Bela-Bela Accommodation at Zwartkloof Private Game Reserve 106 | TravelGround
+20

Zwartkloof Private Game Reserve 106

43 reviews
Self Catering

Review Summary

5 out of 5from 43 reviews for Zwartkloof Private Game Reserve 106
Cleanliness
5.0/5
Service
5.0/5
Location
5.0/5
Safety
4.9/5
Value for money
5.0/5
Marius V - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marius V

Dit was onbeskryflik mooi! Die huis was pragtig en ten volle uitgerig. Jy het letterlik net nodig om jou kos te bring.

Ons is vriendelik verwelkom. Ons het dit verskriklik baie geniet. Ons sal beslis weer kom kuier.

Santie V - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Santie V
With friends

Ongelooflike kuierplek.

Voorwaar 'n stukkie hemel op aarde. Die uitsig, rustigheid, luuksheid en nog baie meer kan ek nie in woorde beskryf nie. Ons sal dit graag ons permanente kuierplek maak. Beslis 'n moet op jou kalender!

Marine T - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marine T
With friends

Lekkerste plek om naweek saam met vriende te kuier.

Ons was drie paartjies, met twee baba's, wat vir die naweek wou wegbreek. Die huis het al ons verwagtinge oortref en ons het so lekker gekuier. Die gasvrou, Nelia, se goeie kommunikasie en gasvryheid het die naweek net meer aangenaam gemaak. Ek sal vir almal aanbeveel om hierheen te kom. Die huis is baie goed toegerus, dit het alles wat mens kan nodig kry. Die wilde diere wat mens sien is ongelooflik, kameelperde, koedoes en vlakvarke wat sommer om die huis loop en wei. Ons sal definitief weer bespreek!

Bronwyn C - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bronwyn C
Family with teenagers

We had an amazing few days at Zwartkloof 106. The house is beautiful and the location is great

Fantastic location and the house is beautiful. Perfect for a quiet, relaxing getaway.

Marelize R - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marelize R

Heerlike naweekwegbreek in die bos!

Welkome ontvangs deur Johan en Nelia. Pragtige huis, baie netjies en skoon. Ons verwagtinge oortref! Heerlike wegbreeknaweek! Ons besoek sommer gou weer!

Yusri A - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yusri A
Family with young children

When I read the reveiws on Zwartkloof 106 before I booked they were all outstanding.

I thought to myself it cannot be this good but having been there I have to concur with everyone - this place and the hosts are superb. Firstly, you not going to get a kinder more hospitable hosts. Johan and Nelia should start a training school on how to welcome guests and make people feel comfortable. From the welcome and through-out the stay they were superb. Secondly, the house is what one can call "luxurious Bushveld accommodation". It has everything you can think of and need and Zwaartkloof as a private game reserve ticks all the boxes if one needs peace, quiet and relaxation. I was very grateful to have spent time there with the family and would highly recommend this place to people. Thanks Johan and Nelia for a fantastic few days until the wind blows us in the same direction again.

Tshidi Sarah D - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tshidi Sarah D
With spouse/partner

I come with my sisters and our spouse. The place is nice they welcomed us with love even though we were late. We really had a great time, going back for my sisters birthday end of March.

If you are looking for a quite peaceful place, then Zwartkloof private game reserve 106 it is. We able to see animals in the morning while still in bed, the pool was nice and clean, the house is to die for everything was so perfect. Thank you very much Nelia keep up the good work.

Dot B - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dot B
Family with teenagers

It was great, awesome, quiet and relaxing.

We will go back anytime and recommend it to anyone who would love to just go and chill and enjoy the beautiful scenery and the place was good value for your money. We were definitely satisfied with the hospitality of Nelia on arrival.

Etienne V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Etienne V
With friends

Fantasties, Zwartkloof 106 skort niks en is perfek vir 'n boswegbreek!

Zwartkloof 106 oortref alle verwagtinge,die ligging is naby en geleë vir 'n kort wegbreek na 'n besige werksweek of perfek oor die Desembervakansie.Die huis is ingerig met 'n persoonlike gevoel en skep 'n atmosfeer van 'n "tuiste" in die bos. Alles is netjies en duursaam gemeubileer en verg amper geen opgraderings nie. Nelia is vreeslik bedagsaam en behulpsaam, en gaan die ekstra myl om haar gaste te akkommodeer. Ons sal Zwartkloof 106 op 'n gereelde basis besoek, winter of somer, ons bedank Nelia weereens hartlik vir die heerlike wegbreek en haar gasvryheid. Baie dankie!

