Willard's Beach Accommodation at 26 Akrotiri | TravelGround
+10

26 Akrotiri

23 reviews
Self Catering

Review Summary

4.6 out of 5from 23 reviews for 26 Akrotiri
Cleanliness
4.6/5
Service
4.2/5
Location
4.8/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.5/5
Nick V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nick V
Family with young children

Breathtaking.

Thank you so much. See you again next year.

Murlene V - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Murlene V
With spouse/partner

Fantastic, beautiful. Well look after. Calm and workers very friendly and helpful.

Our accommodation was top notch. Looks like Greece. Quiet and just what one needs. Nature is beautiful. Location beautifully maintained. Pretty, who cleaned, was always friendly. The place was nicely cleaned and safe. I would recommend it to anyone. Children will enjoy it very much. Security is one of the best I've ever seen. The unit inside is very modern and well maintained. Beautiful place and I will see you again next year.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties, beeldskoon. Word mooi na gekyk. Rustig en werkers baie vriendelik en behulpsaam.

Ons verblyf was uit die boonste rakke. Lyk nes Griekeland. Stil en net wat 'n mens nodig het. Natuur beeldskoon. Plek pragtig in stand gehou. Pretty wat skoonmaak, was altyd vriendelik. Die plek was mooi skoongemaak en veilig. Ek sal die plek aanbeveel vir enigiemand. Kinders sal dit baie geniet. Security is een van die beste wat ek nog ooit gesien het. Die unit binne is baie upperclass en mooi in stand gehou. Pragtige plek en ek sien julle volgende jaar weer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rufus A - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rufus A
With friends

Awesome!

See stars.

Lauren B - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lauren B
Family with young children

Look no further, this place is excellent!

If you want a family-friendly beach holiday this is the perfect spot. The apartment is well appointed and the sea views are spectacular. Comfy beds, dishwasher, modern bathrooms and well-maintained property.

Ben K - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ben K
Family with teenagers

Fantastic view, beautiful apartment, comfortably located.

The views from both double rooms are unbelievable. The apartment has everything you need for a wonderful holiday. The beach is walking distance, but a lot of stairs and too steep for ouma. The beach is beautiful and a lot of space for kids to play and a lot of rocks to discover, especially the second private beach to the right of the flat. The whole Santorini town is beautifully laid out and has a lot of activities for kids. Well located from a lot of restaurants and shops with the big mall just a few minutes' drive away. In total a beautiful holiday resort, even though a bit expensive for what the flat offers. The maintenance of the whole complex probably contributes to the higher price of the unit. The only shortage is the one key for the flat. If Dad goes fishing early, the rest of the family stays behind, locked in. There's no mirrors in the rooms, just bathroom. All in all, had a great stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantastiese uitsig, pragtige woonstel, gerieflik geleë.

Die uitsige vanuit albei dubblslaapkamers is ongelooflik! Die woonstel het alles was jy nodig het vir 'n wonderlike vakansie. Die stand is binne loopafstand, alhoewel baie stappe en te steil vir ouma. Die strand is pragtig en baie speelplek vir kleiner krose en rotse om te ontdek, veral die tweede 'privaat' strand na regs van die woonstel. Die hele Santorini-dorpie is pragtig uiteengesit en baie om te doen vir die kinders. Goed geleë vanaf baie restaurante en winkels met die groot winkelkompleks binne 'n paar minute se ry. In totaal 'n pragtige vakansie-oord, alhoewel 'n bietjie duurder as wat die woonstel self bied. Die onderhoud van die hele kompleks dra seker by tot die hoër prys van die eenheid. Die enigste tekortkominge is die een sleutel vir die woonstel. As Pa vroeg gaan visvang bly die res van die gesin agter 'toegesluit' en daar is nie spieëls in die kamers nie, net badkamer. Alles and alles baie lekker gekuier.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hannetjie V - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannetjie V
Family with teenagers

Ongelooflik lekker gebly in 26 Akrotiri.

Ons het so lekker vakansie gehad by 26 Akrotiri. Vriendelike diens, mooi skoon blyplek. En die uitsig! Ons het elke oggend die voorreg gehad om klomp dolfyne te sien. Sal Akrotiri regtig aanbeveel. Sien julle definitief volgende jaar weer!

Theresa J - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Theresa J
Family with teenagers

Alles wat ek gehoop het.

Absolute waarde vir geld met die asemrowendste uitsig.

26 Akrotiri's response

Dear Theresa
Thank you so much.
Ballito Beach Team

26 Akrotiri
Christine H - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Christine H
Family with teenagers

Bevredigend, maar daar is ruimte vir verbetering, veral met die prys wat ons betaal het in ag geneem.

