Verified Reviews of Cape Route 62

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Cape Route 62

Rated 4.56 out of 5 based on 3080 reviews.
Simone M. - 30th July 2021
staying in Robertson, Cape Route 62
No UBER eats, to my knowledge.
Hennie B. - 28th July 2021
staying in Prince Albert, Cape Route 62
Baie rustige en stil Karoo-dorpie met mooi en lekker Karoo-besienswaardighede!
Gerda E. - 28th July 2021
staying in Ceres, Cape Route 62
Sy het haar eie skoonheid.
Elmarie S. - 27th July 2021
staying in De Rust, Cape Route 62
Ons besoek gereeld afgeleƫ, interessante, waarde-vir-geld selfsorgplekkies in die Wes-Kaap. Niks kon ons egter voorberei op die gevoel van heerlike absolute afsondering en stilte bo-op die berge aan die voet van Meiringspoort nie. Die hoogtepunt was om donkeroggend op een van die Klein-Karoo se koudste dae, in die ruim Victoriaanse buitebad te ontspan in vuurwarm water met slegs die toegesneeude Swartberg en sterre wat jou afloer. Ek is werklik spyt ons het nie genoeg tyd gehad om die elande te besigtig asook die klofie agter die pikante rietdakhuisie uit te stap nie ...' n uitstekende verskoning om weer te gaan kuier! Baie belangrik - die 1.6 km tot op die berg moet myns insiens slegs aandurf word met' n 4x4 voertuig. Dit is definitief nie moontlik met 'n motor nie.
Cornelia C. - 27th July 2021
staying in McGregor, Cape Route 62
Would definitley would want to come back once the lockdown restrictions has been lifted.
Patricia D. - 27th July 2021
staying in Montagu, Cape Route 62
Lovely and beautiful little place. Just loved it.
Anna-mart E. - 27th July 2021
staying in Prince Albert, Cape Route 62
Hou asb jul dorpie so mooi en spesiaal soos dit tans is!
Frans-koch D. - 27th July 2021
staying in Prince Albert, Cape Route 62
Baie rustige dorp met baie vriendelike mense. Perfek om jouself bietjie te "recharge."
Alison F. - 26th July 2021
staying in Prince Albert, Cape Route 62
So much to see - love the village lifestyle.
Christo C. - 26th July 2021
staying in Prince Albert, Cape Route 62
Baie mooi dorpie, kan sien hoekom kunste 'n groot rol speel in die dorp.
Zandri F. - 25th July 2021
staying in Robertson, Cape Route 62
Pragtige plek.
Jan G. - 25th July 2021
staying in Prince Albert, Cape Route 62
Lots to do.
Shane F. - 25th July 2021
staying in De Rust, Cape Route 62
It's a small town so bring what you need with you. A few restaurants but with lockdown 3 many were not open in July 21.
Jean D. - 24th July 2021
staying in Prince Albert, Cape Route 62
Such an interesting, safe place and we loved our walk about town. We had dinner at The Rude Chef which is highly recommended. We hoped to leave via the Swartberg Pass, but that was closed because of heavy snow. Our drive via Klaarstroom and Meiringspoort was nevertheless spectacular with plenty of snow covered mountains!
Elane L. - 23rd July 2021
staying in Ceres, Cape Route 62
We went for the snow, it was only half an hour out.
Michiel V. - 22nd July 2021
staying in Prince Albert, Cape Route 62
Ons het oor die manjifieke Swartbergpas gery. Dit was so spesiaal. Nie baie ander verkeer. Dit was 'n sonnige dag, so die pad was rybaar.
Karen C. - 21st July 2021
staying in Montagu, Cape Route 62
Volgende keer net langer gaan.
Dawid K. - 21st July 2021
staying in Montagu, Cape Route 62
Montagu is 'n pragtige, mooi, skoon dorpie en ons sal weer besoek.
Chrisna R. - 21st July 2021
staying in De Rust, Cape Route 62
Mooiste dorpie tussen die berge met baie vriendelike mense!
Chrisna R. - 21st July 2021
staying in Prince Albert, Cape Route 62
Baie mooi dorpie! Swartbergpas 'n moet!
Sigrid T. - 20th July 2021
staying in McGregor, Cape Route 62
Vriendelike mense, fantastiese restaurante. 'n Dorpie wat mens kan platstap.
Adele K. - 20th July 2021
staying in Prince Albert, Cape Route 62
Pragtige en skoon dorpie.
Lynette V. - 20th July 2021
staying in De Rust, Cape Route 62
De Rust is een van daai plekkies wat boots and all in jou hart kom nesskop.
Sara K. - 20th July 2021
staying in Montagu, Cape Route 62
I think Covid has really effected Montagu compared to other towns we stayed in. Very sad.
Elsade K. - 19th July 2021
staying in De Rust, Cape Route 62
Mooiste Karoo-dorpie.
Helen E. - 19th July 2021
staying in Cape Route 62
Moet bo-aan "to do" lysie wees.
Nancy O. - 19th July 2021
staying in McGregor, Cape Route 62
Gorgeous place and friendly locals - do visit and support the donkey sanctuary!
Alice D. - 19th July 2021
staying in Cape Route 62
Dis een van ons gunstelingwegbreekroetes.
Sonette D. - 18th July 2021
staying in Cape Route 62
Skoon, lekker pad om te ry. Mense altyd vriendelik. Stop maar vir 'n koffie of iets anders, gesels met hulle, jy sal verbaas wees.
Elsade K. - 17th July 2021
staying in Prince Albert, Cape Route 62
Mooiste dorpie ooit.
Carl R. - 17th July 2021
staying in Prince Albert, Cape Route 62
Lovely little Karoo town, definitely worth a visit.
Lucinda D. - 15th July 2021
staying in Robertson, Cape Route 62
Well, with everything going on we weren't able to go to nature reserves or wine tasting, but we did visit Bird Paradise. It isn't far from the dorp and they're not pricey either, but what I can say is I always enjoy Robertson.
Talip W. - 14th July 2021
staying in Montagu, Cape Route 62
Guano Caves were amazingly accommodating thanks.
Hannelie V. - 14th July 2021
staying in De Rust, Cape Route 62
Pragtige, skoon dorp met ou geboue en mense is vriendelik.
Leon H. - 13th July 2021
staying in Montagu, Cape Route 62
Great location. Friendly staff. Clean facilities. Awesome place.
Chanelle B. - 12th July 2021
staying in Prince Albert, Cape Route 62
Prins Albert sien ons weer - die kos, die karakter en die fietsry was uit die boonste rakke!
Heidi P. - 12th July 2021
staying in Montagu, Cape Route 62
Montagu is very close to my heart. I love the calm atmosphere, no rush - just chilling.
Louise V. - 12th July 2021
staying in Calitzdorp, Cape Route 62
Pragtige, skoon dorp.
Adre V. - 12th July 2021
staying in Montagu, Cape Route 62
Op hierdie stadium is daar baie besighede en besienswaardighede toe. Dit maak die dorpie effe on-interessant. Maar die omgewing is pragtig en die natuur kan geniet word. Die ekonomie kry swaar op die oomblik.
Claude V. - 11th July 2021
staying in Prince Albert, Cape Route 62
Pragtige plekkie, sal graag langer wou kuier.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | [email protected]