The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at 2 Atlantic Shores | TravelGround
+34

2 Atlantic Shores

20 reviews
Self Catering

Review Summary

4.9 out of 5from 20 reviews for 2 Atlantic Shores
Cleanliness
5.0/5
Service
4.9/5
Location
5.0/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.9/5
Sandy M - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sandy M
Family with young children

Fantasties.

Ons het dit baie geniet. Alles was netjies en dus 'n pragtige plek. Uitsig oor die strand was asemrowend. Baie dankie ek sal enige tyd weer gaan.

Sybil M - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Sybil M
With friends

The house was very relaxing and had a beautiful view.

Spacious and has a homey feel to it. It is comfortable and it's near the beach and close to other fun activities.

Daleen D - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daleen D

Fully equipped, modern accommodation overlooking Table Mountain and the sea!

Excellent accommodation and good location. Will use this accommodation again! Thank you Johan for the great service!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Volledig toegeruste, moderne verblyf met uitsig oor Tafelberg en die see!

Uitstekende verblyf en goeie ligging. Sal weer gebruik maak van hierdie akkommodasie! Dankie Johan vir die goeie diens!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

2 Atlantic Shores's response

Dit was regtig 'n groot plesier om julle by ons te verwelkom Daleen. Sien uit na julle volgende kuier!
Groete,
Johan

2 Atlantic Shores
Bianca C - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bianca C
Family with young children

Absoluut fantasties! Ons wil nooit weer elders bly wanneer ons die Kaap besoek nie. Regtig uitstekend.

Hierdie verblyf het regtig ons grootste verwagtinge oortref. Van die lekker bottel wyn en sjokolade om ons te verwelkom tot die asemrowende see-uitsig, lekker, vars, wit beddegoed, groot televisie, veilige parkering en Dove seep (my gunsteling), alles was perfek. Die eienaar, Johan, se verwelkoming was regtig so goed en hy het ons goeie raad gegee vir ons tydjie in die Kaap, asook ons reis verder. Hierdie is een van daai plekkies waar jy wens jy kon langer bly. Baie, baie dankie vir die onvergeetlike verblyf.

2 Atlantic Shores's response

Hi Bianca,

Ons is so bly as ons julle werwagtinge kon oortref. Dit is absoluut waarna ons strewe.
Dit was wonderlik om julle te ontmoet. Hoop ons sien spoedig weer.

Groete,
Johan & Riana

2 Atlantic Shores
Mary-ann V - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mary-ann V
With friends

Will stay there again.

The host is friendly and helpful. The place is beautifully furnished with everything one needs. It's also close to everything, beach, shops and roads to other places, ideal!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sal enige tyd weer daar wil oorbly.

Die gasheer is gaaf en behulpsaam en die plek is pragtig ingerig met alles wat mens nodig het. Dis ook na aan alles, strand, winkels en paaie na ander plekke, ideaal!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Yolandi N - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Yolandi N

Baie netjies en veilige omgewing.

Fantastiese uitsig na see en Tafelberg. Baie veilig en netjies. Net bietjie moeilik vir ouerige persone met trappe in woonstel. Baie goed toegerus. Sal vir seker weer daar tuisgaan.

Cecile V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cecile V
With friends

Breathtaking view!

We had a very nice stay at Atlantic Shores and I can recommend it to anyone.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowende Uitsig!

Ons het regtig baie lekker gebly by Atlantic Shores en ek kan dit vir enige iemand aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jo-mari D - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jo-mari D

Fantastic! Comfy and home vibe and fantastic, very friendly owner!

We were 6 adults and my two kids. Everyone was more than satisfied with our little house by the sea and the amazing views of Table Mountain. Blouberg right across the road and great restaurants walking distance. Best place we've ever stayed at in the Cape.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties! Gerieflik en huislik en ligging is fantasties, eienaar vreeslik gasvry!

Ons was 'n groep van 6 grootmense en my 2 kinders. Almal was meer as tevrede met ons huisie by die see met sy asemrowende uitsigte oor Tafelberg, Bloubergstrand reg oorkant die straat en puik restaurante binne loopafstand. Absoluut die lekkerste plek waar ons nog gebly het in die Kaap!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

2 Atlantic Shores's response

Hi Jo-mari

Baie dankie vir julle ondersteuning! Ons poog altyd om ons gaste te beindruk en is dus baie bly om te verneem dat julle so 'n wonderlike tyd by ons kon ervaar. Hoop om julle gou weer te sien.

Groete,
Johanen Riana

2 Atlantic Shores
Dawid L - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dawid L
Family with teenagers

Baie lekker en gerieflik.

Die verblyf is goed geleë en baie netjies. Die ontvangs was baie vriendelik en baie professioneel. Sal weer daar gaan bly as ek Bloubergstrand toe gaan.