Christa V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christa V

Een sin - hemels, ontspanne, vriendelike ontvangs.

Dit was werklik 'n paradys vir moeë siele. Die ruim huis, die pragtige uitsig, die volledig toegeruste vertrekke, die vriendelike ontvangs deur Nelia en Johan. Die regte byvoeglike naamwoorde ontbreek. Absoluut die moeite werd. Ons volgende verblyf moet langer wees.

Zwartkloof Private Game Reserve 106's response

More Christa,
Baie dankie vir julle besoek, ons waardeer jul ondersteuning en sien uit om julle binnekort weer te sien.
Ons wens julle ‘n Geseende Kerstyd en mooi wense vir 2020.
Groete uit ‘n lower-groen Bosveld.
Nelia

Zwartkloof Private Game Reserve 106
Nico S - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nico S

Absolutely fantastic house in a beautiful area.

Our stay was excellent. The house is superbly appointed and feels like a home away from home. The hosts are very friendly and make sure everything runs smoothly. I can highly recommend the stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Absoluut fantastiese huis in 'n pragtige omgewing.

Ons verblyf was uit die boonste rakke. Die huis is uitstekend ingerig en voel soos 'n huis weg van die huis. Die gashere is baie vriendelik en maak seker dat alles vlot verloop. Ek kan die verblyf ten sterkste aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

James G - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
James G
With friends

Breathtaking accommodation!

We and friends broke away for a weekend to Zwartkloof Private Game Reserve 106, the house was perfect! We enjoyed it very much and really rested well, will definitely come again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowende verblyf!

Ons en vriende het vir 'n naweek weggebreek na Zwartkloof Private Game Reserve 106, die huis was perfek! Ons het dit vreeslik baie geniet en regtig goed gerus, sal beslis weer kom kuier!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Andrea H - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Andrea H

Little piece of heaven.

Wow, what an amazing place and Nelia was so hands on. Lovely place in the bush with animals coming to drink at the little water hole.

Reabetswe T - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Reabetswe T
With friends

We are happy.

Everything was perfect and we enjoyed everything.

Kaylee D - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kaylee D
With friends

Everyone was very friendly. The place we stayed at was stunning. We were over the moon with our stay.

We had an amazing time. We were overwhelmed with how stunning the house was (pictures don't do it justice). The staff were very friendly. The only down fall was that we could not do a game drive and there was an AGM-meeting happening by the pool which made it uncomfortable.

Mbali X - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mbali X
Family with teenagers

This deserves a woooooo shem.

Best decision I have ever made. This place has given me and my family and unforgettable vacation experience. Of every place we have visited, this by far tops them all. I have no words for the owner Nelia.. This woman knows how treat a customer. We received a warm welcome on our arrival. She kept in touch with me as I was traveling. She responded to my enquiries efficiently. The place was beyond what I saw on the pictures. I can't wait to go back again.

Modiegi S - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Modiegi S
With friends

Amazing!

We are definitely coming back.

Angelique E - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Angelique E
Family with young children

Pictures definitely don't do this place justice, it is truly amazing.

Thank you Nelia and Nadia for all your efforts this weekend, the place is absolutely stunningly amazing! Will definitely be back again! Best ever place to stay at in Bela Bela! Thank you!

Yvonne K - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yvonne K
With friends

Beautiful home.

Nelia is friendly and welcoming! She is simply humble. Her home is a haven, tranquillity and serenity reside in it. I will definitely go back!

Karin O - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karin O
With friends

Fantastiese naweek in die bos.

Ons interaksie met Nelia was al klaar 'n wonderlike afskop - baie gaaf en professioneel. Dan, wat 'n ongelooflike plek - uitsigte is pragtig en die rustig wees in 'n "huis weg van jou huis" so goed vir die siel. Die fasiliteit is ten volle uitgerus met alles wat jy benodig - lekker luukse breek uit die stad/rotte-resies. Ons sal beslis weer hier gaan draai! Die bederf was 'n fees!

Lee-anne G - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lee-anne G
With friends

It was unbelievably nice.

It was amazing. Beautiful place. Couldn't ask for more.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was ongelooflik lekker.

