Verified Reviews of Caledon

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Caledon

Rated 4.14 out of 5 based on 76 reviews.
Frederick B. - 28th April 2021
staying in Caledon
We really had a fantastic time will be back soon!
Sandra J. - 13th April 2021
staying in Caledon
Met vertrek die oggend het ek geen personeel gesien vir wie ons kon bedank of groet nie.
Eugene A. - 8th April 2021
staying in Caledon
Behalwe vir die casino en spa, nie veel om my besig te hou nie. Gholfbaan in nie 'n goeie toestand nie.
Etrecia H. - 5th April 2021
staying in Caledon
Daar is baie besienswaardighede in die omgewing en sou dalk langer wou oorbly om meer te verken.
Dean B. - 5th April 2021
staying in Caledon
Caledon is 'n rustige dorpie vir 'n lekker kuier of 'n lekker rustige naweek met vriende.
Stephan M. - 27th January 2021
staying in Caledon
Baie lekker weer.
Drieka S. - 4th November 2020
staying in Caledon
Strate is nie instand gehou nie.
Foster N. - 25th October 2020
staying in Caledon
Nice and safe.
Myalan W. - 20th October 2020
staying in Caledon
Baie mooi omgewing en Caledon is lekker sentraal.
Lizaan K. - 11th October 2020
staying in Caledon
Pragtig! Overberg is stunning!
Franz H. - 2nd March 2020
staying in Caledon
Gaan nie veel aan in Caledon self nie, maar lekker trouplekke in die omgewing.
Juanie V. - 26th February 2020
staying in Caledon
Die gastehuis is so romanties en almal het ons warm en hartlik verwelkom. Ons kan net baie dankie se vir die heerlike kuier.
Eunice M. - 24th February 2020
staying in Caledon
Nice town, clean and enjoyed the weather.
Annemarie C. - 17th February 2020
staying in Caledon
Lovely little town!
Estephan L. - 30th December 2019
staying in Caledon
Baie stil dorpie en nie veel om te doen nie. Lekker vir net 'n rustige wegbreek.
Marcelle H. - 24th December 2019
staying in Caledon
Die jaarlikse mark by Gabrielskloof is 'n besondere belewenis - maak gerus 'n draai daar volgende Desember.
Mari O. - 16th December 2019
staying in Caledon
Naby baie trou venues.
Marianna J. - 28th October 2019
staying in Caledon
Rustige klein dorpie.
Martin S. - 23rd October 2019
staying in Caledon
Baie mooi omgewing en aangename boeregemeenskap.
Francois G. - 30th September 2019
staying in Caledon
A very quiet and relaxing atmosphere. Typical countryside little town. Love it.
Soraya R. - 3rd September 2019
staying in Caledon
I travel to Caledon very often, it is a great destination for relaxation.
Vanita A. - 8th July 2019
staying in Caledon
Just what you would expect from country life. Serene and peaceful.
Clint S. - 6th July 2019
staying in Caledon
Caledon is an amazing place, I would relocate there. I love the quietness. It gives me time to focus on myself.
William S. - 24th June 2019
staying in Caledon
Clean town, friendly staff at shops, however you can still see the difference in infrastructure within the poorer areas. Roads are terrible to drive in and having such torrid stormy weather made the driving bad.
Nash N. - 11th June 2019
staying in Caledon
Friendly people we met along the way. Helpful too. I don’t like the crowding in the road near the villa but then it’s Caledon. I was just concerned how safe it was. But I’d visit again.
Riaan V. - 13th May 2019
staying in Caledon
Dit is 'n baie mooi plattelandse dorp.
Danie P. - 6th May 2019
staying in Caledon
Baie mooi, skoon dorp.
Leandro A. - 23rd March 2019
staying in Caledon
Dis 'n mooi plek en baie gerieflik.
Leon C. - 23rd March 2019
staying in Caledon
Die casino omgewing baie mooi en veilig.
Nicolette B. - 11th March 2019
staying in Caledon
Die dorp is wonderlik. Beslis 'n plekkie om na te gaan as mens weg wil kom van die stad.
Tertius F. - 22nd February 2019
staying in Caledon
Die Caledon Hotel en Spa is naby geleë en lekker om te gaan besoek en in die warm water te baljaar.
Lourens En Jessie R. - 7th February 2019
staying in Caledon
'n Tipiese plattelandse dorpie en as dorp met niks besonders om toeriste te lok nie. Die omgewing bied wel 'n baie mooi landskap en allerlei besighede waar vrugte, etes en ander ware te koop aangebied word.
Claire O. - 4th February 2019
staying in Caledon
Caledon is a small, pretty town with not much to do. The wine is excellent though.
Daan V. - 14th January 2019
staying in Caledon
Sal dit nie aanbeveel nie. Jammer.
Michelle S. - 3rd January 2019
staying in Caledon
You have to experience it for yourself.
Pieter B. - 7th December 2018
staying in Caledon
Kleindorp atmosfeer, baie vriendelik en behulpsaam. Bly om 'n intrekker te wees in die platteland.
Anneline J. - 26th November 2018
staying in Caledon
Other entertainment besides the casino would be nice.
Elizabeth Ann P. - 16th November 2018
staying in Caledon
Beautiful old buildings, quaint town, but will always be a "passing through" place for me on the way to the sea.
Frances S. - 5th November 2018
staying in Caledon
Haarsalon Hectic Hair op Caledon was ‘n heerlike besoek. Die windterbines se grootheid slaan jou asem weg. Die trouplek Die Woud by Caledon is pragtig.
Dirkie K. - 11th September 2018
staying in Caledon
Great landscape and friendly people.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com