Baie mooi woonstel, die linne is egter nie op standaard. Stukkende kussingslope en handdoeke. Die eenheid is ook nie behoorlik skoongemaak. Het dit met Liza opgeneem en toe was daar 'n verbetering. Ek verstaan van die Paasnaweek, maar tydens die week is die badkamers slegs 2 keer skoongemaak en daar is ook nie toerusting as die huurders dit dan self moet doen. Te min koffiebekers. Net een sleutel tussen 6 persone, heeltemal te min aangesien dit al toegang tot die strand ook is.

26 Akrotiri's response

Dear Christine,
We appreciate the feedback. It helps us to improve the guest's experience. We sincerely apologise.
Many thanks
Ballito Beach Team

26 Akrotiri
Wicus P - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Wicus P
Family with teenagers

Aangename verblyf, netjies, veilig en gerieflik.

Baie goed geleë en netjiese eenheid in veilige kompleks. Benodig meer opdienbakke, spieëls naby muurproppe en gemaklike stoele by eetblad.

Yolandi D - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Yolandi D
With friends

Fantastic place with the most beautiful view.

Very nice stay and well rested.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantastiese plek met die mooiste uitsig.

Baie lekker gebly en gerus.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marilyn R - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marilyn R
Family with teenagers

Wonderful, will go again.

Beautiful place and beautiful view - one of my best holidays ever! Little kitchen windows need fixing. Bathroom door gets stuck a little. Could not get the safe working.

Debbie B - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Debbie B

Had a great time!

The unit was beautifully furnished with a fantastic view. Bedding and towels were of good quality. The showers and bathrooms were neat and newly refurbished. The unit was comfortable with enough space. I would definitely recommend it! All I missed was a washing machine especially because we travelled with a child of 9.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gebly!

Die eenheid was pragtig gemeubileerd met 'n fantastiese uitsig. Beddegoed en handdoeke was van goeie gehalte. Die storte en badkamers was netjies en nuut oorgedoen. Die eenheid was gemaklik met genoeg spasie. Ek sal dit definitief aanbeveel! Al wat ek gemis het was 'n wasmasjien veral omdat ons met 'n kind van 9 gereis het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Frikkie V - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Frikkie V
With friends

Fantasties, sal weer gebruik maak van Akrotiri.

Baie aangename verblyf, ligging baie goed, vriendelik en behulpsaam. Sal weer kom.

Monique N - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Monique N
With spouse/partner

Fantastic place.

We were really impressed. Would definitely recommend and go back there ourselves. The ocean view is breathtaking. Thank you so much, we really enjoyed.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit is 'n fantastiese plek.

Ons is baie beïndruk met die plek. Ons sal definitief dit aanbeveel en selfs weer terugkeer in die toekoms. Die see-uitsig is regtig asemrowend. Baie baie dankie, ons het dit verskriklik baie geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

26 Akrotiri's response

Thank you so much Monique. We appreciate the good review. We are really glad you enjoyed your stay.
Kind Regards,
Ballito Beach Team

26 Akrotiri
Hannes V - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannes V
Family with young children

Wonderful view.

The house/flat was truly excellent and we will stay there again anytime. The view is wonderful and it's so close to the beach. You can't easily get to it with a pram though, but there is enough parking if you want to drive down. The place is well equipped, but I would suggest that they get an extra pan or two so you can make breakfast. The shaded netting on the patio would've helped a lot if they could redo it. The patio is so nice and you do want to cook breakfast there, but it is difficult in the sun. We will definitely book Akrotiri 26 again and thank you for allowing us to use it!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlike uitsig.

Die huis/woonstel is regtig puik en ons sal enige tyd weer hier bly. Die uitsig is wonderlik en so naby die strand. Mens kan wel nie met 'n stootkarretjie maklik by dit uitkom nie, maar daar is genoeg parkeerplek om af te ry. Die plek is ook goed toegerus, maar ek sal wel voorstel dat julle 'n ekstra pan of twee kry vir ontbyt maak. Die skadunet op die stoep sal ook baie help as julle dit dalk kan laat oordoen. Die stoep is so lekker en mens sal graag daar wil ontbyt maak, maar dit is moeilik met die son. Ons sal vir seker weer by Akrotiri 26 bespreek en dankie dat ons die plek kon gebruik!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rene M - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rene M
With friends

Wonderful.

Professional service. Wonderful team. Communication, from the start, with my enquiry to the day I arrived, was breathtaking. My friends cannot stop talking about the place I booked. To Lisa and her team: thank you very much! I will definitely be back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlik.

Baie professionele diens. Die span is absoluut wonderlik. Die kommunikasie vandat ek begin het, met my navraag tot die dag wat ek by my bestemming gekom het, was asemrowend. My vriende kan nie uitgepraat raak oor die plek wat ek bespreek het nie. Aan Lisa en haar span, baie dankie. Ek kom definitief weer terug.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

26 Akrotiri's response

Dear Rene
Thank you so much. It was a real pleasure having you. I will pass the message on to our team.
Regards,
Lisa

26 Akrotiri
Anita J - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Anita J
With spouse/partner

Baie netjies

Die plek was baie mooi en die ligging ook perfek. Ons moes net aan 2 agente betaal, wat nie vir ons reg was nie en die skoonmaakdienste was net een dag daar. Ons moes ook ons eie toiletpapier koop en die handdoeke was vuil.