Dit was amazing. Pragtige plek. Kan nie vir meer vra nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Chaland V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chaland V
With friends

Everything you would want, need and so much more!

I would recommend Zwartkloof Private Game Reserve 106 over and over again. Neila went above and beyond to make our stay a most memorable one. The house is even more spectacular than the pictures. Well equipped with everything you need and so much more. Lovely animal sightings straight from your patio. We will definitely be returning. Great value for money.

Zwartkloof Private Game Reserve 106's response

I am so pleased that you enjoyed your stay. Thank you for leaving our home in mint condition. We rated you with 5 stars, as many of our other guests, and would love to have you back.

Regards to all and wishing you well.

Zwartkloof Private Game Reserve 106
Andre N - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre N
Family with teenagers

A wonderful experience with fantastic accommodation in nature!

This holiday was a fantastic experience in all aspects! The accommodation is luxurious, neat, private and well equipped. The Reserve is very neat (with tar roads), yet you are in the heart of the bush. This is ideal for charging your battery and enjoying the silence of the bush in luxury. Thank you Nelia for a wonderful experience!

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Heerlike ervaring met fantastiese verblyf in die natuur!

Hierdie vakansie was 'n fantastiese ondervinding in alle aspekte! Die verblyf is luuks, netjies, privaat en goed toegerus. Die Reservaat is baie netjies (met teerpaaie), maar tog is jy in die hart van die bosveld. Hierdie is ideaal om jou battery te laai en net die stilte van die bosveld te geniet in luuksheid. Dankie Nelia vir 'n wonderlike ervaring!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Zwartkloof Private Game Reserve 106's response

Naand André en familie,
Baie dankie vir jul terugvoer.
Dit is wonderlik om te hoor julle het die wegbreek in die bosveld geniet.
Dankie vir die ondersteuning, ons sien uit na jul volgende besoek.
Groete
Nelia

Zwartkloof Private Game Reserve 106
Erna C - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erna C
With friends

The house is so well appointed and very spacious.

It was now my second time at Zwartkloof 106 and certainly not my last. Everyone enjoyed it so much and were impressed with the decor and the space of the accommodation. It's nice and close to Gauteng and the best value for money. The hostess's service and communication was also incredible! Zwartkloof 106 really offers 5-star accommodation and service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die huis is so goed ingerig en baie ruim.

Dit was nou my tweede keer by Zwartkloof 106 en vir seker nie my laaste nie. Almal het dit so geniet en beïndruk met die dekor en die spasie van die verblyf. Dit is lekker naby Gauteng en die beste waarde vir geld. Die diens en kommunikasie van die gasvrou was ook ongelooflik! Zwartkloof 106 bied regtig 5-ster verblyf en diens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Zwartkloof Private Game Reserve 106's response

More Erna,
Baie dankie vir die terugvoer. Wens julle ń geseënde week.

Zwartkloof Private Game Reserve 106
Adelaide N - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adelaide N
With friends

The place was awesome, we really enjoyed ourselves.

I really wish to go back with my kids, that place is really awesome.

Zwartkloof Private Game Reserve 106's response

You always welcome. All the best.

Zwartkloof Private Game Reserve 106
Lienkie D - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lienkie D
Family with young children

Great oasis in the bush.

Lovely bush getaway with all of the luxuries from home. Great location and hospitality. Thank you for a great stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Onverbeterlike oase in die bos.

Heerlike boswegbreek met al die luukshede van jou eie huis. Voortreflike ligging en gasvryheid soos min. Baie dankie vir ‘n heerlike kuier!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Christel V - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christel V
Family with teenagers

Absoluut asemrowend.

Die gasheer en gasvrou, Nelia en haar man, was super vriendelik en baie professioneel. Die huis is super luuks, modern en fantasties geleë en silwerskoon. Jy sit in die gerief van jou agterstoep en die wild kom kuier dag of nag. Ons het super veilig gevoel en so lekker gekuier. Ek sal die plek aanbeveel vir enigiemand wat net bietjie wil gaan asemskep in die skoon natuur. Ons hoop om sommer binnekort weer daar te gaan kuier. Baie baie dankie vir julle stunning plek.

Zwartkloof Private Game Reserve 106's response

Baie dankie vir julle besoek, julle is oulike gaste.
Sien julle binnekort.
Groete vanuit 'n pragtige Bosveld.
Johan en Nelia

Zwartkloof Private Game Reserve 106
Coenraad S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Coenraad S
With spouse/partner

Fantastic accommodation and scenic beauty.

