K
Family with young children

Paar dae in Clanwilliam om die omgewing te verken.

Met bevestiging is ek deur Yellow Aloe meegedeel dat LekkeSlaap 'n fout gemaak het, maar eintlik was dit Yellow Aloe wat 'n dubbelbespreking gemaak het! Daarom was ons na 'n ander gastehuis met 'n laer gradering oorgeplaas. Yellow Aloe wou toe aandring op hanteringsfooie vir die ander gastehuis. Die ander gastehuis kla ook dat Yellow Aloe dit gereeld doen, gaste na hulle toe stuur en dan nie daarvoor betaal nie ... Glad nie 'n aangename ervaring met Yellow Aloe nie.

Hans Jacob Bernardus C - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Hans Jacob Bernardus C
With spouse/partner

Dit was baie aangenaam.

Vriendelike diens en baie gerieflike kamer.

Christo H - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Christo H
On business

Twee nagte saam met twee kollegas terwyl ons in die omgewing gewerk het.

Baie goeie en vriendelike diens. Sentraal geleë en naby al die winkels en eetplekke.

Peter S - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Peter S
With spouse/partner

Bloemenreis.

Kamer was erg ouderwets en eg gehorig. Ontbijt zuinig en afgepast!

Peter K - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Peter K
With friends

Outstanding in all respects

Very enjoyable stay, would certainly return.

Lynda V - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Lynda V
With friends

A clean and comfortable guesthouse.

We enjoyed our stay in this comfortable guesthouse. The breakfasts were good and the hostess cheerful and friendly. If I was to criticize anything it would be the wardrobe under the eaves where there was no light and it was difficult to see. We also had to ask for tooth mugs. Otherwise a really enjoyable stay in the area that we wished to travel, to see the flowers.

Sonia G - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Sonia G
On business

Good

Stylish and cozy at the same time.

Emmeline R - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Emmeline R
With friends

Charming place with very helpful and friendly staff.

Charming rooms and gardens. And as yellow is my favourite colour, what is not to like about Yellow Aloe Guesthouse! Attention to detail with unique decor.

Johan &; Magda M - Aug 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan &; Magda M
With spouse/partner

Baie goed gevind en die pesoneel was baie hulpvaardig en vriendelik.

Ons het baie lekker oorgebly in die gastehuis en was baie tevrede met die diens. Dankie!

Elmarie M - Aug 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Elmarie M
With spouse/partner

Rustige dorpsatmosfeer, waar die outydse sjarme en moderne sjiek perfek saamsmelt.

Ons het in die "Garden Cottage" gewoon. Dit was lekker rustig gewees! Die eenheid was nuut en modern toegerus. Ek sal definitief weer hier gaan oorslaap.

Emil H - Aug 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Emil H
With spouse/partner

Aangenaam verras en baie tevrede.

Aangenaam verras en baie tevrede. Die plek beskik oor 'n besondere karakter. Ons sal beslis weer daar tuisgaan.

Charles D - Feb 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
1/5
Value for money
5/5
Charles D
With spouse/partner

Stunning

Great scenery and wonderful customer service.

From R1 190
per night (for 2 people)
From R1 190
per night (for 2 people)
From R1 190
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 21 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 1 Park Street, Clanwilliam, 8135, Western Cape
  • No children under 0
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGNhNzE1NWIwLTkxY2ItNGE3Yy1iNjNkLWViYjhiMTFhYWE5MQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 190  per night (for 2 people) 36 5 1 5 1 Park Street Clanwilliam 8135 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -32.180803 18.894272
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com