Verified Reviews of Limpopo

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Limpopo

Rated 4.29 out of 5 based on 1546 reviews.
Riaan H. - 21st May 2019
staying in Bela-Bela, Limpopo
Dorp en groter oorde te besig na my sin. Vermy dit en vind rus by die talle kleiner plekke buite die dorp.
André S. - 20th May 2019
staying in Bela-Bela, Limpopo
Die dorp self het baie agteruit gegaan.
Sonia R. - 20th May 2019
staying in Bela-Bela, Limpopo
Very efficient.
Judy R. - 20th May 2019
staying in Bela-Bela, Limpopo
Close to Pretoria and convenient for a weekend away.
Robert D. - 17th May 2019
staying in Tzaneen, Limpopo
Dié was nou 'n sakereis - Sal graag volgende keer langer bly.
Olive L. - 15th May 2019
staying in Bela-Bela, Limpopo
I've been to Klein Kariba which is a stone throw away from Marula Oase for my birthday and was treated like royalty. Sadly I can't say the same about this place.
Adelaide N. - 14th May 2019
staying in Bela-Bela, Limpopo
Very good place indeed.
Marlene . - 14th May 2019
staying in George's Valley, Limpopo
Waar's dit?
Christa L. - 13th May 2019
staying in Haenertsburg , Limpopo
'n Stukkie van S.A. wat meer mense moet besoek - dis 'n gem.
Jonniah M. - 13th May 2019
staying in Bela-Bela, Limpopo
It's a nice place to visit for holidays. You get peace of mind and nice getaway places.
Heidi S. - 12th May 2019
staying in Bela-Bela, Limpopo
Gerieflik naby vir 'n vinnige naweek in die bosveld, uit die stad.
Lida G. - 12th May 2019
staying in George's Valley, Limpopo
Dis 'n lieflike omgewing waar ons enige tyd vakansie sal hou of wegbreek vir 'n naweek.
Annemarie S. - 8th May 2019
staying in Mokopane, Limpopo
Was lekker gewees. Eerste keer wat ek daar was. Net te ver van ons af om soontoe te ry.
Dave D. - 8th May 2019
staying in Tzaneen, Limpopo
Most beautiful town.
Janadre J. - 7th May 2019
staying in Haenertsburg , Limpopo
Awesome plek, een van my gunsteling plekke.
Flip K. - 7th May 2019
staying in Vaalwater, Limpopo
As jy bietjie soek is daar baie om te doen.
Michelle K. - 7th May 2019
staying in Bela-Bela, Limpopo
Dit lyk maar 'n bietjie rof in die dorp.
Francois B. - 6th May 2019
staying in Haenertsburg , Limpopo
Dit is 'n klein plekkie, maar werklik 'n moet om te besoek.
Bernhard F. - 3rd May 2019
staying in Haenertsburg , Limpopo
The village has several restaurants and the surrounding is very beautiful, in particular Magoebaskloof.
Kobus B. - 2nd May 2019
staying in Vaalwater, Limpopo
My hart se punt, Bosveld Mecca.
Andrew V. - 2nd May 2019
staying in Vaalwater, Limpopo
Sien sterre.
Magda A. - 1st May 2019
staying in Vaalwater, Limpopo
Rustige boeregemeenskap wat hulle natuur geniet.
Bontle L. - 1st May 2019
staying in Bela-Bela, Limpopo
It is an amazing area.
Wynand S. - 30th April 2019
staying in Magoebaskloof, Limpopo
Ons sal definitief weer daar kuier!
Bernadette D. - 30th April 2019
staying in Vaalwater, Limpopo
Lekker rustige dorpie. Was ongelukkig nie lank genoeg daar om meer kommentaar te lewer nie.
Tiisetso T. - 29th April 2019
staying in Vaalwater, Limpopo
It has a lot of things to do, especially if you know the area.
Jaco V. - 29th April 2019
staying in Bela-Bela, Limpopo
Not so little town anymore. Nice big shopping centre with all shops that you can or may need. People are friendly and traffic is not an issue as in bigger cities.
Neil V. - 29th April 2019
staying in Louis Trichardt, Limpopo
Ek het vir die dorp self nie eintlik ooghare nie. Ek gaan self net daarnatoe omdat ek moet. Bygesê, is die Bluegumsportpad en area vir my beeldskoon. Ek sal die bestemming aanbeveel vir mense wat hou van die natuur en buitelewe.
Joey V. - 29th April 2019
staying in Mookgopong, Limpopo
Ken die area al vir jare, dit is lekker warm en 'n mooi area.
Mercia S. - 24th April 2019
staying in Haenertsburg , Limpopo
Pragtige plek, en baie om te doen in die omgewing.
Nicolene T. - 24th April 2019
staying in Magoebaskloof, Limpopo
Baie lekker. Ry net versigtig die locals jaag bietjie baie op die pad.
Minky S. - 24th April 2019
staying in Bela-Bela, Limpopo
We didn't get to explore Bela-Bela as much but from our experience I was impressed and thinking of exploring other sides to it.
Mari-louise J. - 23rd April 2019
staying in Modimolle, Limpopo
Dorpie is baie skoon waardeur ons gery het.
Tebogo M. - 23rd April 2019
staying in Bela-Bela, Limpopo
I have been to many lodges in Bela-Bela and I stay say it's the best for travelling or an outing.
Henriette N. - 23rd April 2019
staying in Bela-Bela, Limpopo
Oorweeg dit om daar af te tree.
Jc V. - 23rd April 2019
staying in Naboomspruit, Limpopo
Altyd my hart se punt, my geboorte dorp!
Petro S. - 23rd April 2019
staying in Naboomspruit, Limpopo
Naboomspruit het my al 'n hele paar keer in my lewe gesien, sal en het altyd vakansie gehou in Naboomspruit. Ek hou net daarvan om elke keer na 'n ander plek toe te gaan.
Renier G. - 23rd April 2019
staying in Bela-Bela, Limpopo
Bela-Bela is altyd 'n wenner!
Jaco V. - 23rd April 2019
staying in Modimolle, Limpopo
Dorpie het lekker restaurante, mens kan net glad nie draf of fietsry langs/op die paaie nie as gevolg van die motors.
Soekie E. - 23rd April 2019
staying in Modimolle, Limpopo
Vakansiedorpie.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com