Verified Reviews of Cape Town

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Cape Town

Rated 4.61 out of 5 based on 5641 reviews.
Magda V. - 21st June 2021
staying in Cape Town
Dis 'n jammerte om die besoedelde natuur te sien.
Theresa S. - 21st June 2021
staying in Cape Town
Mooi plek.
Wikus J. - 21st June 2021
staying in Cape Town
Kaapstad is nie 'n lekker plek nie, maar Valsbaai en veral die Strand, die ideale plek vir vakansie!
Elaine N. - 21st June 2021
staying in Cape Town
Kaapstad is die beste.
Sarah M. - 19th June 2021
staying in Cape Town
Exquisite.
Lizeka Q. - 18th June 2021
staying in Cape Town
Very lovely city, we will definitely be back in summer.
Hanlie L. - 18th June 2021
staying in Cape Town
The best!
Sadia B. - 18th June 2021
staying in Cape Town
Dit bly die mooiste , skoonste stad in SA!
Kobin S. - 17th June 2021
staying in Cape Town
Very good as always. No1 City!
Tania S. - 17th June 2021
staying in Cape Town
Uber is the best way to travel and relax at the same time.
Johnny S. - 17th June 2021
staying in Cape Town
Gerieflik met alle naby geleƫ sentrums.
Madeleine J. - 15th June 2021
staying in Cape Town
Pragtige ritte met kar vanaf Seepunt al langs die see tot by Houtbaai. Naweke net teveel mense baie beter in die week.
Nicholene V. - 15th June 2021
staying in Cape Town
Is een van die mooiste dele van ons land.
Jason D. - 15th June 2021
staying in Cape Town
The best city to visit.
Monica S. - 15th June 2021
staying in Cape Town
Ons is absoluut versot op die Kaap.
Kim M. - 15th June 2021
staying in Cape Town
Kaapstad is awesome.
Jolene H. - 15th June 2021
staying in Cape Town
Die beste plekke om te ontspan en te geniet.
Janique M. - 15th June 2021
staying in Cape Town
Daar is baie aktiwiteite om te doen in Kaapstad en daarom is dit die geskikste plek om bietjie te toer.
David G. - 15th June 2021
staying in Cape Town
Die mooiste plek.
Josephine Celiwe N. - 14th June 2021
staying in Cape Town
It is in a far place, I must say, but I'm never regretting booking because of the beauty of the place.
Dinti D. - 14th June 2021
staying in Cape Town
Altyd asemrowend! Veral die uitsig vanaf Signal Hill met sononder!
Annette V. - 14th June 2021
staying in Cape Town
Kaapstad is die beste stad om in te wees.
Lara H. - 14th June 2021
staying in Cape Town
Covid-regulasies het sy nadele. Ons sou graag wou fliek, maar cinemas is slegs naweke oop.
Patricia J. - 14th June 2021
staying in Cape Town
Lieflike plek, sal altyd my gunsteling bly.
Garreth G. - 14th June 2021
staying in Cape Town
The best!
Ben K. - 14th June 2021
staying in Cape Town
Asemrowend mooi.
Malcomb D. - 13th June 2021
staying in Cape Town
Only the traffic drops Cape Town 1 star. It's so beautiful, but so time consuming to travel around in.
Ruan S. - 13th June 2021
staying in Cape Town
Kaap is nie die hype werd nie.
Jo-ann V. - 13th June 2021
staying in Cape Town
I am a resident of Cape Town and for me it's the place to be.
Rosie B. - 13th June 2021
staying in Cape Town
Ons was verby Noordhoek tot in Houtbaai en Chapmans Peak het die mooiste uitsig in die land.
Theunis A. - 12th June 2021
staying in Cape Town
Kaapstad is maar net magies! Pragtige stad!
Hans P. - 12th June 2021
staying in Cape Town
Die res van RSA kan gerus bietjie in die Kaap gaan leer hoe bestuur mens 'n stad.
Shafeeqah C. - 12th June 2021
staying in Cape Town
It's the most beautiful place to be.
Tiaan D. - 11th June 2021
staying in Cape Town
Voel soos 'n eersteklas land.
Miss.tasneem V. - 10th June 2021
staying in Cape Town
Daar is baie geriewe en plekke wat jy kan besoek.
Nadine S. - 10th June 2021
staying in Cape Town
Het planne om soontoe te trek.
Jacques B. - 10th June 2021
staying in Cape Town
Awesome views.
Clinton J. - 10th June 2021
staying in Cape Town
We have lived in CT for many years and are busy relocating.
Tom N. - 10th June 2021
staying in Cape Town
Besoek gerus.
Christopher M. - 9th June 2021
staying in Cape Town
Cape town is lovely, safe, clean and feels like another country.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com