Nelia is the perfect hostess and very friendly. The accommodation is 5 star quality. Very stylish and luxurious with all the modern facilities and equipment. The area is beautiful and definitely provides you with a true bushveld experience. Will definitely go again and recommend it to friends and family.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantastiese verblyf en natuurskoon.

Nelia is die perfekte gasvrou en baie vriendelik. Die verblyf is 5 ster gehalte. Baie stylvol en luuks met alle moderne geriewe en toebehore. Die omgewing is pragtig en gee 'n ware bosveld-ervaring. Sal beslis weer gaan en aan vriende en familie aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Brian B - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brian B
With spouse/partner

Wonderful Time.

What great value for money, clean,neat, home away from home. We were welcomed by Nelia and showed how everything works. Sat outside by the braai and watched the kudus walk past. Truly a great time was had. Will definitely be back for another stay. Thanks again.

Karin D - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karin D
With friends

Hemel op aarde.

Eerstens baie dankie aan Nelia vir haar vriendelikheid, omgee en wonderlike gasvryheid. Die huis is onbeskryflik mooi, die dekor uit die boonste rakke. Dit is 'n absolute plesier om daar te bly, alles wat nodig is om mens se verblyf beter te maak en soveel meer is in die huis. Die uitsig uit die hoë vensters, die oopte, die vrede, die rustigheid, die diere - ons as natuurliefhebbers het die rustigheid, bosveld en bosgeluide verskriklik geniet en die kalmte wat daarmee gepaard gaan was hemels. Ons kon nie uitgepraat raak oor alles wat ons huis so uniek en spesiaal maak nie. Ons kan nie wag om weer te gaan nie en hoop om dit sommer op 'n gereelde basis te doen om weg te kom van die chaos van die stad na dié stukkie paradys waar mens weer kan gaan asemhaal.

Leonie B - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leonie B
With friends

Verwagtinge oortref!

Ons het ons tyd by Zwartkloof 106 vreeslik geniet! Die plek het beslis ons verwagtinge oortref en het alles gehad wat ‘n mens nodig het om ‘n ontspannende vakansie, insluitend ‘n skottelgoedwasser en lugverkoeling te hê! Regtig verskriklik mooi en netjies. Kan nie wag om terug te gaan nie. Baie dankie!

Ilse W - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ilse W
Family with young children

Stilte en rustigheid!

Nelia het ons dadelik laat tuis voel en huis is goed toegerus. Dit was 'n heerlike wegbreek!

Doreen N - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Doreen N
With friends

Wonderlik!

Baie dankie vir 'n fantasties kuier, ons sien julle sommer gou weer.

Belinda V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Belinda V
Family with young children

Fantastiese plek.

Ons het so lekker gerus en gebraai. Ons het so baie sterre gesien. Nelia en Johan was baie vriendelik en behulpsaam. Die plek het ons verwagtinge oorskry. Ons sal definitief gou weer terugkom. Baie dankie vir die lekker tydjie wat ons daar kon wees. Die naweek was net te kort.

Hesta E - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hesta E

Ongelooflik, nog nie so iets beleef nie. Fantasties!

Elke liewe iets en nog meer wat op die beskrywing staan is waar, van die fasiliteite tot die diere wat voor jou deur staan as jy opstaan en deur die dag tot in die aand. Die hele wildsplaas is ongelooflik. Ons was so vriendelik ontvang, werklik aan te beveel vir verblyf van 5 ster gehalte met ervarings ook van 5 ster gehalte.

Zwartkloof Private Game Reserve 106's response

Baie dankie vir die terugvoer. Ek waardeer dit opreg.

Zwartkloof Private Game Reserve 106
Lianne N - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lianne N
With spouse/partner

A beautiful home in a magnificent secluded setting!

What an incredible place! Beautiful home in a magnificent secluded setting. Quiet, no one around, beautiful game. Was very peaceful, relaxing, beautiful sunsets. Just what we needed for a relaxing weekend! The house is fully stocked with everything you could ever imagine and even more! Thank you Nelia and Johan for our home away for home! We will definitely return!

Nadine V - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nadine V
With friends

Fun and tranquility!