26 Akrotiri's response

Ons as instelling Ballitobeach, gebruik Lekkeslaap as 'n agentskap om ons vakansie akkomodasie te bemark. Ons administrasiefooi word direk aan ons betaal ek vermoed dit is wat bedoel word met twee agente Ongelukkig is daar sisteme waarby ons ook moes inval. Lekkeslaap het baie ondervinding en hulle sisteme werk effektief.

Ons lewer 'n skoonmaakdiens gedurende die week. Naweke en vakansiedae is uitgesluit.
Ballitobeach voorsien een rol toiletpapier per badkamer en daarna moet die gaste hul eie aankoop. Ek het egter, na die klagte, besluit om dit te verander - ons sal nou deurentyd toiletpapier voorsien. Dankie vir die voorstel.

Wat die vuil handdoeke aanbetref - ek is regtig jammer om die klagte te hoor. Ek sal ondersoek instel, maar as 'n reel gebruik ons 100% Cotton Percale linne en Glodina 550g handdoeke waaroor ons gaste mal is!

Ons streef om gelukkige gaste te huisves; ek waardeer positiewe kritiek en stel graag reg wat verkeerd is.
Baie dankie vir die terugvoer!




26 Akrotiri
Tanja K - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tanja K
Family with teenagers

Room with an amazing sea view!

Greece in SA! Stylish room with amazing views. Super neat complex. We really enjoyed it!

This review has been translated,click hereto view the original version.

"Room with an amazing sea view".

Griekeland in RSA. Die blyplek is smaakvol en uitsigte ongelooflik. Die hele kompleks is super netjies en dit was ongelooflik. Ons het dit vreeslik geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

26 Akrotiri's response

Dear Tanja

Thank you so very much!! We are so glad you enjoyed it. Thank you for the feedback.

Regards
Lisa

26 Akrotiri
Mellisa P - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Mellisa P
Family with young children

They rob people of their key deposit because they assume damages.

Rogues they are. I wouldn't refer any people nor will I ever book there again. Worst experience ever. A big no-no.

26 Akrotiri's response

This is only the second time in 5 years that we have had damages that needed to be covered. Our hospitality was sadly abused. We too are sorry that this has happened. We shall not comment further on this review.

26 Akrotiri
Dorryn D - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dorryn D
Family with young children

Awesome.

Spacious apartment and equipped with everything you need for a holiday. Great view over the ocean from your bed and from the braai area. Very relaxing.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Salig.

Die woonstel is lekker ruim en is toegerus met alles wat 'n vakansieganger benodig. 'n Uitsig oor die diepsee vanuit jou bed asook van agter jou braaivleisvuur, het dit vir ons salig laat voel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Irene H - May 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Irene H
With friends

Amazing view!

Comfortable, tasteful and well equipped apartment with the best view ever! The walk to and from the beach made for good exercise. They could provide more towels per person.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowende uitsig!

Gemaklike, smaakvolle en goed toegeruste woonstel met die beste uitsig ooit! Op- en afstap strand toe was goeie oefening. Kon doen met meer handdoeke per persoon.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Cindy V - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cindy V
With spouse/partner

Exceeded our expectations.

The unit is well equipped, with everything in its place. It would be nice if there was a dressing table with dedicated plug point for the ladies to do their hair.

Annatjie D - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annatjie D
Family with young children

Dit was heerlik ontspannend om die son te sien opkom en die dolfyne te sien speel in die water!

Ons het eers redelik laat by ons bestemming aangekom. Dit was maklik om te kry en was 'n groot verrassing om so 'n ongelooflike see-uitsig te hê. Ons terugvlug was eers laat op die Sondag en die feit dat ons later kon uitgaan het die hele ervaring net makliker gemaak. Die een ding waaroor ek bekommerd was is die veiligheid op die balkon vir die kleinding van 18 maande. Sy's lewendig en ons het haar 'n paar keer gekry waar sy deur die tralies wou klim. Die dreinpyp se grootte vir die water op die balkon is ook 'n risiko vir kleiner kinders. Ons algehele ervaring was egter wonderlik! Baie dankie en groete van ons!

From R1 690
per night (sleeps 6)
From R1 690
per night (sleeps 6)
From R1 690
per night (sleeps 6)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 14:00 to 23:00
    Check-out: 09:00
  • Address: 101 Ocean Drive, Santorini, Ballito, 4420, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDg4MWIxNTk1LTJjZWYtNDExNS04ZGI1LWFjNTI4Zjg0ODJhZA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 690  per night (sleeps 6) 23 5 1 5 101 Ocean Drive Santorini 4420 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-23:00 09:00 -29.523112860727 31.226930203705
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com