Verified Reviews of Cape Town

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Cape Town

Rated 4.49 out of 5 based on 2184 reviews.
Eljo V. - 16th January 2019
staying in Glencairn, Cape Town
Pragtig en baie rustig. Dis ideaal vir 'n vakansie in Kaapstad.
Michelle B. - 15th January 2019
staying in Brackenfell, Cape Town
Dis 'n lekker plek naby aan alles.
Jennifer H. - 15th January 2019
staying in Bellville, Cape Town
Quiet and safe location.
Quelene M. - 14th January 2019
staying in Milnerton, Cape Town
Lovely area.
Anne G. - 14th January 2019
staying in West Beach, Cape Town
'n Fees om langs die strand te stap. Het 'n paar keer verdwaal, maar met my kaart op my foon was ek gou-gou by Kumbaya.
Shahied I. - 14th January 2019
staying in Table View, Cape Town
Excellent area - just gets very windy at times.
Nathaniel M. - 14th January 2019
staying in Cape Town CBD, Cape Town
CBD its lovely and very active, only lots of street kids around. Very scary at night, but thanks to security guards that were visible 24 hours.
Nico D. - 14th January 2019
staying in Table View, Cape Town
Een van my gunsteling-plekkies om te besoek.
Kevin H. - 13th January 2019
staying in Gordon's Bay, Cape Town
Nice peaceful town.
Junior A. - 13th January 2019
staying in Rondebosch, Cape Town
A good location, away from the hustle and bustle and not too from city central.
Maggie K. - 13th January 2019
staying in Gordon's Bay, Cape Town
Vriendelike en pragtige, skoon dorpie.
Rabia G. - 12th January 2019
staying in Big Bay, Cape Town
Wow, stunning place, will definitely go back.
Jeanne-marie D. - 12th January 2019
staying in Welgelegen , Cape Town
Sentraal geleë.
Marina V. - 11th January 2019
staying in Gordon's Bay, Cape Town
Breathtaking!
Johan D. - 11th January 2019
staying in Van Riebeeckstrand, Cape Town
Ideaal vir vakansie en perdry.
Johan D. - 11th January 2019
staying in Table View, Cape Town
Lekker atmosfeer
Hazel C. - 11th January 2019
staying in Table View, Cape Town
Tableview is die beste. Rustige gebied, sal weer daar kom vakansie hou.
Tandice G. - 10th January 2019
staying in Gordon's Bay, Cape Town
Visiting again.
Felicia L. - 9th January 2019
staying in Gordon's Bay, Cape Town
I love Gordon's Bay simply for it's amazing view and location. Close to town and the beach.
Madeleine H. - 9th January 2019
staying in Gordon's Bay, Cape Town
Pragtig en skoon strande en sal vir enige iemand aanbeveel!
Danie V. - 9th January 2019
staying in Kalk Bay, Cape Town
Baie mooi, maar verkeer en parkering is 'n probleem. Robbe in die hawe is 'n unieke trekpleister.
Anel B. - 9th January 2019
staying in Durbanville, Cape Town
Die gedeelte waar ons gebly het in Eversdal was sentraal met lekker winkels om die draai.
Marianne L. - 9th January 2019
staying in Gardens, Cape Town
Lekker sentraal geleë.
Lo-ann B. - 8th January 2019
staying in Newlands, Cape Town
Nuweland is 'n rustige boomryke voorstad.
Simone P. - 8th January 2019
staying in Fish Hoek, Cape Town
My hart lê nou in Vishoek. Beautiful!
Marie H. - 8th January 2019
staying in Noordhoek, Cape Town
Noordhoek strand ongelooflik mooi en Noordhoek 'n lieflike plek, stil met unieke mense en besonderse restaurante. 'n Perdry omgewing soos min.
Irene E. - 8th January 2019
staying in Fresnaye, Cape Town
Central with easy access into town or Hout Bay etc. I did not make use of any public transport. Is there any? I made use of a rented car.
Esti D. - 8th January 2019
staying in Cape Town
Mal oor Kaapstad.
Mary-anne M. - 8th January 2019
staying in Gordon's Bay, Cape Town
Gordonsbaai is 'n wonderlike vakansieplek. Daar is so baie om te sien. En nuwe plekkies om te verken. So elke jaar is dit my punt om Gordonsbaai te besoek. My ideale tyd is na Nuwe Jaar, dan is dit rustiger en die gewoel is nie so baie nie. Gordonsbaai is 'n gewilde plek onder toeriste en vakansiegangers. Veral by die vlooimark, daar kry jy nou van alles. En jy ontmoet so baie mense. Almal is vriendelik en behulpsaam.
Corrie D. - 8th January 2019
staying in Simon's Town, Cape Town
So baie om te sien en te doen en dis sentraal.
Daniel M. - 7th January 2019
staying in Table View, Cape Town
Geen fout met die area nie. Mooi strand en alle winkels lekker naby. Sou net graag meer tyd daar wou spandeer, maar is lekker sentraal geleë. Naby Kaapstad, Bloubergstrand en binnelandse bekende wingerdplase.
Sharon H. - 7th January 2019
staying in Fish Hoek, Cape Town
Spotlessly clean, vibrant little gem of a town.
Denise H. - 7th January 2019
staying in Glencairn Heights, Cape Town
Pragtige natuurskoon met mooi en veilige staproetes.
Karin N. - 7th January 2019
staying in Bellville, Cape Town
Baie besig, maar lekker sentraal.
Marie S. - 7th January 2019
staying in Muizenberg, Cape Town
Baie goeie restaurante en mooi wandelpad as jy hou van stap.
Nazlie F. - 7th January 2019
staying in Rondebosch, Cape Town
It is a very safe area to stay in.
Jenny W. - 7th January 2019
staying in Gordon's Bay, Cape Town
Lekker plek.
Salome S. - 6th January 2019
staying in Brackenfell, Cape Town
Baie veilig en rustig.
Russell L. - 6th January 2019
staying in Rondebosch East, Cape Town
Clean, safe and central.
Shaun C. - 6th January 2019
staying in Parow, Cape Town
If anyone needing to go to Cape Town for medical reasons this is the place to stay.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com