The house exceeded my expectations. Everything you need (and more) is available and neat - the decor is also pretty! Nelia and Johan's hospitality was welcome and fresh and it was a pleasure to sit on the stoep and watch the animals. I will recommend this place to anyone it is tranquil for the soul and unbelievable value for money. We already booked our second stay!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lafenis en rustigheid!

Die huis het ons verwagting oortref! Alles wat jy nodig het (en nog meer) is beskikbaar en netjies - die dekor is ook pragtig! Nelia en Johan se gasvryheid was welkom en vars, en dit was regtig net 'n plesier om daar te bly. Was so rustig om op jou stoep te sit en die diere te kan besigtig. Ek sal enige iemand aanbeveel om hier te bly, absolute lafenis vir die siel en ongelooflike waarde vir geld. Ons het alreeds ons 2de besoek bespreek!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ruan S - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ruan S

Heerlike bosveld-wegbreek.

Heerlike bosveld wegbreek! Die huis is ten volle toegerus en dit het gevoel asof ons, ons eie huis ingepak het en gaan vakansie hou het. Die huis is baie goed uitgelê en dit was wonderlik dat daar drie volle kamers was, elk met ‘n lugversorging. Ons het tot laat aand buite om die braai-area gesit en kuier. Die wild het ook in die waterpoel voor die huis kom baljaar. Ons sal definitief weer daar gaan bly.

Elmien K - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elmien K

Five star accommodation and great value for money!

Got much more than we expected for the price we paid. Accommodation is excellent. What a beautiful place! House well equipped, tasteful interior and very clean and neat. What an experience, best accommodation ever. Client service from owners is unbeatable. I would highly recommend the accommodation and would like to use the facility again if the opportunity arises. Thank you for a wonderful weekend!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vyf-ster verblyf en uitstekende waarde vir geld!

Het baie meer gekry as wat ons verwag het vir die prys wat ons betaal het. Akkommodasie is uitstekend. Wat 'n pragtige plek! Huis uitstekend toegerus, smaakvolle interieur en baie skoon en netjies. Wat 'n ervaring, beste akkommodasie ooit. Kliëntediens van eienaars is onverbeterlik. Ek sal die verblyf met die grootste vrymoedigheid aanbeveel en sal graag self weer die fasiliteit gebruik as die geleentheid hom voordoen. Baie dankie vir 'n wonderlike naweek!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Zwartkloof Private Game Reserve 106's response

Baie dankie vir die positiewe terugvoer. Ons sal julle graag weer wil ontvang.

Zwartkloof Private Game Reserve 106
Leanda A - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leanda A
Family with young children

We had a lovely time and will definitely be going again.

The house was amazing. Nelie was just the best. Couldn't have asked for more, money very well spent.

Ruan V - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ruan V
Family with young children

Rustig.

Huis is pragtig met alle benodigehede. Rustige tyd gehad en kon lekker ontspan.

Eunice M - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Eunice M
With friends

Good.

It was so refreshing and good for people who love nature.

Zwartkloof Private Game Reserve 106's response

Good day Eunice,
Thank you for your feedback on Zwartkloof 106.
Trust that you and your friends enjoyed your stay.
We wish you well.
Kind regards,
Johan and Nelia van Huyssteen

Zwartkloof Private Game Reserve 106
Mandy-leigh V - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mandy-leigh V
Family with young children

Incredible experience.

We were received with open arms and felt very welcome from the start. The reserve is beautiful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflike ervaring.

Ons is met ope arms ontvang en het baie welkom gevoel van die begin af. Die reservaat is beeldskoon.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Zwartkloof Private Game Reserve 106's response

Liewe Mandy Leigh
Baie dankie vir die terugvoer.
Ons waardeer dat julle kosbare tyd geneem het om vir ons die terugvoer te gee.
Wens julle 'n geseënde dag.
Groete
Johan en Nelia

Zwartkloof Private Game Reserve 106
From R2 500
per night (sleeps 6)
From R2 500
per night (sleeps 6)
From R2 500
per night (sleeps 6)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 11:00
  • Address: R516, Zwartkloof Private Game Reserve, Bela-Bela, 0480, Limpopo
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAIUCXhCiaIzjCL59BVMOgRXZmxcCXh9l0hKPFgT1aJHHFneWnQG?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R2 500  per night (sleeps 6) 43 5 1 5 R516 Zwartkloof Private Game Reserve 0480 Limpopo 0860 022 102 14:00-19:00 11:00 -24.843542700653 28.184484799983
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com