Verified Reviews of Koster

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Koster

Rated 3.64 out of 5 based on 11 reviews.
Althea C. - 6th April 2021
staying in Koster
Daar is nie veel in Koster te doen nie, maar daarvoor het die vriendelike diens en geselskap van Bem Vindo se mense goed voor opgemaak. Ons het as vreemdelinge daar opgedaag maar as vriende vertrek.
Erina B. - 29th March 2021
staying in Koster
I was born in Koster and matriculated in 1970 in Koster - I will always have a soft spot for Koster!
Heinrich A. - 2nd February 2021
staying in Koster
My besoeke aan Koster gaan dikwels gepaard met hengeluitsappies na Kosterdam sowat 27 km uit die dorp. Die pad na Kosterdam bederf my met natuurskoon en bosveld en as jy gelukkig is kan jy dalk nog 'n wildsbokkie ook te sien kry. Lafenis vir die siel as die natuurskoon en bosveld jou hart vinniger laat klop.
. - 14th October 2019
staying in Koster
'n Dorp waar die gemeenskap probeer om 'n verskil te maak. Lekker om te hoor. Moenie begraafplaas toe ry nie. Daar's 'n reuse-vullishoop wat die pad versper. Wat die begrafnisstoete doen, weet nugter.
. - 27th May 2019
staying in Koster
Still plek, vriendelike mense. Baie donker in die aand, straatligte swak of werk nie. Nogtans nie onveilig gevoel nie.
. - 23rd October 2018
staying in Koster
Ons was in die omgewing vir 'n familie byeenkoms, maar daar is baie meer om te sien as jy bietjie rondry! Die plaaslewe is 'n aantrekking!
. - 17th June 2018
staying in Koster
Hou van die stilte. Naby genoeg aan moontlike bestemmings in die omgewing. Dit is 'n klein dorpie wat 'n sjarme van sy eie het. Sal graag meer tyd daar en in die omgewing wil spandeer. Het gesukkel om inligting te kry oor wat in die nabye omgewing te doen en te sien is.
. - 25th December 2017
staying in Koster
Die dorp in totaal is in 'n toestand.
. - 30th June 2016
staying in Koster
Daar word tans aan die paaie in die omgewing gewerk maar daar was min oponthoud. 'n Ttee en 'n half uur rit wat nie uitputtend is nie en baie mooi gedeelte van die land om te besigtig. Definitief die moeite werd om te gaan.
. - 17th March 2016
staying in Koster
Koster is 'n plekkie met sy eie bekoring, maar daar is veral oulike plekke in die omgewing.
. - 4th January 2016
staying in Koster
Koster is een mooi plek om uit te rusten, een pragtige omgewing en ook centraal in het westen van het land, vroeger west Tranvaal, goede uitvals basis voor SunCity, Rustenburg en andere wild gelegenheden in de buurt, helaas is het geen vakantie dorp maar kom je lekker tot rust.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | [email protected]