Verified Reviews of Hazyview

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Hazyview

Rated 4.44 out of 5 based on 208 reviews.
Stoffel L. - 15th May 2018
staying in Hazyview
Hazyview is baie sentraal geleë. Die Panorama-roete, die Wildtuin en Nelspruit is baie naby. Maklik toeganklik. Paaie na Abie en Graskop baie swak. Uiters swak.
Rhulani T. - 11th May 2018
staying in Hazyview
Nice and quiet place.
Ansie S. - 10th May 2018
staying in Hazyview
Paaie is baie sleg!
Eleanor G. - 30th April 2018
staying in Hazyview
Asemrowend.
Soph M. - 24th April 2018
staying in Hazyview
Hazyview has booked a space on my list of favourite holiday destinations.
Kobus W. - 12th April 2018
staying in Hazyview
Die pad tussen Hazyview en Sabie is baie sleg met groot gate, maak die gebruik van pad amper onmoontlik.
Gerda V. - 3rd April 2018
staying in Hazyview
Hazyview en omliggende gebiede bly altyd 'n wonderlike vakansie bestemming en daar is baie dinge vir oud en jonk om te doen. Wees net versigtig vir al die slaggate wat vanaf Hazyview na Sabie en Graskop omgewings lei.
Pierre E. - 25th March 2018
staying in Hazyview
Vir pasiënte wat nier-dialise moet kry - Hazyview het nou 'n dialise-eenheid in die Simunye winkelsentrum.
Wessel M. - 21st March 2018
staying in Hazyview
Plek is onveilig. Geen respek van padgebruikers nie. Taxis is groot sondebokke.
Ann J. - 12th March 2018
staying in Hazyview
Awesome place, very friendly no matter where we went. And access to the KNP was a pleasure.
Mary Y. - 12th March 2018
staying in Hazyview
Lovely new shopping centre and wonderful restaurants.
Luna M. - 6th March 2018
staying in Hazyview
Teerpad is baie sleg.
Zanele M. - 6th March 2018
staying in Hazyview
So breath taking, you get to nature in all angles and a very relaxed place.
Tertia V. - 4th March 2018
staying in Hazyview
Mooi omgewing. Die pad deur die dorp is geweldig besig. Vir my persoonlik teveel beweging. Die Nasionale paaie is tans (Maart 2018) meer "Potholes" as pad baie gevaarlik na sononder.
Hugo G. - 26th February 2018
staying in Hazyview
Paaie kan verbeter.
Melanie A. - 26th February 2018
staying in Hazyview
Definitief asemrowende besienswaardighede in die nabye omgewing. Paaie is net geweldig sleg en word nie onderhou nie. Verskriklik baie en groot potholes!
Janette B. - 14th February 2018
staying in Hazyview
The shopping is great with a super Checkers store .The roads were terrible full of pot holes on the Sabie Road. The Entrance to Kruger Park was approximately 15 minutes drive.
Jaco N. - 13th February 2018
staying in Hazyview
Moenie die watetvalle mis nie, Hazyview het meer as wat 'n mens nodig het.
Gezina T. - 23rd January 2018
staying in Hazyview
Paaie om en in Hazyview is vol slaggate en loslopende vee.
Annamarie D. - 22nd January 2018
staying in Hazyview
Was vantevore daar en sal beslis weer terugkom.
Christine W. - 19th January 2018
staying in Hazyview
Hazyview is 'n oulike dorpie met tonne om te doen. Sal dit weer besoek.
Rentia M. - 8th January 2018
staying in Hazyview
Pragtige plek. Onthou om malariapille te drink.
Regina N. - 8th January 2018
staying in Hazyview
Lekker restaurante en winkelsentrums! Net verskriklik besig.
Mike R. - 8th January 2018
staying in Hazyview
We have holidayed on numerous occasions in the Hazyview/Sabie area and have always enjoyed our stays there. It definitely is a great tourist area for foreign tourists as well as South Africans who want to enjoy their own country's sights and attractions.
Johan W. - 4th January 2018
staying in Hazyview
Baie besienswaardighede en naby die Kruger Wildtuin.
Brenda I. - 3rd January 2018
staying in Hazyview
Die omgewing is pragtig, maar daar is niks om in Hazyview te sien nie.
Karin S. - 2nd January 2018
staying in Hazyview
Dis die ideale plek as jy die Kruger Wildtuin en naaste dorpe wil besoek want dis naby alles.Goed geleë.
Mari C. - 30th December 2017
staying in Hazyview
The roads are full of potholes and should be repaired on a regular basis. Not a very user-friendly town to do grocery shopping.
Magda E. - 28th December 2017
staying in Hazyview
Enige aankope wat gedoen moet word, is daar 'n groot winkelsentrum wat oor alles beskik.
Willa D. - 23rd December 2017
staying in Hazyview
Hulle moet asb. aandag gee aan hulle paaie, dis baie sleg van die potholes. Maar verder is dit 'n lekker dorpie.
Charles N. - 22nd November 2017
staying in Hazyview
Hazyview is basies 'n goeie toeristebestemming agv die Kruger Park. Die fasiliteite is uitstekend maar weereens agv die park anders sal daar nie malls gewees het nie. As jy nie in die park bly nie bied Hazyview 'n baie goeie basis om die park te besoek.
Esti V. - 16th November 2017
staying in Hazyview
Mooi dorp met baie om te doen in die omgewing.
Danitia V. - 16th October 2017
staying in Hazyview
If you are in that area, you need to visit it, it's beautiful! We stayed at Kiepersol house and loved everything about it. It's really a home away from home, clean, beautiful views, etc.
Linda Q. - 10th October 2017
staying in Hazyview
I love nature, so this was a beautiful experience for me.
Kim J. - 3rd October 2017
staying in Hazyview
I am not crazy about Hazyview. It is very popular, but people take long to jack-up their services to meet the more modern client.
Nonofo M. - 2nd October 2017
staying in Hazyview
Love the greenery! Absolutely beautiful and lots to do.
Sharon R. - 2nd October 2017
staying in Hazyview
Hayview is an ideal holiday destination.
Tshego M. - 29th September 2017
staying in Hazyview
I will be there again on the the 2nd of October with my other group of friends.
Annetjie E. - 20th September 2017
staying in Hazyview
Die uitbreidings in Hazyview self was verstommend en die sentrums is netjies en groot!
Simangele T. - 6th September 2017
staying in Hazyview
Everything is perfect.