Christelle H - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christelle H
With friends

Fantastic accommodation, tasteful and good quality with a beautiful view!

Excellent location and tastefully furnished. Safe parking and good security. Special welcome and really would like to return.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantastiese blyplek, smaakvol en goeie kwalieit met baie mooi uitsig!

Uitstekend geleë en smaakvol gemeubileerd. Veilige parkering en goeie sekuriteit. Spesiale verwelkoming en sal regtig graag weer wil gebruik!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jessica M - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jessica M
With friends

Relaxing, peaceful getaway.

It was a very lovely holiday situated right across from the beach. Restaurant's and shops were nearby. The host was very pleasant and accommodating.

Sandra D - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sandra D
With spouse/partner

Enjoyed the stay.

We enjoyed the stay and Johan made us feel so welcome. Beautiful unit and the location is perfect. The chocolates on our beds made us feel very special. Thank you very much for a wonderful weekend and I look forward to a next visit.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflik lekker gebly.

Ons het ongelooflik lekker gebly en Johan het ons so welkom laat voel. Pragtige eenheid en die ligging perfek. Die chocolates op ons beddens het ons spesiaal laat voel. Baie baie dankie vir 'n wonderlike naweek en sien uit na volgende kuier daar.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

2 Atlantic Shores's response

Dankie Willem. Ons is vreeslik bly as julle die tyd hier geniet het. Ons sien uit om julle weer te verwelkom.
Mooi bly

2 Atlantic Shores
Fritz F - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fritz F
With friends

Uitstekende waarde vir geld!

Dit was voorwaar 'n plesier om hierdie woonstel te huur. Dit het my die idee van 'n 5 ster gastehuis gegee. Dankie aan die eienaar vir die geleentheid om die woonstel te huur.

2 Atlantic Shores's response

Dit was 'n groot plesier om julle hier te ontvang Fritz. Ek is bly as die woning aan al julle verwagtinge voldoen het.
Ek hoop om julle weer te sien.
Mooi bly

2 Atlantic Shores
Michelle H - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle H

The view was beautiful.

We were very blessed to meet Johan and Riana (a perfect couple). Your home was a special place for our holiday. The view over the ocean was our highlight. Everything that we needed was there. I will definitely recommend this place to friends and family. Thank you again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die uitsig was onbeskryflik mooi.

Ons was absoluut blessed om Johan en Riana (A perfect couple) te ontmoet. Julle tuiste was 'n spesiale plek vir ons vakansie. Die uitsig oor die see was ons hoogtepunt. Als wat ons benodig het was klaar daar. Ek sal enige tyd die plek aanraai vir familie/vriende. Dankie weereens!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

John Almero O - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
John Almero O
Family with teenagers

Aangenaam en goed geleë.

Pragtige eenheid, baie ruim, lieflike uitsig en vriendelike gasheer. Regtig uitstekend vir daardie area geleë en inwonervriendelik.

Zita-mari G - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zita-mari G
Family with young children

Luukse akkommodasie met alles wat jy benodig met pragtige see-uitsig.

Heerlike akkommodasie, lekker naby die see.

Charmaine W - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charmaine W

Beautiful and clean. Lovely view.

This accommodation is absolutely beautiful. The owners are very helpful. We enjoyed our stay so much. We were 7 people and at no stage felt in each others way. The bedding and beds are of exceptional quality. We will stay t this accommodation again.

Alta J - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alta J

Real value for money!

It was a home away from home with the added advantage of the ocean and mountain. The service we received from everyone was outstanding. We will definitely make use of this again and very soon! Thank you.

Nelena L - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nelena L
Family with young children

My family and I thoroughly enjoyed our stay.

Atlantic Shores 2 was absolutely beautiful, peaceful and safe. My family and I will certainly go back!

Johan L - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johan L
On business

Aangenaam verras.

Aangename verblyf met opregte Kaapse vriendelikheid deur die eienaar.

2 Atlantic Shores's response

Baie dankie Johan!
Dit was aangenaam om julle hier te ontvang. Hoop ons sien spoedig weer.
Groete, Johan Prins.

2 Atlantic Shores
From R2 200
per night (sleeps 8)
From R2 200
per night (sleeps 8)
From R2 200
per night (sleeps 8)
Make a Booking
  • Capacity: 8 people
  • Check-in: 15:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 2 Atlantic Shores, Corner of Beach Boulevard and Seal Road, Bloubergrant, 7441, Western Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA62eb89a8c13c98b2a2ad8420236113badf0d27a5ffd8529e0206b40cb84afdc9736c1a66c776c1a7a9f539d28b3aa6f4fa1a?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R2 200  per night (sleeps 8) 20 5 1 5 2 Atlantic Shores Corner of Beach Boulevard and Seal Road 7441 Western Cape 0860 022 102 15:00-19:00 10:00 -33.815576813387 18.473132550716
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!