Verified Reviews of Century City

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Century City

Rated 4.63 out of 5 based on 65 reviews.
Judith M. - 17th March 2020
staying in Century City
I liked being near the mall and near the Eco-centre, overlooking the Intaka Island. We could bird watch from our balcony.
Lebogang James M. - 2nd January 2020
staying in Century City
Area is so perfect.
Judith M. - 3rd December 2019
staying in Century City
Awesome unusual place.
Truenett V. - 3rd December 2019
staying in Century City
Pragtig en baie goeie bestemming.
Nompumeleo M. - 30th October 2019
staying in Century City
The word speaks for itself. It's a century and I'd definitely tell others about it.
Reghard R. - 9th September 2019
staying in Century City
Nie wat tot my aandag gekom het nie nee.
Charmaine V. - 3rd September 2019
staying in Century City
Klein stukkie hemel versteek van die gevoel van die wêreld. Dit bied baie vermaaklikheid vir oud en jonk.
Anelma V. - 27th August 2019
staying in Century City
Lieflike omgewing, steeds naby genoeg aan alles.
Hermina W. - 30th July 2019
staying in Century City
Veilig, skoon, genoeg vermaak, en Uber was altyd geredelik beskikbaar.
Lindokuhle M. - 22nd July 2019
staying in Century City
Town planning par excellence, very well organised!
Hugh S. - 24th June 2019
staying in Century City
Suitable for family or business, located in a safe, clean and vibrant setting.
Marius S. - 23rd June 2019
staying in Century City
Lekker geleë naby Canal Walk, maar beter vir 'n besigheidsreis as vir 'n toeristebestemming. Dit gesê, is alles lekker naby mekaar in Kaapstad en as sulks 'n baie lekker bestemming.
Alan M. - 1st June 2019
staying in Century City
Good location.
Rebecca H. - 29th April 2019
staying in Century City
Very clean area.
Kotie V. - 24th February 2019
staying in Century City
Easy to access. Close to major business centres. Shops and restaurants close by.
Erika V. - 18th January 2019
staying in Century City
Veilig.
Thobeka S. - 5th January 2019
staying in Century City
Century City is accessible to most of the point of internet.
Bescy E. - 23rd December 2018
staying in Century City
Nice and safe.
Michael J. - 1st December 2018
staying in Century City
Great place to visit, many shops and a food court for all taste buds.
John B. - 5th November 2018
staying in Century City
Dit is mooi en goed geleë.
Noluvo M. - 1st October 2018
staying in Century City
Century City has a lot to offer in terms of attractions. The mall is nicely located and contains everything one would need to make their stay possible. There is also easy access through different modes of transportation.
Vishvani R. - 12th September 2018
staying in Century City
Peaceful and beautiful.
Gwyneth T. - 9th September 2018
staying in Century City
Love it.
Yvette D. - 16th July 2018
staying in Century City
Perfek! Veilig, lekker naby alles.
Santie V. - 16th July 2018
staying in Century City
Century City was veilig en naby aan als.
Jacques V. - 21st June 2018
staying in Century City
Lekker area, naby aan groot aantreklikhede.
Shaydon M. - 19th June 2018
staying in Century City
Baie sentraal.
Estelle V. - 18th June 2018
staying in Century City
It's great that the shops stay open so late for any business person to frequent after their busy day with wonderful eateries all around.
Hannelie W. - 8th March 2018
staying in Century City
Goeie omgewing as mens reis vir besigheid of inkopies.
Michelle V. - 20th February 2018
staying in Century City
It is a very clean and pretty area. Very close the freeway to get to Cape Town.
Ryan E. - 23rd January 2018
staying in Century City
It has everything you need.
Frederick C. - 24th December 2017
staying in Century City
Jy is naby alles hier.
Rachelle M. - 28th November 2017
staying in Century City
Ek sal beslis terug gaan Century City toe, enige tyd, so ook my gesin. Dit is 'n baie rustige area en 'n mens voel baie veilig in die omgewing omdat daar visuele polisiering is in die hele Century City area. Ek sê nog steeds dat Century City 'n stukkie hemel op aarde is. Jy voel glad nie asof jy in die stad is nie. En beslis 'n huis weg van die huis af.
Deon R. - 30th October 2017
staying in Century City
Dit blyk anders as my verwagting, 'n vriendelike verbuikersgerigte area te wees en is sentraal geleë om as basis te gebruik vir vakansie of sake besoek, veral as jy eie vervoer het of van taxi/uber geriewe gebruik maak.
Hannelie M. - 10th October 2017
staying in Century City
Altyd 'n plesier om te besoek vir 'n plattelandse gesin.
Henry J. - 6th October 2017
staying in Century City
Good place, like the setup.
Rochelle K. - 15th September 2017
staying in Century City
Dis baie besig in die oggende - baie verkeer!
Francois V. - 10th September 2017
staying in Century City
Century city is baie sentraal en toeganklik van alle kante af. Ons hou van die kanale en en die stap roetes daar om. Bonus is die groot winkel sentrum vir die wat hou van inkopies of net rondloop in die "mall". Hier is baie vir oud en jonk om te doen.
Heidi B. - 3rd August 2017
staying in Century City
Van my kollega's wat saam was het gesê hulle sal enige tyd daar bly. Dit het vir my glad nie gevoel asof ek in 'n stad is nie. Het ook altyd veilig gevoel.
Antonette C. - 2nd August 2017
staying in Century City
My beste mall.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com