Verified Reviews of Pretoria

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Pretoria

Rated 4.35 out of 5 based on 1495 reviews.
Ronel J. - 22nd September 2021
staying in Pretoria
Ons het heerlik gebly. Sal enige tyd weer daar gaan slaap.
Hannes S. - 21st September 2021
staying in Pretoria
Baie om te doen.
Sonja J. - 18th September 2021
staying in Pretoria
It is nearby the Wilgers Hospital and eating out places.
Elizabeth C. - 14th September 2021
staying in Pretoria
Hou van Pretoria vir shopping! Behalwe Menlyn, is die ander winkelsentrums hanteerbaar en die koffiewinkels is my swakheid - te veel en die tyd is altyd te min!
Ilse J. - 13th September 2021
staying in Pretoria
Was slegs daar vir ’n konferensie. In die winter is Pretoria maar vaal, gelukkig maak sy vriendelike inwoners op daarvoor!
Johan F. - 7th September 2021
staying in Pretoria
Pretoria het nie 'n strand nie.
Angie R. - 7th September 2021
staying in Pretoria
It's an A okay area to visit.
Steph B. - 7th September 2021
staying in Pretoria
Culture Club is a great place.
Freddy T. - 1st September 2021
staying in Pretoria
Centralized in terms of all facilities one my need, they are within reach.
Tumi T. - 1st September 2021
staying in Pretoria
I’ll go back.
Braam V. - 31st August 2021
staying in Pretoria
Dis 'n besige plek! Tog geniet ek dit daar, die liggies is mooi in die aand.
Stephanie C. - 31st August 2021
staying in Pretoria
Ons het 'n baie oulike ontbyt-plekkie ontdek wat net soveel meer bygedra het tot ons ervaring.
Karen D. - 30th August 2021
staying in Pretoria
Baie goeie bestemming.
Lizelle B. - 30th August 2021
staying in Pretoria
Daar is altyd iets lekker om te doen of te sien.
Jannie B. - 29th August 2021
staying in Pretoria
Misdaad groot probleem.
Arnel V. - 28th August 2021
staying in Pretoria
Pretoria is 'n wonderlike stad, maar bietjie te besig as jy van die platteland af kom.
Inga C. - 20th August 2021
staying in Pretoria
Busy. But it has all you need.
Shirley G. - 19th August 2021
staying in Pretoria
So much to see in Pretoria. We wish we had more time there.
Tina V. - 18th August 2021
staying in Pretoria
Een woord: Menlyn. Okay, daar is alles wat jy nodig het, natuurlik in Pretoria.
Natasha D. - 17th August 2021
staying in Pretoria
LM In The East en Doppio Zero as restaurante kan beslis aanbeveel word.
Sonja J. - 10th August 2021
staying in Pretoria
We love to travel to The Wilgers in Pretoria. The area is all we need, with a lot of eating out and take away places. Nearby the Wilgers Life Hospital.
Renè E. - 10th August 2021
staying in Pretoria
Ons is baie lief vir Pretoria en reis graag daarheen, ook omdat ons kinders daar bly.
Ronel H. - 7th August 2021
staying in Pretoria
Besige stad.
Kariena H. - 2nd August 2021
staying in Pretoria
Mooi, skoon, baie om te doen.
Dennis K. - 2nd August 2021
staying in Pretoria
Very good and enjoyable and safe.
Suzette S. - 22nd July 2021
staying in Pretoria
I am from the coast, but I really enjoy Pretoria, love the weather. The service and friendliness from staff at restaurants and Malls is on a different level compared to Port Elizabeth and everything just seems to work.
Alfred D. - 20th July 2021
staying in Pretoria
I love Pretoria, for its people. They are the best in the world when it comes to friendliness and hospitality.
Nico V. - 8th July 2021
staying in Pretoria
Dis die Hoofstad, plain en simple.
Leonie L. - 1st July 2021
staying in Pretoria
Besoek Pretoria net vir besigheid. 'n Besige en bedrywige stad t.o.v. verkeer en beweging. Wel mooi dele en mooi woongebiede, maar sekere dele slordig en noodwendige onderhoud vind nie plaas nie. Wel goeie winkels, aangename plekke om te besoek as mens tyd het.
Rodney F. - 29th June 2021
staying in Pretoria
Pretoria East is a beautiful part of the country. Spacious, well kept areas.
Braam V. - 28th June 2021
staying in Pretoria
Baie lekker plek. Geniet die mense en die vriendelikheid.
Tumi T. - 27th June 2021
staying in Pretoria
Is the best.
Gilmour C. - 25th June 2021
staying in Pretoria
Fairly good.
Dirk O. - 23rd June 2021
staying in Pretoria
Soos alle ander plekke onder ANC-beheer is dit nie meer 'n skoon stad nie en die straatname wat onherkenbaar verander om politieke punte te wen is hoogs onnodig. Bly weg uit die middestad!
Duane M. - 22nd June 2021
staying in Pretoria
I would go back again to stay there.
Eulanda G. - 21st June 2021
staying in Pretoria
Heerlike ontbyt by Opikopi Gastehuis se Peppertree restaurant. Pragtig met uitstekende diens. Ook super-skoon.
Hendrik T. - 17th June 2021
staying in Pretoria
Goeie restaurante, goeie weer.
André C. - 15th June 2021
staying in Pretoria
Pretoria lê my na aan die hart, veral omdat ek daar studeer het. Dit is 'n stad, maar tog is daar 'n rustigheid.
Anina W. - 15th June 2021
staying in Pretoria
Puik!
Steve C. - 14th June 2021
staying in Pretoria
We were there visiting our son at University and were not there as tourists. So I am not in a position to comment constructively on that. However, the restaurants - The Dros and Crawdaddys were very good and Menlyn shopping centre had everything we needed.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | [email protected]